Балтійське меню від титулованого шеф-кухаря із зіркою Michelin у ресторані «Теракота»
На восьмому, панорамному, поверсі готелю «Прем’єр Палац» розташувався ресторан високої кухні «Теракота», який пропонує, крім традиційної гастрономічної кухні й українських страв у авторському виконанні, абсолютно нове зимове Балтійське меню від Тільманна Хана (Tillmann Hahn) - іменитого шеф-кухаря із зіркою Michelin. Меню, створене спеціально для ресторану «Теракота», діє з 3 грудня 2010 р. по 28 лютого 2011 р., а з 4 грудня по 8 грудня 2010 р. відбувся Фестиваль «Краще з Балтії».
Кухня Тільманна Хана – це приготування ароматних страв тільки із найсвіжіших запашних продуктів, сервіс, гідний королів – постійними відвідувачами пана Хана є представники «блакитної крові» та президенти - та істинна європейська гостинність. Все це наш шеф-кухар приправляє любов’ю та натхненням – основою по-справжньому високого кулінарного мистецтва, і ось вам результат – серця підкорених гурманів. Тому нове меню – це сучасна Балтійська кухня і навіть більше…
Читай также
McDonaldʼs планирует открывать рестораны вместе с автозаправками WOG, KLO и OKKO
Компания открыта к сотрудничеству с разными партнерами
Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок
Сравнение цен на продукты с прошлогодними
Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)
Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки
Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)
Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен
Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров
Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала
Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»
Пример глубины пропаганды