Київський клуб відреагував на флешмоб військових у TikTok з їхньою реакцією на вечірку Київський клуб відреагував на флешмоб військових у TikTok з їхньою реакцією на вечірку
Події

Київський клуб відреагував на флешмоб військових у TikTok з їхньою реакцією на вечірку

Київський клуб відреагував на флешмоб військових у TikTok з їхньою реакцією на вечірку Фото: TikTok/nypmatov
Марина Горносталь 02 вересня, 2022, 15:24
 0

Наприкінці цього серпня в TikTok українські захисники та інші тиктокери влаштували флешмоб, записуючи свою реакцію на одну з київських вечірок під час боротьби проти російської агресії.

Користувачів у мережі обурив той факт, що поки військові перебувають на передовій та захищають країну на війні, люди розважаються. В результаті у бік столичного клубу полилася хвиля негативної критики. Йдеться про заклад Hangover та захід, проведений 28 серпня. Через деякий час представники клубу відреагували на скандал та пояснили свою позицію.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

У пісні на відео є ненормативна лексика.

@freedom.or.death2022 #дує з @Kiev_night ♬ orijinal ses - Kiev_night

За заявою Hangover, до них останнім часом багато хто звертався з приводу моральних цінностей, з якими вони працюють у той час, як інші перебувають на передовій. Команда клубу зазначає, що до танців і до концепції клубу вони вирішили повернутися лише у серпні, а до цього вони мали "сувору політику" з форматом простого ресторану та заради поваги до інших вони не включали гучної музики.

Повідомлялося, що вечірка, навколо якої спалахнув скандал, була благодійним концертом, щоб допомогти 57-му батальйону. На тих вихідних було зібрано 220 тисяч гривень. До того ж, у клубі зазначили, що комендантську годину вони не порушили, а до їхньої звичайної початкової концепції попросили повернутися самі військовослужбовці на підтримку ЗСУ.

"Ми мали велику кількість запитів про допомогу, прохання від колег з ЗСУ, офіційних осіб, просто людей, про яких ми дбаємо,- зробити те, що у нас виходить найкраще, адже тільки так будуть ресурси, щоб їм допомогти", - запевняють у Hangover.

1 вересня команда Hangover також написала пост у соцмережах з вибаченнями, в якому вказала, що їм потрібен був час осмислити та переоцінити те, що відбувалося за тиждень. Вони вибачилися перед тими українцями, кому завдали біль своїми діями.

"Повірте нам, що це було непросте рішення (ред. – повернення концепції клубу). Ми запитали у всіх співробітників про їхній моральний стан та ставлення, а також проконсультувалися з особисто знайомими військовослужбовцями. Як ми це робили протягом останнього тижня ", – пишуть представники клубу.

За їхніми словами, вірусне відео із мережі не передає те, що вони хотіли показати чи те, що означає Hangover. Також у заяві йдеться, що вони не хотіли виявити неповагу або завдати комусь болю, а хотіли допомогти.

Крім того, як повідомляється, клуб і надалі працюватиме у своєму звичайному режимі в рамках закону, щоб люди могли відволіктися на кілька годин від реальності. Якщо заклад відвідуватимуть військові та проситимуть особисто вимкнути музику, керівництво обіцяє це зробити на знак поваги, як це було, наприклад, на День Незалежності України у 2021 році, коли повз проїжджали ЗСУ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від HANGOVER (@hangoverkyiv)

При цьому Hangover не збирається піддаватися на гнівні повідомлення та ненависть з боку користувачів у соцмережах, які нібито пишуть з "пляжів Європи", а пам'ятатимуть про захисників та захисниць, які воюють за "право пити і танцювати, кохати і сміятися" для українців, не забудуть тих, кого втратили, і молитимуться за повернення решти неушкодженими.

Фото: instagram.com/hangoverkyiv/

Теги: новини , новини України , новини Києва , українські захисники , військові , флешмоб , скандал , вечірка , ВСУ , Tik Tok , реакція

  • 09 травня 14:13 В інтернеті продають «маски жінки для ухилянтів» за 14 тисяч гривень (фото)    0
  • 07 травня 15:43 Українські школярі, які зараз у 6-му класі та молодші, навчатимуться 12 років    0
  • 07 травня 14:19 Стівен Кінг запропонував Зеленському і Путіну зійтись у поєдинку сам на сам    0
  • 06 травня 17:01 Рада цього тижня може ухвалити нові штрафи за порушення мобілізації та військового обліку    0
  • 29 квiтня 17:44 Українка Ангеліна Усанова стала переможницею міжнародного конкурсу краси Miss Eco International-2024 (фото)    0
  • 29 квiтня 16:23 В Іраку ввели кримінальну відповідальність за одностатеві стосунки    0
  • 23 квiтня 16:03 Бог благословив: засновник секти Мунтян показав подарунок від віруючих за 300 тисяч доларів (відео)    0
  • 19 квiтня 16:51 На Telegram чекають на великі оновлення: як користувачі зможуть заробляти в месенджері    0
  • 17 квiтня 15:24 Засновник Telegram Павло Дуров дав інтерв'ю журналісту Такеру Карлсону: найцікавіше    0
  • 12 квiтня 18:10 Чверть чоловіків призовного віку не готові мобілізуватись – результати опитування    0
  • 10 квiтня 17:55 Великдень 2024: дата в Україні, традиції та заборони, чи будуть додаткові вихідні    0
  • 09 квiтня 20:26 Росія запросила Україну на спортивні «Ігри дружби» до Єкатеринбургу: реакція    0
  • 09 квiтня 17:48 11 українців потрапили до списку Forbes «30 до 30» у Європі: хто вони    0
  • 08 квiтня 15:50 Ілон Маск планує відправити на Марс близько мільйона людей і тонни вантажу: причина    0
  • 05 квiтня 17:42 У СБУ розповіли про нові інформаційні спецоперації росіян    0
  • 03 квiтня 16:16 В Україні можуть заборонити TikTok: названі причини    0
  • 02 квiтня 14:42 У Німеччині офіційно легалізували канабіс: тисячі німців вийшли на площу і одночасно закурили (відео)    0
  • 01 квiтня 18:42 Українська кіберспортивна команда NAVI стала першим чемпіоном світу з Counter-Strike 2 (відео)    0
  • 01 квiтня 18:22 Китай збудував у пустелі копію урядового району столиці Тайваню (фото)    0
  • 28 березня 13:33 Фахівці назвали 5 основних способів, за допомогою яких ваш номер телефону потрапляє до шахраїв    0