Куди піти в Києві цього тижня Куди піти в Києві цього тижня
Дозвілля

20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня

Куди піти в Києві цього тижня Фото: Teemu R/Pexels
Марина Горносталь 01 серпня, 2022, 22:12
 0

В умовах війни може бути постійне відчуття власної безпорадності, та й почуття постійного стресу. Щоб трохи розслабитися та відволіктися від негативних думок, можна відвідати різноманітні заходи, які відбудуться в Києві цього робочого тижня.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua підготував добірку найцікавіших івентів, завдяки яким пропонуємо спробувати розвіятись та відновити сили.

Слід зазначити, що локації працюють у умовах воєнного стану. При повітряній тривозі у столиці відвідувачі мають пройти у найближче укриття.

Виставка "Передчуття" Олександра Дубовика

Коли: з 2 по 14 серпня (пн - вихідний), з 11:00 до 19:00

Де: Український Дім, вул. Хрещатик, 2.

Вартість: 40 грн;

Безкоштовно для пенсіонерів, дітей віком до 7 років, осіб з інвалідністю 1-2 групи, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей, військовослужбовців строкової служби, працівників музеїв, членів Національної спілки художників України, власників членських карт CIMAM, ICOM за наявності дійсних посвідчень.

Виставка Фото: Виставка "Передчуття" Олександра Дубовика

Художник Олександр Дубовик створив унікальний світ образів та знаків, серед яких найзначніші — букет, фантом та тріумфатор. Кожна представлена ​​робота є провісником кардинальних змін у світовому порядку, нашій свідомості та наших серцях. У своїх творах художник, як провісник змін, дає напуття та попереджає про небезпеку.

Ця графічна серія "Фантоми" 2022 року фактично створювалася під звуки сирен та вибухів у Києві після початку повномасштабного збройного вторгнення Росії в Україну, поки Дубовик залишався тут у складний момент і не відступав від засад правди.

Презентація книги "Спадок Григорія Гладинюка"

Коли: 2 серпня, 18:00

Де: Книжковий "Сяйво книги", вул. Велика Васильківська, 6

Вартість: безкоштовно.

Презентація книги Фото: Презентація книги "Спадок Григорія Гладинюка"

Таїсія Шаповаленко презентує книгу "Спадок Григорія Гладинюка". Твір розповідає про знакову фігуру в історії Києва, відомого свого часу благодійника з низки київських меценатів, одного з лідерів столичного готельного сервісу, людину, яка "зробила себе сама", та про його життєвий шлях підприємця.

All Night One

Коли: 2 серпня, 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5.

Вартість: від 100 грн.

All Night One Фото: All Night One

Концерт кавер-гурту на хіти "Ляпіса", "Океану Ельзи", "Скрябіна", Nirvana та The Offspring.

Імпровізаційне stand up шоу "Жарт в тему"

Коли: 2 серпня, 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19а.

Вартість: 50 грн.

Імпровізаційне stand up шоу Фото: Імпровізаційне stand up шоу "Жарт в тему"

Цього вечора 18+ на сцені виступатимуть вісім коміків: Вова Маслов, Руслан Колесник, Свят Марченко, Костя Бігус, Саша Качура, Ігнат Михайлюк, Женя Галка та Марк Свиридюк. Кожен із них розповість по п'ять хвилин свого матеріалу.

Спочатку ведучий Ден Че із глядачами сформують список тем жартів для гумористів. Крім того, присутні також беруть участь у процесі стендапу і вечір проходить на адреналіновому куражі.

Щоб точно потрапити на захід, забронюйте столики заздалегідь.

20% від зібраних грошей піде на потреби ЗСУ.

Фламенко

Коли: 2 серпня, 19:00

Де: Хрещатик, 50Б.

Вартість: безкоштовно.

Фламенко Фото: Фламенко

Часове заняття з фламенко для початківців. Організатори відзначають, що фламенко – це весело, це спосіб зняти стрес та блоки, це інструмент для прийняття та любові до себе, це покращення сну та самопочуття, це позитивне спілкування, це знайомство з новою культурою через тіло, це освоєння пластики та стилістики фламенко.

Дрес-код: кеди, спідниця, штани, легінси, футболка, майка, боді.

Пишіть чи дзвоніть за телефонами: Viber\Telegram 067-493-32-78; WhatsApp 098-987-99-87

Безкоштовна SUP Kayak прогулянка для переселенців

Коли: 3 серпня, 18:00

Де: SUP Kayak Club 4 Storony, парк Дружби народів.

Вартість: безкоштовно.

