Зроблено в Україні: 8 оригінальних аксесуарів для дому, яких не знайти в Ікеа Зроблено в Україні: 8 оригінальних аксесуарів для дому, яких не знайти в Ікеа
Зроблено в Україні

Зроблено в Україні: 8 оригінальних аксесуарів для дому, яких не знайти в Ікеа

Дарина Герасимчук 04 жовтня, 2022, 21:21
 0

Дім. Скільки приємних асоціацій викликає у нас це слово? З кожним роком ситуація у світі змушує нас все більше часу проводити вдома. Тому так важливо, щоб місце, в якому ви мешкаєте, було максимально затишним, атмосферним і функціональним.

Gloss.ua зібрав у добірку різні предмети інтер'єру від українських виробників, які можуть значно прикрасити і вдосконалити місце, в якому ви живете.

Лампа Square від бренду Intellect

Сучасні, мінімалістичні лампи з високоякісною електронікою дозволять вам змінювати атмосферу в приміщенні завдяки сотні різних ефектів та можливості керувати їх кольором, яскравістю та швидкістю відтворення. Світло ламп від українського бренду Intellect не псує зір і не миготить під час зйомки відео (як китайські аналоги). Керування здійснюється за допомогою телефону, планшета, комп'ютера або телевізора з WiFi. У комплекті йде потужний блок живлення, яким можна також заряджати телефон. Лампу Square можна ставити навіть там, де немає електромережі використовуючи Power Bank.

Ціни : Square Mini (50 см) - 2490 гривень; Square Middle (100 см) – 2990 гривень; Square (150 см) – 3490 гривень

Портативний стіл від Table&K

Якщо у вашій квартирі не знайшлося місця для повноцінного робочого місця – не проблема. Український виробник із Полтави створює лаконічні та зручні моделі портативних столиків, які складаються за лічені секунди та не займають зайвого місця. Панель столів виготовляється з високоякісної деревинно-стружкової плити та міцного металевого каркасу, який забезпечує надійність та стійкість конструкції. З популярних моделей: Office+ (складний комп'ютерний стіл), Portable+ (регульований по висоті стіл на коліщатках, які надійно фіксуються), Coffee+ (маленький приставний столик, який можна використовувати як приліжковий, журнальний або комп'ютерний, а також як підставку для рослин) та інші моделі, які можна переглянути на сайті виробника.

Ціни : стіл Office+ (три кольори на вибір) - 1690 гривень; стіл Portable+ (три кольори на вибір) – 1150 гривень; стіл Coffee+ (два кольори на вибір) – 999 гривень

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ФАБРИКА TABLE&K (@table_kk)

Крісла від Shishka project

Іноді для зміни обстановки та організації нової зони відпочинку вдома достатньо лише одного затишного крісла! Shishka - це інтернет-магазин українського предметного дизайну, якість та стиль якого нічим не поступається модним європейським брендам. Погляньте самі, більшість товарів виглядають як повноцінні арт-об'єкти! Тут крім меблів, можна придбати незвичайні світильники, аксесуари для квітів, стильні картини та дзеркала різних форм, а також крісла, пуфи і якісний домашній текстиль. Рекомендуємо звернути увагу на серію крісел Uni (універсальне м'яке крісло-пуф в металевому каркасі, яке ідеально підійде як для квартири, так і для заміського будинку, тераси, холу готелю чи креативного офісу), пуф ДЖОЙФ Care (дизайнерське крісло-куля з ефектом занурення) пошите з бельгійської тканини Agnello, яка нагадує овечу вовну), а також ергономічні крісла-лежаки Proud для домашнього та outdoor відпочинку.

Ціни : дивіться на сайті

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Shishka project (@shishkaproject_com)

Біокамін від Kratki.ua

Що може бути прекрасніше в холодну пору року, ніж посиденьки біля каміна? Мало хто знає, що не для всіх камінів потрібне спеціальне місце, димар, складна установка, дрова і таке інше. Існують портативні біокаміни, які не вимагають підключення та не займають багато місця, вони опалюються екологічним паливом у вигляді рідини, згоряння якої даватиме ефект справжнього полум'я. Крім цього, біокамін є джерелом опалення та підвищує температуру до кількох градусів залежно від величини приміщення та пристрою. Компанія Kratki.ua пропонує різні види портативних біокамінів з високоякісних матеріалів, які виготовляються згідно зі світовими стандартами якості. Контейнери біокамінів мають німецькі сертифікати безпеки TUV і спеціальні камери, що запобігають виливанню палива, а також вбираючі вставки, які зменшують витрати біопалива і захищають від його розливу, якщо ви випадково перевернете пристрій. В цілому - ви отримуєте зручний та безпечний біокамін, який створить у вашому будинку чи квартирі неповторну атмосферу тепла та затишку.

Ціни : від 3017 гривень

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Каміні | Топки | Печі #Kratki (@kratki.ua)

Винні столики від Wood Only

Для тих, хто любить брати із собою на диван або в ліжко щось смачненьке, винний столик – незамінна річ! Ідеальний для фруктів, ягід, горіхів, сирної та м'ясної нарізки, печива, цукерок і звичайно ж – для вина. Крім домашнього використання, такий столик можна також брати із собою на пікнік. Натуральний матеріал на вибір: дуб, горіх, черешня або ясен. Винний столик від Wood Only легкий, мобільний, має ніжки, які складаються, що робить його досить компактним.

Ціни : стандартний столик - 1500 гривень

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вінні столики 🥂 (@wood__only)

Килим ручної роботи від бренду ZV'YAZANI

Килим українського бренду ZV'YAZANI може стати головним акцентом всього вашого житла. Це не просто предмет інтер'єру, це переосмислена старовинна українська традиція ткацтва, яка втілює в собі унікальні ілюстрації та ручну працю. Килими складаються зі 100% овечої вовни, що робить їх екологічними, теплими та приємними на дотик. Ви можете вибрати готовий килим із представлених колекцій або замовити індивідуальний за дизайном, розміром та формою.

Ціни : уточнюйте у виробника

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЗV'YAZANI handmade rugs (@zvyazani)

Стабілізований мох від MiNature Moss

Ви б хотіли в будь-яку пору року мати вдома щось натуральне та вічнозелене, що не потребує догляду? Українська компанія MiNature Moss створює унікальні предмети інтер'єру зі стабілізованого моху: від невеликих кашпо та мосаріумів до величезних панно з підсвічуванням та ефектних 3D картин. Що потрібно знати: термін експлуатації стабілізованого моху до 10 років, його не потрібно поливати та обприскувати, такий мох повністю гіпоалергенний (навіть для астматиків), його середовище абсолютно непридатне для розвитку грибка та будь-яких видів комах, також він має антистатичну поверхню, за рахунок чого на ньому не осідає пил. Необхідні умови для декору з моху: вологість вище 30% та відсутність прямих сонячних променів. Такий яскравий, природний і м'який декор точно виділятиметься серед всього іншого.

Ціни : від 450 гривень

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Стабілізувань мох 🌱 (@minature_moss)

Пледи від Woolkrafts

Хочеться закінчити цю добірку чимось теплим і красивим не лише для інтер'єру, та й для вас. Український бренд Woolkrafts з 2014 року створює м'які, теплі, дихаючі та неймовірно стильні пледи, які прикрасять будь-який будинок та зігріють вас цієї осені. В'язані за спеціальною технологією Knitstring, вони мають максимально тривалий термін служби і можуть пратися в машинці. Крім цього, бренд має велику дитячу колекцію пледів з унікальними дизайнами. Все, від матеріалів до пакування – українського походження.

Ціни : від 1500 гривень

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Пледі та шарфі Woolkrafts 🇺🇦 (@woolkrafts)

Теги: хата , зроблено в Україні , інтер'єр , дизайн , товари для дому , декор , український бренд

  • 04 березня 16:14 Фільм «Дюна 2» знімали на об'єктиви українського виробництва (фото)    0
  • 15 листопада 16:04 В Україні запустили безкоштовний онлайн-курс зі створення дронів-камікадзе    0
  • 13 листопада 13:39 Підліток із Києва створив чоботи для захисту від протипіхотних мін: фото    0
  • 08 листопада 15:13 Студенти КПІ розробили наносупутник, який виведуть на орбіту    0
  • 02 травня 17:08 Український бренд випустив колекцію одягу для собак з етнічними мотивами (фото)    0
  • 16 грудня 23:36 Український бренд створив худі до найпохмурішого блекауту (фото)    0
  • 31 серпня 15:53 Український дизайнер вигадав кросівки Nike, натхненні літаком "Мрія" (фото)    0
  • 04 серпня 14:16 В Україні створили кришки для напоїв із простріляною "головою" Путіна (фото, відео)    0
  • 01 серпня 14:40 Український бренд випустив рюкзаки та сумку з подушок безпеки (фото)    0
  • 17 травня 17:04 Український бренд створив сукню з "простирадлів" Укрзалізниці    0