Найочікуваніші фільми грудня 2022 року: трейлери Найочікуваніші фільми грудня 2022 року: трейлери
Музика та кіно

Найочікуваніші фільми грудня 2022 року: трейлери

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 21 грудня, 2022, 19:55
 0

Війна назавжди змінила наше життя та змусила кожного українця звикати до нової реальності. Однак, незважаючи на страх, постійний стрес та невпевненість у майбутньому, ми повинні повертатися до роботи, разом відроджувати економіку країни та хоч іноді відволікатися від постійних переживань.

Так, добрим антистресом може стати перегляд нових захоплюючих фільмів.

Більше актуальних новин – на каналі Gloss.ua у Telegram.

Gloss.ua підготував для вас список найочікуваніших кінострічок, які мають вийти у грудні 2022 року. Запасаємось попкорном і готуємось до перегляду.

"Koza Ностра. Мама їде"

Жанр: комедія, кримінал, сімейний

Дата виходу: 1 грудня

Режисер: Джованні Дота

У головних ролях: Ірма Вітовська, Мауріціо Болонья, Джованні Калканьо, Габріеле Чічірелло

Головна героїня фільму Влада Коза продає свій будинок у Карпатах та летить у сонячну Сицилію, щоб жити з дочкою та допомагати їй у догляді за онуком. Але виявляється, на приїзд мами ніхто не чекав…

Після сварки з дочкою Влада випадково опиняється на віллі колись могутнього італійського мафіозі дона Фредо, нині вдівця, який переживає глибокі кризи – особисту, сімейну та фінансову.

Влада влаштовується прибиральницею, але стає порятунком цього будинку: мамою для дітей дона Фредо та реформатором старої, неефективної та, головне, негуманної мафії.

"Все завжди і водночас/Everything Everywhere All at Once"

Жанр : фантастика, пригоди, бойовик

Дата виходу: 1 грудня

Режисер : Ден Кван, Деніел Шайнерт

У головних ролях: Мішель Йео, Джеймі Лі Кертіс, Ке Хюї Куан

Ви можете бути будь-ким і будь-коли, адже в мультивсесвіті існують тисячі ваших Варіантів. Існують і тисячі версій Евелін – вона може бути будь-ким: відомою актрисою, талановитим шеф-кухарем, оперною дівою або майстром бойових мистецтв. Вона може отримати доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей різних версій себе.

Евелін чекає купа пригод та випробувань, які, зрештою, мають дати героїні відповіді на всі її запитання.

"Вищий пілотаж/Devotion"

Жанр : драма, бойовик, військовий

Дата виходу : 1 грудня

Режисер: Джастін Діллард

У головних ролях : Глен Пауелл, Серінда Свон, Томас Садоскі

Цей фільм заснований на реальних подіях, що відбулися під час Корейської війни та описаних у книзі американського письменника та військового історика Адама Макоса.

Пілоти ВМС США Том Гарднер та Джесс Браун були справжніми друзями. Але коли один із них під час бойового вильоту змушений виконати аварійну посадку на ворожій території, другий намагається врятувати бойового товариша за будь-яку ціну, навіть не дивлячись на те, що командування не бачить сенсу у проведенні рятувальної операції.

"Люта нічка/Violent Night"

Жанр: комедія, бойовик, жахи, трилер, кримінал

Дата виходу : 1 грудня

Режисер: Томмі Віркола

У головних ролях : Девід Харбор, Беверлі Д'Анджело, Джон Легуїзамо

На одній із вечірок до різдвяних свят група озброєних і жорстоких найманців бере в заручники багату сім'ю, яка має в домашньому сейфі величезну суму.

Допомоги чекати нема від кого, крім Санта Клауса, якому доведеться рятувати не лише Різдво, а й усіх членів сім'ї, які перебувають у заручниках у бандитів.

"Скрудж: Різдвяна пісня/Scrooge: A Christmas Carol"

Жанр: мультфільм, музична комедія

Дата виходу: 2 грудня

Режисер: Стівен Доннеллі

У головних ролях: Джессі Баклі, Олівія Колман, Джеймс Космо, Люк Еванс та інші

Ебенезер Скрудж - справжній скупердяй, якого турбують лише гроші. Він дуже грубий стосовно оточуючих, а почуття співчуття і милосердя чужі йому.

Напередодні Різдва Скруджу доведеться зустрітися зі примарою свого колишнього партнера Джейкоба, який покаже йому минуле і вкаже на помилки, здійснені ним у житті. І тепер у нього залишається лише одна ніч, щоб змінити майбутнє – поки що є час.

