ТОП-7 спонтанних варіантів де зустріти Новий рік, якщо досі немає ідей ТОП-7 спонтанних варіантів де зустріти Новий рік, якщо досі немає ідей
Куда пойти

ТОП-7 спонтанних варіантів де зустріти Новий рік, якщо досі немає ідей

Фото: 7 варіантів, де зустріти Новий рік
Gloss 29 декабря, 2021, 13:33
 0

"Ще стільки часу до Нового року, щось придумаю!" - казали ви собі продовж цієї зими і от свято на порозі, а ідей нуль? Що робити, куди бігти, як святкувати – саме на ці питання пропонуємо ТОП-7 варіантів для новорічної ночі.

Home Party для друзів без особливих приготувань

Home Party для друзів Фото: Home Party для друзів

Варіант не найпростіший, але стовідсотково веселий і приємний. Отже вам буде необхідно лише створити умови: святково прикрасити дім, підготувати плейлист з тематичними композиціями, загуглити декілька веселих конкурсів або придбати заздалегідь веселих настільних ігор та, можливо, запастися одноразовим посудом, якщо ви проти перспективи 1 січня провести за наведенням порядків.

Організувати веселу компанію допоможуть соціальні мережі. Достатньо створити подію у Facebook та запросити друзів на вечірку. Ви будете приємно здивовані, скільки знайдеться бажаючих, таких самих невизначившихся з місцем. Відповідальність за стіл можна розділити між гостями, коли кожен приходить зі своїм, але обов’язково з гарним настроєм і зарядом на позитив!

Таємний Санта для своїх від своїх

Якщо маєте з ким зустрічати Новий рік, але банально сидіти вдома вже не цікаво, тоді одягайтесь тепліше та рушайте на Різдвяний ярмарок, що розташувався на Подолі. Чому саме туди? Тому що там вас чекають не тільки шикарна ялинка, яскраві фотозони та святкова музика, як на багатьох локаціях, а ще й безліч розваг: унікальна прогулянкова ковзанка, стилізована під гірнолижний курорт тюбінгова гірка з оглядовим майданчиком, поле для міні-хокею зі справжньою роздягальнею для хокеїстів та ярмарка з понад 1000 найменувань сувенірів. 

Таємний Санта Фото: Таємний Санта

Влаштуйте з друзями Таємного Санту у новорічну ніч, домовившись заздалегідь про ціну подарунка, і стрімко на пошуки. Але далеко йти не треба, подарунки можна купити, не покидаючи святкового містечка. На ярмарку багатий вибір сувенірів як українських брендів, так і привезених з Європи, святкових атрибутів та предметів інтер’єру або завжди можна подарувати враження чи емоцію, як фото в резиденції Санти, якого у вас не було у дитинстві. А зігрітися можно в барі Jameson чи на фудкорті від Бухти food station. Головне – мати чудовий настрій і бажання зробити цю ніч незабутньою. 

Різдвяний ярмарок на Подолі Фото: Різдвяний ярмарок на Подолі

Новорічна ніч в дорозі до мрії

Новорічна ніч в дорозі Фото: Новорічна ніч в дорозі

Давно ви приймали спонтанні рішення? Можливо, саме час! Пригадайте, яке місто України давно хотіли відвідати, та все не було часу? У новорічну ніч переважно є доступні квитки і, якщо ви зараз примите це рішення, отримаєте шанс опинитись 31 грудня у поїзді і зустріти Новий рік динамічно, в цікавій компанії, не так, як завжди! 

Зазвичай, знайомства у дорозі відбуваються доволі швидко та легко, а у святкову ніч тим паче. Як правило всі історії про святкування Нового року у поїзді сповнені кумедних моментів, позитивних емоцій та цікавих нових друзів. А 1 січня ви вже можете насолоджуватися красою того самого міста і при бажанні затриматися на пару днів, або вже вечірнім поїздом поїхати додому. 

Перше побачення у новорічну ніч

Побачення у новорічну ніч Фото: Побачення у новорічну ніч

Ідея для романтичних та сміливих. Чому б не запропонувати людині, що вам імпонує, познайомитися особисто і пізнати один одного краще у цю чарівну ніч? Для безпеки організувати зустріч можна на одній з ялинок міста Києва. Зробити один одному пам’ятні подарунки, відвідавши Різдвяний ярмарок на Подолі. 

Наприклад, можете обрати чудові органічні свічки українського виробника ВН Candles, які ще довго зігріватимуть теплом вогню та приємних спогадів. Або насолодитися майстерністю ручної роботи та  якістю солодощів з натуральних продуктів від Ginger Hays. Це і розписні медово-імбирні пряники, яскраві льодяники різних форм та кольорів, найніжніші зефірки і повітряні бізе. По вибору подарунку можна багато чого сказати про людину, зверніть на це увагу. 

Можливо ця новорічна ніч стане щасливим початком чогось нового, яскравого, довготривалого? І у вас буде ідеальна історія знайомства, яку буде цікаво розповісти онукам. А раптом щось піде не так, то можна буде потім з цього посміятися в компанії з друзями. Однозначно ця пригода запам’ятається емоціями та піде у скарбничку ваших неймовірних історій!

