Куди піти в Києві в серпні 2022 року: афіша заходів Куди піти в Києві в серпні 2022 року: афіша заходів
Дозвілля

Не проспи серпень: 52 найкращі події місяця в Києві

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 03 серпня, 2022, 13:53
 0

Незважаючи на військовий стан, серпень обіцяє бути динамічним і багатим на різноманітні захоплюючі заходи. На вас чекають концерти, виставки, екскурсії, стендапи та ще багато чого цікавого.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Обирайте івент собі до душі та заряджайте позитивом. Разом відроджуємо економіку України та віримо у якнайшвидшу перемогу!

Фотовиставка "Ампутована весна"

Коли: до 6 серпня, 10:00-19:00

Де : YA GALLERY, вул. Хорива, 49б

Вартість: благодійний внесок

Фотовиставка Фото: Фотовиставка

"Ампутована Весна" – фотовиставка ігрових не-документальних проектів. Автори вдивляються у нинішні явища: від форм тортур та масових згвалтувань російськими військовими до вимушеного переселення та відчуття втраченої весни. Через призму об'єктиву художники та художниці дивляться на нову реальність та конструюють художню відповідь на неї.

На виставці представлені роботи 18+, а також твори із рефлексією військових подій. Просимо звернути на це увагу під час планування відвідування! Зареєструватися можна за посиланням.

Виставка "Передчуття" Олександра Дубовика

Коли: до 14 серпня (пн – вихідний), з 11:00 до 19:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2

Вартість: 40 гривень

Виставка Фото: Виставка

Художник Олександр Дубовик створив унікальний світ образів та знаків, серед яких найзначніші — букет, фантом та тріумфатор. Кожна представлена ​​робота є провісником кардинальних змін у світовому порядку, нашій свідомості та наших серцях. У своїх творах художник, як провісник змін, дає наказ і попереджає про небезпеку.

Ця графічна серія "Фантоми" 2022 року фактично створювалася під звуки сирен та вибухів у Києві після початку повномасштабного збройного вторгнення Росії в Україну, поки Дубовик залишався тут у складний момент і не відступав від засад правди.

Арсен Мірзоян. Unplugged

Коли: 3 серпня, початок о 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8

Вартість : від 590 гривень

Арсен Мірзоян. Unplugged Фото: Арсен Мірзоян. Unplugged

Акустичний концерт під час якого відвідувачі почують знайомі пісні Заслуженого артиста України по-новому.

Це буде чуттєве виконання Geraldine, "Паперовий сніг", "Не Магеллан" та багатьох інших пісень Арсена його проникливим голосом.

Hudaki Village Band

Коли: 3 серпня, 18:30

Де: Squat 17b, вул. Терещенківська, 17б

Вартість: благодійний внесок

Hudaki Village Band Фото: Hudaki Village Band

За час свого існування колектив пройшов великий шлях, від Закарпатських сільських весіль до концертів на фестивалях Sziget чи найбільшому музичному форумі в Європі – Womex. Головна особливість гурту у тому, що на їхніх концертах все по-справжньому: справжній сміх, справжні сльози та справжній заряд віри у перемогу України.

Цього благодійного вечора збирають гроші для тих, хто майже не знає, що таке мирне життя - для дітей, змушених покинути свої будинки через бойові дії та російську окупацію. Організатори та музиканти хочуть допомогти влаштувати дитячий Summer camp (літній табір) у Карпатах.

Вистава "Загадкове нічне вбивство собаки"

Коли: 4 серпня, початок о 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 50 гривень

Вистава Фото: Вистава

Вистава на основі роману Марка Хеддона, який розповість історію, в якій детектив переплітається з драмою та комедією: підліток з аутизмом, не здатний відчувати емоції, допоміг дорослим вирішити непосильне для них завдання – навчитися любити одне одного.

Перед Крістофером лежить мертвий сусідський собака. На годиннику – сім хвилин після опівночі, і хлопчик – головний підозрюваний. Він вирішує знайти вбивцю собаки, не знаючи, що це розслідування закине його в кругообіг складних і непередбачуваних стосунків дорослих.

PROBASS ∆ HARDI

Коли: 4 серпня, початок о 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8

Вартість: від 200 гривень

PROBASS ∆ HARDI Фото: PROBASS ∆ HARDI

"Доброго вечора, ми з України" - трек гурту PROBASS ∆ HARDI, який облетів увесь світ і став символом українського протистояння російській збройній агресії. Цього вечора хіт можна буде почути у живому виконанні на першому сольному концерті колективу у столиці.

На глядачів чекає запальна програма з презентацією нових треків та вже відомих синглів за участю спеціальних гостей та яскравим візуальним шоу. Частина зібраних коштів піде на потреби ЗСУ.

