Зроблено в Україні: 8 оригінальних аксесуарів для дому, яких не знайти в Ікеа

Дім. Скільки приємних асоціацій викликає у нас це слово? З кожним роком ситуація у світі змушує нас все більше часу проводити вдома. Тому так важливо, щоб місце, в якому ви мешкаєте, було максимально затишним, атмосферним і функціональним.

Gloss.ua зібрав у добірку різні предмети інтер'єру від українських виробників, які можуть значно прикрасити і вдосконалити місце, в якому ви живете.

Лампа Square від бренду Intellect

Сучасні, мінімалістичні лампи з високоякісною електронікою дозволять вам змінювати атмосферу в приміщенні завдяки сотні різних ефектів та можливості керувати їх кольором, яскравістю та швидкістю відтворення. Світло ламп від українського бренду Intellect не псує зір і не миготить під час зйомки відео (як китайські аналоги). Керування здійснюється за допомогою телефону, планшета, комп'ютера або телевізора з WiFi. У комплекті йде потужний блок живлення, яким можна також заряджати телефон. Лампу Square можна ставити навіть там, де немає електромережі використовуючи Power Bank.

Ціни : Square Mini (50 см) - 2490 гривень; Square Middle (100 см) – 2990 гривень; Square (150 см) – 3490 гривень

Портативний стіл від Table&K

Якщо у вашій квартирі не знайшлося місця для повноцінного робочого місця – не проблема. Український виробник із Полтави створює лаконічні та зручні моделі портативних столиків, які складаються за лічені секунди та не займають зайвого місця. Панель столів виготовляється з високоякісної деревинно-стружкової плити та міцного металевого каркасу, який забезпечує надійність та стійкість конструкції. З популярних моделей: Office+ (складний комп'ютерний стіл), Portable+ (регульований по висоті стіл на коліщатках, які надійно фіксуються), Coffee+ (маленький приставний столик, який можна використовувати як приліжковий, журнальний або комп'ютерний, а також як підставку для рослин) та інші моделі, які можна переглянути на сайті виробника.

Ціни : стіл Office+ (три кольори на вибір) - 1690 гривень; стіл Portable+ (три кольори на вибір) – 1150 гривень; стіл Coffee+ (два кольори на вибір) – 999 гривень

Крісла від Shishka project

Іноді для зміни обстановки та організації нової зони відпочинку вдома достатньо лише одного затишного крісла! Shishka - це інтернет-магазин українського предметного дизайну, якість та стиль якого нічим не поступається модним європейським брендам. Погляньте самі, більшість товарів виглядають як повноцінні арт-об'єкти! Тут крім меблів, можна придбати незвичайні світильники, аксесуари для квітів, стильні картини та дзеркала різних форм, а також крісла, пуфи і якісний домашній текстиль. Рекомендуємо звернути увагу на серію крісел Uni (універсальне м'яке крісло-пуф в металевому каркасі, яке ідеально підійде як для квартири, так і для заміського будинку, тераси, холу готелю чи креативного офісу), пуф ДЖОЙФ Care (дизайнерське крісло-куля з ефектом занурення) пошите з бельгійської тканини Agnello, яка нагадує овечу вовну), а також ергономічні крісла-лежаки Proud для домашнього та outdoor відпочинку.

Ціни : дивіться на сайті

Біокамін від Kratki.ua

Що може бути прекрасніше в холодну пору року, ніж посиденьки біля каміна? Мало хто знає, що не для всіх камінів потрібне спеціальне місце, димар, складна установка, дрова і таке інше. Існують портативні біокаміни, які не вимагають підключення та не займають багато місця, вони опалюються екологічним паливом у вигляді рідини, згоряння якої даватиме ефект справжнього полум'я. Крім цього, біокамін є джерелом опалення та підвищує температуру до кількох градусів залежно від величини приміщення та пристрою. Компанія Kratki.ua пропонує різні види портативних біокамінів з високоякісних матеріалів, які виготовляються згідно зі світовими стандартами якості. Контейнери біокамінів мають німецькі сертифікати безпеки TUV і спеціальні камери, що запобігають виливанню палива, а також вбираючі вставки, які зменшують витрати біопалива і захищають від його розливу, якщо ви випадково перевернете пристрій. В цілому - ви отримуєте зручний та безпечний біокамін, який створить у вашому будинку чи квартирі неповторну атмосферу тепла та затишку.

