П'ять ефективних методів швидкого заряду телефону, якщо у вас обмаль часу П'ять ефективних методів швидкого заряду телефону, якщо у вас обмаль часу
Техно

П'ять ефективних методів швидкого заряду телефону, якщо у вас обмаль часу

Gloss 05 травня, 2023, 15:18
 0

Якщо індикатор батареї на гаджеті блимає червоним і часу на підзарядку залишилося мало, у цій статті ви знайдете кілька ефективних порад, які допоможуть прискорити процес заряджання телефону. 

В Інтернеті можна знайти безліч порад як правильно заряджати смартфон: від обов’язкових «золотих» правил до того, яка має бути правильна послідовність підключення пристрою до зарядки. А от порад про те, як швидко зарядити батарею значно менше. Такі поради можуть стати в нагоді, якщо вам терміново потрібно бігти по справах і у вас немає часу чекати декілька годин, доки ваш телефон повністю зарядиться. 

Заряджайте від розетки

Зарядка смартфону через мережеву розетку відбувається значно швидше, ніж через комп’ютер чи ноутбук. Це пов'язано з тим, що зарядний пристрій, що йде в комплекті з телефоном, має більшу потужність, ніж USB-порти на комп'ютері.

Взагалі, найкращим варіантом буде здійснювати зарядку за допомогою кабелю, який був у комплекті разом з пристроєм, або який є його надійною заміною. Адже якщо обрати дешевий неякісний кабель, то швидкість заряджання може бути значно повільнішою.

Вимкніть телефон

Навіть коли смартфон не використовується і знаходиться на столі в неактивному стані, він продовжує займатися ресурсомісткими завданнями, такими як Wi-Fi та Bluetooth, а також оновлення програм у фоновому режимі. Незважаючи на те, що процеси, які виконуються у фоновому режимі на телефоні, досить економічні, найкраще залишити його на спокої, щоб він міг відновити свій заряд.

Використовуйте дротові зарядні пристрої

Дедалі більшої популярності продовжує набирати бездротова зарядка для iPhone, що не дивно. Це дуже зручно — ви просто кладете смартфон на таку зарядку, забуваєте про нього, а потім у вас повністю заряджений телефон. Не потрібні зайві кабелі, які не завжди бувають зручні. Проте, якщо вам потрібно швидко наповнити телефон енергією, то краще надати перевагу саме дротовим зарядним пристроям. 

Використовуйте кабель з підтримкою швидкої зарядки

Багато сучасних мобільних телефонів оснащені функцією швидкого заряджання — Quick Charge. Вона використовує спеціальний адаптер, який забезпечує вищу напругу та силу струму для заряджання акумулятора, що дозволяє зарядити його швидше.

Але спершу потрібно переконатися, чи підтримує ваша модель телефону швидку зарядку. Якщо підтримує, тоді потрібно купити зарядний пристрій, який також її підтримує. В його характеристиках повинно бути вказано словосполучення Quick Charge. Цілком ймовірно, що кабель, який був у комплекті з вашим смартфоном, за замовчуванням вже підтримує цю функцію. 

Увімкніть «Авіарежим»

Якщо ви не хочете повністю вимикати смартфон, то як альтернативний варіант, ви можете увімкнути на своєму смартфоні режим авіапольоту. Коли ви активуєте цей режим, то в телефоні автоматично вимикається стільникова мережа та перестають виконуватись інші задачі, такі як, пошук мереж Wi-Fi і GPS, що можуть зменшувати заряд батареї.

Теги: технології , телефони , зарядна станція

  • 18 квiтня 17:05 Пройшов перший "повітряний бій" між пілотованим літаком та винищувачем, яким керував ШІ (відео)    0
  • 16 квiтня 14:06 Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами (відео)    0
  • 15 квiтня 15:36 Експерти назвали 5 автомобільних брендів, які є найдешевшими в обслуговуванні    0
  • 12 квiтня 17:05 Apple розкрила можливості свого штучного інтелекту: він перевершує GPT-4    0
  • 11 квiтня 17:04 ТЦК зможе «мобілізувати» автомобілі українців: які авто будуть вилучати на потреби ЗСУ    0
  • 08 квiтня 10:50 AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся    0
  • 04 квiтня 15:46 Apple працює над створенням домашніх роботів – Bloomberg    0
  • 02 квiтня 15:42 Ілон Маск оцінив ймовірність загибелі людства через штучний інтелект у 20%    0
  • 28 березня 16:06 Ноутбуки ROG ‒ ідеальний вибір для геймерів та професіоналів    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 22 березня 17:27 Російські війська скаржаться на новий український дрон-камікадзе, зроблений із фанери та пластикових пляшок (фото)    0
  • 21 березня 15:20 Компанія Маска показала, як перша людина з чіпом Neuralink у мозку грає в онлайн-шахи силою думки – відео    0
  • 19 березня 14:54 Названо 10 професій, які замінить штучний інтелект    0
  • 13 березня 16:46 Найбільший у світі літак із 117-метровим розмахом крил виконав тестовий політ (відео)    0
  • 05 березня 16:44 Apple представила новий MacBook Air з чіпом M3: характеристики та ціна    0
  • 04 березня 15:48 Єврокомісія оштрафувала корпорацію Apple на 1,8 мільярда євро: причина    0
  • 27 лютого 16:59 Названо найцінніший автомобільний бренд у світі – рейтинг 2024 року від Brand Finance    0
  • 21 лютого 17:54 Топ-20 найпопулярніших нових автомобілів в Україні за підсумками 2023 року    0
  • 16:23 Перша людина з чіпом у мозку змогла керувати комп'ютерною мишкою силою думки — Ілон Маск    0
  • 07 лютого 19:41 Перші користувачі дорвалися до Apple Vision Pro і передбачення «Сімпсонів» про революційний гаджет одразу збулось (відео)    0