Вистава "Майже сімейна вечеря"

Коли : 5 серпня, початок о 17:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 50 гривень

Вистава Фото: Вистава

Вистава, де рідні та знайомі збираються за одним столом, щоб поспілкуватися та обговорити народження майбутньої дитини. Але вибір імені малюка, здається, змінив стосунки всіх присутніх. Тепер вони здатні вивернути один на одного все, про що мовчали стільки років. Напруга, агресія, сумніви, розчарування. І чим же це все закінчиться?

Музика війни у ​​Osocor Residence

Коли: 5 серпня, початок о 18:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2 (Київська обл)

Вартість : 500 гривень

Музика війни у ​​Osocor Residence Фото: Музика війни у ​​Osocor Residence

Благодійний концерт, де виступатимуть Gunna Chorna, Positiff, KADNAY, Вася Демчук, Ганна Трінчер & MBREEZE, OLIVAN, 100лиця та Skylerr, Маша Кондратенко, Chiko & Qatoshi з хітами з ТікТок та YouTube.

У рамках заходу відбудеться благодійний аукціон від ТОП-українських зірок. Організатори збирають гроші на придбання дизельного генератора для першої окремої танкової північної бригади та закупівлю талонів на пальне для роботи волонтерів Camera catering, які доставлять гарячі обіди до постраждалих населених пунктів Київської області.

Вистава "SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго"

Коли: 5-6 серпня, початок о 18:00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 гривень

SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго Фото: SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго

Вистава, яка показує, як вісім кроків танго відповідають етапам стосунків між чоловіками та жінками – зустріч, впізнавання, близькість...

"Ми входимо у кохання, як у танець, а танець – це схема, яка працює безвідмовно" – стверджує герой п'єси – вчитель танго.

DOP у Osocor Residence | Благодійний денний виступ

Коли : 6 серпня, початок о 12.00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2 (Київська обл)

Вартість : 1000 гривень

DOP у Osocor Residence | Благодійний денний виступ Фото: DOP у Osocor Residence | Благодійний денний виступ

Група виступить із прем'єрою нових live-релізів актуальної електроніки. Лайви DOP віртуозно взаємодіють із танцполом на емоційному рівні, а мелодійна та фактурна глибина захоплюючим чином вступають у синергію з ритмічною основою.

Подія пройде у форматі Day Time Event із підтримкою локальних артистів.

Частину прибутку буде направлено на допомогу ЗСУ.

Вистава "Королева детективів"

Коли: 6 серпня, початок о 16:00

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Головним персонажем дійства виступає сама королева детективів - леді Агата Крісті Меллоуен, кавалер ордена Британської імперії та "Дама-командор".
Ця дивовижна за силою духа жінка працювала медсестрою у шпиталі під час двох світових війн, хоча у 1939-1945 роках вона була вже всесвітньо відомою письменницею Агатою Крісті.

Слоган вистави: "Постійно повторюйте собі те, що людям нудно вас слухати" (С) (Агата Крісті).

Проте автори вистави зробили та зроблять усе, щоб вам було не нудно, а дужецікаво.

Пішохідна екскурсія "Львівська брама в Києві"

Коли: 6 серпня, початок о 18:00

Де: місце зустрічі – Львівська площа, біля пам'ятника Анні Ярославні

Вартість : від 200 гривень

Пішохідна екскурсія Фото: Пішохідна екскурсія

Ще 100 років тому на Бульварно-Кудрявській вулиці, або в історичній місцевості Кудрявець, знаходився один із санаторіїв, так званий «замок доктора», збудований бароном Штейнгелем, що нагадує середньовічний замок. Один із засновників Київської школи неврологів Михайло Лапінський влаштував у замку фізіотерапевтичний санаторій, де пацієнти могли отримати водолікування, світлолікування, електротерапію.

Саме на Бульварно-Кудрявській вулиці було збудовано першу обсерваторію Київського університету ім. Св. Володимира.

А ще під час екскурсії ви дізнаєтесь про "ковбасного короля" та дізнаєтесь ще багато, багато цікавого...

Вистава "7 розгніваних джентльменів"

Коли: 7 серпня, початок о 17:00

Де: Театр "Актор", вул. Велика Житомирська, 40

Вартість: від 100 гривень

Жінки… Причини світових конфліктів та геополітичних змін ще з часів Троянської війни. Жіноча стать завжди була основним двигуном історії, тому що найбільші дурниці чоловіки роблять через любов і пристрасть до слабкої статі. Але без них існування людства було б неможливим.

