Головні особливості продукції Gucci

У пошуках якісної косметики багато покупців звертають увагу на товари від всесвітньо відомих виробників. Велике значення має репутація бренду. Якщо компанія існує давно, має декілька лінійок продукції та користується попитом у всьому світі, варто придбати те, що вона пропонує. Одним із найзнаменитіших вважається італійський модний дім Gucci.

Це ім’я давно стало ознакою якості й престижу. Бренд наразі займається виробництвом одягу та взуття, аксесуарів, сумок, гаманців. У каталозі інтернет-магазину Notino представлені на вибір аромати та парфумована косметика бренду. Будь-який продукт порадує стійкістю, неповторним поєднанням у композиції та привабливим дизайном пакування.

 

Історія бренду

Наразі компанія є символом сучасності й уваги до деталей. Логотип Gucci присутній у багатьох модних бутіках та магазинах, які відвідують найбагатші люди планети, світові знаменитості. Ті, хто може носити будь-який одяг, обирають саме «Гуччі», адже він завжди підкреслює високий статус і престиж свого власника. Бренд є одним із провідних у світі моди вже понад сто років. Його слава не зникає з роками.

Компанія починала свій довгий шлях як майстерня з виробництва шкіри. Її у 1921 році відкрив простий чоловік Гуччіо Гуччі. Наразі його прізвище гримить по всьому світові. Тепер одяг та взуття виробника завжди присутні на всіх тижнях моди та показах. Прихильникам постійно демонструють цікаві новинки. Після появи у портфоліо парфумів і косметики популярність бренду ще більше зросла.

Як і більшість відомих на весь світ товарів, продукція Gucci коштує достатньо дорого. Аромати, які випускаються під цією знаменитою назвою, не кожен зможе собі дозволити. Але той, хто придбав їх, завжди почуватиметься впевнено будь-де. Парфуми відрізняються стійкістю, продуманими й збалансованими композиціями, цікавим дизайном флаконів. Асортимент різноманітний, тому кожен поціновувач точно обере свій продукт.

 

Які товари можна купити

Дуже різноманітний вибір – в інтернет-магазині Notino. Тут представлені аромати й косметика бренду, розраховані на довготривале використання. Доступні пропозиції як для жінок, так і для чоловіків. Серед найпопулярніших варто виділити:

Перш ніж обрати той чи інший аромат, потрібно докладно ознайомитись з характеристиками, призначенням, складом, нотками.

Читай також

Тест на уважність: за 10 секунд знайдіть бджілку, яка відрізняється від інших

У вас вийде!

Співзасновник Apple Стів Возняк поділився сімейним секретом виховання дітей

Риси успішних людей закладаються саме у дитинстві

5 ефективних способів відволіктися від негативних думок і впоратися з тривогою

Коли ви не в змозі щось змінити

Буденність з адреналіном: 7 найнебезпечніших будинків у світі (фото)

Змогли б там жити?

Олімпійський вогонь у день відкриття літніх Ігор у Парижі пронесе дрег-квін (фото)

Це рішення викликало хвилю невдоволення

Стиль, який відбиває вашу індивідуальність: як його створити?

Головні факти про кожен знак Зодіаку: сильні та слабкі сторони

Корисно для самоаналізу

Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту

Без дорогих хімічних засобів

У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)

З українською озвучкою!

Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)

Гравцю доведеться зіткнутися з незрозумілими явищами надприродного походження та «всіми природними людськими страхами»