Найочікуваніші фільми серпня 2022 Найочікуваніші фільми серпня 2022
Кіно

Найочікуваніші фільми серпня 2022

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 17 серпня, 2022, 18:35
 0

Війна назавжди змінила життя кожного українця та змусила нас звикати до нової реальності. Однак, незважаючи на страх, постійний стрес та невпевненість у майбутньому, ми повинні повертатися до роботи, разом відроджувати економіку країни та хоч іноді відволікатися від постійних переживань. Так, гарним антистресом може стати перегляд нових захоплюючих фільмів.

Більше актуальних новин – на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua, підготував для вас список найочікуваніших кінострічок, які мають вийти в серпні 2022 року. Сподіватимемося, що всі кіномани залишаться задоволені.

"Швидкісний поїзд/Швидше кулі"

Жанр: трилер, бойовик, комедія

Дата виходу: 4 серпня

Режисер: Девід Літч

У головних ролях: Бред Пітт, Сандра Буллок, Зазі Бітц

П'ятеро найманих убивць, яких пов'язує одна й та сама місія, опиняються разом у одному з швидкісних експресів. Що це – дивний збіг обставин або чийсь хитрий план?

Герої з'ясують це власними методами і між ними розпочнеться жорстока гра на виживання.

Фільм заснований на романі Котаро Ісакі, який був опублікований у 2010 році та завоював світову популярність.

"Маленька мама"

Жанр: драма, фантастика

Дата виходу: 4 серпня

Режисер: Селін Сьямма

У головних ролях : Жозефіна Санз, Ніна Меріз, Марго Абаскаль

Восьмирічна Неллі допомагає батькам розбирати речі в будинку бабусі, що померла, і з цікавістю вивчає околиці. Раптом дівчинка зустрічає в лісі свою ровесницю, яка схожа на неї немов близнюк. У ході спілкування виявляється, що нову подругу Неллі звуть так само як і маму дівчинки.

"Картер"

Жанр: трилер, бойовик, детектив

Дата виходу: 5 серпня

Режисер: Чон Бен-гіль

У головних ролях: Чжу Вон, Лі Сон Чже, Чон Со Рі та Кім Бо Мін

Головний герой приходить до тями і не може нічого згадати зі свого минулого, навіть власне ім'я. Він отримує дзвінок — загадковий голос називає його Картером і повідомляє, що в ньому закладена бомба, яка вибухне, якщо хлопець не слідуватиме вказівкам.

Картеру доводиться вирушити на виконання небезпечної та загадкової місії, при цьому ховаючись від спецслужб. І все це відбувається у розпал пандемії вірусу зомбі.

"Хижак 5: Здобич"

Жанр: жахи, фантастика, бойовик

Дата виходу: 5 серпень

Режисер: Ден Трахтенберг

У головних ролях: Ембер Мідфандер, Дейн Дільєго, Стефані Матіас

Події фільму розгортаються в країні команчів 300 років тому. Це історія молодої жінки Нару, яка виросла в тіні легендарних мисливців та ніким не сприймалася всерйоз. Тому коли небезпека починає загрожувати її племені, вона вирушає захищати свій народ. Дівчина йде на полювання, щоб знайти чужинця, спіймати його та знешкодити.

Але все виявляється набагато важчим, ніж вона могла припустити. Її противник – не людина. Він високорозвинена інопланетна істота - хижаком. Незнайомець має високотехнологічний арсенал та між противниками відбувається суворий і запеклий бій, вийти з якого живим, мабуть, зуміє лише один. Чи зможе дівчина-воїн довести свою значущість та захистити народ від лютого ворога?

"Денна зміна"

Жанр: бойовик, комедія, пригоди, фентезі

Дата виходу: 12 серпня

Режисер: Джей Джей Перрі

У головних ролях: Джеймі Фокс, Дейв Франко, Наташа Лю Бордіццо, Міган Гуд та інші

Мисливець на вампірів з Лос-Анджелеса Бада Яблонскі має всього тиждень, щоб зібрати гроші на оплату навчання доньки. Саме тому він влаштовується працювати чистильником басейнів.

У "звичайному ж житті" герой є мисливцем на вампірів і різного роду погань. Він приймає замовлення та ретельно готується до виконання кожного з них. Але одного разу в місті з'являється стародавній вовкалок, який кидає йому виклик.

"Ноу"

Жанр: фільм жахів

Дата виходу: 18 серпня

Режисер: Джордан Піл

У головних ролях: Деніел Калуя, Кеке Палмер, Стівен Юн, Майкл Вінкотт, Брендон Переа

Віддалене від шуму цивілізації невелике містечко в Каліфорнії живе своїм спокійним, розміреним життям. Мешканці ранчо будували плани на подальше життя, доки не почали відбуватися дуже дивні речі. Так, над їхнім будинком раптово "зависла" хмара незрозумілого походження.

На жаль, бігти вже запізно і тому вони на власні очі побачать усі жахи, які принесла з собою невідома похмура сила.