"Сім розгніваних джентльменів" - антифеміністична комедія, в якій у нареченого з незрозумілих причин зривається весілля і всі гості вирушають на пошуки справедливості. В театрі на вас чекають сім брутальних чоловіків, сигари, костюми, віскі, пістолет, добірна лайка, бійка, заручник та відверті розмови про секс...

АСАФАТОV

Коли : 7 серпня, початок о 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8

Вартість : 250 гривень

АСАФАТІV Фото: АСАФАТІV

Ви почуєте "Море", "Дзеркало", "Туман", "Засинай", "Люди ідуть від людей", "Дякую за світанки", "Гарного дня", "Нові вершини" - всі улюблені пісні та прем'єри у живому авторському виконанні!

АСАФАТОВ - український музикант, відомий за своїм хрипким тембром. Він став широко відомий після своєї участі в шоу "Голос країни", де був у команді MONATIKА. Після успішної участі в шоу АСАФАТОВ розпочав сольну кар'єру, випустив дебютний кліп на пісню «Море» та завоював своє місце у серцях українців.

Вистава "Дірявий експрес"

Коли: 7 серпня, початок о 15.00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Архипенка, 5

Вартість: від 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

За п'єсою геніального, скандального, харизматичного українського драматурга Олександра Неволька.

Молодість пролетіла так швидко у гонитві за примарними ідеалами. Проте так хочеться простого людського щастя. Звернувшись до фахівця-таролога, астролога та нумеролога, наша героїня пускається в авантюру. Подія відбудеться в призначений день, місце і час, адже героїня переконана, що це її остання можливість встигнути на "потяг, що йде".

Чи зможе самотнє серце знайти спокій? Що переможе – тілесні бажання, пристрасть, тваринні інстинкти чи кохання?

Квест "Київські коти"

Коли: 7 серпня, початок о 18:00

Де: вул. Володимирська, 40а

Вартість: 150 гривень з особи

Квест Фото: Квест

У квесті можна брати участь як самостійно, так і командою.

Коти жили в столиці з давніх-давен і по праву вважалися містичними провідниками.
Запрошуємо вас піти за підказками, відшукати кішок та інших тварин породи котячих на київських вулицях, виконати певні завдання та прокачати свої знання.

Кожен учасник отримає заохочувальний презент, а команда переможців – невеликий приз.

Реєстрація – за посиланням.

Комедія "Декамерон"

Коли : 8 серпня, початок о 18:00

Де: Дім Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 200 гривень

Комедія Фото: Комедія

Дивовижні, яскраві, кумедні історії про кохання, що дають широку картину життя італійського суспільства Епохи Відродження. Серед десяти новел, дія яких розгортаєте на сцені, кожен знайде щось собі до смаку.

Тут і фарс, і гротеск, і драма, і трагедія. А ще – тонка, весела і зовсім не вульгарна еротика. А головне – сміх та гарний настрій!

Світові імпрези

Коли : 8 серпня, початок о 18:00

Де: Дворик Жовтневого Палацу, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 100 гривень

Світові імпрези Фото: Світові імпрези

У затишному дворику Жовтневого палацу пролунають улюблені українські та світові хіти!

Музика композиторів А.Білаша, І.Шамо, А.Коляди та мелодії народів світу допоможуть поринути вам у вир незабутніх емоцій!

"Граємо українське, підтримуємо Україну!", зазначають організатори.

Fairmont Classic - Mozart

Коли: 8 серпня, 17:00-18:30 та 20.00-21.30

Де : FAIRMONT GRAND HOTEL KYIV, вул. Набережно-Хрещатицька, 1

Вартість: від 500 гривень

Fairmont Classic - Mozart Фото: Fairmont Classic - Mozart

Усіх шанувальників класичної музики запрошують послухати шедеври Моцарта у виконанні Kyiv Mozart Orchestra в одному з найкрасивіших концертних залів міста – Atrium у Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Моцарт це музичні "90-60-90". Саме його вважають володарем найстрункіших та найдосконаліших музичних форм. Саме тому програму концерту буде повністю присвячено великому австрійцю.

Чорний квадрат. Поховайте мене за плінтусом

Коли: 9 серпня, початок о 18:00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Архипенка, 5

Вартість: від 250 гривень

Чорний квадрат. Поховайте мене за плінтусом Фото: Чорний квадрат. Поховайте мене за плінтусом

Пронизлива трагікомедія про кохання, дитинство, ненависть і прощення.

1977 рік. Саша, учень другого класу, живе з бабусею та дідусем, бо його мати "проміняла його на карлика і повісила на шию бабусі важким хрестом". А бабуся має довідку від лікаря, що вона психічно хвора…

Формат вистави – творчий експеримент. Тому що восьмирічного хлопчика гратиме не зовсім хлопчик… А неврівноважену бабусю – аж ніяк не бабуся… Також варто попередити, що у спектаклі може звучати ненормативна лексика.

