Galaxy Unpacked 2022 від Samsung: які новинки гаджетів показали на презентації 10 серпня Galaxy Unpacked 2022 від Samsung: які новинки гаджетів показали на презентації 10 серпня
Техно

Galaxy Unpacked 2022 від Samsung: які новинки гаджетів показали на презентації

Фото: Galaxy Unpacked 2022 від Samsung
Марина Горносталь 11 серпня, 2022, 16:29
 0

10 серпня відбулася довгоочікувана презентація Galaxy Unpacked 2022 від Samsung, де компанія показала свої фірмові новинки гаджетів. На заході були представлені нові моделі складаних смартфонів Galaxy Fold4 і Galaxy Flip4, смарт-годинників Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro, а також бездротові навушники Galaxy Buds 2 Pro.

Крім того, представники компанії відзначають екологічну складову під час виробництва нових пристроїв, що відповідає реалізації плану сталого розвитку до 2025 року. Розкажемо докладніше про кожен девайс, представлений під час Galaxy Unpacked 2022.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram.

Смартфони Galaxy Fold4 та Galaxy Flip4

Четверте покоління революційних складаних смартфонів – Galaxy Flip4 та Galaxy Fold4 пропонують культовий складаний формфактор, розширені засоби персоналізації, ще більшу продуктивність та нові ефективні способи взаємодії.

Galaxy Flip4 зібрав у собі оновлені ключові характеристики, нову камеру, ефективнішу батарею, більше опцій кастомізації та компактний дизайн. У цей час Galaxy Fold4 включає в себе найбільш досконалий на сьогоднішній день комплекс функцій і характеристик, іммерсивні дисплеї, багатозадачність рівня ноутбука, передові технології камер і потужні процесори.

Galaxy Fold4

Galaxy Fold4 Фото: Galaxy Fold4

З цією моделлю можна виконувати кілька справ одночасно, тим більше, що нова панель завдань забезпечує робоче середовище дуже схоже на ноутбук, а нові жести прокручування роблять багатозадачність ще більш інтуїтивно зрозумілою.

У Fold4 додатки тепер підтримують функцію перетягування (drag-and-drop), що дозволяє швидко копіювати та вставляти в іншу програму посилання, фотографії тощо. Складаний дисплей дозволяє отримати максимум від пакетів Microsoft Office та Outlook, виводячи на екран більше інформації та забезпечуючи швидшу взаємодію з контентом.

До того ж у смартфоні є підтримка стілусу для малювання S Pen15. Ця "ручка" зберігається в чохлі-підставці Standing Cover із спеціальним відділенням для електронного пера.

Модель нового покоління отримала оновлений ширококутний об'єктив на 50 Мп та об'єктив із 30-кратним космічним зумом. При цьому кадри виходять чіткі навіть уночі завдяки вдосконаленим алгоритмам обчислення та збільшення на 23% пікселів основного сенсора зображення.

Крім того, мобільна платформа Snapdragon® 8+ Gen 1 із підтримкою 5G зробить продуктивність відеоігор ще швидше.

Деякі технічні характеристики:

  • Колір: сіро-зелений та фантом чорний.
  • ОС: Android 12L, One UI 4.1.1.
  • Головний екран: 7,6-дюймовий QXGA+ Dynamic AMOLED 2X.
  • Зовнішній екран: 6,2-дюймовий HD+ Dynamic AMOLED 2X.
  • SIM-картка: до двох Nano SIM та одна eSIM.
  • Камери: селфі – 10 Мп, в дисплеї – 4 Мп, ультраширококутна – 12 Мп, ширококутна – 50 Мп, телефото – 10 Мп.
  • Водостійкість: IPX8.
  • Батарея: 4400 мА/год. Підтримка надшвидкого заряджання (Super Fast Charging): до 50% заряду приблизно за 30 хвилин з адаптером потужністю 25 Вт або вище. Підтримка швидкого бездротового заряджання (Fast Wireless Charging 2.0).

Вартість: від 74999 грн за версію 256 ГБ; від 79 999 грн за версію 512 ГБ.

Передзамовлення в Україні доступне з 10 серпня, а придбати можна з 16 вересня.

