Інтерв'ю з Іво Бобулом: співак заявив, що не давав згоди на його публікацію Інтерв'ю з Іво Бобулом: співак заявив, що не давав згоди на його публікацію
Зірки

Скандальне інтерв'ю з Іво Бобулом: співак заявив, що не давав згоди на його публікацію

Фото: «Це Ніхто Не Буде Дивитись» YouTube
Дарина Герасимчук 01 березня, 2023, 18:21
 0

Український естрадний виконавець Іво Бобул в ефірі програми «Це ніхто не буде дивитись» з ведучою Еммою Антонюк сказав, що зараз жінки стали "розбалованими" та "меркантильними". А коли ведуча вступилася за дівчат, артист зі скандалом пішов із студії.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Тепер у мережі активно обговорюють це скандальне інтерв'ю, його вже переглянули понад 260 тисяч українців. А сам Іво Бобул заявив, що не давав дозволу Еммі Антонюк на публікацію інтерв'ю, з якого він пішов зі скандалом. Артист припустив, що журналістка хотіла «хайпанути». Заяви про жінок, які видалися ведучою сексистськими, артист у коментарі сайту KP.UA назвав власною думкою.

«Я понад 40 років на сцені, а їй - 32 роки. Це була моя власна думка. Ніхто не давав їй права публікувати це інтерв'ю. Я їй сказав, щоб вона це не публікувала, але вона не послухала. Хоче хайпанути? Вона виклала у Youtube нашу розмову телефоном. На це ніхто не має права без дозволу. Це правило журналістики», – зазначив Іво Бобул.

Зазначимо, що справді, згідно з 13 статтею Закону «Про авторське право та суміжні права» співавторами інтерв'ю є і журналіст, і спікер. Відповідно до цієї статті, опублікування запису інтерв'ю допускається лише за згодою особи, яка дала інтерв'ю.

Передісторія

Під час інтерв'ю, на запитання, чому вчить Бобул свого 16-річного сина про жінок, він підкреслив, що жінки бувають різними, і нарікав, що зараз вони дуже змінилися на гірше — дуже багато вимагають від чоловіків.

«Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків. Сьогодні у неї один, через пару років інший, і так скаче ліжками з одного в інше, шукає принца», – сказав музикант.

Журналістка почала заперечувати ці слова. Втім, Іво Бобул стояв на своєму. На його думку: «хороші дівчата повинні сидіти вдома».

Він наголосив, що зараз жінки змінилися, стали меркантильними: «Думають тільки про себе, про гроші, про те, щоб жити класно, машини, будинки. А ніхто не думає, де чоловік може взяти це все…». Очевидно, що артист заступився за чоловіків, заявивши, що не кожен чоловік може бути банкіром чи «папіком».

Ведуча не погодилася з такими думками артиста, тому він перейшов на особистості і фамільярно («Сонце моє») звернувся до неї зі словами, що у 32 роки вона не має чоловіка та дітей. Журналістка назвала це «сексистською маячнею». Після чого співак попросив «не мокати його в унітаз», не говорити «всіляку хрінь», викинув подаровану йому книгу і пішов зі студії.

Теги: новини України , зірки , скандали , інтерв'ю , сексизм

  • 27 березня 17:20 «У мене виросли крила»: українська співачка Таїсія Повалій подякувала Путіну за СВО    0
  • 25 березня 16:36 Аліна Гросу показала нові фото з весілля: фанати артистки впевнені, що її чоловіком став російський актор    0
  • 18 березня 17:18 Ксенія Мішина підтвердила чутки про новий роман, опублікувавши пікантні фото з чоловіком    0
  • 15 березня 16:57 Заміжня акторка та блогер Вікторія Маремуха зізналася, що закрутила роман із колегою по фільму    0
  • 14 березня 16:40 Екс-нападник київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський зізнався у зрадах та участі в оргіях    0
  • 08 березня 16:47 57-річний легендарний боксер Майк Тайсон повернеться на ринг: хто битиметься з екс-чемпіоном світу (відео)    0
  • 07 березня 15:58 Forbes склав топ-10 найбільш високооплачуваних акторів 2023 року    0
  • 23 лютого 15:40 Анджеліна Джолі кардинально змінила імідж і стала білявкою (фото)    0
  • 19 лютого 19:24 Оля Полякова нарвалася на критику в мережі через кліп, який знімала на тлі Меморіалу жертв Голодомору (відео)    0
  • 16 лютого 17:21 Меган Фокс образила українських жінок невдалим жартом (фото)    0
  • 13 лютого 15:58 Філіп Кіркоров приїхав до окупованої Горлівки виступати перед російськими військовими (відео)    0
  • 23 сiчня 16:57 Відомий український продюсер Юрій Бардаш отримав російський паспорт (фото)    0
  • 17 сiчня 16:39 Леонардо Ді Капріо вперше за довгий час помітили на побаченні з 25-річною супермоделлю (фото)    0
  • 15 сiчня 19:27 Хто отримав титул «Міс Америка 2024» і до чого тут Військово-повітряні сили США (фото)    0
  • 08 сiчня 14:14 Ілон Маск вживає ЛСД, кокаїн, екстазі, гриби та кетамін – WSJ    0
  • 04 сiчня 15:39 56-річна Памела Андерсон показала обличчя без макіяжу та фільтрів (фото)    0
  • 17:47 38-річна Даша Астаф'єва розповіла, чому у неї немає дітей    0
  • 18 грудня 17:43 Том Круз зустрічається із дочкою депутата від «Єдиної Росії» (фото)    0
  • 15 грудня 18:24 Принца Гаррі та Меган Маркл назвали головними невдахами року: причина    0
  • 28 листопада 18:02 Міс Всесвіт 2023 Ангеліна Усанова розповіла, що поза камерами їй сказала російська конкурсантка    0