Вік відвідувачів: 18+.

bbno$

Коли: 10 серпня, початок о 20:00

Де: Volume Club, вул. Гарматна, 26/2

Вартість: 790 гривень

bbno$ Фото: bbno$

bbno$– співак нового формату, чиї треки увірвалися в музичні топи та заповнили соцмережі всього світу, забезпечивши контракти з найкращими лейблами.

Під сценічним псевдонімом bbno$ ховається канадець з вірменським корінням Олександр Леон Гумучан. Як і багато сучасних музикантів, репер починав із завантаження треків на SoundCloud. Але все змінила композиція Lalala, яка спочатку стала ідеальною темою для мільйонів коротких роликів TikTok, а потім підкорила світові чарти та стрімінг-сервіси.

Канадський репер вперше приїде із грандіозним концертом до Києва. Музикант підготував крутий сет-лист із найкращих треків. Не пропустіть можливість почути "Lalala", "Nursery", "I CAN KICK IT", "edamame" та інші композиції наживо. Очікується шалена вечірка!

Пішохідна екскурсія "Київські місця, де здійснюються бажання"

Коли: 10 серпня, початок о 18:00

Де: місце зустрічі – біля пам'ятника Ярославу Мудрому, ст. метро "Золоті Ворота"

Вартість: 300 гривень

"Цілих 2 години ми знаходимо найчарівніші київські місця, в яких потрібно буде щось терти, підпалювати, прикладати, запускати, закидати і все це для того, щоб диво сталося і у вашому житті. Додатковий бонус - маса нових цікавих історій про чарівні місця столиці.

Під час екскурсії ви відвідаєте 12 чарівних місць, адже 12 – число Божественного порядку. Таким чином, пройшовши 12 місць із чарівною енергетикою, ми гармонізуємося та допоможемо нашим мріям здійснитися швидко, легко та красиво!

Приходьте – буде чарівно-весело та жахливо-цікаво. Мрії справджуються, тільки треба знати, де їх загадувати", зазначають організатори.

Kozak System

Коли: 10 серпня, 19:00-21:00

Де: Жовтневий Палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 390 гривень

Kozak System Фото: Kozak System

Харизматичні, щирі та ні на кого не схожі – гурт KOZAK SYSTEM – це колектив, який став унікальним явищем на українській музичній сцені. П'ятеро музикантів уже десять років творять пісні, під які неможливо встояти. KOZAK SYSTEM органічно звучать як на багатотисячних фестивалях, так і під час камерних ліричних виступів, а карта нашої країни оповита їх концертними маршрутами вздовж та впоперек. Різноманітність репертуару гурту справді вражає, адже вони не обмежуються стильовими чи жанровими рамками.

Під час концерту пройде благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ.

Після другої частини туру організатори планують придбати ще один автомобіль для хлопців на передовій.

Стендап та вино

Коли: 11 та 14 серпня, початок о 18:00

Де: 32 Jazz Club, вул. Воздвиженська, 32

Вартість : від 350 гривень

Стендап та вино Фото: Стендап та вино

"Стендап та вино" - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Концерт рекомендований для глядачів віком від 18 років.

Для вас жартуватимуть:

  • Макс Вишинський - комедіант, який непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям.
  • Сергій Степанисько – учасник телевізійного фестивалю «Ліга Сміху», магістр української філології.
  • Андрій Бережко- переможець "Розсміши коміка", учасник стендап-шоу "Гуднайт Клаб", який іронізує над своїм життям, але вам здається, що над вашим.

Важливо: 25% передається на потреби ЗСУ.

Прем'єра вистави "Покоління пепсі"

Коли: 12 серпня, початок о 18:00

Де : Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість : 220 гривень

"Ти не потрапив в епоху? Тебе проковтнула і виплюнула риба? Друг пропонує зняти порно з національною тематикою? Спалив своїх родичів і не шкодуєш про це? Хочеш знімати "Зоряні війни", а знімаєш трупи, виловлені в харківських річках? У тебе є письменник, який вбив у тобі любов до літератури? Також вчиш італійську заради помсти? Також відвідуєш вечори пам'яті кентаврів?Тоді тобі до нас", зазначають автори вистави.

Tribute "QUEEN" band "ROCK YOU!"

Коли: 12 серпня, початок о 18.00

Де: Docker-G готель, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: від 125 гривень

Tribute Фото: Tribute

У Києві відбудеться концерт гурту ROCK YOU!, який був створений щоб розважати гостей паба. Проте проект пішов далі рідних стін і тепер є учасником численних фестивалів та концертів. Це не дивно, адже ROCK YOU! - це відразу три фронтмени на одній сцені. А буває, що й аж п'ять!