Galaxy Flip4

Galaxy Flip4 Фото: Galaxy Flip4

Відеозйомка та групові селфі з різних ракурсів без допомоги рук під час активації FlexCam; оновлений режим миттєвих фото Quick Shot; сенсор оновленої камери сприймає на 65% більше світла; ще більш чіткі та яскраві фото та відео завдяки можливостям платформи Snapdragon® 8+ Gen 1; ще більша тривалість заряду завдяки покращеній батареї – це лише частина апгрейду для Galaxy Flip4.

Також із зовнішнього екрана можна керувати віджетом SmartThings Scene, відкривати машину, дзвонити чи відповідати на повідомлення. Плюс до того, Flip4 пропонують повністю персоналізувати під власний смак як усередині, так і зовні.

Деякі технічні характеристики:

  • Колір: перлистий фіолетовий, графітовий та блакитний.
  • ОС: Android 12, One UI 4.1.1.
  • SIM-картка: одна Nano SIM та одна eSIM.
  • Головний екран: 6,7-дюймовий FHD+ Dynamic AMOLED 2X.
  • Зовнішній екран: 1,9-дюймовий Super AMOLED.
  • Камери: селфі - 10 Мп, ультраширококутна - 12 Мп, ширококутна - 12 Мп.
  • Батарея: 3700 мА/год. Підтримка надшвидкого заряджання (Super Fast Charging): до 50% заряду приблизно за 30 хвилин з адаптером потужністю 25 Вт або вище. Підтримка швидкого бездротового заряджання (Fast Wireless Charging 2.0).
  • Водостійкість: IPX8.

Вартість: від 39 999 грн за версію 128 ГБ; від 42999 грн за версію 256 ГБ.

Передзамовлення в Україні доступне з 10 серпня, а придбати можна з 16 вересня.

У цій новій серії смартфонів компанія використовувала перероблені матеріали: океанічний пластик для ключових компонентів та упаковка із 100-відсоткового переробленого паперу.

Годинник Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro

Galaxy Watch 5 Фото: Galaxy Watch 5

Нова серія смарт-годинників призначена для формування щоденних навичок здорового способу життя за допомогою інформативних інструментів моніторингу сну, персоналізованого дизайну та покращеної міцності. Samsung анонсувала дві моделі розумного годинника наступного покоління: Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro.

Пристрої оснащені унікальним датчиком Samsung BioActive, в якому поєднуються три високофункціональні датчики здоров'я: оптичний датчик серцевого ритму, датчики електрокардіограми (ЕКГ) та біоімпедансного аналізу. Вони показують комплексні дані частоти серцевих скорочень, рівня кисню у крові та рівня стресу.

При цьому Galaxy Watch 5 пропонує індивідуальні рекомендації щодо споживання води з урахуванням пітливості, індивідуальний підхід до встановлення цілей, спрямовуючи за допомогою персоналізованих тренувань та відстеження прогресу, краще зрозуміти режим сну.

Важливі відмінності Galaxy Watch 5 від попередньої лінійки - батарея більшого розміру (на 13%), швидша зарядка (на 30%) і додатковий захист від зовнішніх впливів (на 60% твердіше покриття), більш інтуїтивне використання зі зручним набором тексту, ще простіший спосіб здійснення дзвінків та інші функції доступності.

Galaxy Watch 5 Pro оснащений найбільшою батареєю серед годинників Galaxy Watch - на 60% більше, ніж у Galaxy Watch 4. Це також перший смарт-годинник компанії з підтримкою GPX - вирушайте в похід, записуйте маршрут і ділитеся ним через програму Samsung Health, а з функцією Track back можна без проблем повернутися на початок шляху.

Характеристики смарт-годинників Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro

Вартість: рекомендована ціна Galaxy Watch 5 починається з 10 999 грн за Bluetooth-версію та 12 999 грн за LTE. Ціна на моделі Galaxy Watch 5 Pro з 45-мм дисплеєм у кольорах чорний титановий та титановий сірий починається з 17 999 грн за Bluetooth-версію та 19 999 грн за LTE.

Передзамовлення в Україні доступне з 10 серпня, а придбати можна з 16 вересня.

