Найкращі серіали вересня 2022: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали вересня 2022: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери)
Музика та кіно

Серіали вересня: 12 найочікуваніших новинок місяця

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 13 вересня, 2022, 12:09
 0

У вересні стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжують радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин - на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали вересня 2022 року. На вас чекають трилери, фантастика, комедії, жахи, яскраві продовження легендарних серіалів та нові амбітні проекти.

"Володар перснів: Персні влади"

Дата виходу : 2 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр: фентезі, пригоди, драма

Платформа : Amazon Prime

Телесеріал за мотивами творів Джона Рональда Руела Толкіна про Середзем'я, події якого відбуваються до основних подій трилогії «Володар перснів». Розповідає про Другу епоху, коли Саурон разом із ельфами створив персні влади, а потім таємно викував Єдиний Перстень аби таємно керувати рештою. Закінчилася епоха битвою Останнього союзу, яка показана в пролозі до трилогії Пітера Джексона. 

Варто зазначити, що цей серіал вважається найдорожчим в історії і він був заочно продовжений на другий сезон.

"Рік і Морті"

Дата виходу: 4 вересня

Сезон: 6 сезон

Жанр : фантастика, мультсеріал

Платформа: Adult Swim/Cartoon Network

"Рік і Морті" - американський комедійний науково-фантастичний анімаційний серіал для дорослих, створений Джастіном Ройландом та Деном Хармоном.

Серіал присвячений пригодам цинічного божевільного вченого Ріка Санчеса та його наївного, примхливого та невпевненого в собі онука Морті. Серіал, який замислювався як пародія на франшизу «Назад у майбутнє», отримав надзвичайно високі відгуки, а критики особливо відзначали його оригінальність, креативність та почуття гумору.

У 6 сезоні фанатів серіалу чекають нові божевільні пригоди, неймовірні інопланетні світи та різноманітність чорного гумору.

"Кобра Кай"

Дата виходу: 9 вересня

Сезон: 5 сезон

Жанр: бойовик, драма

Платформа : Netflix

Бій за душу Долини, можливо, закінчився, проте війна - лише починається. Серіал, який здобув премію «Еммі», знову повертається на екрани.

Після шокуючих результатів турніру Долини сенсей Террі Сільвер розширює імперію «Кобри Кай» і намагається зробити свій підхід до карате в стилі «жодного жалю» єдиним у місті. Оскільки Кріз за ґратами, а Джонні Лоуренс відходить від карате, щоб виправити колишні помилки, Деніелу ЛаРуссо доводиться звернутися за допомогою до давнього друга.

"Американський жиголо"

Дата виходу: 10 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр : трилер, драма, кримінал

Платформа: Showtime

Привабливий жигало Джуліан Кей провів 15 років у в'язниці за вбивство, якого він не вчиняв. Звільнившись, він намагається розібратися в обставинах злочину та докопатися до істини. Паралельно Джуліан повертається до секс-індустрії і намагається возз'єднатися зі своєю коханою.

Серіал є продовженням однойменного фільму 1980 року, який закінчився арештом головного героя.

"Монарх"

Дата виходу: 11 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, музичний

Платформа: FOX

У центрі сюжету – Дотті та Албі Роман, які очолюють знамениту династію виконавців кантрі. Ціла родина завоювала популярність і стала єдиновладним монополістом у цій галузі музики. Вони насолоджуються своїм становищем та пристойно заробляють. Керує виконавцями-родичами жорстка представниця старшого покоління.

Але згодом у сім'ї починаються серйозні проблеми, які можуть поставити крапку у їхній багаторічній кар'єрі. Тоді Ніккі - дочка подружжя Роман - бере ситуацію в свої руки, адже вона звикла до успіху та грошей, і позбавлятися всіх благ наполеглива дівчина не збирається...

"1899"

Дата виходу : 13 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, детектив, жахи

Платформа : Netflix

З Лондона до США вирушає пароплав із європейськими мігрантами, які мріють розпочати у Нью-Йорку нове життя. У дорозі судно наштовхується на корабель, що дрейфує у відкритому морі. На його борту героїв чекає справжній кошмар...

Творці обіцяють глядачам заплутаний, нелінійний сюжет і атмосферу, що дійсно лякає. Цікаво, що проект створили автори «Темряви» - Баран бо Одар та Янтьє Фрізе.

"Оповідання служниці"

Дата виходу: 15 вересня

Сезон: 5 сезон

Жанр: фентезі, драма

Платформа: Hulu

Серіал-антіутопія розповідає про недалеке майбутнє, де люди у формі обіймають найвищі пости, а їхні дружини - найкрасивіші дами в суспільстві - не можуть народжувати дітей.

Тому для виношування потомства насильно зганяються з усієї Республіки жінки відповідного віку, здатні до народження дітей. Вони під постійним наглядом живуть у спеціальному приміщенні, що охороняється, і стають служницями, які народжують чиновникам дітей.

У 5 сезоні серіалу головна героїня - Джун - зіткнеться з наслідками вбивства командира Уотерфорда, тоді як його вдова Серена щосили намагається зберегти свою владу в Канаді. Також на глядачів чекає напружена боротьба окремих людей проти системи, інтриги та несподівані сюжетні повороти.