Всі вони дуже різні, але добре доповнюють один одного. Таким чином, на вас чекає справжній вихор музики та емоцій, який неможливо зупинити.

Вистава "Інстинкт"

Коли: 13 серпня, початок о 17.00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена, вул. Михайлівська, 24ж

Вартість: 350 гривень

Вистава Фото: Вистава

Давно не секрет, що стосунки чоловіка та жінки базуються на їхніх природних інстинктах. Чоловік-мисливець завжди мав на меті задовольнити свої сексуальні потреби та наплодити якнайбільше дітей (бажано від різних жінок), а жінка-мати, в свою чергу, завжди бажала знайти захисника, з яким можна буде створити надійну родину. Але якщо все так зрозуміло та просто…

Чому ж виникає стільки непорозумінь та розчарувань? Чому ми можемо так легковажно ставитися до зв'язків з одними, а потім раптом зустріти когось, хто переверне життя і зведе нас з глузду? Що ж таки стоїть за цим містичним зв'язком? Чому хтось раптом починає проникати в наші сни? Може все ж таки існує щось більше, ніж інстинкти? 

"Квадрат-шоу". Імпровізаційне шоу від театру "Чорний квадрат"

Коли: 13 серпня, початок о 19:00

Де : Ресторан SHEF, вул. Маршала Конєва, 6

Вартість: від 200 гривень

"Квадрат-шоу" - це шоу комедійної імпровізації від театру Чорний квадрат! У ньому поєднуються комедія, театр та інтерактивність.

Як це відбувається? Це – спектакль без сценарію! Глядачі висловлюють побажання, щоб вони хотіли побачити, а актори створюють полотно дії у режимі реального часу. Тож цей проект завжди має найбільшу концентрацію режисерів, драматургів, ідей, рішень, гумору, лірики, сексу…

Обмежень за жанрами немає: на сцені може статися хорор, трилер, чорна комедія, вестерн, еротична драма і навіть... мюзикл!

Екскурсія "Історія Музею Ханенків"

Коли: 14 та 28 серпня, початок о 12:00

Де: Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, вул. Терещенківська, 15 (зустріч - біля входу. До приміщення музею заходити не будете - екскурсія вулицею Терещенківською)

Вартість: від 50 гривень

Екскурсія Фото: Екскурсія

Екскурсію присвячено історії Музею Ханенків з часів його заснування і до теперішнього часу. Вона знайомитиме слухачів з історією забудови району, родини Ханенків та Терещенків, колекції Музею Ханенків, особняка Ханенків (будинок №15) та прибуткових будинків №13 та 17.

Окрема увага буде приділена малознайомим відвідувачам фактам про будинок №17 у 20-му столітті, а також історію музею під час Другої світової війни та післявоєнний час.

Вистава "Двоє"

Коли: 14 серпня, початок о 18:00

Де : INVERIA EVENT SPACE, вул. Володимирська, 49а

Вартість : від 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

Вистава «Двоє» – це випадково підслухана розмова за сусіднім столиком, це сварка за стіною, документальне дослідження самих себе.

«Двоє» – це кілька десятків коротких, не пов'язаних між собою спостережень за стосунками чоловіка та жінки.

Трагікомедія "Дім, де переночував Бог"

Коли : 14 серпня, початок о 17:00

Де: Театр Актор, вул. Велика Житомирська, 40

Вартість: від 100 гривень

Трагікомедія Фото: Трагікомедія

Часом ми надто ускладнюємо собі життя! Вигадуємо приводи, які заважають бути з тими, кого ми любимо! Війни, релігії, натовп, політика, мода, віртуальна реальність... Людство постійно вигадує речі, що роз'єднують суспільство.

"Дім, де ночував бог" - спектакль, на основі стародавнього грецького міфу про бога Амфітріона, нагадує, що за останні тисячі років у взаєминах між чоловіком і жінкою все залишається, по суті, без змін.

Вистава "Методи виховання малих засранців"

Коли: 14 серпня, початок о 17:00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена, вул. Михайлівська, 24ж

Вартість: 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

Історія трьох братів, що майже втратили зв'язок один з одним. І все, що їх досі об'єднує – батьківський будинок, який треба якнайшвидше продати і старий пес Кубик, який розуміє кожного з них… Але лунає стукіт у двері та входить Вона… Єдина… Єдина, хто може їх примирити. Або посварити назавжди, витягнувши з шафи всі таємниці... Чим усе скінчиться? Возз'єднанням братів чи бійкою? Залежить від того, чи відомі їй методи виховання малих засранців.

