Зустрічай літо яскраво разом з нами на Kyiv Color Run!

Gloss 02 июня, 2017, 12:24
 0

4 червня о 10:00 на Контрактовій площі в Києві вчетверте відбудеться старт Кольорового пробігу – Kyiv Color Run. Спортсмени та любителі активного відпочинку, дорослі та діти зберуться для того, щоб яскраво зустріти літо 2017 та зробити свій внесок у доброчинність.

Що саме відбуватиметься на Кольоровому пробігу? Учасники подолають на вибір дистанції 3 або 6 км під “кольоровим дощем” з фарб холі, музику від DJ та оплески глядачів. Пробіг охопить центральні вулиці столиці - вул. Сагайдачного та частково, Костянтинівську. Обов’язковим правилом для допуску до старту є дрес код - білі футболки. Перед стартом відбудеться традиційна розминка з тренером та дитячий забіг. Після пробігу на всіх учасників чекає лотерейний розіграш цінних призів. Головним призом 2017 - стане подарунок від генерального партнера заходу - авіакомпанії Turkish Airlines, - авіаквиток у будь-який напрямок з карти польотів авіакомпанії Turkish Airlines, тобто 299 напрямків у всьому світі. Також серед призів - iPhone 7 та Apple Watch від офіційного технічного партнеру компанії Цитрус, призи від компанії HP, враження від Bodo, чудові подарунки від со-організаторів заходу компанії New Balance Україна тощо. Вітаються креативні образи учасників з оригінальними атрибутами, адже найнеординарніші прояви індивідуальності отримують також призи за найкращі костюми та створення гарного настрою на біговому святі. На події також працюватиме яскрава локація для дітей від Дитяча Планета та Champion Kids, де різноманітні активності допоможуть батькам з дітьми чудово провести час до або після забігу!

“Ми вирішили, що нашою цьогорічною метою стане допомога дитячому відділенню онкогематології Київського обласного онкодиспансеру. На даний момент, в лікарні є гостра потреба в дообладнанні маніпуляційного блоку інтенсивної терапії. Ми закликаємо всіх небайдужих долучитись до цієї справи та допомогти дітям разом з нами!” – звертається організатор пробігу Ігор Крицак.

Долучитись до цієї доброї справи може кожен:

1) зареєструвати дітей на дитячий забіг - всі кошти від реєстрації будуть спрямовані на вказану вище потребу 2) зробити благодійний внесок в обмін на сувенірну продукцію, яку виготовили спільно з фондом "Таблеточки" для події 3) принести кольорові олівці, фломастери, фарби та альбоми для малювання на пункти видачи стартових номерів учасників на подарунки дітям , які потребують підтримки та віри в одужання. Всі виручені кошти одразу після проведення заходу будуть передані фонду "Таблеточки", який захищає інтереси онкохворих дітей в Україні з 2011 року, і допоможе команді проекту в ефективній реалізації ініціативи.

В рамках підготовки до Кольорового пробігу відбудеться Kyiv Color Run TALKS - відкрита тепла неформальна зустріч-прес-конференція з командою організаторів Kyiv Color Run, де можна буде дізнатись про всі деталі майбутнього свята. Чекаємо на вас 30 травня о 12:30 Счастье Hub Вхід вільний за попередньою реєстрацією.

Як зазначає президент бігового клубу KMRC та організатор пробігу Костянтин Божко: “Кольоровий пробіг – не є суто спортивною подією. Це – свято для всієї сімї! Цьогоріч ми спеціально прибрали спортивну складову змагання як таку, для того, щоб дати можливість пробігти ці колометри абсолютно всім бажаючим!”

Нагадаємо, що у 2016 році Кольоровий пробіг зібрав майже 2000 учасників та кілька тисяч глядачів.

Реєстрація на Kyiv Color Run TALKS в Счастье Hub: https://goo.gl/xwX562

Реєстрація на Кольоровий пробіг https://athletic-events.com/events/380

Сайт заходу: http://colorrun.com.ua/

Facebook сторінка https://www.facebook.com/KyivColorRun/?ref=bookmarks

Справка:

Кольоровий пробіг – Kyiv Color Run

Ідея спортивно-розважального формату «пробіг + фарби холі» виникла в американця Тревіса Снайдера в 2011 році. Розпочавши з проведення невеличкого заходу, з часом, він відкрив організацію The Color Run і тепер щорічно збирає сотні тисяч людей на кольорові пробіги в США, Австралії та інших країнах світу. Кольоровий пробіг називають «найщасливіші кілометри». Він є міжнародним рухом і несе 4 цінності: здоров'я, щастя, віру в індивідуальність та доброчинність. Історія ж київського Кольорового пробігу налічує майже 4 роки, організаторами - є столичний клуб «KM Running club» та компанія «New Balance Україна».

Фонд Таблеточки:
Заснований волонтерами в 2011 році. Надає медичну, адресну, паліативну і психологічну допомогу онкохворим дітям та їх сім'ям. Займається розвитком волонтерства та донорського руху в Україні. Домоглися безпечного переливання крові в Охматдиті. Відправили на закордонне лікування 37 дітей. На сьогоднішній день, допомога від фонду отримали понад 7000 дітей.

  • 22 апреля 17:02 Покупка однокомнатной квартиры в Киеве равна 17 годам аренды: какая ситуация в других городах Украины    0
  • 11 апреля 16:41 Будут ли отключение света из-за разрушения Трипольской ТЭС — ответ «Укрэнерго»    0
  • 04 апреля 16:09 В Украине водителя могут оштрафовать за нарушения, которые он не совершал: причина    0
  • 20 марта 19:49 В Украине переименуют 5 городов и более 100 сел: полный список новых названий    0
  • 18 марта 15:46 500 гривен штрафа и год без прав: водителей в Украине могут жестко наказать за невиновное нарушение    0
  • 12 февраля 13:10 В Украину вернутся морозы до -15: синоптики предупредили, когда ждать похолодание    0
  • 29 января 17:39 Чего ждать от погоды в последний месяц зимы: прогноз на февраль от Укргидрометцентра    0
  • 11 января 17:18 Как изменилась ситуация на рынке недвижимости Украины в 2023 году: предложения и цены    0
  • 09 января 15:38 «Київпастранс» витратить вісім мільйонів гривень на скляні зупинки    0
  • 02 января 14:27 Заработают ли графики отключения света после ракетной атаки: в Yasno дали ответ    0
  • 29 декабря 16:44 В Украину идут 20-градусные морозы: даты и карта погоды    0
  • 27 декабря 15:49 Где в Украине самая дешевая и самая дорогая чашка кофе: индекс Эспрессо Украины 2023    0
  • 13 декабря 13:47 Демограф рассказал, сколько людей будет жить в Украине через 10 лет    0
  • 08 декабря 18:22 От Триполья до наших дней: для детей ВПЛ и военных запустили цикл бесплатных исторических экскурсий от COMINBANK    0
  • 04 декабря 17:36 В киевских кинотеатрах запускают сеансы для людей с нарушениями слуха и зрения    0
  • 01 декабря 13:34 Как получить свои первые водительские права в Украине: инструкция по новым правилам 2023 года    0
  • 28 ноября 15:07 Опубликован рейтинг самых дорогих городов для жизни в Украине    0
  • 09 ноября 15:44 Октябрь этого года стал самым теплым за всю историю наблюдений, но в ноябре погода в Украине изменится    0
  • 09 ноября 09:00 WhiteBIT надасть голоси закритим пам’ятникам Києва    0
  • 07 ноября 16:28 8 вещей, которые каждый водитель должен проверить в автомобиле до наступления зимы    0