Гороскоп на 2023 для всіх знаків зодіаку: фінанси, кар'єра, здоров'я, сім'я та кохання

Гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку || Олександр Шатов

Астрологи вважають, що гороскоп – це інструмент для розуміння себе та навколишнього світу. Поточний 2023 рік, за східним календарем, є роком Чорного Водяного Кролика, а передбачає він нібито мир і стабільність. Експерти кажуть, що люди сподіваються на удачу, на нові можливості та на радість цього року, але не варто забувати, що кожне нове починання йде паралельно із проблемами.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Згідно з астрологічними прогнозами, новий рік обіцяє стати фантастичним для реалізації нових ідей та проєктів. Це буде час трансформації, самовираження, змін, інновацій, благодійності та творчості, коли людина може адаптуватися та відкритись для серйозних змін.

На думку астрологів, дуже важливо процвітати, прийняти невідоме, бути оптимістичним, не боятися ризикувати, пробувати щось нове та максимально використати кожну можливість, адже попереду на нас чекає яскравий і захоплюючий 2023 рік. Детальніше про прогнози цього року для кожного знака зодіаку - нижче у матеріалі.

Читайте також:

Експерти прогнозують, що через ретроградний Меркурій можуть бути деякі затримки та розчарування на початку року. Проте рекомендується зробити крок назад і замислитись не тільки про своє життя, а й про напрям, в якому хочеться рухатися далі.

Початок 2023-ого може стати відмінним часом, щоб розслабитися та трохи відволіктися від суєти. Гороскоп на рік Кролика до того ж передбачає зростання та розширення у всіх сферах життя.

Овен
(21 березня – 20 квітня)

Для Овнів 2023-й – це рік зростання та успіху, щоб зайнятися новими проєктами та реалізувати свою пристрасть. Крім того, весна обіцяє бути сприятливою з безліччю можливостей для позитивних змін, але важливо залишатися скромнішими, бути зосередженими, "твердо стояти на землі" та "тримати голову вище". А іноді варто вийти зі своєї зони комфорту, щоб відкритися для нових можливостей і досліджувати щось нове для навчання та зростання.

Телець
(21 квітня – 20 травня)

У рік Чорного Кролика можуть бути важкі та при цьому працьовиті рішення, але Тельцям пощастить, якщо близькі підтримають їх на шляху до мрії. Настав час дивитися в майбутнє певним чином, тому варто взятися за справи більш методично, створити основу для своїх цілей і переконатися, що бажання збігаються із прагненнями. У 2023-му з'явиться безліч можливостей, щоб проявити себе.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Для Близнюків 2023 рік присвячений довгостроковим досягненням, незвичайним можливостям, фінансовим вигодам і обіцяє стати знаменним. Настав час сяяти та максимально використати кожну можливість, яка з'являється на дорозі. Головне пам'ятати – світ не завжди належить вам, а іноді потрібно попрацювати, щоб досягти бажаного.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Для Раків це рік, коли треба проявити себе, будувати міцні зв'язки, підтримувати своїх близьких та прийняти радість стосунків. Окрім того, це ще й фантастичний рік для відкриття нових професійних горизонтів. При цьому не варто боятися ризикувати чи пробувати щось нове, незважаючи на те, що у 2023-му представники знака можуть зіткнутися із сумнівами щодо свого місця чи ролі у світі, хоч це й перетвориться на цінний досвід.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

Чудовий рік, щоб зайнятися новими проєктами, пригодами, новими можливостями, новими зобов'язаннями, реалізувати свою пристрасть, проявити себе, максимально використати кожен момент і навіть піти на помірний ризик. Успіх ґрунтуватиметься на особистих якостях, навичках, професійних знаннях та моральному авторитеті Львів.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Діви можуть розраховувати на деякі успіхи у професійній, фінансовій та любовній сферах життя. З терпінням та доброзичливістю вийде досягти своїх цілей, але на цьому шляху не уникнути труднощів, які вдасться подолати завдяки невеликій удачі та ретельному плануванню.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

Рік Чорного Кролика обіцяє бути процвітаючим для звершень, успіхів та здійснення мрії. Терезам експерти пропонують використовувати рік, щоб возз'єднатися із собою та наново відкрити для себе свої бажання. Досягнути багато чого допоможуть зосередженість та невеликий компроміс.

Скорпіон
(23 жовтня – 22 листопада)

Для Скорпіонів початок року присвячений діям, можливостям та змінам. Виявивши терпіння та розуміння, можна вийти переможцем, подолати злети та падіння. Терпіння та рішучість стануть ключовими цього року.

Загалом, 2023-й обіцятиме стати часом зростання та трансформації для представників даного знаку зодіаку. Крім того, важливо залишатися відкритими для несподіваних та творчих рішень. Необхідно знайти баланс, не нехтуючи особистим життям у гонитві за кар'єрною метою.

Стрілець
(23 листопада – 21 грудня)

Рік випробувань і змін із багатьма можливостями для пригод та досліджень. Проте 2023-й до того ж принесе проблеми та зміни, за допомогою яких пропонується пристосуватися до реальності. За наявності терпіння, гарної організації та зосередженості на майбутньому можна подолати труднощі.

Козеріг
(22 грудня – 19 січня)

Рік нових починань, лідерства, індивідуальності, духовного зростання та поглиблення цінностей для Козерогів. Чорний Кролик стане дуже активним роком для стосунків, але необхідно вирішити деякі проблеми, щоб стосунки з близькими закріпилися на міцній основі. При плануванні та наполегливості можна вийти вперед.

Водолій
(20 січня – 19 лютого)

Згідно з гороскопом, цей рік може стати часом зростання та трансформації у коханні, кар'єрі, здоров'ї та фінансах. Не варто забувати приділяти увагу турботі про себе та залишатися вірним своїм цінностям. З іншого боку, значно розширяться кар'єрні горизонти. Загалом Чорний Кролик принесе Водоліям позитив і успіх.

Риби
(20 лютого – 20 березня)

Початок року – ідеальний час, щоб досліджувати свою творчу сторону. Лютий – час змін, нових вражень та починань, несподіваних возз'єднань та хаосу.

Протягом 2023-го Риби можуть зіткнутися із захоплюючими можливостями для кохання та зростання. Але слід також бути готовими до спокус, будь то любовний інтерес, бажання нових вражень або витратити всі заощадження. При цьому варто самостійно вирішувати, як упоратися зі спокусами.

Читай також

Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту

Без дорогих хімічних засобів

У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)

З українською озвучкою!

Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)

Гравцю доведеться зіткнутися з незрозумілими явищами надприродного походження та «всіми природними людськими страхами»

Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так

Хотів довести, що розбагатіти може кожен

Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі

Комфорт на роботі - запорука ефективності

Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби

Свіжий рейтинг від World of Statistics

У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату

Найменший приріст споживчих цін

Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року

Коли українські читачі зможуть ознайомитись із найкращою світовою бізнес-літературою

Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль

Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні