Григорій Козловський і ФК «Рух» провели благодійний турнір - зібрали 300 тис. для ЗСУ Григорій Козловський і ФК «Рух» провели благодійний турнір - зібрали 300 тис. для ЗСУ
Здоровʼя та спорт

Григорій Козловський і ФК «Рух» провели благодійний турнір - зібрали 300 тис. для ЗСУ

Фото: Григорій Петрович Козловський, бізнесмен, меценат, почесний президент ФК "Рух"(Львів)
Gloss 04 жовтня, 2023, 16:39
 0

Щодня тривають важкі бої за кожен метр української землі, наші захисники та захисниці відважно борються за свободу та незалежність України. Важливу роль в цій битві відіграє техніка та озброєння, яку використовують ЗСУ.

І хоча сьогодні вся увага прикута до військової підтримки України з боку США, наші благодійники та меценати теж не пасуть задніх. Так на День Захисника та Захисниць України ФК «Рух» та його засновник відомий львівський бізнесмен та меценат Григорій Козловський долучились до благодійного футбольного турніру, який було організовано для збору коштів на ЗСУ. За підсумками змагань вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень на дрони для військових.

«Ми за жодних обставин не можемо допустити, щоб американська підтримка України була припинена. Я щиро вірю, що США  збереже свою прихильність до українського народу і забезпечить отримання підтримки, необхідної для допомоги Україні в цей критичний момент. Стійкість, мужність і рішучість України надихнули світ. Тому ми маємо підтримати наших воїнів. А такі турніри, як сьогодні це не тільки додаткові дрони для українських військових, а й моральна підтримка а й данина пам’яті загиблим, що померли захищаючи нащу землю», - зазначив засновник ФК «Рух» Григорій Петрович Козловський.

Виконавчий директор «Благодійної організації «Фонд допомоги Україні «Рух у майбутнє» Олег Шпур розповів, що «рухівці» відгукнулись на пропозицію Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, щоб провести захід у День захисників та захисниць України.

«Ми вирішили підтримати цю ініціативу, аби зібрати кошти для військових, які боронять кордони нашої країни. Водночас прикордонники змогли позмагатись між собою, добре провести час та отримали задоволення», – розповів  Шпур.

Загалом у змаганнях брали участь 9 команд з різних прикордонних загонів ДПСУ. Команди грали у форматі 6х6 (5 польових гравців + воротар), а за регламентом турніру у кожній команді виступала одна футбольна зірка. Крім того, ведучим заходу був відомий телеведучий Андрій Бєдняков. А присутніми на заході були начальник Львівської ОВА Максим Козицький, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-майор Віктор Бабюк.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що прикордонники завжди перші зустрічають ворога на кордоні і дають бій. Та відзначив важливість того, що цей турнір присвячений не лише пам’яті про захисників, а й приносить користь воїнам та дасть змогу придбати прикордонникам такі вкрай важливі для них безпілотники.

Крім самого турніру відбувся й благодійний аукціон, а серед лотів були рукавички Андрія Пятова з його автографом та футбольний м’яч з автографами футбольних зірок. За підсумками ФК “Рух” та його засновнику Григорію Козловському вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень на дрони для військових. Але кінцева мета – півмільйона гривень. Долучитись до допомоги військовим може кожен охочий. Для цього потрібно задонатити на збір «ДРОНИ ДЛЯ КОРДОНУ», перейшовши за посиланням.

Це не перший такий благодійний турнір від львівського мецената Григорія Козловського та «жовто-чорних».  Так на початку року, 28-го січня, футбольний клуб «Рух» із благодійною метою провів у спортзалі Emily Sport Arena на території комплексу Emily Resort та Академії ФК «Рух» перший масштабний благодійний турнір із трьох видів спорту за участю зірок шоу-бізнесу, кіберспорту, гумористів, блогерів та інших публічних осіб. На ньому збирали кошти на крила для 47-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України, безпілотники «Лелека-1000», Matrice 300 RTK, ударні дрони R-18 (або «Punisher»), генератори, Ecoflow. Вдалося зібрати майже 550 тисяч гривень. Крім того, польські друзі внесли донат 1 мільйон гривень, за який було придбано ударний дрон R-18 і 5 потужних генераторів для 47-ої окремої механізованої бригади «Маґура».

Григорій Козловський додав: «ФК «Рух» допомогав й буде допомагати дронами, антиланцетними комплексами та іншим необхідним спорядженням, щоб наблизити день Перемоги над російським злом».

Теги: футбол , спорт , благодійність , ВСУ

  • 18 квiтня 16:22 Стало відомо, де дивитись матчі збірної України на Євро-2024: які канали покажуть трансляції    0
  • 16 квiтня 15:40 Британський дієтолог назвав фрукти, які не дають схуднути    0
  • 08 квiтня 17:31 Що буде з організмом, якщо з'їдати хоча б одне яблуко на день    0
  • 03 квiтня 17:43 54-річна Дженніфер Лопес назвала звичку, яка допомагає їй залишатися у формі та стримувати потяг до їжі    0
  • 01 квiтня 18:00 Дослідження показало, що навіть дві ночі неспокійного сну можуть змусити людину почуватися на 4 роки старше    0
  • 25 березня 17:37 Вбивці колагену: 7 продуктів, які провокують зморшки та прискорюють старіння шкіри    0
  • 20 березня 14:50 5 психічних розладів, на які страждають жителі великих міст    0
  • 14 березня 15:53 Виявилося, що гарячий душ може бути шкідливим для здоров'я і навіть смертельним – Mirror    0
  • 07 березня 16:22 Декілька простих правил, які вдвічі прискорять ваше схуднення    0
  • 22 лютого 12:23 Сьогодні донецький Шахтар зіграє проти французького Марселя: де і коли дивитись вирішальний матч 1/8 фіналу Ліги Європи    0
  • 20 лютого 15:52 Експерти розповіли, як часто потрібно міняти зубну щітку, гребінець та інші предмети побуту    0
  • 15 лютого 15:27 Вчені розповіли, як подолати ранкову втому: три основні правила    0
  • 08 лютого 14:22 Усик - Фьюрі: букмекери змінили коефіцієнти після скасування та перенесення бою    0
  • 02 лютого 13:36 До 2050 року захворюваність на рак у світі зросте більш ніж на 75% — прогноз ВООЗ    0
  • 01 лютого 15:06 Ви повинні це побачити: вийшло епічне промо-відео до бою Усік – Ф'юрі    0
  • 30 сiчня 15:35 99-річна плавчиня з Канади побила три світові рекорди за один день (відео)    0
  • 25 сiчня 16:07 Ці 10 продуктів помітно прискорять ріст волосся    0
  • 23 сiчня 15:56 Білл Гейтс заявив, що нові вакцини від COVID-19 будуть у вигляді пластирів    0
  • 17 сiчня 16:05 Все, що варто знати про ліпосакцію    0
  • 09 сiчня 16:21 Зимове схуднення без особливих зусиль: 4 простих поради щодо зниження ваги до літа    0