"Обмін"

Жанр: драма, військовий

Дата виходу: 6 грудня

Режисер: Володимир Харченко-Куликовський

У головних ролях: В'ячеслав Довженко, Єгор Козлов, Дмитро Лінартович

Як віддати батьківський обов'язок по той бік лінії фронту? Чому вбиватиме лікар і коли вірити ворогу? Чим війна на сході України не схожа на жодну іншу війну у світі?

На вас чекає військова драма про історію двох сімей, у яких дорослі чоловіки взяли до рук зброю та їхні долі раптово переплелися.

"Атака на Париж/Novembre"

Жанр: драма, трилер, кримінал

Дата виходу: 8 грудня

Режисер : Седрік Жіменес

У головних ролях: Жан Дюжарден, Марина Вакт, Ліна Кудрі

У листопаді 2015 року Париж пережив найстрашніші теракти у своїй історії. Жертвами ретельно спланованих актів насильства стали майже 400 людей. Але на цьому злочинці не мали наміру зупинятися. Щоб запобігти майбутнім загрозам, двом агентам доведеться провести одне з найбільших розслідувань в історії та завадити злочинцям завдати нового удару. Тепер у небезпеці не лише Франція, а й уся Європа.

"Чудовисько/Monstrous"

Жанр: хорор, жахи, драма, містика

Дата виходу: 8 грудня

Режисер: Кріс Сівертсон

У головних ролях: Крістіна Річчі, Сантіно Барнард, Дон Даррелл

Жінка втікає зі своїм 7-річним сином від агресивного чоловіка-тирана і знаходить притулок у милому будинку, який розташовується у безлюдному місці поряд із мальовничим озером.

Однак незабаром головним героям доводиться зіткнутися зі зловісним монстром, який починає полювання за мешканцями будинку.

"Ікар/Icare"

Жанр: анімація, сімейний, пригоди

Дата виходу: 8 грудня

Режисер: Карло Вогеле

У головних ролях : Вульф Ван Каппеллен, Федір Аткін, Камілль Коттен

Невгамовний хлопчик Ікар знає кожен куточок на острові Крит. Не дивно, що одного разу він натрапив на схованку, в якій живе дивний хлопчик із тілом людини та головою бика. Як виявилось, це був мінотавр і звуть його Астеріоном. Незабаром ці двоє стали найближчими друзями. Однак їхній дружбі може прийти кінець, оскільки дивного хлопчика поміщають у лабіринт. Чи зможе Ікар врятувати свого приятеля та змінити хід історії, написаної самими богами?

"Трикутник смутку/Triangle of Sadness"

Жанр : драма, комедія

Дата виходу : 8 грудня

Режисер: Рубен Естлунд

У головних ролях: Харріс Дікінсон, Чарлбі Дін Крік, Доллі Де Леон

Сюжет картини розгортається довкола пари супермоделей, що вирушають у подорож на люксовій яхті. Пасажири судна – розпещені та впливові багатії, капітан – неврівноважений і завжди п'яний цинік.

Однак раптово ця розкішна подорож обертається справжньою катастрофою, і герої потрапляють на острів, який стане для них суворою школою виживання.

"Лапи гніву: Легенда про самурая/Paws of Fury: The Legend of Hank"

Жанр: анімація, сімейний, пригоди, комедія

Дата виходу: 8 грудня

Режисер: Марк Куцір, Роб Мінкофф, Кріс Бейлі

У головних ролях: Мішель Єо, Рікі Джервейс, Семюел Л. Джексон

У країні, повністю населеній котами, заборонено перебування собак. Однак Хенк про це не знав. Він завжди мріяв стати самураєм, тому вирушив у ці краї у пошуках гідного вчителя. За те, що пес наважився перебувати в котячій країні, його засудили до страти. Засудили і відразу помилували, бо місцевий керівник Іка Чу хоче використати його у своїх підступних планах.

Іка Чу хоче зруйнувати вщент поселення Какамучо, щоб збудувати на його місці палац. Він призначає мрійника Хенка самураєм Какамучо, сподіваючись, що той ніяк не зможе захистити місто. Тоді він ще не знав, що на захист свого рідного краю стане кожен кіт, а пенсіонер Джумбо візьметься за навчання собаки бойовим мистецтвам.

"Темрява в мені/Bed Rest"

Жанр: жахи

Дата виходу : 8 грудня

Режисер: Лорі Еванс Тейлор

У головних ролях: Гай Бернет, Мелісса Баррера, Пол Ессімбр

Молода вагітна жінка Джулі Ріверс переїжджає до нового будинку разом зі своїм чоловіком Денієлом. Але коли героїня залишається сама вдома, їй починають мерехтіти привиди та темні сутності, які турбують і лякають Джулі.

