Хустка на голову – вишуканий та практичний тренд цього літа: з чим носити (фото) Хустка на голову – вишуканий та практичний тренд цього літа: з чим носити (фото)
Мода

Хустка на голову – вишуканий та практичний тренд цього літа: з чим носити (фото)

Фото: Vogue Australia
Дарина Герасимчук 14 червня, 2024, 16:14
 0

Vogue UA звертає нашу увагу на новий тренд у світі моди посилаючись на матеріал Vogue Australia. І цей тренд – хустка на голову – аксесуар із давньою історією. Протягом століть він прикрашав голови людей різних культур та континентів. У світі моди його популярність зростає та зменшується, що часто пов'язано з актуальністю ретростилю, який періодично повертається.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Цього року на кінофестивалі Канна Хантер Шафер з'явилася на червоній доріжці в білому костюмі Prada в стилі "молочниці", немов героїня картини Яна Вермейєра, доповнивши образ хусткою. І ось так цей аксесуар знову опинився у центрі уваги.

Раніше цей аксесуар часто можна було побачити в гардеробах Белли Гадід та Кендал Дженнер, а інфлюєнсери завжди демонстрували різні варіанти використання хусток. Тому для стильної хустки завжди було місце у моді. Але тепер, коли вони знову на вершині популярності, багатьом цікаво, як їх носити.

Це неймовірно універсальний аксесуар. За його допомогою можна створити безліч цікавих образів. Крім того, хустка так само легко впишеться в осінній чи зимовий гардероб. Для холодних пір просто вибирайте більш щільні матеріали та темніші кольори, які зроблять цей ніжний аксесуар більш практичним.

Як зав'язати?

Залежно від способу зав'язування хустка може доповнювати різні ансамблі. Ви можете створити вишуканий образ у стилі 1960-х років із хусткою на голові, зав'язаною під підборіддям, як Одрі Хепберн або Жаклін Кеннеді. Зав'язавши її назад, щоб трикутник звисав із потилиці, ви зможете зібрати як сучасне вбрання, так і вбрання в стилі Керолін Бессетт-Кеннеді з 1990-х років. Ви навіть можете повністю обернути голову, у стилі бабусі, або зав'язати бавовняну бандану у стилі Y2K. Всі ці варіанти є актуальними в даний час, тому вибирайте те, що вам більше подобається.

Крім того, хустку можна зав'язувати не тільки на голові, а й навколо неї безліччю способів, що робить її улюбленим аксесуаром для представників міжнародного стріт-стайлу. Ось кілька варіантів натхнення: хустку можна делікатно зав'язати вузлом на плечах або прикрасити брошкою, ніжно зав'язати навколо шиї, прикрасити хвіст чи пучок або навіть вплести у високу зачіску.

Яку хустку вибрати?

Ви можете вибрати легкий блискучий шовк, шифонову тканину, бавовняну вуаль з мереживом або зубчастим оздобленням або льон. Що стосується кольорів та візерунків, то тут теж повна свобода вибору. Підійдуть нейтральні кольори, яскраві візерунки пейслі, горошок, клітина. Навіть звичайна біла хустка може стати відмінним аксесуаром.

Із чим поєднувати?

Поєднуйте хустку з легкою романтичною сукнею або літньою сукнею з відкритою спиною - це класичний і безпрограшний варіант. Спідниця з рюшами та блузка в стилі бохо-шик також підійдуть для жіночного образу. А якщо ви хочете додати стилю до пляжного образу, наслідуйте приклад сестер Дженнер і Гадід - поєднуйте хустку з купальником. Це стильний та практичний аксесуар для відпочинку.

За матеріалами vogue.com.au

Теги: світові новини , моди , аксесуари , тренди , літо , головний убір , мода

  • 19 червня 19:12 Відомий бренд Hublot створив годинник-трансформер: його можна носити в кишені, на шиї або перетворити в настільний (фото)    0
  • 14 червня 16:14 Хустка на голову – вишуканий та практичний тренд цього літа: з чим носити (фото)    0
  • 16:09 5 головних трендів літнього гардеробу від українського дизайнера Андре Тан (фото)    0
  • 09 травня 14:38 Balenciaga випустила сумки у вигляді продуктових пакетів: фото та ціна    0
  • 07 травня 17:04 Роботи українського художника прикрасили вітрини магазину Hermes у Японії (фото)    0
  • 03 травня 17:26 Nike випустив куртку для походів, яка перетворюється на палатку (фото)    0
  • 01 травня 14:48 В Україні викрили дві великі підпільні фабрики, де робили підробки 15 світових брендів одягу та взуття (відео)    0
  • 24 квiтня 14:52 Зірка "Емілі в Парижі" знялася у рекламі BMW в жакеті від українського бренду (відео)    0
  • 15 квiтня 16:07 Помер знаменитий італійський модельєр Роберто Каваллі: чим він запам'ятався (фото)    0
  • 12 квiтня 16:38 Інспектор Львівської митниці похвалилася нарядом за 8000 доларів і через годину була звільнена (відео)    0
  • 29 березня 16:23 Adidas випустив кросівки у вигляді коробок з-під взуття – фото    0
  • 20 березня 17:52 Модний дім Balenciaga представив нову сукню, яка складається із чотирьох футболок (фото)    0
  • 12 березня 18:01 Бренд Balenciaga представив браслет за 3 тисячі євро у вигляді рулону скотчу (фото)    0
  • 01 березня 13:28 Мережа магазинів Zara повертається до України – Financial Times    0
  • 29 лютого 16:30 Які образи обрали голлівудські знаменитості для тижня моди у Парижі 2024    0
  • 19 лютого 18:07 Дональд Трамп запустив власний бренд кросівок "Trump Sneakers" за 399 доларів (фото)    0
  • 23 сiчня 16:18 Кім Кардаш'ян випустила низькокалорійний комплект їстівної спідньої білизни: ціна та фото    0
  • 10 сiчня 12:42 Як стилізувати чоловічі футболки адідас?    0
  • 03 сiчня 17:57 5 наймодніших кольорів сезону весна-літо 2024 за версією Vogue    0
  • 19 грудня 14:09 Сукня принцеси Діани пішла з молотка більш ніж за 1 мільйон доларів (фото)    0