Бренд glo™ презентував новий девайс Hyper X2 Air

На правах реклами.
glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції

Підпишитися на канал Gloss.ua у Telegram.

У квітні на світовий ринок вийде новий девайс бренду glo™, який поєднує в собі легкість, компактність та технологічність – Hyper X2 Air. Після презентації минулої моделі Hyper X2 пройшло всього пів року, але нове пристрій зміг здивувати.

glo™ Hyper X2 Air абсолютно змінивши дизайн-концепт, залишивши одну основну ідею – зручний та стильний моноблок, який став ще на 25% легшим*. Алюмінієвий корпус представлений у 7 виразних, вдохнених небом кольорах, ліричні назви яких не залишатимуть байдужими нікого: рожеві сутінки, блакитне небо, лілові тучі, нічний чорний, блакитне небо, зоряний синій, золотий світанок. Так кожен користувач може обрати свій смак небесний відтінок.

Справжня свобода полягає у можливості зробити вибір без жодних компромісів. Новий glo™ Hyper X2 Air пропонує новий, стильний візуальний образ та зберігає відданість інноваційним технологіям своєї лінійки. Пристрій отримав той самий надвисокий рівень технологічних рішень, які використовував HYPER X2, забезпечуючи легкість у користуванні, швидкість нагріву та тривалу роботу на одному заряді. Девайс буде готовий до наступного використання у режимі Standard за 30 секунд, а у режимі Boost всього за 20 секунд. При повністю зарядженій батареї його можна використовувати до 20 сеансів без підзарядки**. Це дозволить відчути свободу автономної роботи протягом усього дня, а значить glo™ Hyper X2 Air можна взяти з собою куди завгодно та не обмежувати собі в комфорті, адже свобода там, де ти. glo™ там, де ти.

Передзамовлення доступне тільки в Україні, тому саме зараз є можливість стати одним із перших власників Hyper X2 Air та ще й отримати в подарунок*** враження від відомого бренду.

* glo™ Hyper X2 Air на 25% легший, ніж glo™ HYPER X2.

** До 20 сеансів без підзарядки. За умови повністю зарядженого аккумулятора та кількість сесій залежить від режиму, в якому ви користуєтеся девайсом – Standard або Boost, – і може відрізнятися залежно від поведінки користувача.

*** Спеціальна пропозиція діє з 6 березня по 10 квітня 2023 року. Кількість подарунків обмежена і становить 1000 штук. Деталі за посиланням.

Читай також

Відкриття вчених показало, як людський мозок сприймає різні види любові

Що сильніше? Любов до дітей, до партнера чи до домашніх тварин

Українці на фестивалі Burning Man у США представили інсталяцію I'm Fine (фото)

Вона створена із реальних артефактів війни

Як інтимні іграшки впливають на здоров'я та стосунки

ТОП-10 справ на літо, які ви ще можете встигнути здійснити

Літо – найкращий час для створення спогадів

Особливий Супермісяць у серпні 2024 року: коли спостерігати за Блакитним Місяцем

Трапляється раз на 3 роки

Медіамагнат Марк Цукерберг встановив величезну статую своєї дружини у дворі будинку (фото)

Усім таких стосунків!

Експерти назвали побутові прилади, які потрібно завжди вимикати з розетки

Їх називають пристроями-вампірами

Як захистити дітей від сексуального насильства в Інтернеті – гайд для батьків від Дія.Освіта

Як не стати жертвою

10 жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків

Не виводьте його з себе

7 неочевидних ознак того, що вам час закінчувати стосунки

Коли криза затяглася на роки