Майстер-клас та дегустація: Молекулярна кухня у FREUD HOUSE

Молекулярна кухня - це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрямок в кулінарному мистецтві, яке пов'язане з вивченням фізико-хімічних властивостей їжі.

З-під рук кухарів високотехнологічної молекулярної кухні виходять страви дивовижної форми, кольору, неповторного смаку - як знайомого і звичного, так і абсолютно авангардного.

Правда ж, дивно представляти кухню хімічною лабораторією? Але ж і в повсякденному приготуванні їжі ми займаємося нічим іншим, як хімією - змішуємо різні інгредієнти, змушуючи їх вступати в хімічні реакції. Так що, хімія на кухні - основа основ. Тим більше що молекулярна хімія використовує тільки натуральні інгредієнти. Тож, такий авангард, насправді, природний і натуральний.

І на нашому майстер-класі ви зможете не лише дегустувати витвори нашого майстра, а й долучитися до магії молекулярної кухні. Ви зрозумієте, що шедеври можна створювати не лише в кулінарних лабораторіях, а й у себе вдома підручними засобами.

План заходу:
1 частина (1:30)
Яблучні перлини на банановій піні
Лимонна гранітта з ялиновою сферою
Манго равіолі з кокосовою піною

перерва-практикум - 30хв

2 частина (1:30)
Морські призми з шоколадним мусом і вафлею
Медова ікра з сиром "Fourme d'Ambert"
Цитрусові спагетті зі сферою з Горгонзолла і крихкими листочками троянд

Ведучий майстер-класу Артур Протченко - організатор Академії Успішних Поварів

Обов'язкова реєстрація: 096-471-75-40; 063-757-87-82; 099-538-76-58
Або за формою: https://docs.google.com/forms/d/1iedFKhsL7UaUm8JJT27BwvBS5rb7o2ee_WAyVpFBBHU/viewform

Успіхів Вам в освоєнні нових кулінарних горизонтів!
Команда Академії Успішних Кухарів

Вартість участі - 280 грн.

Читай также

Стоимость Пасхальной корзины в 2024 году составляет 1422 гривны: что входит в список покупок

Сравнение цен на продукты с прошлогодними

Как приготовить сочный стейк дома: кулинарные советы

Ресторанное блюдо в домашних условиях

Известный шеф-повар Владимир Ярославский поделился особым рецептом теста для домашних пирожков (видео)

Пора сохранять рецепты пасхальной выпечки 

Эктор Хименес-Браво поделился простым рецептом сочной вырезки в беконе (видео)

Идеальный ужин

Користь і шкода суші та ролів для здоров’я

Сеть супермаркетов в Украине продает паски почти по 100 долларов (видео)

Распаковка пасхального кекса за 3500 гривен

Как приготовить идеальную жареную картошку: секреты шеф-поваров

Чтобы не прилипала, не разваливалась и не подгорала

Клопотенку не дали открыть украинский ресторан в Японии, потому что «борщ – это российское блюдо»

Пример глубины пропаганды

6 продуктов, которые поднимут вам настроение на целый день

Научно доказано 

Сыр камамбер и бри могут исчезнуть навсегда: ученые назвали причину

Также в зоне риска горгондзола и рокфор