Найкращі серіали липня 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали липня 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери)
Кіно

Серіали липня: 12 найочікуваніших новинок місяця

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 18 липня, 2022, 19:10
 0

У липні стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжать радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин - на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали липня 2022 року. На вас чекають трилери, наукова фантастика, динамічні бойовики, драми, яскраві продовження серіалів і нові амбітні проекти.

"Список смертників/The Terminal List"

Дата виходу: 1 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр: бойовик, драма

Платформа: Amazon Prime Video

Екранізація однойменного роману Джека Карра. В центрі історії опиниться член елітного загону спеціального призначення Джеймс Ріс (Кріс Претт).

Під час однієї з секретних операцій група Джеймса потрапляє у засідку та всі гинуть, крім нього. Ріс, що залишився живим, розуміє, що їх підставили і повернувшись додому він починає проводити власне розслідування. У результаті він дізнається про таємну змову та причетність до трагедії політичної верхівки. Використовуючи весь свій досвід, Ріс вирішує знищити всіх, хто був причетний до загибелі його загону.

"Дивні дива/Stranger Things"

Дата виходу: 1 липня

Сезон: 4 сезон

Жанр: драма, жахи, фентезі

Платформа: Netflix

Події серіалу відбуваються у 80-ті роки в невеликому провінційному місті Хоукінс, штат Індіана. Спокій маленького містечка порушує таємниче зникнення одного зі співробітників місцевої лабораторії, що належить департаменту енергетики США.

Через деякий час на тому ж місці зникає 12-річний хлопчик Вілл, який їхав велосипедом додому. Дізнавшись про зникнення товариша, друзі Вілла вирішують розпочати власне розслідування і незабаром вони зрозуміють, що в місті відбуваються дивні дива...

"Control+Z. Скасування дії/Ctrl+Z"

Дата виходу: 6 липня

Сезон: 3 сезон

Жанр: драма, трилер

Платформа: Netflix

Новий сезон мексиканського драматичного серіалу з елементами детективного розслідування продовжить розповідати про бурхливе життя учнів Національної школи, секрети яких несподівано опублікували в інтернеті. Життя кожного персонажа виставлено на загальний огляд якимсь невідомим хакером. Одна з учениць школи – Софія - не збирається терпіти це свавілля та вирішує самостійно провести розслідування. Дівчина готова на все, щоб з'ясувати особистість хакера, але вона навіть не підозрює, з чим їй доведеться зіткнутися.

"Чорний птах/Black Bird"

Дата виходу: 8 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр : кримінал, трилер

Платформа: Apple TV+

Кримінальний міні-серіал ґрунтується на реальних подіях. Так, у центрі сюжету - зірку американського футболу Джиммі Кіна засуджують до 10 років ув'язнення у в'язниці суворого режиму. Йому надається вибір: відправитися до в'язниці для душевнохворих і втертися в довіру до підозрюваного в серійних вбивствах Ларрі Холла або залишитися у в'язниці суворого режиму і відбути весь термін без умовно-дострокового звільнення.

Кіну потрібно домогтися щиросердного зізнання від Холла і з'ясувати, де поховані тіла його жертв до того, як буде розглянуто апеляцію у справі маніака.

"Бу, сучко/Boo, Bitch"

Дата виходу: 8 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр: комедія, фентезі

Платформа: Netflix

Комедійний міні-серіал розповість історію двох подруг-старшокласниць Еріки та Джії. У передчутті випускного вони хочуть кардинально змінити свої нудні життя і почати жити так, наче востаннє. Якось увечері вони вирушають гуляти та весело проводять час, але раптово Еріку на смерть збиває автобус. Однак, дівчина продовжує жити у вигляді привиду, незважаючи на наявність власного трупа. Чому так сталося Еріці ще належить розібратися, ну а поки що - вона вирушає до своєї школи....

"Чим ми зайняті в тіні/What We Do in the Shadows"

Дата виходу: 12 липня

Сезон: 4 сезон

Жанр: комедія, жахи, фентезі

Платформа: FX

"Чим ми зайняті в тіні" - це американський комедійний телевізійний серіал у жанрі жахів, заснований на фільмі 2014 року «Реальні упирі» Джемейна Клемента та Тайка Вайтити.

У серіалі розповідається про життя трьох стародавніх вампірів, одного фамільяра та одного енергетичного вампіра, які мешкають у Нью-Йорку на Стейтен-Айленді.

