Прем‘єри серіалів та фільмів від Netflix у серпні Прем‘єри серіалів та фільмів від Netflix у серпні
Кіно

Серіали та фільми від Netflix: 16 кращих новинок серпня

Фото: thrillist.com
Дарина Герасимчук 16 серпня, 2022, 19:40
 0

Цього місяця улюблена мільйонами стрімінгова платформа Netflix порадує глядачів детективами, драмами, комедіями та мультфільмами для дітей та дорослих.

Gloss.ua зібрав найцікавіші серіали та фільми від Netflix, прем'єри яких відбудуться у серпні цього року.

Серіали Netflix у серпні 2022 року

Доброго ранку, Вероніка! / Bom Dia, Veronica

Жанр : детектив, драма, трилер

Прем'єра : 3 серпня

Тривалість : 6 епізодів (2-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.6

Перший сезон бразильського телесеріалу, заснованого на однойменному романі, вийшов у жовтні 2020 року і відразу завоював популярність у глядачів. У серпні цього року вийшло продовження інтригуючої детективної історії. У сюжеті: Вероніка Торрес – мама двох дітей та співробітниця відділу поліції, який розслідує найскладніші злочини. Якось Вероніка стає свідком самогубства, через що занурюється в жахливу депресію. Поки вона справляється з цим складним періодом, у місті починають відбуватися дедалі моторошні злочини. Прийшовши до тями, вона вирішує зайнятися непростим розслідуванням, але поліцейські не дають їй цього зробити. Вероніка приступає до приватного пошуку та виходить на величезну злочинну мережу. Чого їй коштуватиме такий успіх у розслідуванні?

Супергіганти брати-роботи / Super Giant Robot Brothers

Жанр : мультфільм, фантастика, пригоди, комедія

Прем'єра : 4 серпня

Тривалість : 10 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb: 8.0

Коли закінчуються сварки, розпочинаються бої! Брати-роботи Лучик та Грім разом зі своєю геніальною винахідницею мають захистити Землю від атаки космічних монстрів. І ця боротьба стає настільки масштабною, що до неї підключаються жителі різних галактик. І їхня доля така, що тільки вони можуть зупинити міжгалактичні сили зла.

Мультсеріал рекомендовано для перегляду дітей старше 7 років.

Пісочний чоловік / The Sandman

Жанр : детектив, жахи, фентезі, драма

Прем'єра : 5 серпня

Тривалість : 10 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.9

Видатний фентезійний серіал від Netflix, заснований на однойменному коміксі видавництва DC Comics за авторством Ніла Геймана. Головний герой - король царства снів Морфей, який потрапляє в полон до окультиста Родеріка Берджессу і проводить там 70 років. Коли Морфей виривається на волю, розуміє, що світ дуже змінився. Йому належить здобути силу, відродити своє царство і зрозуміти, як змінився він сам. Цікавий факт: переговори про екранізацію «Пісочної людини» велися з 1991 року і лише до 2022-го глядачі змогли побачити цю історію на малих екранах.

Ключі Локів / Locke & Key

Жанр : детектив, драма, трилер, жахи, фентезі

Прем'єра : 10 серпня

Тривалість : 8 епізодів (3-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.4

Фінальний сезон американського хорор-серіалу, створеного на основі серії коміксів Джо Хілла (син Стівена Кінга) та Габріеля Родрігеса покаже глядачам ще більше магії та нового демонічного ворога, повного рішучості заволодіти ключами. Будинок Ключів - це маєток родини Локк у місті Лавкрафт, у стінах будинку є магія, що підживлює чарівні артефакти. Таємничі ключі наділяють їх володарів містичними силами, а також можуть звільнити демонічні сутності, які укладені в стінах маєтку. Кому судилося розгадати таємницю будинку і залишитися живим?