Вистава-концерт "БЛА-БЛА-ЛЕНД. За лаштунками"

Коли: 16 серпня, початок о 18:00

Де: Відкрита тераса Жовтневого палацу, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 гривень

Як створюється концертна програма? Які розмови ведуться за лаштунками? На вас чекають історії артистів і про артистів, а також розповіді, жарти та анекдоти, які лунають з іншого боку сцени. Закулісся - це ціла країна, яку не бачить глядач і куди йому дуже хочеться зазирнути.

Спектакль-концерт дозволить глядачам зазирнути в незвіданий світ закулісся, пройти разом із артистами всю підготовку і в результаті побачити сам концерт, на якому співатимуть і артисти, і глядачі!

Mad Heads. Благодійний концерт

Коли: 16 серпня, початок о 18:00

Де: Music Pub "Pepper's Club", вул. Князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Вартість: від 190 гривень

Mad Heads. Благодійний концерт Фото: Mad Heads. Благодійний концерт

Music for Victory!

Ви почуєте наживо найвідоміші хіти та улюблені композиції гурту: від "Я на морі" до "Надія є".

Окрім звичної драйвової програми, прозвучить також особливий акустичний сет бенд-лідера "Mad Heads" Вадима Красноокого.

Концерт гурту "Скрябін"

Коли: 16 серпня, початок о 18:00

Де: Docker Pub/Докер-Паб, вул. Богатирська, 25

Вартість: від 450 гривень

Концерт гурту Фото: Концерт гурту

"У день народження Кузьми – 17 серпня – ми зробимо так, як вчинив би він – зберемо кошти для тих, кому вони потрібні!", зазначають організатори.

Цього вечора Скрябін знову житиме в його текстах, у ваших вухах, у наших серцях, щоб знову відчути силу єднання, щоб знову згадувати і плакати, а потім видихнути і жити. Бо ти - "Сама собі Країна", тому що ми - "Люди - кораблі", тому що це - "Наше море"! І ми танцюватимемо "Танець пінгвіна" так, як ніколи. І мовчатимемо так голосно... Тому що "Сука-війна"!

Вистава "Безіменная зірка"

Коли: 18 серпня, початок о 18:00

Де Національний академічний драматичний театр ім. Л. Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Несподівано однієї весняної ночі в провінційному містечку Румунії зупинився столичний експрес-поїзд, який завжди проходив повз. У поїзді їхала надзвичайна пасажирка, яка не мала квитка. Волею долі на тому ж вокзалі опинився молодик - талановитий учитель космографії, який забіг до начальника вокзалу забрати довгоочікувану книгу. Мабуть, цієї ночі зірки зійшлися, щоб ці двоє зустрілися!

Так, цієї ночі зірки зробили свою справу та все склалося якнайкраще!.. А ось що буде наступного ранку і чи вдасться закоханим зберегти свої почуття?

Лана Чубаха. Сольний стендап-концерт

Коли: 19 серпня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Лана Чубаха. Сольний стендап-концерт Фото: Лана Чубаха. Сольний стендап-концерт

Це чудова можливість розслабитися і добре посміятися.

Цього вечора ви побачите другий сольний та перший україномовний концерт музичної комікеси Лани Чубахи.

Лана – двічі переможниця «Розсміши коміка», інфлюенсер та тіктокер.

Ви почуєте пісні та жарти, написані нею з початку повномасштабного вторгнення.

Комедія "Приборкання норовливої"

Коли: 19 серпня, початок о 17:00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 гривень

Комедія Фото: Комедія

Артисти запрошують усіх бажаючих на виставу «Приборкання норовливої» за твором всесвітньо відомого класика-драматурга Вільяма Шекспіра.

Актори впевнені, що ультрасучасні ноти в трактуванні відомої всім п'єси не тільки не втрачають своєї актуальності, а й набувають нового сенсу!

Чорний квадрат. "Про це... та ніжність на додачу"

Коли: 20 серпня, початок о 18:30

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Архипенка, 5

Вартість: від 200 гривень

Чорний квадрат. Фото: Чорний квадрат.

На вас чекає комедійне керівництво з особистого життя з еротичним прологом та ліричним епілогом.

Він старший за неї на 14 років! Скажете, небагато? А якщо він при цьому ще й її викладач в університеті?

Ця вистава – справжня подорож по всіх фазах взаємовідносин Його та Її: від сексу – до відносин, від відносин – до спільного життя, від спільного життя – до одруження, від одруження – до першої кризи, від першої кризи – до народження дітей… І так далі! Тому що ця подорож не закінчиться, поки хтось або щось не розлучить їх...

Благодійний підпільний стендап. Василь Байдак

Коли: 20 серпня, початок о 17:00

Де : "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 250 гривень

Підпільний стендап. Василь Байдак Фото: Підпільний стендап. Василь Байдак

"Привіт. Це знову я. Байдак Василь.

