Найкращі серіали листопада 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери) Найкращі серіали листопада 2022 року: топ-12 серіалів цього місяця (трейлери)
Музика та кіно

Серіали листопада: 13 найочікуваніших новинок місяця

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 16 листопада, 2022, 10:59
 0

У листопаді стрімінгові платформи не забувають про своїх глядачів та продовжать радувати шанувальників серіалів великою кількістю новинок.

Більше актуальних новин - на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас найочікуваніші серіали листопада 2022 року. На вас чекають містичні історії, пригоди, драми, вестерни, а також довгоочікувані продовження серіалів, що полюбилися, приквели і нові амбітні проекти.

"Молоді монархи/Young Royals"

Дата виходу: 1 листопада

Сезон: 2 сезон

Жанр: драма, мелодрама

Платформа: Netflix

Серіал розповідає про студентське життя в одній із престижних шведських шкіл-інтернатів. Головний герой - спадкоємець престолу, принц Вільгельм, потрапляє до цього елітного навчального закладу і йому доводиться зіткнутися з усвідомленням власного "Я", а також визначитися зі своєю ідентичністю.

"Титани/Titans"

Дата виходу : 3 листопада

Сезон: 4 сезон

Жанр: фентезі, супергеройський екшн

Платформа: HBO Max

У новому сезоні супергеройського серіалу "Титани" по коміксах DC команда відважних героїв продовжить боротьбу зі злочинністю. До них приєднується представлений у попередньому сезоні підліток Тім Дрейк, який у коміксах є одним із наступних Робінів.

Протистоятимуть їм геніальний суперлиходій Лекс Лютор, суперлиходійка Джинкс, яка вміє керувати природними елементами, суперлиходій Брат Крові та впливовий член Церкви Крові Мати Мейхем. Також у новому сезоні очікується гостьова поява Дезстроука та Старгерл.

"Корона/The Crown"

Дата виходу: 9 листопада

Сезон: 5 сезон

Жанр: біографія, драма, історичний

Платформа: Netflix

На нас чекає передостанній сезон популярного історичного серіалу "Корона" про життя та правління королеви Єлизавети II. За сюжетом серіал охопить події 1990-х років, у тому числі розлучення принца Чарльза та леді Діани.

Варто зазначити, що п'ятий сезон серіалу – єдиний, який вийде після смерті принца Філіпа (9 квітня 2021 року) та королеви Єлизавети II (8 вересня 2022 року).

"Англійка/The English"

Дата виходу: 11 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: вестерн, драма, пригоди

Платформа: Amazon Prime Video

За сюжетом, англійська аристократка Корнелія, у виконанні актриси Емілії Блант, прибуває на Дикий Захід у 1890 році, щоб помститися чоловікові, якого вона вважає відповідальним за смерть її сина. Тут вона закохується у розвідника з племені пауні – Елі.

Разом вони вирушають до Вайомінгу, а на своєму шляху стикаються з численними перешкодами та небезпеками, а також починають розуміти, що їх може пов'язувати спільна історія.

"Король Талси/Tulsa King"

Дата виходу: 13 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: кримінальна драма

Платформа: Paramount+

Відомий мафіозі Дуайт Манфреді виходить із в'язниці після 25 років ув'язнення. Бос мафії направляє його в Талсу (штат Оклахома) для того, щоб він налагодив там кримінальну мережу і очолив тіньовий бізнес. Для цього йому доведеться зібрати команду з відданих людей, яким можна довіряти.

Головну роль у серіалі зіграв легендарний Сільвестр Сталлоне.

"Йеллоустоун/Yellowstone"

Дата виходу: 13 листопада

Сезон: 5 сезон

Жанр: вестерн, драма

Платформа: Paramount

Популярний американський серіал повертається на екрани з новим сезоном.

Серіал розповідає історію клану Даттонів, члени якого за часів освоєння Дикого Заходу застовпили за собою величезне ранчо та з боями перебралися через велику рівнину. Вони навіть не могли припустити, що рішенню уряду відкрити практично поруч із цією величезною ділянкою землі національний парк Йеллоустоун, у майбутньому зробить їх нащадків буквально власниками Ельдорадо. Справа в тому, що вартість ділянки неймовірно зросла, проте саме тому прибрати її до рук хоче все більше відчайдушних мисливців.

"Санта Клауси/The Santa Clauses"

Дата виходу: 16 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: різдвяна комедія

Платформа : Disney+

Серіал продовжує сюжетну лінію серії фільмів «Санта Клаус», зокрема, її останньої третьої частини, що вийшла 2006 року.

Головний герой Скотт Кельвін розуміє, що старіє і не може завжди виконувати обов'язки Санта Клауса. Саме тому він розпочинає активний пошук гідної заміни. Крім цього сім'ї головного героя доведеться приготуватися до великих змін, які вже готові увірватися в їхнє розмірене життя.

"Флейшман у біді/Fleishman is in Trouble"

Дата виходу: 17 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма

Платформа: FX Network

Серіал заснований на однойменному романі 2019 року і розповідає про нещодавно розлученого чоловіка "трохи за 40" Тобі Флейшмана, який поринає у світ знайомств через інтернет.

У якийсь момент його колишня дружина Рейчел безвісти зникає, залишаючи йому лише дітей. З цього моменту Тобі змушений розриватися між доглядом за дітьми, підвищенням на роботі та всіма жінками Манхеттена. Так головний герой починає переосмислювати як свій шлюб, так і своє життя загалом.

"1988"

Дата виходу: 17 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: драма, детектив, жахи, містика

Платформа : Netflix

З Лондона до США вирушає пароплав із європейськими мігрантами, які мріють розпочати у Нью-Йорку нове життя. У дорозі судно наштовхується на корабель, що дрейфує у відкритому морі. На його борту на героїв чекає справжній кошмар.

Творці обіцяють глядачам заплутаний, нелінійний сюжет і атмосферу, що воістину лякає. Цікаво, що проект створили автори «Темряви» Баран бо Одар та Янтьє Фрізе.

"Ласкаво просимо в Чіппендейлс/Welcome to Chippendales"

Дата виходу: 22 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: біографічна драма

Платформа: Hulu

Головний герой серіалу - індійський іммігрант Сомен "Стіві" Банерджі, який заснував Chippendales - колись дуже популярний стриптиз-клуб для жінок, що процвітав у 1980-х роках.

Справи йшли добре, клуб почав розширюватися, але стосунки між діловими партнерами, у цей самий час, дали тріщину...

"Ехо-3/Echo 3"

Дата виходу : 23 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: гостросюжетний трилер, бойовик, драма, екшн

Платформа : Apple TV+

Гостросюжетний трилер розповідає про те, як на колумбійсько-венесуельському кордоні безвісти пропадає жінка на ім'я Ембер Чесборо. Сліди дівчини буквально розчиняються, і вона зникає.

Брат і чоловік дівчата починають займатися її пошуками, проте їхня спільна справа ускладнюється міжнародними інтригами та таємними війнами.

"Уенсдей/Wednesday"

Дата виходу : 23 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: комедія, жахи

Платформа: Netflix

Сюжет серіалу зосереджено на персонажі Уенсдей Адамс, що належить до знаменитої родини Адамсів.

Дівчинка намагається адаптуватися в Академії Невермор, проте їй не вдається завести друзів, адже вона значно відрізняється від інших учнів.

Уенсдей належить опанувати свої екстрасенсорні здібності і розгадати містичну таємницю, яка вплинула на її сім'ю 25 років тому.

Постановкою проекту займався Тім Бертон.

"Віллоу/Willow"

Дата виходу: 30 листопада

Сезон: 1 сезон

Жанр: фентезі, пригоди

Платформа : Disney+

Серіал є продовженням популярного однойменного фентезі-фільму 1988 року, який розповідав про гнома і чарівника-початківця Уіллоу Афгуде, який разом з іншими героями рятує маленьку дівчинку Елору Данан, якій судилося побороти злу чарівницю, що править казковою країною.

Події серіалу відбуватимуться через багато років після фільму, а в центрі сюжету знову опиниться Уіллоу Афгуд, якого зіграє той самий актор – Уарвік Девіс.

Цього разу він вирушить у подорож разом із Кіт – дочкою войовниці Сорші з попереднього фільму, її найкращою подругою Джад та ще кількома цікавими персонажами.

Теги: нові серіали , найкращі серіали 2022 , що подивитися , кращі серіали , серіали листопада , серіали від Amazon , серіали Netflix , серіали HBO

  • 19 березня 15:11 Букмекери визначились із новим переможцем на Євробаченні-2024: Україну змістили з першого місця    0
  • 01 березня 15:49 Український гурт Quest Pistols презентував запальний кліп на новий трек «Божевільна» (відео)    0
  • 05 лютого 20:43 Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil    0
  • 30 сiчня 13:59 Український режисер Таня Муіньо зняла музичний кліп для Дженніфер Лопес (відео)    0
  • 25 сiчня 15:39 «Пісня року» та «Кращий виконавець»: названо номінантів на премію BRIT Awards 2024 (відео)    0
  • 24 сiчня 11:27 Претендентка національного відбору на Євробачення 2024 – Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного конкурсу    0
  • 07 грудня 14:36 DOROFEEVA випустила новий трек та присвятила його своїм хейтерам (відео)    0
  • 30 листопада 16:28 Apple Music назвав найпопулярніші пісні 2023 року в Україні    0
  • 24 листопада 15:35 Репери Каньє Вест та Ty Dolla $ign у специфічному контексті згадали Україну в новому треку    0
  • 09 листопада 15:00 Оголошено список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024»: 20 українських виконавців (фото)    0
  • 16 жовтня 15:47 Почалося голосування за кандидатів у журі від України на Дитяче Євробачення 2023    0
  • 12 жовтня 14:07 Виступи японського жіночого гурту на шоу America's Got Talent стали вірусними в мережі (відео)    0
  • 30 серпня 17:35 Україна візьме участь у «Євробаченні 2024»: що змінили у нацвідборі    0
  • 22 серпня 17:00 Надя Дорофєєва та Макс Барських представили кліп на нову спільну пісню (відео)    0
  • 16 серпня 17:18 Джамала випустила кавер на пісню Мадонни «Frozen» для програми Spotify Singles    0
  • 10 серпня 16:45 В Україні пропонують запровадити штрафи за російську музику у громадських місцях – законопроект    0
  • 08 серпня 14:35 Українську режисерку номінували на престижну премію MTV Video Music Awards 2023: її робота (відео)    0
  • 14 липня 16:53 Біллі Айліш презентувала саундтрек до фільму «Барбі» — відео    0
  • 09 червня 19:39 TVORCHI та The Hardkiss випустили спільну пісню «Мрійники» (аудіо)    0
  • 11 травня 15:29 Imagine Dragons випустили знятий в Україні кліп на пісню Crushed, показавши наслідки війни (відео)    0