Молодик, повня та місячне затемнення в листопаді 2022: дата

Молодик, повня та місячне затемнення в листопаді 2022 || Johnny Kaufman/Unsplash

Листопад 2022 року почався з фази зростаючого Місяця. Найближча повня буде вже цього тижня, перетинаючись з іншим небесним явищем - повним місячним затемненням, а ось молодик варто очікувати під кінець останнього місяця календарної осені.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Загалом було мало вагомих доказів того, що Місяць надає вимірюваний вплив на фізіологію та поведінку людини. Деякі дослідники виявили, що фаза Місяця помітно впливає на людей з біполярним розладом, одним людям під час повні важче заснути, в інших людей можуть спостерігатися зміни в серцево-судинній системі.

Астрологи ж вважають, що такі явища як новий Місяць, повний Місяць або місячне затемнення можуть певною мірою впливати на життя та емоційність людини.

Повний Місяць у листопаді 2022

Коли: 8 листопада о 13:02 за київським часом.

Зі зміною пір року листопадова повня знаменує собою початок кінця. У листопаді Місяць часто називають "Бобровим", оскільки бобри, як правило, найактивніші цього місяця, а раніше люди їх ловили заради хутра для теплого зимового одягу.

Його також можна назвати "Морозним Місяцем", оскільки іній починає утворюватися вночі, і "Траурним", тому що сезон вважається сезоном смерті через міграцію диких тварин і опале листя з дерев. Серед інших назв цієї повні: "Тростниковий Місяць" і "Місяць, коли починають замерзати річки".

При цьому експерти в галузі астрології вважають "Траурний Місяць" - ідеальним часом, щоб почати рухатися вперед до світлішого та щасливішого нового року. Тому вони радять :

Повне місячне затемнення в листопаді 2022

Коли: 8 листопада о 13:02 за київським часом.

Останнє повне місячне затемнення цього року буде найкраще видно мешканцям у Північній та Південній Америці, над Тихим океаном, в Австралії та частково в Азії.

Астрологи вважають, що місячні затемнення є періодом завершення та кульмінації у справах, коли настав час закривати двері в минуле життя. У цей час обставини можуть кардинально помінятися, чи то втрати, чи придбання. На думку експертів, це затемнення - добрий час для переїздів, зміни роботи, вирішення наболілих питань та інших справ, які не варто відкладати "на потім".

Молодий Місяць у листопаді 2022

Коли: 24 листопада о 00:57 за київським часом.

Ця фаза названа тому, що починається новий місячний цикл. У цей час Сонце та Місяць знаходяться ближче всього один до одного, тоді як на Землі супутник здається зовсім темним - тому що дивимося на затінений бік Місяця, на який не потрапляє пряме сонячне світло.

Вважається, що в цій фазі Місяця у людини може бути мало сил і енергії, спостерігається відчуття млявості та втоми, можливі прояви дратівливості та агресії. Тому молодик - це нібито невідповідний час для початку нових та важливих справ.

Експерти радять складати плани на найближче майбутнє та вирішувати незначні завдання замість серйозних, витратити час на відпочинок та розслаблення. Також слід уникати будь-якого спілкування, виконання важкої фізичної праці, буде то прибирання або ремонт.

Читайте також:

Читай також

Тест на уважність: за 10 секунд знайдіть бджілку, яка відрізняється від інших

У вас вийде!

Співзасновник Apple Стів Возняк поділився сімейним секретом виховання дітей

Риси успішних людей закладаються саме у дитинстві

5 ефективних способів відволіктися від негативних думок і впоратися з тривогою

Коли ви не в змозі щось змінити

Буденність з адреналіном: 7 найнебезпечніших будинків у світі (фото)

Змогли б там жити?

Олімпійський вогонь у день відкриття літніх Ігор у Парижі пронесе дрег-квін (фото)

Це рішення викликало хвилю невдоволення

Стиль, який відбиває вашу індивідуальність: як його створити?

Головні факти про кожен знак Зодіаку: сильні та слабкі сторони

Корисно для самоаналізу

Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту

Без дорогих хімічних засобів

У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)

З українською озвучкою!

Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)

Гравцю доведеться зіткнутися з незрозумілими явищами надприродного походження та «всіми природними людськими страхами»