Серіали та фільми від Netflix: 20 новинок жовтня Серіали та фільми від Netflix: 20 новинок жовтня
Кіно

Серіали та фільми від Netflix: 20 новинок жовтня

Дарина Герасимчук 26 жовтня, 2022, 18:30
 0

До середини осені доспів крутий контент від стрімінгової платформи Netflix. На нас чекає велика різноманітність жанрів, а багато проектів уже отримали захоплені відгуки глядачів та високі рейтинги від кінокритиків. Серед новинок цього місяця кожен знайде собі кіно до смаку.

Gloss.ua розкаже все найцікавіше про 20 серіалів та фільмів, прем'єри яких відбулися на Netflix у жовтні.

Висока вода / Wielka woda

Жанр : драма

Прем'єра : 5 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 7.2

Сюжет серіалу ґрунтується на реальних подіях. 1997 року Вроцлав зіткнувся з загрозою руйнівної повені. В одну мить життя простих людей змінилися кардинальним чином. Вченим та чиновникам доводиться в терміновому порядку вирішувати найскладніші питання життя та смерті.

Казки похмурі й страшні / A Tale Dark & Grimm

Жанр : мультфільм, бойовик, пригоди, комедія

Прем'єра : 7 жовтня

Тривалість : 2-й сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.7

Комп'ютерний анімаційний серіал, заснований на однойменній дитячій книзі Адама Гідвіца, подарує глядачам чарівну та унікальну інтерпретацію історії про Гензель та Гретель.

Діти короля та королеви живуть у королівському палаці, проводячи свої щасливі дні, не знаючи горя та бід. Їхнє безхмарне дитинство проходило за іграми та співом колискових з люблячою матір'ю. Проте життя перевертаються з ніг на голову, коли їхній батько обезголовлює їх обох, а потім пришиває їм голови чарівною золотою ниткою. Повернувши їх до життя таким чином, брати і сестра з жахом усвідомлюють, що їхні батьки бажають їм смерті.

Опівнічний клуб / The Midnight Club

Жанр : детектив, драма, трилер, жахи

Прем'єра : 7 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (10 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.7

Екранізація однойменного роману Крістофера Пайка розповість історію про сімох смертельно хворих підлітків із хоспісу. Хлопці домовляються щоночі зустрічатися опівночі і розповідати один одному страшні історії — під час однієї з посиденьок вони укладуть договір: перший померлий намагатиметься зв'язатися з іншими з того світу. Коли один із підлітків помер, починає відбуватися щось дивне та зловісне.

Глюк / Glitch

Жанр : детектив, комедія, фантастика

Прем'єра : 7 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (16 епізодів)

Рейтинг IMDb: -

Хон Чжі Хьо — дівчина із пристойної та забезпеченої родини зі зв'язками, завдяки якій вона отримала гарну роботу. Дівчина вже чотири роки зустрічається із хлопцем. Хоча почуття у їхніх стосунках трохи згасли, вони замислюються над шлюбом. Але тут хлопець раптово зникає за дивних обставин. Щоб його знайти, Хон Чжи Хьо приєднується до спільноти спостерігачів за НЛО і з їх допомогою розкриває таємницю загадкового зникнення свого нареченого.

Приватний детектив Беласкоаран / Belascoaran, PI

Жанр : комедія, трилер, детектив

Прем'єра : 12 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (3 епізоди)

Рейтинг IMDb: 7.6

Хектор Беласкоаран залишає роботу у фірмі та нудний шлюб позаду, щоб здійснити свою давню мрію – стати приватним детективом. Йому належить розпочати нове життя і розслідувати шокуючі злочини в Мехіко 1970-х років.

Позаштатна ситуація / Exception

Жанр : мультфільм, детектив, драма, трилер, жахи

Прем'єра : 13 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.5

У далекому майбутньому люди змушені залишити Землю та переселитися в іншу галактику. Надрукована на 3D-принтері команда фахівців першою вирушає на нову планету, щоб зробити її придатною для життя.

Плейліст / The Playlist

Жанр : біографічний, драма, музичний

Прем'єра : 13 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 7.8

Шведський підприємець та його партнери збираються здійснити революцію у музичній індустрії, створивши легальну стрімінгову платформу. За мотивами відомої історії.

Наглядач / The Watcher

Жанр : детектив, драма, трилер, жахи

Прем'єра : 13 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (7 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.7

Американський міні-серіал на чолі з відомими шоураннерами Райаном Мерфі та Ієн Бреннан розкажуть глядачам страшну історію, засновану на реальних подіях.

Жахливі листи. Дивні сусіди. Зловісні погрози. Коли щаслива родина переїжджає до тихого передмістя штату Нью-Джерсі, то незабаром розуміє, що їхній розкішний будинок мрії таїть у собі кошмар. Невідомий, який підписується Наглядачем, висловлює невдоволення тим, що сім'я оселилася в цьому будинку і постійно стежить за ними.

