Зроблено в Україні: 8 виробників корисних солодощів Зроблено в Україні: 8 виробників корисних солодощів
Зроблено в Україні

Зроблено в Україні: 8 виробників корисних солодощів

Дарина Герасимчук 29 липня, 2022, 09:55
 0

Солодке завжди піднімає настрій, заряджає енергією та відіграє неабияку роль у балансі гормонального фону (особливо у жінок). При цьому надлишок цукру і транс-жирів у наших улюблених «шкідливих» десертах негативно впливає на більшість процесів в організмі, позначається на фігурі і викликає звикання. На щастя, у світі серед солодких продуктів з'явилося чимало альтернатив, у яких виробники виключають шкідливі складові десертів, роблячи їх максимально «здоровими».

На радість ласунам, Gloss.ua зібрав у добірку найсмачніші та найкорисніші солодощі від українських виробників, які не загрожують зайвими кілограмами.

Space Ice

Морозиво, сирки та моті від Space Ice виглядають як витвір мистецтва, а у складі лише натуральні інгредієнти, без підсилювачів смаку та барвників. Для приготування морозива використовується інноваційна технологія азотного заморожування, яка дозволяє заморожувати продукт за кілька секунд при температурі -196 градусів, зберігаючи при цьому всі корисні речовини та вітаміни на молекулярному рівні. Багато позицій з асортименту підійдуть веганам та людям з непереносимістю лактози.

Ціни : морозиво - до 90 грн; сирки - 55-80 грн; моті – 80 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Морозиво | Сірки | Моті (@spaceice.ua)

Andjoy

Великий вибір десертів, що на 100% натуральні, 100% vegan і абсолютно без цукру. Особливою популярністю користуються набори з міні-десертів, в яких на вас чекає асорті з 15 різних десертів з рослинних компонентів, ягід, фруктів та горіхів. Також Andjoy створюють торти, тістечка, батончики, дитячі сирки, печиво, брауні з різними смаками та чізкейки. Ідеальний склад та привабливий зовнішній вигляд порадує будь-якого дорослого і дитину.

Ціни : набір міні-десертів – 735 грн, набір дитячих сирків – 380 грн, набір Брауні – 285 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andjoy - фабрика десертів🇺🇦 (@andjoy.ua)

SUNFILL

Без глютену, без цукру та без термічної обробки. Ні, це не про салати, це про цукерки та батончики від Sunfill. Такі солодощі не тільки не зашкодять здоров'ю, а й підвищать імунітет, адже у складі цукерок лише фрукти, горіхи та сухофрукти, які наситять організм макро- та мікроелементами. Смаки цукерок: фінікові іриски, марципан з мигдалем та медом, журавлина-кокос, кедровий горіх та шоколадний бум із апельсином. Для солодких перекусів ідеально підійдуть натуральні батончики ківі-фундук, вишня-какао, манго-кокос або марципан.

Ціни : цукерки – 50-80 грн, батончики – 30 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SUNFILL™ - офіційна сторінка (@_sunfill_)

Корисна Кондитерська

Ви напевно бачили на полицях супермаркетів солодощі Корисної Кондитерської, яка замість цукру використовує екстракт стевії власного виробництва. Однозначним бестселером можна назвати цукерки Пташине Молоко, але й крім них, в асортименті: різні види шоколаду, зефір, торти, цукерки із сухофруктів та горіхів, печиво, джеми, морозиво. Безліч позицій підійде і для тих, хто дотримується кето-дієти.

Ціни : чорний шоколад із фундуком – 80 грн, КЕТО печиво – 80 грн, зефір у шоколаді – 147 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Корисна Кондитерська (@korisnakonditerska)

YARO

Якщо ви вже цікавилися корисними солодощами, то, напевно, чули про продукцію Yaro. Без глютену, без цукру, без зайвої олії, з рослинними інгредієнтами, натуральними підсолоджувачами та суперфудами. Вибір десертів величезний: цукерки, печиво, горіхи в шоколаді, пахлава, гранола та снеки, випічка, торти та морозиво. Крім користі, продукція відрізняється і оригінальним смаком, гарний склад та відпрацьована рецептура роблять ці десерти незабутніми. В асортименті є також солодощі для веганів.