"Академія вампірів"

Дата виходу: 13 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр : фентезі, драма

Платформа: Peacock

Подруги Ліза та Роуз навчаються в елітній академії вампірів – Академії святого Володимира, де вони навчаються мистецтву магії. Вони готуються випуститися і вступити в королівське товариство вампірів, проте в їхньому світі коїться багато страшного та жахливого. І навіть стіни академії перестають бути для них надійним притулком.

На головних героїнь чекає не лише перевірка дружби та любовні переживання, а й втрати та складний вибір. Серіал заснований на однойменному циклі книг Райчел Мід.

"Атланта"

Дата виходу: 15 вересня

Сезон: 5 сезон

Жанр: драма, комедія, музика

Платформа : FX

"Атланта" - це відмінний серіал про музикантів, які намагаються стати зірками, проте на шляху до такої бажаної слави на них чекає безліч випробувань, зрада, злети та падіння, а також неймовірна конкуренція та інтриги.

У новому сезоні Ерн із Атланти відновлює стосунки з колишньою подругою, матір'ю його дочки. Паралельно з цим двоюрідний брат героя розкручується на реп-сцені і починає набувати популярності.

"Доля: Сага Вінкс"

Дата виходу: 16 вересня

Сезон: 2 сезон

Жанр: фентезі, драма, бойовик

Платформа : Netflix

Блум потрапляє у чарівний світ і йде вчитися до коледжу з іншими феями. Виявляється, що цей всесвіт колись пережив війну, після чого змінилися навіть правила використання магії, проте давнє зло знову наближається до стін школи.

У новому сезоні школа відчиняє свої двері учням, але старого режиму Алфеї вже немає. Час зустрічати нове: нове диво, нові романи, нові обличчя і нові погрози, що причаїлися в тіні.

"Квантовий стрибок"

Дата виходу: 19 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр: наукова-фантастика, пригоди

Платформа: Hulu

Дія серіалу "Квантовий стрибок" розгортається в наші дні. Минуло 30 років після того, як доктор Сем Беккет зробив крок у квантовий прискорювач і зник без сліду. І тепер збирається нова команда на чолі із Беном Сонгом.

Вони планують відновити проект і розгадати таємницю машини та людини, яка її створила. Все змінюється, коли Бен робить несанкціонований стрибок у минуле, залишаючи команду гадати, чому він це зробив.

"Андор"

Дата виходу: 21 вересня

Сезон: 1 сезон

Жанр: наукова фантастика, фентезі, бойовик, пригоди

Платформа: Disney+

Серіал стане четвертим за рахунком ігровим телесеріалом у рамках медіафраншизи "Зоряні війни". Нам розкажуть про життя Касіана Андора в період формування Альянсу Повстанців. У цей же часовий відрізок відбуваються події анімаційного серіалу «Зоряні війни: Повстанці».

Серіал розповідає про групу персонажів у період формування Повстанського альянсу з метою боротьби проти Галактичної Імперії. Один із таких персонажів — Касіан Андор, злодій, який стає революціонером і в результаті приєднується до опору.

Теги: що подивитися , кращі серіали , найкращі серіали 2022 , серіали Netflix , серіал , серіали від Amazon

  • 18 квiтня 15:58 DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch (відео)    0
  • 10 квiтня 15:32 У ТОП-50 трендів України на Spotify серед лідерів пісня «Да, я русский»    0
  • 19 березня 15:11 Букмекери визначились із новим переможцем на Євробаченні-2024: Україну змістили з першого місця    0
  • 01 березня 15:49 Український гурт Quest Pistols презентував запальний кліп на новий трек «Божевільна» (відео)    0
  • 05 лютого 20:43 Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil    0
  • 30 сiчня 13:59 Український режисер Таня Муіньо зняла музичний кліп для Дженніфер Лопес (відео)    0
  • 25 сiчня 15:39 «Пісня року» та «Кращий виконавець»: названо номінантів на премію BRIT Awards 2024 (відео)    0
  • 24 сiчня 11:27 Претендентка національного відбору на Євробачення 2024 – Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного конкурсу    0
  • 07 грудня 14:36 DOROFEEVA випустила новий трек та присвятила його своїм хейтерам (відео)    0
  • 30 листопада 16:28 Apple Music назвав найпопулярніші пісні 2023 року в Україні    0
  • 24 листопада 15:35 Репери Каньє Вест та Ty Dolla $ign у специфічному контексті згадали Україну в новому треку    0
  • 09 листопада 15:00 Оголошено список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024»: 20 українських виконавців (фото)    0
  • 16 жовтня 15:47 Почалося голосування за кандидатів у журі від України на Дитяче Євробачення 2023    0
  • 12 жовтня 14:07 Виступи японського жіночого гурту на шоу America's Got Talent стали вірусними в мережі (відео)    0
  • 30 серпня 17:35 Україна візьме участь у «Євробаченні 2024»: що змінили у нацвідборі    0
  • 22 серпня 17:00 Надя Дорофєєва та Макс Барських представили кліп на нову спільну пісню (відео)    0
  • 16 серпня 17:18 Джамала випустила кавер на пісню Мадонни «Frozen» для програми Spotify Singles    0
  • 10 серпня 16:45 В Україні пропонують запровадити штрафи за російську музику у громадських місцях – законопроект    0
  • 08 серпня 14:35 Українську режисерку номінували на престижну премію MTV Video Music Awards 2023: її робота (відео)    0
  • 14 липня 16:53 Біллі Айліш презентувала саундтрек до фільму «Барбі» — відео    0