Свята родина / Sagrada familia

Жанр : драма

Прем'єра : 14 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.7

Після переїзду до Мадриду сім'я, яка зберігає похмуру таємницю, починає життя з чистого аркуша, але нові знайомства заважають їхнім планам, а незабаром і минуле дається взнаки.

Банда зеленої рукавички / Gang Zielonej Rekawiczki

Жанр : комедія, трилер

Прем'єра : 19 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: 6.8

Поки комісар поліції вивчає доказ, залишений на місці пограбування, учасниці банди «Зелена рукавичка» вирішують залягти на дно. Три жінки похилого віку ховаються від поліції в будинку для літніх людей, де розкривають зловісну таємницю.

Палаючий Нотр-Дам / Notre-Dame

Жанр : драма

Прем'єра : 19 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 5.7

Французький драматичний серіал, заснований на реальних історіях французьких пожежників, розповідає про те, як пожежа у соборі Паризької Богоматері у 2019 році вплинула на життя парижан.

Варвари / Barbarians

Жанр : бойовик, драма, історичний, пригоди

Прем'єра : 21 жовтня

Тривалість : 2-й сезон (6 епізодів)

Рейтинг IMDb: 7.2

Німецький історичний серіал розповідає про боротьбу німецьких племен з Римською експансією, де центральний персонаж - вождь херусків Арміній, який розгромив римлян у Тевтобурзькому лісі.

Сюжет першого сезону, який вийшов на екрани в жовтні 2020 року, призводить до знаменитої битви, яка змінила хід історії. Другий сезон розповість, як за рік після поразки Вара Німеччину посідає новий римський генерал. Арі має намір стати королем усіх племен, але на його шляху з'являється суперник.

Смак до життя / From Scratch

Жанр : драма

Прем'єра : 21 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: -

Художниця Емі (у виконанні Зої Сандани) розриваючись між своїми мріями та очікуваннями батька, їде до Італії вивчати мистецтво. Там вона зустрічає італійського кухаря: так починається історія кохання, втрати, стійкості та надії, що змінює їх життя і поєднує культури та континенти.

Кабінет курйозів Гільєрмо дель Торо / Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

Жанр : детектив, драма, трилер, жахи

Прем'єра : 25 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (8 епізодів)

Рейтинг IMDb: -

Американський телесеріал-антологія Гільєрмо дель Торо у жанрі жахів надав можливість восьми відомим хорормейкерам реалізувати власні сюжети. Сам режисер у цьому проекті обмежився лише обов'язками продюсера та куратора. Серіал виходитиме протягом чотирьох днів, по два епізоди за раз.

Кожен епізод у цій видовищній колекції розгорнеться химерним кошмаром, особисто відібраним оскароносним Гільєрмо дель Торо.

Знову разом / Family Reunion

Жанр : комедія

Прем'єра : 27 жовтня

Тривалість : 5-й сезон (1 епізод)

Рейтинг IMDb: 6.6

Комедійний ситком виходить на Нетфлікс у потоковому режимі з 2019 року. Цей сімейний серіал удостоєний премії NAACP Image Award у номінації «Найкраща дитяча програма».

Сім'я Мак-Келлан, що складається з подружньої пари і чотирьох діточок живуть у Сіетлі розміреним життям, поки одного разу їм не доводиться змінити місце проживання. Вони переїжджають до бабусі та дідуся, у невелике містечко в штаті Джорджія. Тепер їм доведеться знову побудувати свій побут, знайти роботу, школу, нових друзів і ворогів, уживаючись при цьому зі старшим поколінням.

Великий рот / Big Mouth

Жанр : мультфільм, комедія, мелодрама

Прем'єра : 28 жовтня

Тривалість : 6-й сезон (1 епізод)

Рейтинг IMDb: 7.9

Американський анімаційний ситком про повноліття для дорослих виходить на Netflix з 2017 року. Головні герої серіалу Нік та Ендрю засновані на співтворцях шоу Ніка Кролла та Ендрю Голдберга, і більша частина змісту шоу відображає реальні події з їхнього підліткового життя, яке перевертається з ніг на голову, коли вони знайомляться з чудесами та жахами статевого дозрівання.

Диявол-напівкровка / The Bastard Son & The Devil Himself

Жанр : бойовик, драма, пригоди

Прем'єра : 28 жовтня

Тривалість : 1-й сезон (1 епізод)

Рейтинг IMDb: -

Світ відьом та чаклунів насправді існує. Усі вони мешкають на території Британії. Ось тільки люди ще ніколи їх не помічали. Община дотримується певних правил та законів, щоб жити спокійно. Але хлопець на ім'я Натан, який був визнаний ізгоєм між двома кланами, має намір все змінити. Йому не терпиться здійснити переворот і встановити нові порядки. Натан починає шукати тих, хто повністю погоджується з його позицією. На щастя, такі люди насправді трапляються. Тепер вони готові до першого удару.

Найщасливіша дівчина на світі / Luckiest Girl Alive


Жанр : детектив, трилер, драма

Прем'єра : 7 жовтня

Тривалість : 113 хвилин

Рейтинг IMDb: 6.4

Основою детективного трилера Майка є сценарій Джесіки Нолл за мотивами її однойменного роману 2015 року.