Ціни : пісочне печиво з шоколадом – 169 грн., торт Vegan Наполеон – 169 грн., набір цукерок “Mango & Nut Fusion” – 249 грн.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від YARO (@yaro.ua)

ТОМ

Компанія ТОМ – це український виробник натуральної арахісової пасти, без стабілізаторів та консервантів. Пасти бувають як класичні, так і з різними добавками, наприклад: паста з білим шоколадом та кавовими зернами, з протеїном, з чорним шоколадом та повітряним рисом, з медом та кардамоном, кранч з білим шоколадом та фініками. Крім арахісових паст, тут можна знайти і пасту з волоських горіхів, і фісташкову, і фундучну, і мигдальну, і пасту кеш'ю. Крім натурального солодкого смаку, горіхові пасти дуже корисні та поживні. Таким десертом можна замінити повноцінний прийом їжі.

Ціни : арахісова паста з медом та кардамоном (500 г) – 210 грн, паста кеш'ю (180 г) – 250 грн, фісташкова паста з цедрою апельсина та білим шоколадом (300 г) – 590 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Арахісова паста ТОМ 🥜 (@maslotom)

Love Honey

Натуральний мед, медові пасти, горіхові асорті, пастила та фруктові чіпси – це не лише про десерти, а й про здоров'я. Мед збирають на сімейній пасіці, лікувальні медові пасти роблять із суміші сухофруктів та горіхів (паста Амосова, Формула Здоров'я, «Нехворійка»), різні види горіхових асорті у меду та головний бестселер – крем-мед. Доступні до замовлення смаки крем-меду: рафаелло, шоколадний, прополісний, імбир-лимон, смородина, лісовий горіх, малина, кориця-апельсин, матчі-чіа та молочний. У складі кремів: мед, сухе молоко, горіхи та фрукти.

Ціни : крем-мед Рафаелло (250 г) – 110 грн, горіхове асорті (240 г) – 160 грн, пастила (150 г) – 200 грн

Посмотреть эту публикацию в Instagram

A post shared by МЕД 🍯 LOVE HONEY 🍯 НАТУРАЛЬНИЙ МЕД (@love.honey.ua)

WeBerry

Кондитерська спеціалізується на натуральних десертах без білого цукру, глютена та лактози. Цукор замінили сиропом топінамбуру, глютенове пшеничне борошно - на мигдальне, кокосове та лляне, а молоко та яйця - на фініки, кокосове масло та сезонні ягоди. WeBerry першими розробили альтернативу дитячим сиркам – сирки на основі крем-сиру з кеш'ю. Крім цього, в асортименті безліч видів інших десертів: торти, тістечка, батончики, капкейки, печиво та морозиво.

Ціни : торт Mango Tango – 980 грн, Кеш'ю-сирок з вишнею та маком – 104 грн, капкейки Асорті (9 шт) – 495 грн

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від WeBerry - десерті без цукру 🍰 (@we.berry)

Теги: веган , десерти , солодощі , зроблено в Україні

  • 04 березня 16:14 Фільм «Дюна 2» знімали на об'єктиви українського виробництва (фото)    0
  • 15 листопада 16:04 В Україні запустили безкоштовний онлайн-курс зі створення дронів-камікадзе    0
  • 13 листопада 13:39 Підліток із Києва створив чоботи для захисту від протипіхотних мін: фото    0
  • 08 листопада 15:13 Студенти КПІ розробили наносупутник, який виведуть на орбіту    0
  • 02 травня 17:08 Український бренд випустив колекцію одягу для собак з етнічними мотивами (фото)    0
  • 16 грудня 23:36 Український бренд створив худі до найпохмурішого блекауту (фото)    0
  • 31 серпня 15:53 Український дизайнер вигадав кросівки Nike, натхненні літаком "Мрія" (фото)    0
  • 04 серпня 14:16 В Україні створили кришки для напоїв із простріляною "головою" Путіна (фото, відео)    0
  • 01 серпня 14:40 Український бренд випустив рюкзаки та сумку з подушок безпеки (фото)    0
  • 17 травня 17:04 Український бренд створив сукню з "простирадлів" Укрзалізниці    0