Не на самоті, а з самим собою

Прогулянкова ковзанка на Подолі Фото: Прогулянкова ковзанка на Подолі

Якщо ви цілком самодостатня людина, і новорічна ніч для вас це дещо більше, аніж вечірка та салати, а дещо більше. Наприклад, час для того, щоб побути наодинці із улюбленим містом та своїми думками, підвести висновки року, помріяти про наступні цілі та загадати бажання, яке неодмінно збудеться. В такому разі ковзанка на Контрактовій – найкраще місце для зустрічі Нового 2022 щасливого року. Це перша в Україні прогулянкова ковзанка з двома доріжками довжиною в 200 метрів, розташована прямо у сквері навколо пам’ятника Гетьману Сагайдачному. 

Уявіть, як ви вриваєтеся у наступний рік на швидкості, левітуючи на льоду під зірковим небом та тисячами вогнів міста! І не хвилюйтеся, якщо ви невпевнено стоїте на ковзанах, адже прийшовши заздалегідь, можно взяти уроки у тренера. Хтозна чим може обернутися таке знайомство. Приємним бонусом є знижка у 20% власникам картки Mastercard від Приватбанку. Дозвольте собі зробити цю ніч такою, як самі забажаєте.

Спонтанні гості, яким всі раді

Кадр з серілау Фото: Кадр з серілау "Теорія великого вибуху"

Маєте костюм Санта Клауса та ельфів, а може навіть оленів?  Якщо ні, то їх можна швидко придумать, у супермаркетах великий вибір веселих капелюхів, тому це буде нескладно. Завжди можна надіти костюм Сніжинки, а чи це буде багато мішури, чи байдужий холодний погляд – то вже на ваші гумор та кмітливість. Тому будемо вважати, що компанія яскравих веселих привітальників є, лишилося скласти список з друзів чи сусідів, яких варто відвідати і влаштувати сюрприз. Можливо саме ваш прихід в гості врятує чиєсь скучне святкування! 

Прогулянка до Арки Gallery

Арка Gallery Фото: Арка Gallery

Нічний Київ неймовірний, особливо з оглядового майданчика Арки Дружби народів. За підтримки фонду Анни Пуртової і компанії "Спортлаб" діятиме затишна тепла двоповерхова локація "Арка Gallery".

На першому поверсі бренд Beefeater підготував для вас зігріваюче меню з традиційних англійських зимових коктейлів, також ви зможете пригоститися шедеврами кулінарного мистецтва від ТМ "Бащинський" і приємно провести час у затишній атмосфері будь-якою компанією під святковий музичний супровід. Зробити фото біля яскравої ялинки унікального дизайну і відпочити на гойдалках, яких вистачить на всіх. Окремою цікавинкою стануть арт-об’єкти з живого вогню.

А зустріч 2022 року стане найромантичнішою, якщо вона відбудеться на другому поверсі локації зі вражаючим краєвидом на вогні лівого берегу. Не забудьте загадати бажання, адже ця ніч по-особливому магічна!

Теги: топ , куда пойти в киеве , свято , місто

  • 23 апреля 10:11 Техническая магия Пасхи: как создать праздник без лишних забот    0
  • 11 января 15:54 В Киеве возобновил работу Музей Науки: новая экспозиция из Копенгагена    0
  • 27 декабря 21:26 В Киеве на Арсенальной площади открыли праздничное зимнее пространство для детей и молодежи    0
  • 22 декабря 16:29 В Киеве в укрытии проведут кинопоказы семейных фильмов: где и когда    0
  • 12 декабря 20:02 "Зимова Країна" в Киеве на ВДНГ: локации и цены 2022-2023 годов    0
  • 02 декабря 10:42 Куда пойти в Киеве на этих выходных: 15 лучших мероприятий    0
  • 28 ноября 23:02 Известно, какой будет "Зимова Країна" на ВДНГ в Киеве    0
  • 18 октября 16:17 В Украине начался благотворительный фестиваль по уличным культурам    0
  • 30 сентября 22:16 В Украине предлагают посмотреть украинское кино за 1 гривну    0
  • 22 сентября 18:29 В Киеве открыли самое большое в Украине бейсбольное поле (фото, видео)    0
  • 21 сентября 12:28 В Киеве организовывают велосипедный флешмоб: дата и локация    0
  • 19 сентября 21:44 В Киеве пройдет кинофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 августа 17:25 В киевских кинотеатрах пройдет неделя бесплатного украинского кино    0
  • 19 августа 16:59 В музее "Пирогово" можно посетить медовую ярмарку и узнать о пчеловодстве    0
  • 10:18 Чему поучиться в августе: 13 интересных мастер-классов в Киеве    0
  • 01 августа 22:12 20 мероприятий для вечернего отдыха: куда пойти в Киеве на этой неделе    0
  • 27 июля 17:31 В Киеве покажут колокол гетмана Ивана Мазепы: где и когда    0
  • 25 июля 18:46 18 мероприятий для вечернего отдыха: куда пойти в Киеве на этой неделе    0
  • 15 июля 21:31 В Киеве возобновляет работу Pinchuk Art Centre: когда и какая будет выставка    0
  • 14 июля 00:39 В Киеве открылась выставка картин в честь оперной певицы Крушельницкой    0