Квентін Тарантіно – мільйонер, який не ділиться з мамою: режисер розповів про причину Квентін Тарантіно – мільйонер, який не ділиться з мамою: режисер розповів про причину
Зірки

Квентін Тарантіно – мільйонер, який не ділиться з мамою: режисер розповів про причину

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 13 червня, 2024, 15:22
 0

Квентін Тарантіно розповів про причину, через яку він не ділиться своїм величезним статком із матір'ю. Про це пише Lad Bible.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Сьогодні Квентін Тарантіно є одним із найуспішніших режисерів Голлівуду. Він подарував світу багато чудових фільмів, виробив свій власний, неповторний стиль кіно.

Успішна кар'єра для нього розпочалася з фільму "Кримінальне чтиво" (1994). Стрічка підірвала прокат і кіноіндустрію, сьогодні вона має культовий статус і входить у всілякі топи кращого кіно. Загалом фільми Тарантіно під крилом студії Miramax/Weinstein принесли прибуток розміром у $650 мільйонів у США та $1.5 мільярда у світовому касовому зборі.

Статки самого режисера за оцінками більшості експертів становили 120 мільйонів доларів на початок 2019 року. Якось Квентін розкрив причину, чому він не ділиться плодами свого успіху зі своєю мамою.

В інтерв'ю програмі "Момент із Браяном Коппельманом" Тарантіно розповів, що ще в дитинстві пообіцяв собі не віддавати матері, Конні Заступіл, ані копійки із заробленого. Цю обіцянку він досі тримає, незважаючи на свій феноменальний успіх.

Тарантіно розповів, що його мамі "завжди було важко" через його проблеми у школі та бажання молодого Квентіна стати письменником.

Він згадав, що одного разу його мама кричала на нього через погані оцінки в школі, а потім вона сказала йому те, що він пам'ятає багато років по тому.

«А потім, посеред своєї маленької тиради, вона сказала: "О, і, до речі, ця маленька письменницька кар'єра?" – показавши жест «повітряні лапки» – "Ця маленька письменницька кар'єра, якою ти займаєшся? Це лайно скінчено"», – процитував маму Квентін.

Тарантіно сказав, що його мама мала на увазі, що вона не хоче, щоб він писав у класі, коли він "мав робити щось інше".

«І коли вона сказала мені це таким саркастичним тоном, я був у своїй голові, і я сказав: "Добре, леді, коли я стану успішним письменником, ви ніколи не побачите жодної копійки від мого успіху"», - розповів режисер про своє внутрішнє монолозі на той момент. "У тебе не буде будинка. Для тебе не буде відпустки. Не буде Елвіс Каділака для мами. Ти нічого не отримаєш, тому що ти це сказала".

Тарантіно значною мірою дотримувався цієї внутрішньої обіцянки, хоча якось він допоміг мамі вийти з біди з податковою, але не купив ні шикарного будинку, ні гарної машини, пояснюючи, що є «наслідки ваших слів, коли ви маєте справу зі своїми дітьми».

Конні Заступіл, у свою чергу, пізніше говорила USA Today, що любить сина та пишається його досягненнями. Однак коментувати ситуацію з грошима відмовилася.

Варто зазначити, що у 1963 році, коли майбутній режисер з'явився на світ, його матері було лише 16 років. Вона пішла зі школи, щоб стати самостійною, вийшла заміж за батька режисера, Тоні Тарантіно, але їхній шлюб швидко розпався. Свого колишнього чоловіка про вагітність дівчина навіть не повідомила. У 15 років Квентін повторив історію своєї матері і теж покинув школу, влаштувавшись на посаду білетера в кінотеатр.

Теги: світові новини , зірки , Голлівуд , режисер , квентін тарантіно , біографія

  • 17 червня 15:55 Співачка Адель вийшла на сцену у сукні від російського бренду: реакція соцмереж (фото)    0
  • 13 червня 15:22 Квентін Тарантіно – мільйонер, який не ділиться з мамою: режисер розповів про причину    0
  • 06 червня 14:12 Шоумен Микита Джигурда, який народився у Києві, зібрався воювати проти українців на Донбасі    0
  • 30 травня 16:20 Померла 53-річна акторка Анастасія Заворотнюк: як серіал «Моя прекрасна Няня» висміював Україну    0
  • 27 травня 17:25 Співачка Джамала народила сина та показала перше фото новонародженого    0
  • 21 травня 17:22 Внучка Софії Ротару зустрічається із спадкоємцем однієї з найбагатших сімей США (фото)    0
  • 15 травня 18:39 Позитив озвучив найбільший гонорар, який заробив із Дорофєєвою за виступ у Коломойського (відео)    0
  • 10 травня 15:16 Монатіка у центрі Києва зупинили працівники ТЦК (відео)    0
  • 09 травня 15:17 Відома американська актриса Хіларі Дафф поділилася кадрами домашніх пологів у басейні    0
  • 29 квiтня 15:57 У Парижі затримали актора Жерара Депардьє через звинувачення двох жінок у сексуальному насильстві    0
  • 27 березня 17:20 «У мене виросли крила»: українська співачка Таїсія Повалій подякувала Путіну за СВО    0
  • 25 березня 16:36 Аліна Гросу показала нові фото з весілля: фанати артистки впевнені, що її чоловіком став російський актор    0
  • 17:18 Ксенія Мішина підтвердила чутки про новий роман, опублікувавши пікантні фото з чоловіком    0
  • 15 березня 16:57 Заміжня акторка та блогер Вікторія Маремуха зізналася, що закрутила роман із колегою по фільму    0
  • 14 березня 16:40 Екс-нападник київського «Динамо» та збірної України Артем Мілевський зізнався у зрадах та участі в оргіях    0
  • 08 березня 16:47 57-річний легендарний боксер Майк Тайсон повернеться на ринг: хто битиметься з екс-чемпіоном світу (відео)    0
  • 07 березня 15:58 Forbes склав топ-10 найбільш високооплачуваних акторів 2023 року    0
  • 23 лютого 15:40 Анджеліна Джолі кардинально змінила імідж і стала білявкою (фото)    0
  • 19 лютого 19:24 Оля Полякова нарвалася на критику в мережі через кліп, який знімала на тлі Меморіалу жертв Голодомору (відео)    0
  • 16 лютого 17:21 Меган Фокс образила українських жінок невдалим жартом (фото)    0