Ви мене могли бачити в "Підпільному Стендапі", або в "Лізі Сміху", або на сцені "Жовтневого Палацу", який я зібрав повністю, не заробивши при цьому жодної копійки. Важливим тоді було лише бажання зібрати повну залу, ніж заробити грошей - тому продав усі квитки за собівартістю.

І ось я повертаюся до цієї зали!

Однак цього разу квитки будуть не по 50 гривень, тому якщо ми продамо все, у нас буде купа бабла. І що ми з нею зробимо? Звичайно ж, ми їх віддамо на потреби ЗСУ", зазначає Василь Байдак.

Вистава "Світ в горіховій шкаралупі"

Коли: 21 серпня, початок о 18:00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість : 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

Вистава за бестселером одного з найвідоміших астрофізиків ХХ століття - Стівена Гокінга. Прикутий до інвалідного візка вчений веде нас до меж людського пізнання. Який наш Всесвіт? Чи має він початок? Що таке матерія? Звідки з'явилося життя? Чи ми самі у Всесвіті?

Вистава про те, як сміливість кількох вчених може перевернути наше уявлення про світ і відкрити нові незвідані горизонти, і про те, як неосвіченість тягне людство у морок незнання.

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу"

Коли: 21 серпня, початок о 18:30

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: від 200 гривень

Імпровізаційне шоу Фото: Імпровізаційне шоу

Імпровізаційне шоу "Королі крінжу" - це унікальне імпровізаційне дійство, в якому беруть участь наступні актори: Свят Загайкевич, В'ячеслав Ніконоров, Олександр Качура та Антон Стенюк.

Приходьте, адже такий експериментальний формат ви більше не побачите ніде. Буде смішно та незабутньо, а головне – неповторно та унікально!

"Блюз для дорослих" з Олексієм Коганом

Коли: 23 серпня, початок о 18.00

Де: PEPPER'S CLUB, вул. Князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Вартість: від 290 гривень

На вас чекає особливий захід під керівництвом радіоведучого, арт-директора Jazz in Kyiv та творчого куратора Leopolis Jazz Fest (екс-Alfa) Олексія Когана.

Цього вечора музиканти представляють нову програму під назвою "New Orleans Forever" і на вас чекатиме багато різної музики, пов'язаної з культурою Нового Орлеана.

"Історія блюзу, живі музичні ілюстрації Jazz in Kyiv band, улюблені композиції, блюзові ритми, гумор, спеціальні гості та багато сюрпризів!", обіцяють гостям організатори.

Ансамбль танцю імені П.Вірського. Благодійний концерт

Коли: 23 серпня, початок о 18:00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 250 гривень

Ансамбль танцю імені П.Вірського Фото: Ансамбль танцю імені П.Вірського

Кожен з нас наближає перемогу всіма можливими силами і кожен має свою зброю. Сьогодні гордість України – Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла Вірського – відомий на весь світ танцювальний колектив – перетворився на культурний фронт України, культурний рупор, який у великому європейському турі, привертаючи увагу мільйонів людей, розповідає правду про нашу боротьбу…

У програмі: улюблені номери та ексклюзивні, складні хореографічні постановки.

MONATIK

Коли: 23 серпня, початок о 18:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість : від 800 гривень

MONATIK Фото: MONATIK

Цього вечора відбудеться великий благодійний концерт "ART Оборона" на чолі з його ідейним креатором MONATIK.

"ART Оборона" - це творча лінія фронту, яка нагадує українцям ті щасливі миті, коли всі співали улюблені хіти в унісон, коли посміхалися та транслювали цілому світу наші цінності та любов через музику.

На думку організаторів, кожен подібний благодійний концерт у найтемніші часи нашої історії - це не лише можливість допомогти країні збиранням коштів, а й можливість показати всім, що українська нація незламна і скоро ми святкуватимемо перемогу над найжорстокішим терором 21-го століття.

Благодійний концерт Національного хору ім. Г. Верьовки

Коли: 25 серпня, початок о 18:00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 250 гривень

Благодійний концерт Національного хору ім. Г. Верьовки Фото: Благодійний концерт Національного хору ім. Г. Верьовки

Національний заслужений академічний народний хор України ім. Г.Верьовки – відомий на весь світ український колектив – дає численні благодійні концерти в Європі, розповідаючи правду про нашу боротьбу та свободу.

Цього вечора хор у повному складі виступить у столиці з великим благодійним концертом для рідних глядачів.

Програма концерту складається з відомих народних пісень та танців України, неймовірних оркестрових номерів та чарівних вокально-хореографічних композицій.

