Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською
Пресс-релиз

Кращі фільми Disney на sweet.tv: дивись Hollywood українською

Gloss 20 ноября, 2020, 10:30
 0

Фільми студії Disney обожнюють не тільки діти, але і дорослі, вони збирають мільйони переглядів в онлайні і прокаті. Національний онлайн-кінотеатр sweet.tv склав рейтинг п'яти культових фільмів Disney, вмикаючи які відразу ж потрапляєш в іншу реальність. Цікаво, скільки з них ви вже бачили?

В рамках проєкту "Hollywood українською" для багатьох фільмів компанія здійснює ексклюзивний україномовний дубляж власними коштами. Тому у sweet.tv кіногерої говорять природно і гарною українською мовою, повністю занурюючи глядача у власну історію. Бібліотека голлівудської студії Disney доступна до перегляду у межах підписки без доплат лише на sweet.tv.

Hollywood українською на sweet.tv Фото: Hollywood українською на sweet.tv

Серія фільмів "Пірати Карибського моря"

Одна з перших блокбастер-франшиз - серія пригодницьких фільмів про піратів у головній ролі із Джонні Деппом стала справжнім фурором. Якщо любите пригодницькі фільми, але чомусь давно не передивлялися "Піратів Карибського моря", радимо якнайшвидше виправляти це - сьогодні стрічка не менш амбітна та захоплююча, ніж у 2003 році.

Пірати Карибського моря на sweet.tv Фото: Пірати Карибського моря на sweet.tv

Трилогія "Тачки"

Культова трилогія "Тачки" полюбилася глядачам завдяки зворушливим пригодам Блискавки МакКвіна і його друзів. Трилогія "Тачок" може похвалитися не лише номінацією на "Оскар" та перемогою на "Золотому глобусі", а й численними камео знаменитостей. В українському дубляжі, наприклад, можна почути голоси Андрія Шевченка та Олександра Мочанова.

Тачки на sweet.tv Фото: Тачки на sweet.tv

"Самотній рейнджер"

Пригодницький бойовик про техаського адвоката, який випадково став рейнджером, втративши у перестрілці брата. Гор Вербінскі та Джонні Депп, які разом працювали над "Піратами Карибського моря" знову об'єднали сили під час роботи над "Самотній рейнджер", заручившись підтримкою Армі Гаммера та Гелени Бонем Картер.

У фільмі максимально відтворили атмосферу Дикого заходу, адже побудували кілька містечок, проклали залізницю та навіть зібрали 250-тонний паротяг. "Самотній рейнджер" отримав два "Оскари" - за грим та візуальні ефекти.

Фото: "Самотній рейнджер" на sweet.tv

"Красуня і Чудовисько"

Знайома всім з дитинства історія про відважну дівчину Белль, яка рятуючи батька погоджується стати бранкою Чудовиська і з часом закохується в нього. "Красуня і Чудовисько" від Disney - один з найкращих фільмів, що отримав номінацію на "Оскар" в категорії "Дизайн костюмів".

 Фото: "Красуня і Чудовисько" на sweet.tv

"Принц Персії"

Одна з найдорожчих екранізацій відеоігор в історії - бюджет фільму склав $150 млн! Перед глядачем східна казка про принца, принцесу і старовинний могутній кинжал, який дарує власнику неймовірну силу - розвертати плин часу. "Принц Персії" зібрав крутий зоряний склад: Джейк Джилленхол, Джемма Артертон, Бен Кінгслі.

Фото: "Принц Персії" на sweet.tv

Бібліотека Disney - це сімейні фільми та кращі мультфільми для дітей, а після придбання Pixar, Disney - беззаперечний лідер у виробництві кращих анімаційних фільмів. До Нового року sweet.tv готує подарунки для підписників: добірку різдвяних фільмів і мультфільмів, в тому числі культову "Різдвяну історію" з Джимом Керрі.

Довідка:

sweet.tv - національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony та ін. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон).

Інтерфейс додатку sweet.tv - один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Теги: disney , sweet.tv , онлайн-кінотеатр , фільми , кіно , Hollywood українською

  • 29 января 09:51 Лицензионные игорные заведения: почему верификация пользователей обязательна на легальных площадках    0
  • 30 октября 10:11 KitKat запустив корисні для ментального здоров’я українців інстаграм-маски    0
  • 09 мая 12:47 Основные причины купероза и как их избежать    0
  • 04 апреля 12:12 Благотворительность, волонтерство и уплата налогов — вклад компании ПинАп в победу    0
  • 27 февраля 16:36 Медведи BTC и шансы на поднятие рынка    0
  • 10 февраля 13:01 Insta-квартирник о крипте от WhiteBIT со звездами и лидерами индустрии    0
  • 09:50 "Укрзализныця" запускает новый поезд из Киева в Кишинев    0
  • 23 ноября 15:48 Чесні молочні продукти без нічого зайвого: як у «Молокія» створюють продукти для людей і чому простота та правда є основою всього. Інтерв'ю з головою правління Олександром Руднєвим    0
  • 06 сентября 13:49 У Броварах відкрилася сучасна клініка Медичної мережі "Добробут" із центром вертебрології та відділенням невідкладної допомоги    0
  • 27 августа 18:00 Які аналізи необхідно здати після ковіду?    0
  • 17 августа 10:00 Ламинированная дсп от viyar.ua    0
  • 11 августа 10:00 Выбрать вино в три шага: о чем вам расскажет этикетка    0
  • 04 августа 17:37 Модные женские цепочки: почему стоит делать ставку на многослойность    0
  • 04 августа 17:27 Важные тонкости аренды автомобиля    0
  • 23 июля 08:53 Стартовый капитал – где взять деньги на развитие бизнеса в Украине?    0
  • 16 июля 19:15 В Киеве открылся инновационный центр хирургии сердца и сосудов "Добробут"    0
  • 16 июля 11:15 Холостячка Злата Огневич и ее любовный треугольник    0
  • 13 июля 18:20 "Сортуй – ми переробимо": МакДональдз впровадив сортування і переробку відходів у залах ресторанів по всій Україні    0
  • 13 июля 16:30 Арманьяк vs коньяк: основные отличия    0
  • 10 июля 11:00 Кто и для чего спрятал в Киеве 5 Биг-Бенов    0