Названі Топ-10 найкращих ігор цього літа для PlayStation, Xbox та Nintendo Switch

Getty Images

Цього літа власники консолей PlayStation, Xbox та Nintendo Switch можуть насолодитися іграми, які підкорять серця любителів різних жанрів. Топ-10 найкращих ігор представляє РБК-Україна (проект Styler).

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Tekken 8

Платформи : PC, PS5, Xbox Series X/S

Tekken 8 - справді королівське повернення Короля Залізного Кулака. Додавання нових бойових механік до серії, якій вже кілька десятиліть, зроблено майстерно. Нова стійка Heat і набір прийомів, пов'язані з нею, вдихають нове життя в бійку.

Helldivers 2

Платформи : PC, PS5

Цей кооперативний шутер кидає вас у нескінченну війну Суперземлі проти Термінідів (гігантських жуків-вбивць) та Автоматонів (роботичних жахів). В ім'я поширення Керованої Демократії ви озброїте свого Десантника (Helldiver) різноманітною потужною зброєю та посиленнями, а потім спуститесь на планети, щоб воювати з ворогами Суперземлі.

Balatro

Платформи : Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S

Ця інді-гра бере покер за основу, але ламає його, додаючи нові карти, які плювально ставляться до будь-яких правил покеру, які ви коли-небудь знали. В Balatro можна грати нескінченно, і вона завжди захоплює різними способами побудови комбінацій покеру.

Final Fantasy VII: Rebirth

Платформи : PS5

Final Fantasy VII: Rebirth - фантастичне продовження не менш чудової Final Fantasy VII: Remake. Це не просто красива картинка - на вас чекає насичений ігровий процес із напруженими боями в реальному часі, величезними досліджуваними просторами, численними побічними завданнями та захоплюючим сюжетом.

Dragon's Dogma 2

Платформи : PC, PS5, Xbox Series X/S

За 30 з лишком годин гри ви отримаєте незабутні моменти - від нападу величезного мінотавра на головну площу великого поселення до жахливого грифона, який злітає посеред битви.

Stellar Blade

Платформи : PS5

Stellar Blade пропонує одні з кращих графічних ефектів на PS5, у поєднанні із захоплюючим ігровим процесом у жанрі екшн-пригоди, безліччю варіантів налаштування персонажа та крутою історією з безліччю поворотів. Навіть незважаючи на простоту сюжетної зав'язки, захоплюючий ігровий процес та сюжет тримають вас у напрузі.

Still Wakes the Deep

Платформи : PC, PS5, Xbox Series X/S

Дія гри відбувається на морській нафтовій платформі у 1970-х роках. Ви берете на себе роль Кемерона "Каза" МакЛірі, електрика, який потрапив у катастрофічну ситуацію. Поки вирує шторм і платформа руйнується, вам доведеться пробиратися її небезпечними коридорами, рятуючись втечею, виживаючи в суворих погодних умовах і уникаючи деформованих істот. Але є нюанс: у вас не буде жодної зброї, щоб відбити ці жахи.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle

Платформи : Nintendo Switch

Дивні, витрішкуваті, кроликоподібні істоти творили хаос у своїй власній серії ігор, а тепер вони бігають територією Маріо в Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Ця стратегічна RPG поєднує два мультяшних світу з напрочуд глибоким геймплеєм у стилі XCOM, що робить її дуже веселою та дивною пригодою.

Metroid Dread

Платформи : Nintendo Switch

У цій грі вам доведеться досліджувати густу, небезпечну нову планету, повну здібностей, які потрібно збирати, і ворогів, яких потрібно знищити. Від безкомпромісних битв з босами до гонитв, що леденять душу - Dread повністю виправдовує своє підзаголов'я ("Жах").

Prince of Persia: The Lost Crown

Платформи : Nintendo Switch

У "The Lost Crown" ідеально поєднуються:

Читай також

NV склали рейтинг найпопулярніших Instagram-акаунтів в Україні

Несподівана трійка лідерів

Відкриття вчених показало, як людський мозок сприймає різні види любові

Що сильніше? Любов до дітей, до партнера чи до домашніх тварин

Українці на фестивалі Burning Man у США представили інсталяцію I'm Fine (фото)

Вона створена із реальних артефактів війни

Як інтимні іграшки впливають на здоров'я та стосунки

ТОП-10 справ на літо, які ви ще можете встигнути здійснити

Літо – найкращий час для створення спогадів

Особливий Супермісяць у серпні 2024 року: коли спостерігати за Блакитним Місяцем

Трапляється раз на 3 роки

Медіамагнат Марк Цукерберг встановив величезну статую своєї дружини у дворі будинку (фото)

Усім таких стосунків!

Експерти назвали побутові прилади, які потрібно завжди вимикати з розетки

Їх називають пристроями-вампірами

Як захистити дітей від сексуального насильства в Інтернеті – гайд для батьків від Дія.Освіта

Як не стати жертвою

10 жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків

Не виводьте його з себе