Героїні доведеться зрозуміти, чи будинок справді наповнений зловісними привидами, чи вона вже потихеньку божеволіє.

"Піноккіо Гільєрмо дель Торо/Guillermo del Toro's Pinocchio"

Жанр: мультфільм, фентезі, мюзикл

Дата виходу : 9 грудня

Режисер: Гільєрмо дель Торо, Марк Густафсон

У головних ролях: Грегорі Манн, Девід Бредлі, Юен МакГрегор, Крістоф Вальц

Гільєрмо дель Торо та його співавтори пропонують глядачеві похмуру версію найвідомішого твору Карло Коллоді. Ця історія, виконана у форматі лялькової анімації, розповість про пригоди дерев'яної ляльки, які відбуватимуться за часів фашистської Італії. Чи зможе Піноккіо перетворитися на справжнього хлопчика за таких умов?

"Аватар: Шлях води/Avatar: The Way of Water"

Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди

Дата виходу: 15 грудня

Режисер: Джеймс Кемерон

У головних ролях: Сем Вортінгтон, Зої Салдана, Сігурні Уівер

У другій честі блокбастера від Джеймса Кемерона, який дійсно змінив погляд на сучасну кіноіндустрію, люди знову постараються захопити Пандору, а відчайдушні нави зроблять все, щоб захистити свій будинок. І коли на Пандору повертаються до зубів озброєні земляни, Джейк ладен дати їм відсіч.

Нас чекає захоплююча історія про кохання, сім'ю, відданість, гордість і відвагу. Джеймс Кемерон, зі свого боку, обіцяє мега-спецефекти та несподівані повороти сюжету.

"Кіт у чоботях 2: Останнє бажання/Puss in Boots: The Last Wish"

Жанр: мультфільм, комедія, пригоди

Дата виходу: 22 грудня

Режисер: Джоель Кроуфорд, Хануель Меркадо

У головних ролях: Антоніо Бандерас, Сальма Хайєк, Харві Гільєн

Легендарний Кіт у чоботях знову повертається на екрани, щоб радувати глядачів своєю неповторною харизмою. На дрібного розбійника чекають чергові пригоди, небезпечні вороги та нові звершення.

Цього разу головний герой має відновити свої 9 життів, які він витратив за роки своєї не завжди безтурботної діяльності.

"Вітні. Я хочу танцювати з кимось/I Wanna Dance with Somebody"

Жанр: біографія, драма, музика

Дата виходу: 22 грудня

Режисер: Кейсі Леммонс

У головних ролях: Наомі Акі, Стенлі Туччі, Ештон Сандерс

Байопік про життя яскравої співачки та актриси Вітні Х'юстон. Ми дізнаємося про становлення Х'юстон як поп-зірка.

Крім цього, за сюжетом, ми дізнаємося про її кар'єрні злети і падіння, депресію, наркозалежність і трагічну смерть у віці 48 років.

"Дістати ножі: Скляна цибуля/Glass Onion: A Knives Out Mystery"

Жанр: детектив, кримінальна комедія

Дата виходу: 23 грудня

Режисер: Райан Джонсон

У головних ролях: Деніел Крейг, Дейв Батіста, Едвард Нортон, Джессіка Хенвік, Кетрін Хан

Харизматичний Деніел Крейг повернеться до ролі допитливого детектива Бенуа Бланка, на якого чекатиме нова велика загадка, а в його полі зору знову виявиться купа підозрюваних.

Звичайно, головний герой обов'язково розгадає таємницю та знайде вбивцю, але зробити це буде йому дуже непросто. Хто ж виявиться злочинцем цього разу – дізнаємось вже зовсім скоро.

"Мавка: Лісова пісня/Mavka. The Forest Song"

Жанр: мультфільм, комедія, фентезі,

Дата виходу : 29 грудня

Режисер: Олександра Рубан, Олег Маламуж

У головних ролях: Артем Пивоваров, Олена Кравець, Юлія Саніна

Стародавній чарівний Ліс ніколи не пускав людей у свої таємничі глибини. Люди з сусіднього поселення і самі трималися від нього подалі, бо вони думали, що Ліс небезпечний, бо в ньому живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво. Мавка — одна з тих лісових створінь, душа Ліса та його майбутня цариця, — і Лукаш, простий сільський коваль, полюбили один одного найбільше на світі. Але їхні світи пішли війною один на одного. Чи зможуть Мавка та Лукаш зупинити війну між людьми та Лісом, а також зберегти своє кохання? Дізнаємося дуже скоро.

"Шампанського!/Champagne!"