Вистава "Іранська Конференція"

Коли: 25-26 серпня, початок о 18.00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

Представники світової інтелектуальної еліти – професори університетів, політолог, воєнкор, дружина прем'єр-міністра Данії, священик, знаменитий диригент, іранська поетеса – збираються у Копенгагені для вирішення "іранської проблеми" – порушення прав та свобод людини через військові конфлікти на Близькому Сході.

Поступово питання про те, хто винен і як вирішувати проблему переростає у роздуми про людину та сенс життя, а міркування про трагедію загибелі цивілізації переходять до розмов про особисте та потаємне.

ImagineDragons&Maneskin - CoverShow

Коли: 27 серпня, початок о 18:00

Де: Портер Паб, вул. Жилянська, 107

Вартість: від 350 гривень

ImagineDragons&Maneskin - CoverShow Фото: ImagineDragons&Maneskin - CoverShow

Усіх любителів якісної музики запрошують відвідати концерт ImagineDragons&Maneskin – CoverShow у Києві.

"Вперше два дракони на одній сцені! Усі найвідоміші хіти. Круте шоу! Спекотна атмосфера та живе пиво. Поспішай бути першим біля сцени!", зазначають організатори.

Прем'єра вистави "Емігранти"

Коли: 27 серпня, початок о 18:00

Де : Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість : від 250 гривень

Прем'єра вистави Фото: Прем'єра вистави

Тарас Цимбалюк у спектаклі за мотивами легендарної п'єси Славомера Мрожека «Емігранти». Від іронічної комедії до драми про життя "за бугром" у наш час. Буде яскраво і до глибини душі. Нашої душі там – у незвичайній Європі.

"З кожної вистави ми купуємо бронежилети та іншу амуніцію нашим захисникам. Тому просто купи квиток та допоможи Україні", зазначають організатори.

Режисер: Богдан Чернявський.

Комедія "Дім божевільних"

Коли: 28 серпня, початок о 17:00

Де : Театр Актор, вул. Велика Житомирська, 40

Вартість: від 100 гривень

Темпераментна італійська комедія з антрактом.

До свого племінника Чічілло, невдахи-студента медуніверситету, який заради гри в карти залишив навчання, приїжджає його дядько - мільйонер Феліче Шашамока. Племінник, щоб розрахуватися з боргами, вдається до брехні: своєму заможному дядечку він видає бажане за дійсне, що, мовляв, диплом лікаря - психіатра у нього в кишені, а в Неаполі він відкрив психіатричну лікарню і з успіхом лікує пацієнтів. Дядечко щедро фінансує свого родича.

За лікарню ж Чічілло видає дешевий хостел, у якому живуть оригінальні персонажі: тричі контужений майор-піхотинець, невизнаний скрипаль, актор-аматор, мати-одиначка... І саме зараз настає час, коли племінник має продемонструвати свої успіхи та звітувати за надані дядьком дотації. І тут починається...!

LAUD

Коли: 31 серпня, початок о 18:00

Де : PEPPER'S CLUB, вул. Князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Вартість: від 290 гривень

LAUD Фото: LAUD

LAUD зіграє сольний концерт і ви почуєте найкращі пісні про кохання у виконанні агресивного романтика української поп-сцени. Крім нових композицій прозвучать улюблені шанувальниками треки: «Цієї ночі», «Придумав», «2 дні» та інші.

Як завжди на шоу співака на слухачів чекають музичні сюрпризи та несподівані прем'єри.

Вокальна манера, що запам'ятовується, і незвичайний тембр LAUD підкорюють буквально з перших нот, а краса мелодій демонструє безумовний талант композитора.

Вистава-концерт "Спекотна ніч у "Ігуані"

Коли: 31 серпня, початок о 18:00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена, вул. Михайлівська, 24ж

Вартість: 300 гривень

Спекотна ніч у Фото: Спекотна ніч у

Чи ви мрієте про справжній відпочинок? Бажали б ви мати власне маленьке «море»?Чи хотіли б ви опинитися хоч не надовго в дивовижному місці, де вас добре зрозуміють, де без слів відчують ваш настрій, де вас підтримають, запропонують чашку чаю чи кави, чи яблучний сік… чи коньячок… і все це «за рахунок закладу»? Якщо так, то вам до нас!", зазначають творці вистави-концерту.

Спектакль-концерт «Спекотна ніч в «Ігуані» – сповнений неповторних авторських пісень композитора та поета Іллі Рибалко – про наше місто, про кохання, про людей і про нас з вами.

Теги: афіша на серпень Київ , куди піти ввечері у Києві , куди піти погуляти у Києві , афіша Київ , куди піти Київ , куди піти в києві , київ куди піти

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0