Ведмеді BTC і шанси на підняття ринку Ведмеді BTC і шанси на підняття ринку
Прес-реліз

Ведмеді BTC і шанси на підняття ринку

Gloss 27 лютого, 2023, 16:36
 0

З минулого тижня біткоїн втратив критичну підтримку, яка утримувала ціну вище $24 000. На думку низки експертів, ведмеді BTC можуть знайти свій шанс відтермінувати те, що повинно було стати "кінцем ведмежого ринку" і настанням криптозими.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram. 

Біткоїн втратив імпульс, який привів ціну до річного максимуму: у разі зниження ціни бикам доведеться зупинити падіння ціни біткойна, щоб уникнути продовження падіння ціни і запобігти обвалу до нижчих рівнів.

Біткоїн-ведмеді беруть гору?

З наданого графіка, складеного компанією Material Scientist, що займається дослідженнями та аналізом даних, підтримка, яка утримувала ціну вище $24 000, була повністю стерта. Біткоїн сформував нове "дно" підтримки на рівні $23 400. 

Кити BTC безперервно купували токени в діапазоні $1 000-$10 тис. З іншого боку, роздрібні інвестори продавали біткоїни, що сприяло тому, що BTC тестував нещодавно сформовану підтримку. До речі, продати BTC або здійснити обмін біткоїна на Монобанк можна через перевірений обмінник Crybex.

Згідно з нещодавнім повідомленням, опублікованим провідною компанією Bitfinex Alpha, ціновий рух біткоїна застав ринкових інвесторів зненацька, що призвело до ліквідації коротких позицій на суму $155 млн, унаслідок чого ціна BTC перейшла на більш високі рівні. У Bitfinex заявили, що за останні сім днів BTC досяг восьмимісячного максимуму, досягнувши позначки $25 000. Масова ліквідація коротких позицій сприяла цьому руху. "Хоча нам не вдалося закрити денну свічку вище цього масивного психологічного і технічного рівня, це ще один значний крок вперед для активу, оскільки ми продовжуємо спостерігати за тим, що, на нашу думку, є останніми стадіями жахливого ведмежого ринку".

Згідно з дослідженнями Bitfinex, подібний тип цінової дії, коли одночасно знищуються довгі та короткі позиції, історично призводить до формування діапазону. Крім того, найімовірнішим ходом для BTC є часткова ліквідація позицій і очікування формування діапазону без сильної спрямованості. 

Крім того, бики BTC можуть сподіватися на формування діапазону без подальшого зниження ціни. Оскільки на рівні $23 400 формується сильна стіна пропозиції, біткоїн може поглинути тиск продажів, створивши новий фундаментальний рівень підтримки. Здійснити обмін біткоїна на Приват24 можна через обмінник Crybex.

BTC торгується на рівні $23 600, знизившись на 3,1% (на момент 22 лютого). На семиденному часовому інтервалі біткоїн все ще перебуває в зеленій зоні з приростом у 6,5%. За останні 30 днів зростання BTC значно сповільнилося, прибуток склав 4%. 

Якщо біткоїн не зможе втримати наступну підтримку, він може впасти до $20 000, що може стати перемогою для ведмедів BTC у найближчій перспективі, оскільки майбутнє підвищення ставок може бути більш агресивним на майбутньому засіданні Федеральної резервної системи (ФРС), що спричинить подальший спадний тренд.

Теги: новини криптовалюта