Найкращі серіали жовтня 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали жовтня 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери)
Кіно

Серіали жовтня: 13 найочікуваніших новинок місяця

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 17 жовтня, 2022, 17:51
 0

У жовтні стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжують радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин - на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали жовтня 2022 року. На вас чекають трилери, жахи, пригоди, драми, вестерни, а також довгоочікувані продовження улюблених серіалів, приквели та нові амбітні проекти.

"Інтерв'ю з вампіром/Interview with the Vampire"

Дата виходу: 2 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр : фентезі, пригоди, драма

Платформа: AMC+

Наприкінці XVIII століття аристократ Луї переживає особисту трагедію та після цього впадає в депресію і втрачає смак до життя. У якийсь момент він зустрічає чарівного вампіра Лестата, який перетворює свого нового друга на вампіра.

Серіал заснований на однойменному романі Енн Райс, хоча багато глядачів краще знають його екранізацію 1994 року з Бредом Пітом та Томом Крузом у головних ролях. Варто зазначити, що канал AMC викупив права на весь цикл романів «Вампірські хроніки», тож у разі успіху проекту на глядачів чекатиме ще не один сезон.

"Чакі/Chucky"

Дата виходу: 5 жовтня

Сезон: 2 сезон

Жанр: жахи

Платформа: SYFY

"Чакі" - це продовження культової кінофраншизи, що розказує про криваві пригоди ляльки-вбивці. За сюжетом серіалу підліток Джейк Вілер знаходить на розпродажі рідкісну ляльку - Чакі. Незабаром виявляється, що іграшка не тільки вміє розмовляти - в ній живе дух справжнього вбивці. Лялька нападає на людей, а також провокує Джейка робити страшні речі.

У другому сезоні серіалу Чакі прагне помститися тим, кого він вважає своїми заклятими ворогами: підліткам Джейку, Девону і Лексі, а також його колишній - Тіффані.

"Друг сім'ї/A Friend of the Family"

Дата виходу: 6 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, кримінал, трилер, біографія

Платформа: Peacock

Серіал заснований на захоплюючій реальній історії родини Бробергів, чия молодша дочка Джен кілька разів була викрадена харизматичним та одержимим «другом» родини Робертом. Віддані своїй вірі, сім'ї та суспільству, Броберги були зовсім не готові до витонченої тактики, яку використовував їхній сусід...

Це історія про те, як назавжди змінилися життя героїв і як вони вижили в цьому пеклі. Сюжет же заснований на реальній історії маловідомої актриси Джен Броберг, яка сама і виступила в якості продюсерки даного проекту.

"Аляска Дейлі/Alaska Daily"

Дата виходу: 6 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма

Платформа: ABC

Колись зіркова журналістка Ейлін після трагічного випадку позбавляється престижної роботи і прагне почати життя "з чистого аркуша". Вона переїжджає на Аляску та влаштовується працювати до місцевої щоденної газети.

Ейлін впевнена, що писатиме нудні статті для другосортної газети, проте вона стикається із загадковими вбивствами та зникненнями жінок. Винного не знайдено, а розслідування заходить у глухий кут. Ейлін починає самостійно встановлювати істину і її життя наражається на реальну небезпеку.

"Уокер: Незалежність/Walker: Independence"

Дата виходу: 6 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, вестерн

Платформа : CW

Наприкінці XIX століття подружжя Уокерів переїжджає до невеликого міста в Техасі. Чоловік Еббі має стати тут новим шерифом, але його раптово вбивають. Жінку рятують індіанці, однак із цієї хвилини вона починає жити лише заради того, щоб знайти вбивцю свого чоловіка та помститися за його смерть.

Цей проект – приквел серіалу «Уокер» з Джаредом Падалекі, який, у свою чергу, є перезапуском однойменного серіалу з Чаком Норрісом.

"Клуб опівнічників/The Midnight Club"

Дата виходу : 7 жовтня

Сезон : 1 сезон

Жанр: жахи, трилер

Платформа: Netflix

Пацієнти похмурого хоспісу збираються ночами та розповідають один одному страшні історії. Якоїсь миті вони домовляються про жахливе зобов'язання: той із них, хто помре першим, повинен буде спілкуватися з рештою з могили.

За серіал відповідає один із найкращих майстрів драматичних хорорів останніх років — Майк Фленеган. Саме він поставив «Примару дома на пагорбі» та «Опівнічну месу».

