7 наймодніших чобіт сезону осінь-зима 2024/2025

Getty Images

Не дивно, що визначитися із вибором взуття на осінь/зиму буває досить складно. Пошуки ідеальної пари чобіт можуть зайняти непристойну кількість часу, адже хочеться обрати універсальну, зручну модель та бути у тренді сезону.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

У сезоні осінь-зима 2024/2025, поряд із класичними високими моделями з'являються нові елементи, такі як замшеві в стилі бохо, хутряні для любителів максималізму або доповнені леопардовим принтом, зазначає VOGUE.

Замшеві чоботи у стилі бохо

Замшеві чоботи стануть помітною рисою стилю бохо у холодні місяці. М'які текстури у таких кольорах, як бежевий та коричневий, стануть справжнім прикладом естетики, яка наповнить вулиці всіх модних столиць. Chanel та Private Policy вже додали їх у свої осінньо-зимові колекції.

Хутряні чоботи

«Плюшеві» чоботи позиціонуються як один із найбільш ризикованих та максималістських трендів цього сезону. Здатна приборкати низькі температури, це взуття стане одним із найпопулярніших, коли прийде сніг. Крім того, дизайнери впевнені, що їх можна носити не лише з термолосинами та пуховиками: сукні з довгими рукавами – не менш прийнятний варіант.

Класичні високі чоботи

Незважаючи на те, що осінньо-зимовий сезон залишає значне місце для творчості, є класика, яка витримує швидкоплинність трендів. Це випадок класичних чорних чобіт, одного з традиційних елементів, які завжди повертаються, щоб знову стати незамінними. Acne Studios, Gucci і Louis Vuitton — деякі з брендів, які додали їх до своїх останніх колекцій, як у версії вище коліна, так і трохи нижче.

Червоні чоботи

Веселим моментом для стилізації можуть стати чоботи, пофарбовані в яскраві та насичені кольори, щоб миттєво підняти настрій. Одним із помітних трендів Тижня моди в Нью-Йорку є червоні ботильйони. І хоча саме цей тон лідируватиме, дизайнери також пропонують звернути увагу на моделі синього, зеленого та помаранчевого кольорів.

Чоботи з леопардовим принтом

Без сумніву, всюдисущий тренд поточного сезону, леопардовий принт, також торкнувся взуття, щоб донести тваринний візерунок до всіх можливих категорій. Versace доповнили «хижими» чоботями стримане вбрання, а Marni грають ва-банк і додають тваринний принт до сумок, рукавичок, пальт і, звичайно ж, чобіт.

Байкерські чоботи

Естетичні мотоциклетні чоботи, також відомі як байкерські, — одні з тих, які найлегше додати у свій повсякденний гардероб. У чорному кольорі та з сріблястими пряжками вони стануть тим взуттям, яке супроводжуватиме вас всюди, адже вони практичні та універсальні, як показують Loewe або Coach. Завдяки таким важливим характеристикам ці черевики ідеально підходять до створення контрасту. Насамперед у поєднанні з ніжними та жіночними сукнями.

Джерело фото: NET-A-PORTER/Pinterest

За матеріалами vogue.es.

Читай також

7 наймодніших чобіт сезону осінь-зима 2024/2025

Від класичних до сміливих трендів

7 наймодніших відтінків осені 2024 року – фото

Кольорові тренди сезону

Мадонна відзначила свій 66-й день народження у капелюсі від українського бренду (фото)

Зірка поділилася серією знімків з Італії

Balenciaga випустили найдорожчу у світі авоську за 7 тисяч доларів (фото)

Розповідаємо, що ви отримаєте за ці гроші

Crocs випустили свої перші кросівки – їх називають найзручнішим взуттям у світі (фото)

Першу партію розкупили за годину

Відомий бренд Hublot створив годинник-трансформер: його можна носити в кишені, на шиї або перетворити в настільний (фото)

Справжній колекційний предмет

Хустка на голову – вишуканий та практичний тренд цього літа: з чим носити (фото)

Цей аксесуар нам добре знайомий

5 головних трендів літнього гардеробу від українського дизайнера Андре Тан (фото)

У моді жіночність та всі її прояви

Balenciaga випустила сумки у вигляді продуктових пакетів: фото та ціна

Українці вважають, що «пакет від АТБ кращий»

Роботи українського художника прикрасили вітрини магазину Hermes у Японії (фото)

Неймовірні інсталяції