"Фіктивний агент"

Жанр : трилер

Дата виходу: 18 серпня

Режисер : Адам Паттерсон, Деклан Лон

У головних ролях : Джеймс Нортон, Сара Голдберг, Джемма Артертон

Майстер маніпуляції Фрігард викрав безліч жертв, переконуючи їх, що він агент MI-5, який діє під прикриттям.

Картина розповість про брехню, відданість, маніпуляції, страх і надію. Розслідування та полювання за великими ставками, що врятувало життя останньої жертви.

"Звір"

Жанр: трилер, пригода, драма

Дата виходу: 18 серпня

Режисер: Балтазар Кормакур

У головних ролях: Ідріс Ельба, Шарлто Коплі, Леа Джефріс

Нейт після смерті дружини повертається до Південної Африки, де вони колись познайомилися. Разом із дочками він прямує до заповідника, яким керує давній друг сім'ї Мартін Баттлс.

Однак сімейна поїздка, яка мала всіх зблизити, обертається небезпечною подорожжю, під час якої Нейту доведеться протистояти грізному звіру у відчайдушній боротьбі за виживання.

"Снайпер. Білий ворон"

Жанр: бойовик, військова драма

Дата виходу: 24 серпня

Режисер: Мар'ян Бушан

У головних ролях: Павло Алдошин, Марина Кошкіна, Андрій Мостренко

2013 рік. Пацифіст-дивак Микола проводить екологічний експеримент. Разом зі своєю вагітною дружиною Настею він живе у власноруч виритій Норі під Горлівкою, що на Донеччині. Подружжя відмовляється від шкідливих благ цивілізації, прагнучи довести людству, що жити в гармонії з природою у 21 столітті можливо. Попри побутові труднощі, сім’я диваків відчуває себе щасливою й вірить у цінність та успішність свого експерименту.

Наївний світ Миколи руйнується з початком війни на Донбасі. Бойовики вбивають вагітну дружину і вщент спалюють його Нору. Не знаходячи виправдання цій жорстокості, він приймає доленосне рішення й вступає в добробат, у лави снайперів. З дивака-математика насміхаються, але згодом, завдяки своїй впертості, він доводить, що з ним таки варто рахуватися.

"Після. Довго і щасливо"

Жанр: драма, мелодрама

Дата виходу: 24 серпня

Режисер: Кастиль Лендон

У головних ролях: Гіро Файнс-Тіфін, Джозефіна Ленгфорд, Кіана Мадейра

Любов Теси і Хардіна – незаперечна, і з кожним новим випробуванням їхній зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть – все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може вгамувати своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову.

Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна… може втратити себе… Вона хоче жити, а не виживати. А чого він хоче? Чи чекає на їхню казку щасливий фінал, чи «довго і щасливо» - це не для Теси та Хардіна?

"Тато зможе!"

Жанр: комедія

Дата виходу : 25 серпня

Режисер: Франк Дюбоськ

У головних ролях: Франк Дюбоск, Місяць Еспіноза, Жан-П'єр Дарруссен

Тоні залишив свою дочку, коли вона була зовсім маленькою. Тепер, коли йому за п'ятдесят, він вирішує знайти її та спокутувати свої гріхи.

Дізнавшись, що вона викладач танців, він записується на один із її уроків. Проте проблема в тому, що він просто ненавидить танцювати....

"Там, де співають раки"

Жанр: драма, детектив

Дата виходу: 25 серпня

Режисер: Олівія Ньюман

У головних ролях: Дейзі Едгар-Джонс, Гаррет Діллахант, Гарріс Дікінсон

Екранізація світового бестселера за версією The New York Times! Молода дівчина Кая довгі роки відлякувала жителів містечка, мешкаючи серед безмежних просторів Північної Кароліни. Якось усіх жителів містечка сколихнула жахлива подія – сталося загадкове вбивство місцевого хлопця. Підозра одразу ж впала на Кайю.

Тепер героїні доведеться не тільки знайти своє місце у цьому жорстокому світі, а й довести всім свою непричетність до злочину. Однак чим ближче розгадка, тим більше таємниць, що шокують, буде вириватися назовні.

"Я кохаю свого тата"

Жанр: комедія

Дата виходу : 25 серпня

Режисер: Джеймс Морозіні

У головних ролях: Петтон Освальт, Джеймс Морозіни, Клаудія Сулевскі

Чак вирішує налагодити стосунки зі своїм сином, проте він з подивом дізнається, що син заблокував його у всіх соцмережах. Стурбований батько створює фейковий аккаунт і починає спілкування з ним під виглядом молодої вродливої дівчини, яка "працює" офіціанткою. Однак ця авантюра заходить надто далеко — його син закохується в уявну дівчину і тепер мріє побачитися з нею особисто.

Теги: що подивитися , кінопрем'єри , найкращі фільми 2022 року , нові фільми 2022 , фільми Netflix

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0