Вибираємо презент на День Народження "осінньому" імениннику

Вибираємо презент на День Народження "осінньому" імениннику

Якщо ви втомилися весь час дарувати те саме – чашку, шкарпетки або букет квітів, настав час урізноманітнити черговий список подарунків. Цій темі присвячено багато матеріалів, але ви обов'язково знайдете щось нове у цьому креативному списку, адже він складений для тих, хто народився восени.

Обираємо осінній ненудний подарунок імениннику

Поданий нижче список універсальний – його можна використовувати при виборі подарунка як дитині, так і дорослій, і навіть людині похилого віку, чий День Народження випав на осінь.

  1. М'які іграшки. Дарувати їх варто тільки якщо ви впевнені, що людина не вважає їх "пилозбірником", а дитина не скаже вам: "Ну що, я хіба маленький?". Завжди можна розтопити серце будь-якої "буки", якщо купити іграшки міньйони, м'яку акулу, плюшеву міль, кучеряву альпаку, забавного аксолотля, веселого різдвяного оленя та не тільки!

  2. Будиночки "Зроби сам". У всьому світі цим хобі захоплюються тисячі людей (ми не перевіряли, може й більше!). Подарунок буде актуальним в осінньо-зимовий період, коли потрібно чимось зайняти довгі темні вечори. Такі будиночки збираються з нуля та мають приголомшливу деталізацію. Вони можуть бути картонними, дерев'яними та з інших матеріалів. Найчастіше казкові, з безліччю деталей – аж до підсвічування вікон та детального інтер'єру.

  3. Набір для створення композицій. Знову ж таки, атмосферна осіння чи зимова пора року сприяє творчості. Такі набори можуть включати свічники та свічки, сушені трави та квіти, черепашки та морську гальку, блискітки та інші елементи. Завдання – за схемою чи велінням фантазії зібрати з предметів гарний декор. Такий набір можна купити в готовому вигляді або зібрати самостійно, зазирнувши в магазин товарів для творчості.

  4. Чайний адвент-календар. Зазвичай адвент-календарі дарують ближче до Нового Року, але чайний варіант можна сміливо подарувати восени, адже це час для чаювання! У ньому може бути 17, 24 і навіть 31 віконце, у кожному з якого – порція або пакетик з ароматним напоєм. Бувають комбіновані варіанти з кавою або цукерками. Зібрати самостійно такий календар також можна, підлаштувавши його під дату народження іменинника.

  5. Домашню метеостанцію. Якщо ваш одержувач подарунку захоплюється метеорологією, а кожна його розмова починається з обговорення того, яким видався день – сонячним чи дощовим, це те, що потрібно! Сьогодні міні кліматичні станції – дуже модний і популярний подарунок, який ви легко знайдете в інтернеті, причому варіантів дизайну дуже багато. Найчастіше вони обладнані виносними датчиками, що можуть виконувати функцію барометра, термометра та гігрометра. А моделі з Wi-Fi – взагалі повне захоплення!

Тепер ви точно зможете порадувати затишним та корисним подарунком людину, чий День Народження випав на дощову та прохолодну пору року!

Читай також

Тест на уважність: за 10 секунд знайдіть бджілку, яка відрізняється від інших

У вас вийде!

Співзасновник Apple Стів Возняк поділився сімейним секретом виховання дітей

Риси успішних людей закладаються саме у дитинстві

5 ефективних способів відволіктися від негативних думок і впоратися з тривогою

Коли ви не в змозі щось змінити

Буденність з адреналіном: 7 найнебезпечніших будинків у світі (фото)

Змогли б там жити?

Олімпійський вогонь у день відкриття літніх Ігор у Парижі пронесе дрег-квін (фото)

Це рішення викликало хвилю невдоволення

Стиль, який відбиває вашу індивідуальність: як його створити?

Головні факти про кожен знак Зодіаку: сильні та слабкі сторони

Корисно для самоаналізу

Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту

Без дорогих хімічних засобів

У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)

З українською озвучкою!

Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)

Гравцю доведеться зіткнутися з незрозумілими явищами надприродного походження та «всіми природними людськими страхами»