Ціни : від 3017 гривень

Винні столики від Wood Only

Для тих, хто любить брати із собою на диван або в ліжко щось смачненьке, винний столик – незамінна річ! Ідеальний для фруктів, ягід, горіхів, сирної та м'ясної нарізки, печива, цукерок і звичайно ж – для вина. Крім домашнього використання, такий столик можна також брати із собою на пікнік. Натуральний матеріал на вибір: дуб, горіх, черешня або ясен. Винний столик від Wood Only легкий, мобільний, має ніжки, які складаються, що робить його досить компактним.

Ціни : стандартний столик - 1500 гривень

Килим ручної роботи від бренду ZV'YAZANI

Килим українського бренду ZV'YAZANI може стати головним акцентом всього вашого житла. Це не просто предмет інтер'єру, це переосмислена старовинна українська традиція ткацтва, яка втілює в собі унікальні ілюстрації та ручну працю. Килими складаються зі 100% овечої вовни, що робить їх екологічними, теплими та приємними на дотик. Ви можете вибрати готовий килим із представлених колекцій або замовити індивідуальний за дизайном, розміром та формою.

Ціни : уточнюйте у виробника

Стабілізований мох від MiNature Moss

Ви б хотіли в будь-яку пору року мати вдома щось натуральне та вічнозелене, що не потребує догляду? Українська компанія MiNature Moss створює унікальні предмети інтер'єру зі стабілізованого моху: від невеликих кашпо та мосаріумів до величезних панно з підсвічуванням та ефектних 3D картин. Що потрібно знати: термін експлуатації стабілізованого моху до 10 років, його не потрібно поливати та обприскувати, такий мох повністю гіпоалергенний (навіть для астматиків), його середовище абсолютно непридатне для розвитку грибка та будь-яких видів комах, також він має антистатичну поверхню, за рахунок чого на ньому не осідає пил. Необхідні умови для декору з моху: вологість вище 30% та відсутність прямих сонячних променів. Такий яскравий, природний і м'який декор точно виділятиметься серед всього іншого.

Ціни : від 450 гривень

Пледи від Woolkrafts

Хочеться закінчити цю добірку чимось теплим і красивим не лише для інтер'єру, та й для вас. Український бренд Woolkrafts з 2014 року створює м'які, теплі, дихаючі та неймовірно стильні пледи, які прикрасять будь-який будинок та зігріють вас цієї осені. В'язані за спеціальною технологією Knitstring, вони мають максимально тривалий термін служби і можуть пратися в машинці. Крім цього, бренд має велику дитячу колекцію пледів з унікальними дизайнами. Все, від матеріалів до пакування – українського походження.

Ціни : від 1500 гривень

Читай також

Фільм «Дюна 2» знімали на об'єктиви українського виробництва (фото)

Доробили в окопах

В Україні запустили безкоштовний онлайн-курс зі створення дронів-камікадзе

"Народний FPV"

Студенти КПІ розробили наносупутник, який виведуть на орбіту

Перший український наносупутник формату 12U

Український бренд випустив колекцію одягу для собак з етнічними мотивами (фото)

Підходить для невеликих порід

Зроблено в Україні: 8 оригінальних аксесуарів для дому, яких не знайти в Ікеа

Для затишної атмосфери

В Україні створили кришки для напоїв із простріляною "головою" Путіна (фото, відео)

"Зроблено з люттю"

Зроблено в Україні: 8 виробників корисних солодощів

Зроблено в Україні: трендові аксесуари на літо від українських брендів

Синьо-жовта мода: одяг та аксесуари від українських брендів

Топ-10 українських брендів, які рятують світ екосумками та шопперами

Стильно та корисно для природи