Найкращі серіали серпня 2022: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали серпня 2022: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери)
Музика та кіно

Серіали серпня: 12 найочікуваніших новинок місяця

Анна Нестерова 23 серпня, 2022, 10:35
 0

У серпні стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжують радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин - на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали серпня 2022 року. На вас чекають трилери, фантастика, комедії, жахи, яскраві продовження легендарних серіалів та нові амбітні проекти.

"Піщана людина/The Sandman"

Дата виходу: 5 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фентезі, фантастика, драма

Платформа: Netflix

Головний герой - король царства снів Морфей, який потрапляє в полон до окультиста Родеріка і проводить там 70 років. Коли Морфей виривається на волю, то розуміє, що світ дуже змінився. Головний герой почне шукати зниклі реліквії, відвідувати "рідних", допомагати людям з безсонням і подорожувати іншими вимірами. Йому належить здобути силу, відродити своє царство і зрозуміти, як змінився він сам.

Цікавий факт: переговори про екранізацію "Піщаної людини" велися з 1991 року і лише в 2022-му глядачі змогли побачити цю історію на малих екранах.

"Я є Ґрут/I Am Groot"

Дата виходу: 10 серпня

Сезон : 1 сезон

Жанр: фантастика, комедія, анімаційний

Платформа: Disney+

На нас чекає яскравий анімаційний міні-серіал про одного з персонажів фільму "Вартові Галактики", а саме про Ґрута. Творці позиціонують своє телешоу як ідеальне для дітей, підлітків та сімейного перегляду.

На глядачів чекають невеликі історії про пригоди маленького деревогуманоїду та його друзів. Буде цікаво, незвичайно та захоплююче.

"Ключі Локів (Лок та ключ)/Locke & Key"

Дата виходу: 10 серпня

Сезон: 3 сезон (фінальний)

Жанр: фентезі, трилер, драма, жахи

Платформа: Netflix

Фінальний сезон американського хорор-серіалу, створеного на основі серії коміксів Джо Хілла (син Стівена Кінга) та Габріеля Родрігеса покаже глядачам ще більше магії та нового демонічного ворога, повного рішучості заволодіти ключами.

Будинок Ключів – це маєток родини Лок у місті Лавкрафт. У стінах цього будинку є магія, що підживлює чарівні артефакти. Таємничі ключі наділяють їх володарів містичними силами, а також можуть звільняти демонічні сутності, які "сховані" в стінах маєтку. Кому ж судилося розгадати таємницю будинку і залишитися живим?

"П'ять днів після катастрофи/Five Days at Memorial"

Дата виходу : 12 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, катастрофа

Платформа : Apple TV+

Сюжет серіалу ґрунтується на реальних подіях і розгортається під час однієї з наймасштабніших природних катастроф сучасності - урагану "Катріна", який обрушився 2005 року на США. У знеструмленому, затопленому та зруйнованому Новому Орлеані люди всіма силами намагаються врятуватися та вижити.

Головна героїня – лікар, яка працює у місцевому медичному центрі, який виявився притулком для тисяч людей. У якийсь момент ресурси починають закінчуватись і медикам доводиться приймати важкі рішення, які потім ляжуть в основу судових справ. Що ж насправді відбувалося у медичному центрі? Глядачам буде дана можливість самостійно зробити висновки і відповісти на всі питання, що хвилюють громадськість.

"Історії ходячих мерців/Tales of the Walking Dead"

Дата виходу: 14 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, жахи, постапокаліпсис, трилер, бойовик

Платформа: AMC Networks

"Історії ходячих мерців" - це серіал-антологія з одногодинними окремими серіями-оповіданнями, сфокусованими як на нових, так і на вже відомих героях культового серіалу "Ходячі мерці".

За сюжетом, внаслідок глобальної епідемії землю захоплюють кровожерливі зомбі. Ходячі мерці перетворюють планету на пустелю, а люди, що вижили, відчайдушно намагаються врятуватися і знайти безпечний притулок.

"Жінка-Халк/She-Hulk"

Дата виходу : 17 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фантастика, пригоди

Платформа : Disney+

Головна героїня серіалу - адвокат Дженніфер Волтерс, яка є кузиною геніального вченого Брюса Беннера. Після переливання крові дівчина отримує здатність перевтілюватися в надсильну істоту. Брюс береться навчати свою кузину.

Згодом головна героїня має навчитися контролювати свої надздібності і продовжити працювати в нещодавно створеному "Відділі з прав надлюдей", де вона вважається адвокатом.

"Дівчина в дзеркалі/The Girl in the Mirror"

Дата виходу : 19 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: трилер, містика

Платформа : Netflix

У серіалі розповідається історія дівчини на ім'я Альма, яка разом із однокласниками збирається в подорож, проте під час поїздки автобус із підлітками потрапляє у страшну ДТП і вона стає єдиною, хто вижив.

Дівчина приходить до тями в лікарні і нічого не пам'ятає про те, що сталося. Травмована і спантеличена вона починає підозрювати всіх навколо і впадає в параною. Альма відчайдушно намагається дізнатися, що ж насправді сталося того фатального дня і хто в цьому винен насправді.

"Дім Дракона/House of the Dragon"

Дата виходу : 21 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, фантастика, пригоди

Платформа: HBO

Події серіалу відбуваються за 300 років до історії, розказаної у легендарній фентезі-епопеї "Гра престолів", та розповідають про часи правління діму Таргарієнів.

Нам розкажуть про таємниці сім'ї Таргарієн та міжусобну боротьбу, яка відбувалася в межах палацу. Події у серіалі розвиватимуться навколо "Танцю Драконів" – громадянської війни 129 – 131 років. Спадкоємці престолу могутнього діму вступили один з одним у криваву сутичку, не бажаючи поступатися правом на трон. Численні жертви і події, що відбуваються в цей час, відбилися на наступних поколіннях і змінили хід історії...