Життя Ані Фанеллі здається ідеальним. Дівчина працює автором у популярному жіночому журналі та разом зі своєю редакторкою збирається переходити до The New York Times Magazine, а також готується вийти заміж за сина багатого сімейства. Якось режисер документальних фільмів просить Ані дати інтерв'ю з приводу подій 20-річної давності, коли вона виявилася однією з тих, хто вижив під час шкільної стрілянини. Дівчина знову поринає у хворобливі спогади, і її налагоджене життя починає тріщати по швах.

Добрий медбрат / The Good Nurse

Жанр : біографічний, драма, трилер

Прем'єра : 26 жовтня

Тривалість : 123 хвилини

Рейтинг IMDb: 7.0

В основу сценарію було покладено однойменну книгу Чарльза Гребера. Джессіка Честейн та Едді Редмейн отримали головні ролі.

Фільм розповідає про переслідування американського серійного вбивці Чарльза Каллена, який убив понад 300 пацієнтів у лікарнях Пенсільванії та Нью-Джерсі за свою 16-річну кар'єру медбрата. Аж до арешту 2003 року він був на хорошому рахунку у начальства, вважався зразковим сім'янином і мав бездоганну репутацію. Спіймати Каллена вдалося завдяки його колезі Емі Лугрену. Незважаючи на всі докази, сам лікар стверджував, що мав лише добрі наміри і хотів допомогти невиліковно хворим людям позбутися нестерпного болю.

На Західному фронті без змін / All Quiet on the Western Front

Жанр : бойовик, драма, військовий, історичний

Прем'єра : 28 жовтня

Тривалість : 147 хвилин

Рейтинг IMDb: 8.1

Німецький антивоєнний фільм режисера Едварда Бергера заснований на однойменному романі Еріха Марії Ремарка. Картина стала претендентом на премію «Оскар-2023» від Німеччини (найкращий міжнародний фільм).

Йтиметься про молодих юнаків, яких вирвали зі звичного життя і кинули в кривавий бруд війни. Прості німецькі школярі старших класів під дією патріотичної пропаганди йдуть на Першу світову війну, приймаючи її як гру, і не знаючи, що попереду на них чекає лише смерть.

Теги: новинки кіно , серіали Netflix , Netflix , фільми Netflix

  • 17 квiтня 16:42 Український Marvel: у кінопрокат виходить фільм про 3-ю окрему штурмову бригаду «Ми були рекрутами» (трейлер)    0
  • 12 квiтня 17:43 Актриса Марго Роббі стане продюсером фільму за мотивами настільної гри «Монополія»    0
  • 29 березня 17:47 Голлівудська акторка з України розірвала контракт із Netflix, щоб не грати росіянку    0
  • 22 березня 16:24 8 найочікуваніших прем'єр українських фільмів цієї весни – трейлери    0
  • 20 березня 16:24 Вийшов трейлер фільму про українських письменників епохи "розстріляного відродження", який знімали 10 років (відео)    0
  • 13 березня 17:11 Оголошено лауреатів анти-премії «Золота малина-2024»: головні невдахи в кінематографі    0
  • 11 березня 16:16 Перший «Оскар» для України: як пройшло вручення найпрестижнішої кінопремії у світі    0
  • 06 березня 18:17 Режисер «Дюни» виконав останню волю вмираючої людини, яка мріяла побачити другу частину фільму    0
  • 23 лютого 15:15 Netflix випустив трейлер нового документального серіалу про події, що призвели до вторгнення РФ в Україну (відео)    0
  • 19 лютого 17:44 Оголошено переможців британської кінопремії BAFTA: український фільм серед тріумфаторів (відео)    0
  • 16 лютого 18:04 Росія запустила пропагандистський ролик, у якому українські військовополонені йдуть голосувати за Путіна (відео)    0
  • 06 лютого 15:30 "Я показав його смерть": у Варшаві вийшов тизер біографічного фільму «Путін» (відео)    0
  • 05 лютого 16:54 «Гра в кальмара 2»: Netflix показав тизер нового сезону, який вийде цього року (відео)    0
  • 01 лютого 16:35 На Netflix вийшов новий кримінальний міні-серіал «Гризельда», заснований на реальних подіях (трейлер)    0
  • 24 сiчня 16:30 Оголошено номінантів премії Оскар 2024    0
  • 19 сiчня 15:44 Названо найкращі серіали 2023 року: список переможців «Еммі» (трейлери)    0
  • 12 сiчня 18:09 Вийшов новий трейлер серіалу «Містер і місіс Сміт», ремейка бойовика з Бредом Піттом та Анджеліною Джолі (відео)    0
  • 20:10 Видання Variety назвало найгірші фільми 2023 року    0
  • 15 грудня 17:57 Україна потрапила в ТОП-20 країн з перегляду порно у 2023 році: улюблені категорії користувачів    0
  • 13 грудня 15:14 Warner Bros. представила новий трейлер фільму «Дюна: частина друга» з Тімоті Шаламе та Зендаєю (відео)    0