Жанр: комедія

Дата виходу: 29 грудня

Режисер: Ніколя Ваньє

У головних ролях : Ельза Зільберштейн, Франсуа-Ксав'є Демезон

Жан, Патрік, Джоанна, Роман та Гійом дружать уже 30 років. Патрік збирає старих друзів на свій хлопчак, вирішивши поєднати свято та дегустацію найкращих сортів ігристого. Біда в тому, що гості вечірки ненавидять майбутню дружину Патріка і чим міцніший градус подій, тим складніше сприймати вибір друга на тверезу голову.

"Тигр і я/Il ragazzo e la tigre"

Жанр: пригоди

Дата виходу : 29 грудня

Режисер: Брандо Куілічі

У головних ролях: Клаудія Джеріні, Санні Павар, Амандіп Сінгх

У передгір'ях Гімалаїв хлопчик-сирота рятує бенгальського тигреня від безжальних браконьєрів. Разом вони вирушають до монастиря, який розташований високо у горах, відомий як «Гніздо тигра», де буддійські ченці захищають диких тварин. На них чекає захоплююча подорож, повна відкриттів і небезпек, і лише дружба, що зароджується, допоможе їм усе подолати.

"Білий шум/White Noise"

Жанр: апокаліптична чорна комедія

Дата виходу: 30 грудня

Режисер : Ноа Баумбак

У головних ролях: Адам Драйвер, Грета Гервіг, Реффі Кессіді, Дон Чідл

Стрічка заснована на однойменному романі Дона Делілло, що побачив світ у 1985 році.

Професор Джек Гледні, який займається вивченням Адольфа Гітлера, та його родина дізнаються про катастрофу на залізниці. До проблем, які й так існували всередині сім'ї, додається викид хімічних відходів, які поширюються на місто, де живуть герої фільму.

Теги: що подивитися , кращі фільми , нові фільми , нові фільми 2022 , фільми Netflix , що подивитися грудень 2022

  • 18 квiтня 15:58 DOROFEEVA та Лебіга презентували спільний трек та побили онлайн-рекорд українського Twitch (відео)    0
  • 10 квiтня 15:32 У ТОП-50 трендів України на Spotify серед лідерів пісня «Да, я русский»    0
  • 19 березня 15:11 Букмекери визначились із новим переможцем на Євробаченні-2024: Україну змістили з першого місця    0
  • 15:49 Український гурт Quest Pistols презентував запальний кліп на новий трек «Божевільна» (відео)    0
  • 05 лютого 20:43 Скандальна екс-депутат Ірина Фаріон публічно образила переможниць нацвідбору на Євробачення-2024 Alyona Alyona та Jerry Heil    0
  • 30 сiчня 13:59 Український режисер Таня Муіньо зняла музичний кліп для Дженніфер Лопес (відео)    0
  • 25 сiчня 15:39 «Пісня року» та «Кращий виконавець»: названо номінантів на премію BRIT Awards 2024 (відео)    0
  • 24 сiчня 11:27 Претендентка національного відбору на Євробачення 2024 – Jerry Heil увійшла до складу журі міжнародного конкурсу    0
  • 07 грудня 14:36 DOROFEEVA випустила новий трек та присвятила його своїм хейтерам (відео)    0
  • 30 листопада 16:28 Apple Music назвав найпопулярніші пісні 2023 року в Україні    0
  • 24 листопада 15:35 Репери Каньє Вест та Ty Dolla $ign у специфічному контексті згадали Україну в новому треку    0
  • 09 листопада 15:00 Оголошено список учасників Національного відбору на «Євробачення-2024»: 20 українських виконавців (фото)    0
  • 16 жовтня 15:47 Почалося голосування за кандидатів у журі від України на Дитяче Євробачення 2023    0
  • 12 жовтня 14:07 Виступи японського жіночого гурту на шоу America's Got Talent стали вірусними в мережі (відео)    0
  • 30 серпня 17:35 Україна візьме участь у «Євробаченні 2024»: що змінили у нацвідборі    0
  • 22 серпня 17:00 Надя Дорофєєва та Макс Барських представили кліп на нову спільну пісню (відео)    0
  • 16 серпня 17:18 Джамала випустила кавер на пісню Мадонни «Frozen» для програми Spotify Singles    0
  • 10 серпня 16:45 В Україні пропонують запровадити штрафи за російську музику у громадських місцях – законопроект    0
  • 08 серпня 14:35 Українську режисерку номінували на престижну премію MTV Video Music Awards 2023: її робота (відео)    0
  • 14 липня 16:53 Біллі Айліш презентувала саундтрек до фільму «Барбі» — відео    0