Безкоштовна SUP Kayak прогулянка для переселенців Фото: Безкоштовна SUP Kayak прогулянка для переселенців

Переселенців запрошують на двогодинну прогулянку ознайомчим маршрутом по Десенці з інструктором на байдарках, каяках та SUP.

Для участі в катанні необхідно зареєструватися – написавши у Телеграм/Viber 050-355-66-41 або зателефонувати за телефоном.

З собою мати одяг за погодою, на ноги крокси/кеди/кросівки, на голову баф/кепку/панамку, купальник/плавки (за бажанням), мінеральну воду, дощовик (якщо обіцяють дощ), сонцезахисний крем, повний комплект сухого змінного одягу та взуття.

Арсен Мірзоян. Unplugged

Коли: 3 серпня, 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8.

Вартість: від 590 грн.

Арсен Мірзоян. Unplugged Фото: Арсен Мірзоян. Unplugged

Акустичний концерт під час якого відвідувачі почують знайомі пісні Заслуженого артиста України по-новому. Це буде чуттєве виконання Geraldine, "Паперовий сніг", "Не Магеллан" та багатьох інших пісень Арсена його проникливим голосом.

Stand Up 8x8

Коли: 3 серпня, 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19а.

Вартість: 100 грн.

Stand Up 8x8 Фото: Stand Up 8x8

Цього вечора вісім молодих коміків Вова Маслов, Свят Марченко, Женя Галка, Марк Свиридюк, Діма Захарченко, Микита Механіков, Руслан Колесник та Наташа Чигрін виступатимуть по вісім хвилин. Кожен із них поділиться з глядачами частиною життя за допомогою жартів. Коміки розповідають, як свої "топові" перевірені жарти, так і нові актуальні, які ви, можливо, почуєте першими. Ведучим буде Ігнат Михайлюк.

Для відвідувачів 18+.

20% від зібраних грошей піде на потреби ЗСУ.

Hudaki Village Band

Коли: 3 серпня, 18:30

Де: Squat 17b, вул. Терещенківська, 17б.

Вартість: благодійний внесок.

Hudaki Village Band Фото: Hudaki Village Band

За час свого існування колектив пройшов великий шлях, від Закарпатських сільських весіль до концертів на фестивалях Sziget чи найбільшому музичному форумі в Європі – Womex. Головна особливість гурту у тому, що на їхніх концертах все по-справжньому: справжній сміх, справжні сльози та справжній заряд віри у перемогу України.

Цього благодійного вечора збирають гроші для тих, хто майже не знає, що таке мирне життя - для дітей, змушених покинути свої будинки через бойові дії та російську окупацію. Організатори та музиканти хочуть допомогти влаштувати дитячий Summer camp (літній табір) у Карпатах.

Стендап у жовтневому дворі

Коли: 3 серпня, 19:30

Де: Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац), Алея Героїв Небесної Сотні, 1.

Вартість: 50 грн.

Стендап у жовтневому дворі Фото: Стендап у жовтневому дворі

Благодійний вечір комедії, де виступатимуть молоді та досвідчені українські коміки. Склад не розголошується, але в жартах буде ненормативна лексика, тому гумор для повнолітніх.

Загадкове нічне вбивство собаки

Коли: 4 серпня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 50 грн.

Загадкове нічне вбивство собаки Фото: Загадкове нічне вбивство собаки

Вистава на основі роману Марка Хеддона розповість історію, в якій детектив переплітається з драмою та комедією: підліток з аутизмом, не здатний відчувати емоції, допоміг дорослим вирішити непосильне для них завдання – навчитися любити одне одного.

Перед Крістофером лежить мертвий сусідський собака. На годиннику – сім хвилин після опівночі, і хлопчик – головний підозрюваний. Він вирішує знайти вбивцю собаки, не знаючи, що це розслідування закине його у кругообіг складних та непередбачуваних стосунків дорослих.

PROBASS ∆ HARDI

Коли: 4 серпня, 18:00

Де: Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, 8.

Вартість: від 200 грн.

PROBASS ∆ HARDI Фото: PROBASS ∆ HARDI

"Доброго вечора ми з України" - трек групи PROBASS ∆ HARDI, який облетів увесь світ та став символом українського протистояння російській збройній агресії.

Цього вечора хіт можна буде почути у живому виконанні на першому сольному концерті колективу у столиці. На глядачів чекає запальна програма з презентацією нових треків та вже відомих синглів за участю спеціальних гостей та з яскравим візуальним шоу.

Частина зібраних коштів піде на потреби ЗСУ.

International Speaking Club

Коли: 4 серпня, 18:30

Де: ProEnglish Theatre, вул. Смоленська, 3.