"Впусти мене/Let the Right One In"

Дата виходу: 7 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, жахи

Платформа: Showtime

За сюжетом життя Марка та його дочки Елеанор назавжди змінилося 10 років тому, коли дівчинка перетворилася на вампіра. З того часу Елеанор живе похмурим самотнім життям, виходячи надвір лише вночі, тоді як Марк забезпечує її людської кров'ю.

Якось вони вирішують повернутися до Нью-Йорка, щоб знайти ліки від цієї дивної недуги та повернути дівчину до нормального життя.

"Вінчестери/The Winchesters"

Дата виходу: 11 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фентезі, пригоди, бойовик

Платформа: CW

У 1970-х роках Джон Вінчестер повертається з в'єтнамської війни та знайомиться з дівчиною на ім'я Мері, яка виявляється мисливицею на потойбічних створінь. Мері шукає свого зниклого батька і Джон вирішує приєднатися до неї, адже він також прагне розкрити таємниці своєї власної сім'ї.

"Вінчестери" - це приквел популярного серіалу "Надприродне", який завершився в 2020 році після 15 сезонів. Серіал розповідає про молодість батьків головних героїв "Надприродного".

"Плейлист/The Playlist"

Дата виходу: 13 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: біографія

Платформа : Netflix

В основі сюжету лежить реальна історія створення Spotify. Автори проекту спиралися на документальну книгу Spotify Untold шведських журналістів.

Так, 2006 року шведський підприємець Даніель Ек реєструє нову компанію під назвою Spotify. Він планує створити величезний банк легальної музики, але все виявляється не так просто, а на переговори зі звукозаписуючими лейблами йдуть роки.

"Шантарам/Shantaram"

Дата виходу: 14 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр : драма, трилер

Платформа: Apple TV+

Літературною основою сценарію став роман австралійського письменника Грегорі Девіда Робертса «Шантарам», який став міжнародним бестселером. Головний герой шоу - письменник і колишній грабіжник, який втікає з австралійської в'язниці та оселяється в Індії.

Він вирушає в подорож країною і по-новому починає дивитися на своє власне життя, а також переживає безліч пригод, які допомогають чоловікові переосмислити себе.

"Периферійні пристрої/The Peripheral"

Дата виходу: 21 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фантастика

Платформа: Amazon Prime Video

Флінн Фішер живе у провінційній Америці, працює у 3D-друкарні та грає у VR-ігри. Одного разу, на прохання брата Бертона, вона тестує відеогру, яка переносить її до футуристичного Лондона кінця XXI століття.

Поступово головна героїня починає розуміти, що події цієї гри відбуваються насправді. Тепер дівчина має з'ясувати, хто і навіщо пов'язав ці два світи.

"Кабінет рідкостей Гільєрмо дель Торо/Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities"

Дата виходу: 25 жовтня

Сезон: 1 сезон

Жанр : жахи, трилер, детектив, антологія

Платформа: Netflix

Знаменитий режисер і лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо особисто зібрав колекцію похмурих історій, кожна з яких ще гірша, ніж попередня. Глядачам обіцяють вісім епізодів - однаково витончених і жахливих. Шоураннер особисто презентує кожну серію.

Режисерами кожного нового епізоду стали такі майстри хорорів і жахів, як автори "Менді", "Порожня людина", "Бабадук", "Дівчина повертається одна вночі додому" та інших.

"Білий Лотос/The White Lotus"

Дата виходу : 30 жовтня

Сезон: 2 сезон

Жанр: драма, комедія

Платформа : HBO

У другому сезоні серіалу "Білий лотос" ми перенесемося до нового розкішного готелю, який було відкрито на Сицилії. Тут зберуться заможні туристи, кожен із яких переживає свою особисту трагедію та перебуває у пошуках себе.

Протягом семи днів відвідувачі дорогого готелю намагатимуться розслабитися та забути про всі негаразди. Але раптом у готелі починають відбуватися дивні речі, а райське місце огортає павутиння інтриг.

У новому сезоні глядачів перенесуть не лише на територію нового готелю, а й познайомлять із абсолютно новими героями, оскільки актори з першого сезону у шоу участі не беруть.

Теги: серіали , серіал. дозвілля , що подивитися , кращі серіали , нові серіали , новий серіал , серіали Netflix , найкращі серіали 2022

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 18 грудня 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0