Ці джинси починають набирати популярність: головні тренди весни 2024 року (фото)

Getty Images

Джинси - це основа багатьох як повсякденних, так і більш вишуканих образів. Щороку у світі змінюються тренди на фасон, стиль, колір та текстуру джинсів, проте, як предмет гардеробу – вони завжди з нами.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Стилісти британського видання Who What Wear діляться видами джинсів, які вже набирають популярність і будуть у трендах 2024 року.

1. Джинси Puddle

Джинси Puddle - під такі штани підійдуть як светри, так і блузки. А ширина цих джинсів дозволить приховати зайві кілограми на стегнах. Ці мішкуваті широкі джинси можна носити під будь-яке взуття.

2. Джинси Екрю

Колір шампанського знову в моді. М'які джинси кремового відтінку підходять до будь-якої пори року. Стилісти радять поєднувати їх із темним верхом для контрасту, а також прогнозують, що цей тренд у джинсах наростатиме у міру того, як ми вступаємо у 2024 рік.

3. Джинси з підворотом

Незалежно від того, чи берете ви довгу пару і робите їх своїми руками або вибираєте варіант вже з підворотами - це виглядатиме стильно в цьому модному сезоні. Експерти стверджують, що дедалі більше відомих фешн-інфлюенсерів та дизайнерів користуються цим трендом.

4. Металеві джинси

«Срібні штани були однією з домінуючих тенденцій цього сезону, і тепер ми можемо очікувати, що вони перейдуть у повсякденний одяг за допомогою джинсових тканин та силуетів», – пише видання. Найпростіший спосіб – поєднувати ці яскраві джинси з простим базовим верхом.

5. Джинси кльош

Вони випромінюють французьку привабливість та використовують естетику 70-х років, яка вже кілька сезонів знаходиться у центрі модних тенденцій. Виберіть модель з високою посадкою, щоб зробити фігуру стрункішою. Додайте контрастний верх і відразу станете візуально вищими.

6. Рвані джинси

Можете любити їх чи ненавидіти, але експерти модного видання Who What Wear готові посперечатися, що рвані джинси стануть трендом більшої частини 2024 року. Щоб створити більш витончений образ, шукайте чисті розриви до коліна, а не діряві по всьому полотну. Добре поєднувати їх із масивним взуттям.

7. Джинси зі швами

Цей джинсовий тренд ніхто не очікував побачити у 2024 році, але він опинився у топі актуальних моделей. Чи то просто шви, чи вставки з боків, але такі джинси точно урізноманітнять ваш образ, а також зможуть вигідно підкреслити фігуру.

8. Сірі джинси

Дизайнери цього року здивували величезною кількістю сірих джинсів, представлених на головних прдіумах. Можливо, вам варто прийняти це як сигнал до того, щоб терміново придбати пару.

9. Джинси кольору індиго

Бліді, вінтажні відтінки вже давно домінують на ринку джинсів, але зараз ми все більше цінуємо темно-сині пари, що нагадують ті, що цінителі моди обирали кілька десятиліть тому. Вибирайте вільний та розслаблений силует, щоб надати джинсам сучасного вигляду.

Читай також

Роботи українського художника прикрасили вітрини магазину Hermes у Японії (фото)

Неймовірні інсталяції

Nike випустив куртку для походів, яка перетворюється на палатку (фото)

Знахідка для любителів активного способу життя

В Україні викрили дві великі підпільні фабрики, де робили підробки 15 світових брендів одягу та взуття (відео)

Щомісячний оборот становив понад 10 млн. гривень

Зірка "Емілі в Парижі" знялася у рекламі BMW в жакеті від українського бренду (відео)

Ролик для головної спортивної події у США

Помер знаменитий італійський модельєр Роберто Каваллі: чим він запам'ятався (фото)

«Бог насправді найкращий дизайнер, тому я почав копіювати Бога»

Інспектор Львівської митниці похвалилася нарядом за 8000 доларів і через годину була звільнена (відео)

«Скільки коштує ваш лук?»

Adidas випустив кросівки у вигляді коробок з-під взуття – фото

Можливо це першоквітневий жарт

Модний дім Balenciaga представив нову сукню, яка складається із чотирьох футболок (фото)

Чи стане це трендом?

Бренд Balenciaga представив браслет за 3 тисячі євро у вигляді рулону скотчу (фото)

Альтернативу буде знайти не складно

Мережа магазинів Zara повертається до України – Financial Times

Коли відкриття