Вартість: 200 грн.

International Speaking Club Фото: International Speaking Club

Міжнародний розмовний клуб – місце, де учасники практикують англійську мову у веселій та дружній атмосфері та заводять нових друзів з усього світу! Цього вечора тема обговорення: "Що таке життя без мистецтва?" Тут пропонують покращити словниковий запас англійської, граматику та розмовні навички, обговорюючи мистецтво та його вплив на життя. Чай, кава, закуски включені.

Підпільний стендап

Коли: 4 серпня, 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15.

Вартість: від 250 грн; безкоштовно - для ТРО та ЗСУ.

Підпільний стендап Фото: Підпільний стендап

Вечір сміливої ​​української комедії, де можна розслабитись і добре посміятися. Цього разу на сцені виступатимуть: Василь Байдак (учасник та переможець "Ліги Сміху"), Анна Кочегура (переможниця Independent Standup Festival), Євгеній Коротков (поет у душі), Антон Стенюк (Конор МакГрегор українського стендапу) та Олександр Качура (бадьорий комік, який повернувся з Китаю).

20% від зібраних коштів буде направлено на потреби ЗСУ.

Дегустації з особливими чаями

Коли: 4 серпня, 17:00

Де: Чайний Клуб Київ, бульвар Дружби народів, 7

Вартість: добровільний внесок 350 грн. (або хто скільки може); безкоштовно - для захисників та волонтерів.

Дегустації з особливими чаями Фото: Дегустації з особливими чаями

Щотижня учасники дегустують особливий чай. Цього разу організатори пропонують спробувати та порівняти одразу два неймовірні види чаю – ГАБА улун 600 та 1000 індексів.

Майже сімейна вечеря

Коли: 5 серпня, 17:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 50 грн.

Майже сімейна вечеря Фото: Майже сімейна вечеря

Вистава, де рідні та знайомі збираються за одним столом, щоб поспілкуватися та обговорити народження майбутньої дитини. Але вибір імені малюка, здається, змінив стосунки всіх присутніх. Тепер вони здатні вивернути один на одного все, про що мовчали стільки років. Напруга, агресія, сумніви, розчарування. І чим це закінчиться?

SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго

Коли: 5 серпня, 18:00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5.

Вартість: 300 грн.

SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго Фото: SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго

Вистава, яка показує, як вісім кроків танго відповідають етапам стосунків між чоловіками та жінками – зустріч, впізнавання, близькість...

"Ми входимо у кохання, як у танець, а танець – це схема, яка працює безвідмовно" – стверджує герой п'єси – вчитель танго.

Wunderkindи

Коли: 5 серпня, 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5.

Вартість: від 125 грн.

Wunderkindи Фото: Wunderkindи

Концерт кавер-гурту на легендарні хіти таких рок-гуртів, як Nirvana, Queen, Metallica, Ramones, Sex Pistols, Deep Purple та багато інших.

МУЗИКА ВІЙНИ в Osocor Residence

Коли: 5 серпня, 18:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2 (Київська обл).

Вартість: 500 грн.

МУЗИКА ВІЙНИ в Osocor Residence Фото: МУЗИКА ВІЙНИ в Osocor Residence

Благодійний концерт, де виступатимуть Gunna Chorna, Positiff, KADNAY, Вася Демчук, Ганна Трінчер & MBREEZE, OLIVAN, 100лиця та Skylerr, Маша Кондратенко, Chiko & Qatoshi з хітами з ТікТок та YouTube. У рамках заходу відбудеться благодійний аукціон від ТОП-українських зірок.

Організатори збирають гроші на придбання дизельного генератора для першої окремої танкової північної бригади та закупівлю талонів на пальне для роботи волонтерів Camera catering, які доставлять гарячі обіди до постраждалих населених пунктів Київської області.

Friday's Stand Up

Коли: 5 серпня, 19:00

Де: Бочка PUB, вул. Хрещатик, 19а.

Вартість: 200 грн.

Friday's Stand Up Фото: Friday's Stand Up

Коміки Алла Волкова, Свят Марченко, Марк Свиридюк та Руслан Колесник із ведучим Ігнатом Михайлюком підніматимуть гострі теми та настрій повнолітніх глядачів, чотири підходи по 15 хвилин. Організатори обіцяють багато вульгарного та нецензурного гумору.

Рекомендується заздалегідь забронювати столик у закладі.

20% від зібраних грошей піде на потреби ЗСУ.

Теги: розваги , дозвілля , куди піти увечері , куди піти в києві , куди піти Київ , новини Києва , новини

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0