Жіноча пристрасть: чому ми більше не можемо жити без гель-лаку

Яскраві доглянуті блискучі нігті завжди були і досі лишаються потужним інструментом підняття жіночого настрою. Манікюр став доступнішим, різноманітнішим і цікавішим, тому в наші дні дівчатам та жінкам різного віку стало просто нема чого відмовляти собі в задоволенні, яке дарує турбота про себе.

Єдиним обмеженням, яке існує у сучасних леді, є час, вірніше, його недолік. Цікава робота, велика кількість домашніх справ, сім'я, друзі та хобі вимагають наявності цього цінного ресурсу. Якщо ж ви при такому навантаженні хочете ще й встигати піклуватися про себе, то зовсім не обов'язково йти на компроміси. Досить просто підібрати салон, в якому зможуть виконати всі ваші забаганки. У Києві такий є Fast Line Studio, який можна відвідати за адресами:

Головною особливістю цього закладу є те, що тут вам можуть зробити манікюр із покриттям гель-лак https://fastline.studio/ru/services/manicure/gel-polish/ паралельно з іншими процедурами. За рахунок цього вдасться заощадити власний час і вийти із салону не тільки зі свіжофарбованими нігтями, але також з якісно виконаним педикюром, оформленими віями та бровами, а також зачіскою. Важливою особливістю Fast Line Studio є 10-денна гарантія на манікюр. Якщо протягом цього терміну покриття нігтя пошкодиться, можна звернутися за безкоштовним виправленням нестачі.

Чому жінки так сильно люблять гель-лак

Гелевий манікюр у салоні коштує дорожче, ніж звичайний, та й часу на нього потрібно більше. Тим не менш, більшості сучасних жінок звичайний лак навіть не варто пропонувати. Причин такого загального обожнювання сучасного полімерного покриття кілька:

У наші дні кожна жінка може мати такий вигляд, як їй хочеться. Для цього достатньо лише довіритися професіоналам, які допоможуть втілити в реальність будь-яку задумку.

 Чого бояться противники гель-лаку

Головною небезпекою використання гель-лаку вважається наявність щільного покриття, яке дозволяє нігтьової пластині «дихати». Частка правди полягає в тому, що полімери дійсно не пропускають повітря, вологу та будь-які інші речовини. Однак нігтьова пластина їх і не потребує. Основною небезпекою в цьому випадку є неправильне нанесення декоративного матеріалу, через що він відшаровується від поверхні нігтя. Іншою проблемою є неакуратне зняття, яке призводить до витончення пластини та утворення пропилів.

Загалом використання гель-лаку є цілком безпечним за умови, що такі роботи виконують навчені своїй справі професіонали. Правильно нанесений та віддалений декоративний матеріал ніяк не вплине на стан нігтьової пластини. Це означає, що вона залишиться такою самою, якою була до нанесення декоративного покриття.

Читай також

Nike випустив куртку для походів, яка перетворюється на палатку (фото)

Знахідка для любителів активного способу життя

В Україні викрили дві великі підпільні фабрики, де робили підробки 15 світових брендів одягу та взуття (відео)

Щомісячний оборот становив понад 10 млн. гривень

Зірка "Емілі в Парижі" знялася у рекламі BMW в жакеті від українського бренду (відео)

Ролик для головної спортивної події у США

Помер знаменитий італійський модельєр Роберто Каваллі: чим він запам'ятався (фото)

«Бог насправді найкращий дизайнер, тому я почав копіювати Бога»

Інспектор Львівської митниці похвалилася нарядом за 8000 доларів і через годину була звільнена (відео)

«Скільки коштує ваш лук?»

Adidas випустив кросівки у вигляді коробок з-під взуття – фото

Можливо це першоквітневий жарт

Модний дім Balenciaga представив нову сукню, яка складається із чотирьох футболок (фото)

Чи стане це трендом?

Бренд Balenciaga представив браслет за 3 тисячі євро у вигляді рулону скотчу (фото)

Альтернативу буде знайти не складно

Мережа магазинів Zara повертається до України – Financial Times

Коли відкриття

Які образи обрали голлівудські знаменитості для тижня моди у Парижі 2024

Дженніфер Лопес, Наомі Кемпбелл, Ріанна та інші