Застосунок ZEN.COM — цікаві факти про фінтех-продукт Застосунок ZEN.COM — цікаві факти про фінтех-продукт
Техно

Застосунок ZEN.COM — цікаві факти про фінтех-продукт

Gloss 08 травня, 2023, 09:38
 0

Фінансові технології, або FinTech, спрямовані на вдосконалення та автоматизацію надання й використання фінансових послуг. Фінтех-компанії допомагають бізнесам та споживачам краще керувати своїми фінансовими процесами. Одним із прикладів інноваційного фінтех-продукту виступає мобільний застосунок ZEN.COM. Розберемося детально про його функціонал та переваги для особистого використання.

Функції застосунку ZEN.COM

Мультивалютність

Додаток ZEN.COM підкаже, як швидко та за оптимальною комісією обміняти валюту безпосередньо у смартфоні, як зробити переказ або платити в міжнародних магазинах в іноземній валюті без подвійної конвертації.

ZEN Mastercard® для покупок

ZEN.COM відкриває доступ до рахунку з власним IBAN та дає змогу здійснювати різноманітні фінансові операції всередині й за межами України. Рахунок ZEN допоможе керувати будь-якими онлайн-покупками та фінансами за допомогою платіжної картки.

Ви можете оформити віртуальну картку ZEN Mastercard® та додати її для розрахунків в один із цифрових гаманців: Google Pay, Apple Pay, Garmin Pay і Xiaomi Pay. Та якщо ви надаєте перевагу традиційним платежам чи плануєте знімати готівку в банкоматах, є завжди можливість замовити фізичний варіант картки.

Просте поповнення

В застосунку ZEN.COM ви дізнаєтеся, як легко та безпечно додавати гроші на особистий рахунок. Ви можете використовувати глобальні та локальні методи, зокрема картки Mastercard® і VISA, PayPal, Apple Pay, Google Pay і банківські перекази.

Крім цього, доступна функція поповнення криптовалютою, як-от Bitcoin, Ethereum, Tether та Litecoin, за актуальною комісією*.

*ZEN.COM працює з зовнішнім постачальником послуг.

Вигоди користування послугами застосунку ZEN.COM

ZEN Care

Застосунок ZEN.COM пропонує спеціальний захист для своїх клієнтів під час шопінгу. Наприклад, ви здійснили оплату карткою ZEN Mastercard®, але після не задоволені придбаним товаром або послугою. Ви можете звернутися до наших фахівців у застосунку ZEN.COM, і вони своєю чергою зв’яжуться з продавцем та спробують розв’язати вашу проблему.

Подаючи заявку до служби ZEN Care, ви надаєте дозвіл зв’язуватися з продавцем від вашого імені для закриття спірного питання. Доступна кількість звернень на місяць у ZEN Care залежить від плану підписки.

Подовжена гарантія на купівлю електроніки

Розширена гарантія** автоматично активується до кожного пристрою, який ви сплатили за допомогою картки ZEN Mastercard®. Це означає, що є змога отримати плюс один рік гарантії на придбану електроніку без зайвих доплат.

А ще процедура не потребує довгих оформлень незліченної кількості паперів. Достатньо підтвердити операцію в додатку ZEN.COM і насолоджуватися спокоєм, поки ваші пристрої перебувають під захистом ZEN.

**Розширена гарантія набирає чинності після закінчення стандартної гарантії виробника та поширюється на покупку електроніки, яка має гарантію виробника до 3 років, в межах ЄС.

Особливості переказів на картки Mastercard®

Хочете перекинути кошти на рахунок в Україні, перебуваючи за кордоном? Застосунок ZEN.COM надає майданчик для здійснення переказів на будь-яку картку Mastercard®.

Комісія становить 1% від суми переказу в будь-якій з доступних валют, незалежно від вибраного плану в застосунку ZEN.COM.

  • 28 березня 16:06 Ноутбуки ROG ‒ ідеальний вибір для геймерів та професіоналів    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 22 березня 17:27 Російські війська скаржаться на новий український дрон-камікадзе, зроблений із фанери та пластикових пляшок (фото)    0
  • 21 березня 15:20 Компанія Маска показала, як перша людина з чіпом Neuralink у мозку грає в онлайн-шахи силою думки – відео    0
  • 19 березня 14:54 Названо 10 професій, які замінить штучний інтелект    0
  • 13 березня 16:46 Найбільший у світі літак із 117-метровим розмахом крил виконав тестовий політ (відео)    0
  • 05 березня 16:44 Apple представила новий MacBook Air з чіпом M3: характеристики та ціна    0
  • 04 березня 15:48 Єврокомісія оштрафувала корпорацію Apple на 1,8 мільярда євро: причина    0
  • 27 лютого 16:59 Названо найцінніший автомобільний бренд у світі – рейтинг 2024 року від Brand Finance    0
  • 21 лютого 17:54 Топ-20 найпопулярніших нових автомобілів в Україні за підсумками 2023 року    0
  • 20 лютого 16:23 Перша людина з чіпом у мозку змогла керувати комп'ютерною мишкою силою думки — Ілон Маск    0
  • 07 лютого 19:41 Перші користувачі дорвалися до Apple Vision Pro і передбачення «Сімпсонів» про революційний гаджет одразу збулось (відео)    0
  • 06 лютого 13:27 Apple в iPhone 16 поверне дизайн дванадцятого айфона: у мережу злили рендери (фото)    0
  • 05 лютого 15:43 Google представив новий вид ШІ, який перетворює текст на зображення: як скористатися ImageFX    0
  • 02 лютого 17:13 Оголошено фіналістів конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024» (відео)    0
  • 01 лютого 15:46 Китайці винайшли пристрій, який додасть людині одну кінську силу: розумний екзоскелет Hypershell (відео)    0
  • 30 сiчня 14:34 Вперше в історії компанія Ілона Маска Neuralink вживила чіп у мозок людини: навіщо    0
  • 15:04 Названо найпопулярніший мобільний телефон в історії людства (фото)    0
  • 26 сiчня 16:50 Експерти назвали 7 найнадійніших компактних кросоверів на вторинному ринку    0
  • 19 сiчня 12:12 Що таке чат-бот? Різновиди чат-ботів для бізнесу    0