DOTA: Кров дракона / Dota: Dargon's Blood

Жанр : мультфільм, бойовик, детектив, фентезі, трилер

Прем'єра : 11 серпня

Тривалість : 8 епізодів (3-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.8

Американський анімаційний серіал у жанрі фентезі, дії якого відбуваються у світі популярної комп'ютерної гри Dota 2, розповідає про пригоди лицаря Девіона, який мандрує світом, щоб боротися з силами зла і допомагати нужденним. Фатальна зустріч із принцесою Міраною та старим ельдвуром змушує героя стати учасником кампанії з порятунку світу. У другому сезоні: порядок поступається місцем хаосу і всі герої повинні вступити в боротьбу із лютими ворогами, які прагнуть занурити світ у темряву. Третій сезон підготував для головних героїв по-справжньому непереможного ворога. Чи достатньо віддати своє життя, щоб урятувати весь світ?

Мультфільм рекомендовано дивитися особам віком від 18 років.

Зразкова сім'я / A Model Family

Жанр : драма, трилер, кримінал

Прем'єра : 12 серпня

Тривалість : 10 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.8

Новий південнокорейський серіал розповідає про те, що відбувається, коли звичайна сім'я, яка перебуває на межі розвалу через банкрутство та внутрішні проблеми, виявляється залученою до кровожерливої війни наркобізнесу, коли в руки батька сімейства потрапляють гроші злочинців. У розпачі зразковий сім'янин бере гроші з машини, яка потрапила до страшної аварії. Тепер йому доведеться відповідати не лише перед поліцією, а й перед головою наркокартелю.

Я ніколи не… / Never Have I Ever

Жанр : драма, комедія

Прем'єра : 12 серпня

Тривалість : 10 епізодів (3-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.8

Підліткова комедія Netflix про американку індійського походження, яка готова піти на все, щоб стати популярною у школі. Деві - звичайна старшокласниця з іммігрантської сім'ї: успіхи в навчанні їй даються набагато легше, ніж спілкування з однолітками, які знають її не по імені, а як те саме дівчисько, яке тимчасово паралізувало нижче пояса після раптової смерті батька. Вставши нарешті на ноги перед новим навчальним роком, вона вирішує кардинально змінити себе і своїх найкращих подруг, тому ставить амбітну мету на останній рік навчання: їм необхідно знайти собі хлопців і нарешті втратити незайманість. Щоправда, наполеонівські плани Деві починають руйнуватися через те, що вона планує переспати не з будь-яким однолітком, а з самим Пакстоном – найпопулярнішим хлопцем у школі.

Жагуяе полум‘я / Donde Hubo Fuego

Жанр : драма

Прем'єра : 17 серпня

Тривалість : 10 епізодів (1-й сезон)

Рейтинг IMDb: -

Мексиканський драматичний серіал із елементами легкої еротики розповість історію головного героя - Пончо, який виявляє, що вбивство його брата пов'язане із пожежниками. Пончо впроваджується до їхньої бригади, щоб провести власне розслідування. У процесі він знаходить кохання, сім'ю та серійного вбивцю.

Хі-Мен і володарі всесвіту / He-Man and the Masters of the Universe

Жанр : мультфільм, бойовик, драма, комедія, пригоди

Прем'єра : 18 серпня

Тривалість : 1-й епізод (3-й сезон)

Рейтинг IMDb: 5.8

Перші два сезони мультиплікаційного серіалу «Хі-Мен і володарі всесвіту» від компанії Filmation виходили з 1983 по 1985 рік. Зараз можна побачити сучасну версію серіалу виробництва американської компанії Mettel Television (вони випускаю знамениту ляльку Барбі), де головним героєм буде високий і золотоволосий принц Адам, який захищає рідну планету Етернію від злісного Скелетора. Герой володіє магією, що дозволяє йому перетворюватися на Хі-Мена, а група яскравих товаришів допомагає йому у битвах проти щотижневих набігів на фортецю, що забезпечує їх суперздібностями.

Серіал рекомендується дивитися дітям віком від 7 років.

Шоу Чашека! / The Cuphead Show!

Жанр : мультфільм, комедія, пригоди, фентезі

Прем'єра : 19 серпня

Тривалість : 1-й епізод (2-й сезон)

Рейтинг IMDb: 7.4

Американський анімаційний серіал, розроблений Дейвом Вассоном для Netflix на основі відеоігри «Cuphead» від компанії Studio MDHR. Чад та Джаред Мольденхауери, творці гри, є виконавчими продюсерами поряд з Уоссоном та С. Дж. Кеттлер. Серіал розповідає про пригоди імпульсивного Чашека та його брата Кружека.

