10 українських food-блогів для кулінарного натхнення

Gloss 10 февраля, 2017, 10:00
 0

До їжі вже давно пред’являються набагато більші вимоги, ніж просто здатність втамувати голод: естетичний вигляд, смачний запах та натуральні інгредієнти, – саме такі фотографії страв заполонили Інстаграм, започаткували новий напрям food-фотографії, а професійні кухарі та любителі діляться своїми секретами та рецептами в мережі.

Якщо ви також любите створювати кулінарні шедеври на своїй кухні, шукаєте нові рецепти чи натхнення для нових смачних сюрпризів своїм рідним, то ці 10 красивих та корисних food-блогів вiд сайту Korysno.pro стануть вам в нагоді.

1. TANDICOOK

Зручний та красивий сайт-блог жінки, яка любить приємно дивувати своїх рідних новими рецептами смачних страв. Вона знаходить їх в Інтернеті, готує на власній кухні, а потім найкращими переписами ділиться з читачами. Тут можна знайти все: від перших страв аж до напоїв та консервації, – зручна навігація та естетичне оформлення сайту також прийдуться вам до смаку.

2. ЛЮБИСТОК

На цьому сайті ви знайдете два окремі розділи зі смачними та оригінальними рецептами. Один із них веде шеф-кухар Юрій Кондратюк, який не тільки ділиться простими рецептами вишуканих страв, а й дасть корисні поради в їх приготуванні, які знадобляться вам в кулінарії загалом. Блог веде Аліна Могилевська – регулярні подорожі за кордон дали їй змогу перейняти кращі традиції європейської кухні, пристосовуючи ці рецепти до асортименту продуктів в українських супермаркетах, вона ділиться досвідом з читачами. Також вона любить фотографувати, а тому кожен рецепт доповнений красивою фотографією страви, щоб ще більше заохотити вас до їх приготування.

3. FOOD LIKE ART

Їжа як мистецтво, то ж давайте творити разом. Прості і водночас смачні рецепти авторки блогу, вони такі звичні кожному з нас, традиційні, проте, доповнені її лайфхаками, дадуть вам нагоду згадати дещо призабуті улюблені страви та зробити свій раціон різноманітнішим.

4. KITCHEN. КУЛІНАРНИЙ БЛОГ

Сайт, на жаль, рідко оновлюється, проте не згадати про нього, було б помилкою – вишукані рецепти десертів та других страв, поради щодо вдалого їх приготування, – візьміть на замітку.

5. КУЛІНАРНІ ВАРІАЦІЇ ВАР’ЯТКИ

Дівчина – автор блогу, дуже любить готувати, дотримуючись рецептів чи експериментуючи, створює перші та другі страви, десерти та випічку, салати та напої. Блог дуже атмосферний та домашній, рецепти доповнені гарними фотографіями, – вам потрібно тільки слідувати приписам та прагнути до створення свого власного кулінарного шедевру.

6. ПАТЕЛЬНЯ

Я вирішила віднести цей сайт до блогів, оскільки на ньому кожен може додати свій рецепт – такий собі суспільний блог. Ресурс привертає увагу насамперед красивим дизайном, легкою навігацією та безліччю рецептів страв на будь-який смак. Діліться власними досягненнями в кулінарії, черпайте натхнення на цьому блозі, головне – не переставайте готувати смачні та корисні страви.

7. КАТРУСИНА КУХНЯ

На блозі зібрано чимало рецептів української кухні, крім цього є дописи присвячені сервіруванню столу, корисним порадам. щодо приготування страв. Перелік рубрик достатньо широкий аби спробувати відтворити всі грані національної кухні.

8. IQCOOKING

Лише подивившись на красиві food-фотографії на блозі хочеться перетворити написані рецепти в смачні страви на своїй кухні. Цьому сприяє й простота цих рецептів, великий вибір страв національної та іноземних традицій, які втім пристосовані до національного вибору інгредієнтів. Оля і Кузьма дуже люблять готувати і поділяться своїми досягненнями та натхненням з вами.

9. PICANTECOOKING

Персональний сайт, який доводить: справжня жінка може встигнути все. Його автором є Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, вона дуже любить готувати, і ділиться своїми рецептами на ось цьому власному сайті. До речі, її рецепти доступні трьома мовами: українською, російською та польською. Окрім цього жінка описує свої “кулінарні” подорожі різними країнами світу, деякі рецепти доступні в форматі відео.

10. MIRA FILD

Мирослава дуже любить готувати десерти та випічку, а тому більшість рецептів присвячені солодощам, проте вона інколи експериментує і з першими та другими стравами української та італійської кухні. Окремі її дописи стосуються фільмів про їжу, а також сайтів по кулінарії, що її надихають. Можливо, вони й вас зацікавлять та надихнуть.

  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 27 декабря 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 28 ноября 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0
  • 31 октября 11:55 Синоптики рассказали, как изменится погода в Украине в первые дни ноября    0
  • 30 октября 14:14 До 100 тысяч гривен: в Украине хотят ввести штрафы за нарушение комендантского часа    0
  • 25 октября 12:23 В Украине внесли изменения в Правила дорожного движения: что нужно знать    0