Навушники Galaxy Buds 2 Pro

Нові бездротові та компактні преміальні навушники від Samsung гарантують найбільш повне занурення в музику, як ніколи насичений звук, якісне та безперебійне відтворення, миттєве підключення до пристрою та функцію перемикання одним дотиком пальця з музики або перегляду фільму на телефонний дзвінок (Auto Switch).

Galaxy Buds 2 Pro також отримали новий ергономічний дизайн, який зменшився на 15%, надійну посадку із запобіганням прокручування та активне шумопоглинання (ANC).

Цікаво те, що з цією моделлю можна не боятися втратити навушники, оскільки за допомогою сервісу SmartThings Find буде швидко встановлено локацію Buds 2 Pro, навіть якщо вони не перебувають у зарядному кейсі.

Деякі технічні характеристики:

  • Динамік: кастомний коаксіальний двоканальний динамік (високочастотний твітер + низькочастотний вуфер).
  • Колір: графітовий, білий та перлистий фіолетовий.
  • Розмір: навушники 19,9 x 21,6 x 18,7 мм; зарядний кейс 50,1 х 50,2 х 27,7 мм.
  • Якість звуку: 24-бітний Hi-Fi та 360 Audio із Direct Multi-Channel.
  • Водостійкість: IPX7.
  • Батарея: навушники 61 мА/год; зарядний кейс 515 мА/год.
  • Тривалість роботи: до 5 годин відтворення з активованим активним шумопоглинанням і до 8 годин з вимкненим активним шумопоглинанням.
  • Більш ніж на 90% складаються з перероблених матеріалів.

Samsung з певного часу використовує перероблені матеріали не тільки в упаковці своїх пристроїв, але й для обладнання нових продуктів у рамках ініціативи компанії "Galaxy – із думкою про планету" (Galaxy for the Planet).

Теги: новини , техніка , гаджети , новинки , Галактика , Samsung , презентація

  • 18 квiтня 17:05 Пройшов перший "повітряний бій" між пілотованим літаком та винищувачем, яким керував ШІ (відео)    0
  • 16 квiтня 14:06 Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами (відео)    0
  • 15 квiтня 15:36 Експерти назвали 5 автомобільних брендів, які є найдешевшими в обслуговуванні    0
  • 12 квiтня 17:05 Apple розкрила можливості свого штучного інтелекту: він перевершує GPT-4    0
  • 11 квiтня 17:04 ТЦК зможе «мобілізувати» автомобілі українців: які авто будуть вилучати на потреби ЗСУ    0
  • 08 квiтня 10:50 AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся    0
  • 04 квiтня 15:46 Apple працює над створенням домашніх роботів – Bloomberg    0
  • 02 квiтня 15:42 Ілон Маск оцінив ймовірність загибелі людства через штучний інтелект у 20%    0
  • 28 березня 16:06 Ноутбуки ROG ‒ ідеальний вибір для геймерів та професіоналів    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 22 березня 17:27 Російські війська скаржаться на новий український дрон-камікадзе, зроблений із фанери та пластикових пляшок (фото)    0
  • 21 березня 15:20 Компанія Маска показала, як перша людина з чіпом Neuralink у мозку грає в онлайн-шахи силою думки – відео    0
  • 14:54 Названо 10 професій, які замінить штучний інтелект    0
  • 13 березня 16:46 Найбільший у світі літак із 117-метровим розмахом крил виконав тестовий політ (відео)    0
  • 05 березня 16:44 Apple представила новий MacBook Air з чіпом M3: характеристики та ціна    0
  • 04 березня 15:48 Єврокомісія оштрафувала корпорацію Apple на 1,8 мільярда євро: причина    0
  • 27 лютого 16:59 Названо найцінніший автомобільний бренд у світі – рейтинг 2024 року від Brand Finance    0
  • 21 лютого 17:54 Топ-20 найпопулярніших нових автомобілів в Україні за підсумками 2023 року    0
  • 20 лютого 16:23 Перша людина з чіпом у мозку змогла керувати комп'ютерною мишкою силою думки — Ілон Маск    0
  • 07 лютого 19:41 Перші користувачі дорвалися до Apple Vision Pro і передбачення «Сімпсонів» про революційний гаджет одразу збулось (відео)    0