Вікове обмеження: 16+

Фільми Netflix у серпні 2022 року

Картер / Carter

Жанр : бойовик, трилер

Прем'єра : 5 серпня

Тривалість : 132 хвилини

Рейтинг IMDb: 5.1

Чоловік приходить до тями і не може нічого згадати зі свого минулого, навіть власне ім'я. Він отримує дзвінок — загадковий голос називає його Картером і повідомляє, що в ньому закладена бомба, яка вибухне, якщо хлопець не слідуватиме вказівкою. Картеру доводиться вирушити на виконання небезпечної місії, принагідно ховаючись від спецслужб.

Найдорожчі / Darlings

Жанр : комедія, драма, трилер

Прем'єра : 5 серпня

Тривалість : 134 хвилини

Рейтинг IMDb: 6.7

В індійській комедії «Darlings» Алія Бхатт грає фатальну жінку, яка мстить своєму жорстокому чоловікові у виконанні Віджай Варми за неврівноважену, жорстоку поведінку та алкоголізм. Проект описується як чорна комедія, в якій розповідається про життя матері та дочки, які намагаються знайти своє місце в Мумбаї та набути успіху та любові всупереч усьому.

Еволюція черепашок ніндзя: фільм / Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Жанр : детектив, комедія, наукова фантастика, сімейне кіно

Прем'єра : 5 серпня

Тривалість : 82 хвилини

Рейтинг IMDb: 5.8

Американський, анімаційний, супергеройський, комедійний фільм 2022 року, створений за мотивами мультсеріалу «Еволюція Черепашок-ніндзя» 2018 року, а також частиною медіафраншизи «Черепашки-ніндзя». За сюжетом: черепашки-ніндзя стикаються з великими неприємностями, коли таємничий незнайомець прибуває з майбутнього із жахливим попередженням. Лео змушений очолити своїх братів в особі Рафа, Донні та Майки у боротьбі за порятунок світу від жахливої інопланетної істоти Кренга.

Фільм рекомендується дивитися дітям віком від 7 років.

13: Мюзикл / 13: The Musical

Жанр : комедія, драма, мюзикл, сімейне кіно

Прем'єра : 12 серпня

Тривалість : 91 хвилина

Рейтинг IMDb: 5.2

Після розлучення батьків Еван Голдман переїжджає з Нью-Йорка до маленького містечка в штаті Індіана. Коли йому виповнюється 13 років, йому доводиться освоюватися у складних соціальних колах своєї нової школи та завойовувати друзів, перетворивши свою Бар-міцву на найкрутішу вечірку на світі.

Денна зміна / Day Shift

Жанр : бойовик, комедія, пригоди, фентезі

Прем'єра : 12 серпня

Тривалість : 113 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.2

Бад Яблонскій живе в Лос-Анджелесі та працює чистильником басейнів. Найбільше він хоче забезпечити своїй улюбленій дочці гідне життя. Саме тому він має другу роботу. Герой є мисливцем на вампірів і різного роду погань. Він приймає замовлення та ретельно готується до виконання кожного з них. Бад ретельно вивчає свою мету і намагається знайти незаперечні докази того, що вона є потойбіччю. Тільки після цього він вдається до рішучих дій. Але одного разу в місті з'являється стародавній вовкалок, який кидає йому виклик.

Дивись в обидва боки / Look Both Ways

Жанр : комедія, мелодрама

Прем'єра : 17 серпня

Тривалість : 110 хвилин

Рейтинг IMDb: -

Напередодні закінчення коледжу життя Наталі (Лілі Рейнхарт) розходиться на дві паралельні реальності: в одній вона завагітніє і залишається в рідному місті вирощувати дитину, а в іншій - переїжджає до Лос-Анджелеса, щоб побудувати кар'єру своєї мрії. В обох подорожах Наталі переживає доленосне кохання, робить кар'єру художника і наново відкриває себе.

 

Теги: кіно , мультфільми , детективи , серіали Netflix , комедії , фільми Netflix

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0