"Оселя Зла/Resident Evil"

Дата виходу: 14 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр: бойовик, жахи, фантастика

Платформа: Netflix

Серіал є вільною екранізації знаменитої серії хорор ігор. Сюжет розповість про дочок Альберта Вескера, людини, яка керує поширенням зомбі-вірусу. Дії відбуватимуться у двох часових періодах: на початку епідемії і через 14 років, коли живими залишиться лише кілька мільйонів людей.

Джейд Вескер (дочка Альберта) намагається вижити у світі, захопленому кровожерними інфікованими істотами. Джейд переслідує минуле - вона намагається зрозуміти, що трапилося з її сестрою Біллі, а також згадує темні секрети їх батька, який був якось пов'язаний з корпорацією "Амбрелла".

"Американські історії жахів/American Horror Stories"

Дата виходу : 21 липня

Сезон: 2 сезон

Жанр: жахи, трилер, містика, драма

Платформа : FX

Спін-офф хоррор-антології «Американська історія жахів» є набором із самостійних оригінальних історій, деякі з яких мають відсилання або прямий зв'язок з основним шоу.

Кожна серія - це самостійна історія, яка змушує глядачів понервувати. Жахливі сюжети про привидів, відьом, містичні культи, маніяків і різноманітну нечисть знову з'являться на екранах. Але цього сезону побачать світ дві нові тематичні лінії: спортивна та любовна, які досі торкалися лише швидкоплинно. Серіал розширить всесвіт жахів, вводячи нові елементи та доповнюючи вже існуючі...

"Милі ошуканки: Первородний гріх/Pretty Little Liars: Original Sin"

Дата виходу: 28 липня

Сезон: 4 сезон

Жанр: містика, трилер, драма

Платформа : HBO Max

Це четвертий телесеріал франшизи "Милі ошуканки" та перший, який транслюється на потоковому телебаченні.

Синопсис серіалу звучить так: "Двадцять років тому серія трагічних подій мало не розірвала на частини місто Мілвуд. У наші дні група дівчаток-підлітків шантажується невідомим маныаком і змушена платити за таємний гріх, здійснений їхніми батьками два десятиліття тому, а також за свій власний.

У похмурій, що викликає жах, драмі "Первородний гріх" ми опиняємося в абсолютно новому місті з новим поколінням маленьких ошуканок...

"Курорт/The Resort"

Дата виходу: 28 липня

Сезон : 1 сезон

Жанр : трилер, комедія, детектив

Платформа: Peacock

За сюжетом Емма та Ноа приїжджають на острівний курорт, щоб відсвяткувати десятиліття спільного життя. Вони випадково знаходять телефон хлопця, який зник на цьому курорті 15 років тому разом із його новою знайомою.

Нудьгуючи, парочка вирішує зайнятися самостійним розслідуванням цього загадкового зникнення. Що ж їм вдасться дізнатися і чи безпечний курорт, на який вони прибули?

"Газетниці/Paper Girls"

Дата виходу: 29 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр : наукова фантастика, трилер, драма, детектив

Платформа: Amazom Prime Video

Чотири юних дівчинки, розносячи газети вранці після Хеллоуїна в 1988 році, мимоволі виявляються втягнутими в конфлікт між ворогуючими угрупованнями мандрівників у часі.

Дівчатам доводиться повірити в те, що відбувається, і вирушити в подорож у часі для того, щоб врятувати світ.

Мандруючи між сьогоденням, минулим та майбутнім, вони стикаються з майбутніми версіями самих себе і тепер тільки від них залежить, приймуть чи відкинуть вони свою долю...

"Поверхня/Surface"

Дата виходу: 29 липня

Сезон: 1 сезон

Жанр: психологічний трилер

Платформа: Apple TV+

Після спроби самогубства Софі отримує травму голови і втрачає пам'ять. Намагаючись відновити свої спогади за допомогою лыкаря, чоловіка та друзів, Софі починає сумніватися в тому, чи реально вона щаслива, а її життя настільки бездоганне, як здається.

"Поверхня" - це історія самопізнання, яка закликає подумати про те, чи запрограмовані ми заздалегідь стати тими, ким ми є, або ми самі обираємо свою ідентичність.

Теги: найкращі серіали липня 2022 , серіали липня 2022 , серіали Netflix , нові серіали

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0