Майстер-клас та дегустація: Молекулярна кухня у FREUD HOUSE

Молекулярна кухня - це модне віяння сучасної кулінарії. Це особливий напрямок в кулінарному мистецтві, яке пов'язане з вивченням фізико-хімічних властивостей їжі.

З-під рук кухарів високотехнологічної молекулярної кухні виходять страви дивовижної форми, кольору, неповторного смаку - як знайомого і звичного, так і абсолютно авангардного.

Правда ж, дивно представляти кухню хімічною лабораторією? Але ж і в повсякденному приготуванні їжі ми займаємося нічим іншим, як хімією - змішуємо різні інгредієнти, змушуючи їх вступати в хімічні реакції. Так що, хімія на кухні - основа основ. Тим більше що молекулярна хімія використовує тільки натуральні інгредієнти. Тож, такий авангард, насправді, природний і натуральний.

І на нашому майстер-класі ви зможете не лише дегустувати витвори нашого майстра, а й долучитися до магії молекулярної кухні. Ви зрозумієте, що шедеври можна створювати не лише в кулінарних лабораторіях, а й у себе вдома підручними засобами.

План заходу:
1 частина (1:30)
Яблучні перлини на банановій піні
Лимонна гранітта з ялиновою сферою
Манго равіолі з кокосовою піною

перерва-практикум - 30хв

2 частина (1:30)
Морські призми з шоколадним мусом і вафлею
Медова ікра з сиром "Fourme d'Ambert"
Цитрусові спагетті зі сферою з Горгонзолла і крихкими листочками троянд

Ведучий майстер-класу Артур Протченко - організатор Академії Успішних Поварів

Обов'язкова реєстрація: 096-471-75-40; 063-757-87-82; 099-538-76-58
Або за формою: https://docs.google.com/forms/d/1iedFKhsL7UaUm8JJT27BwvBS5rb7o2ee_WAyVpFBBHU/viewform

Успіхів Вам в освоєнні нових кулінарних горизонтів!
Команда Академії Успішних Кухарів

Вартість участі - 280 грн.

Читай также

Почему люди подсаживаются на острую пищу и как это связано с чувством эйфории

Настоящая химия тела и мозга  

Новые правила в школьных столовых и буфетах: многие популярные продукты попадают под запрет

Акцент на здоровое питание

Специи для похудения: какие приправы помогают сбрасывать лишний вес

Ускоряют результат

Ягодное фраппе: рецепт самого освежающего и полезного летнего напитка

Готовится за 5 минут

Сезон спаржи: почему ее называют уникальным продуктом и как приготовить ее за 5 минут

Идеальный гарнир 

Топ-10 продуктов из супермаркета, от которых появляется лишний вес

Подталкивают к перееданию 

Украинский McDonald's убирает из меню бургер Биг Тейсти: причина

Когда остановятся продажи

Популярность «дубайского шоколада» привела к дефициту фисташек в мире

Массовое влияние соцсетей 

Киевское заведение продает паску с каннабисом: какой эффект от такой выпечки

 «С легким греховным послевкусием»

Заведение Hey Guys попало в скандал с блоггерами из-за запрета фото- и видеосъемки

Высказались обе стороны конфликта