"Майк/Mike"

Дата виходу : 25 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр : біографія, драма, спорт

Платформа : Hulu

Серіал розповідає про бурхливе, яскраве, трагічне та суперечливе життя та кар'єру чемпіона в суперважкій вазі Майка Тайсона - одного з найнеоднозначніших персонажів у спортивній культурі.

На шляху Тайсона була величезна кількість випробувань, які виходили далеко за межі рингу, проте великий чемпіон неодноразово падав і знов підіймався.

Цікаво, що виконавчим продюсером серіалу виступила відома актриса Марго Роббі, а сценарій написав Стівен Роджерс, який раніше працював із актрисою над створенням спортивної драми "Тоня проти всіх".

"Бачити/See"

Дата виходу: 26 серпня

Сезон: 3 сезон (фінальний)

Жанр: драма, бойовик, фантастика

Платформа: AppleTV+

Дія серіалу відбувається в апокаліптичному майбутньому. Якоїсь миті на Землі спалахнула епідемія невідомого смертельного вірусу, залишивши на планеті в живих близько двох мільйонів людей. Усі, хто вижив, стали незрячими. Людство знову впало у середньовіччя – було втрачено практично всі технології, а люди живуть племенами.

У третьому сезоні події розгортаються через рік після того, як вождь племені Алкенні Баба Восс вбив свого заклятого ворога - власного брата. Баба залишив сім'ю та почав вести кочовий спосіб життя. Однак після того, як тривантійці створили нову небезпечну зброю, здатну знищити все людство, головний герой повертається до племені. Творці запевняють, що на нас чекає епічний фінал, оскільки третій сезон стане фінальним.

"Пацієнт/Patient"

Дата виходу: 30 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр : трилер, драма, кримінал

Платформа: Hulu

У центрі сюжету - руйнівні та вкрай заплутані стосунки лікаря-психотерапевта Олександра Штрауса та його неадекватного пацієнта.

Поховавши дружину, лікар з головою поринає в роботу, щоб заглушити внутрішній біль після втрати коханої. Якось він потрапляє в полон до серійного маніяка, який хоче приборкати свій потяг до скоєння жорстоких вбивств. Фахівець неохоче починає терапію і з часом межі "добра та зла" починають повністю розмиватись, а психотерапевт випускає назовні власних внутрішніх демонів.

"Андор/Andor"

Дата виходу: 31 серпня

Сезон: 1 сезон

Жанр: наукова фантастика, фентезі, бойовик, пригоди

Платформа: Disney+

Серіал стане четвертим ігровим телесеріалом у рамках медіафраншизи "Зоряні війни". Нам розкажуть про життя Касіана Андора в період формування Альянсу Повстанців. У цей же часовий відрізок відбуваються події анімаційного серіалу «Зоряні війни: Повстанці».

Серіал розповідає про групу персонажів у період формування Повстанського альянсу з метою боротьби проти Галактичної Імперії. Один із таких персонажів — Касіан Андор - злодій, який стає революціонером і в результаті приєднується до опору.

Теги: що подивитися , кращі серіали , новий серіал , найкращі серіали серпня , серіали Netflix , найкращі серіали 2022

  • 18 квiтня 15:58 DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch (відео)    0
  • 10 квiтня 15:32 У ТОП-50 трендів України на Spotify серед лідерів пісня «Да, я русский»    0
  • 15:11 Букмекери визначились із новим переможцем на Євробаченні-2024: Україну змістили з першого місця    0
  • 01 березня 15:49 Український гурт Quest Pistols презентував запальний кліп на новий трек «Божевільна» (відео)    0
  • 05 лютого 20:43 Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil    0
  • 30 сiчня 13:59 Український режисер Таня Муіньо зняла музичний кліп для Дженніфер Лопес (відео)    0
  • 25 сiчня 15:39 «Пісня року» та «Кращий виконавець»: названо номінантів на премію BRIT Awards 2024 (відео)    0
  • 24 сiчня 11:27 Претендентка національного відбору на Євробачення 2024 – Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного конкурсу    0
  • 07 грудня 14:36 DOROFEEVA випустила новий трек та присвятила його своїм хейтерам (відео)    0
  • 30 листопада 16:28 Apple Music назвав найпопулярніші пісні 2023 року в Україні    0
  • 24 листопада 15:35 Репери Каньє Вест та Ty Dolla $ign у специфічному контексті згадали Україну в новому треку    0
  • 09 листопада 15:00 Оголошено список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024»: 20 українських виконавців (фото)    0
  • 16 жовтня 15:47 Почалося голосування за кандидатів у журі від України на Дитяче Євробачення 2023    0
  • 12 жовтня 14:07 Виступи японського жіночого гурту на шоу America's Got Talent стали вірусними в мережі (відео)    0
  • 30 серпня 17:35 Україна візьме участь у «Євробаченні 2024»: що змінили у нацвідборі    0
  • 22 серпня 17:00 Надя Дорофєєва та Макс Барських представили кліп на нову спільну пісню (відео)    0
  • 16 серпня 17:18 Джамала випустила кавер на пісню Мадонни «Frozen» для програми Spotify Singles    0
  • 10 серпня 16:45 В Україні пропонують запровадити штрафи за російську музику у громадських місцях – законопроект    0
  • 08 серпня 14:35 Українську режисерку номінували на престижну премію MTV Video Music Awards 2023: її робота (відео)    0
  • 14 липня 16:53 Біллі Айліш презентувала саундтрек до фільму «Барбі» — відео    0