Куди піти в Києві цими вихідними Куди піти в Києві цими вихідними
Дозвілля

Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів

Куди піти в Києві цими вихідними Фото: Олександр Шатов
Анна Нестерова 02 грудня, 2022, 10:42
 0

В умовах війни ми можемо відчути власну безпорадність і постійно перебувати в стані стресу. Щоб трохи розслабитися, відволіктися від негативних думок та відновити сили після робочого тижня, пропонуємо відвідати заходи, які відбудуться в Києві цими вихідними.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua підготував для вас підбірку одних з найцікавіших івентів майбутнього вікенду, які дозволять вам розвіятися. У матеріалі зібрані й виставки, й комедійні виступи, й концерти, й театральні вистави тощо.

Пам'ятайте: при повітряній тривозі, відвідувачі всіх заходів повинні пройти в найближче укриття.

Виставка "Серце землі"

Коли: 2 грудня о 16:00, 3 грудня об 11:00, 4 грудня о 13:00

Де: Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12

Вартість: від 40 гривень

Виставка Фото: Виставка "Серце землі"

Виставковий проєкт сучасного українського мистецтва, який зібрав роботи 16 українських митців та художниць. Вони створювали свої твори (живопис, фотографія, відео, скульптура, графіка, інсталяція) не лише спеціально до виставки, а й у період 2014–2022 років.

Представляючи цю виставку, куратори начебто намалювали трикутник: земля — людина, якій дорога ця земля, — продовольство, що народжується із взаємодії землі та людини. Наша земля — що це за територія та що про неї відомо з погляду продовольчої значущості для світу?

"Дизель Шоу. Зігріємо гумором!"

Коли: 2 та 3 грудня о 17:30

Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 550 гривень

Фото: "Дизель Шоу. Зігріємо гумором!"

Гумористичне концертне шоу від команди "Дизель Студіо" на підтримку ЗСУ. На глядачів чекають нова програма, найактуальніші історії та знайомі герої, які готові розпочати бойову зиму разом.

Варто зазначити, що на заході здійснюється телезапис.

ДОРОФЄЄВА

Коли: 2 грудня о 18:00

Де: Stereo Plaza, пр. Валерія Лобановського, 119

Вартість: від 800 гривень

ДОРОФЄЄВА Фото: ДОРОФЄЄВА

Благодійний музичний концерт української співачки Надії Дорофєєвої, також відомої як DOROFEEVA, з новою програмою "Сенсі". Артистка виконає нові пісні зі свого першого україномовного альбому та багатьом вже улюблені хіти. Організатори обіцяють, що захід буде камерним та затишним.

Мета івента – зібрати коштів на відновлення українських будинків, зруйнованих внаслідок російського повномасштабного вторгнення.

"ІМІТАЦІЯ"

Коли: 2 грудня о 18:00

Де: Театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20-Б

Вартість: від 200 гривень

Фото: "ІМІТАЦІЯ"

Прем'єра вистави у сучасній постановці за мотивами детективного роману українського письменника Івана Франка "Для домашнього огнища". Твір на основі реальних подій. За сюжетом головний герой повертається з тривалої війни та розуміє, що між його дружиною та другом щось відбувається. Але річ не в банальній зраді, а річ у великих грошах.

10 Стендап Коміків

Коли: 2 грудня о 18:00, 3 грудня о 16:00, 4 грудня о 18:00

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19А

Вартість: 150 гривень

10 Стендап Коміків Фото: 10 Стендап Коміків

Кожен із десяти молодих коміків виступатиме по шість хвилин і поділиться з гостями частиною життя за допомогою жартів. Вони розкажуть, як свої вже перевірені жарти, так і нові, які ви, можливо, почуєте першими. Івент для повнолітніх. Частина зібраних грошей піде для ЗСУ.

Щоб точно потрапити на захід, потрібно забронювати столик за номером 067-508-71-93.

"Потрібен брехун!"

Коли: 3 грудня о 12:00

Де: Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 100 гривень

Фото: "Потрібен брехун!"

Сучасна інтерпретація гостросоціальної грецької комедії, яка має дати відповідь, кого ж можна називати брехуном. Майстерний обманщик стає незамінним помічником для одного з депутатів. Той необережно наобіцяв "золоті гори" своїм обранцям, а після виборів спокійно відпочивав і насолоджувався славою. Тепер брехунові доведеться постаратися переконати народ у протилежному.

"Жив собі пес"

Коли: 3 грудня о 12:00

Де: Київська опера (Театр опери та балету для дітей та юнацтва), вул. Межигірська, 2

Вартість: від 150 гривень

Фото: "Жив собі пес"

Музична постановка за мотивами української народної казки "Сірко", особливо відома завдяки мультфільму "Жив собі пес". На глядачів чекають національний сільський колорит та чудові персонажі, серед яких пес Бровко. Він багато років служив своїм господарям, але згодом постарів і став більше не потрібним колишнім власникам.

СТЕНДАП ПОКИ НЕМАЄ СВІТЛА

Коли: 3 грудня о 15:00

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19А

Вартість: 100 гривень

СТЕНДАП ПОКИ НЕМАЄ СВІТЛА Фото: СТЕНДАП ПОКИ НЕМАЄ СВІТЛА

За словами організаторів, для вечора гумору електроенергія не потрібна. Свічки нагрівають повітря, жарти підігрівають зал, а гарний настрій глядачів зігріває їхні серця. На сцені виступатимуть шість молодих коміків, які за допомогою гумору розкажуть про життя: Ігнат Михайлюк, Ден Че, Руслан Колесник, Євген Лещенко, Кирило Гузій та Богдан Боярин. Івент для повнолітніх. Частина зібраних грошей піде для ЗСУ.

Щоб точно потрапити на захід, потрібно забронювати столик за номером 067-508-71-93.

"Передчуття другої серії"

Коли: 3 грудня о 16:00

Де: Художньо-концертний центр ім. Івана Козловського, вул. Хрещатик, 50Б

Вартість: 200 гривень

Фото: "Передчуття другої серії"

Інтерактивна творча дія у двох актах. Перший: виставка оригінальних картин та майстер-клас з живопису від художника та арт-викладача Максима Юхно. Друга частина: авторський музичний концерт композиторки, поетеси та виконавиці у стилі етно-рок Ганни Шевченко (RAIDO).

Charity Daytime Event w/SVET "Північне Сяйво"

Коли: 3 грудня о 16:00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: від 500 гривень

Charity Daytime Event w/SVET Фото: Charity Daytime Event w/SVET "Північне Сяйво"

Команда SVET повертається до Києва із новою серією вечірок. У рамках проєкту будуть незабутній перформанс із декораціями, сяйвом та музикою; ексклюзивна презентація сольного лайву від Indifferent Guy; дуети ді-джеїв Kon' b2b Cherry, Beat Inside b2b Feelmark, RAN та A.Fleming. Частину прибутку передадуть благодійним ініціативам.

"Канікули у великому місті"

Коли: 4 грудня о 12:00

Де: Театр на Михайлівській, вул. Михайлівська, 24Ж

Вартість: 250 гривень

Фото: "Канікули у великому місті"

Дитяча інтерактивна вистава про пригоди Песика Тузика та Півня Павлика. Це історія про справжню дружбу та веселий урок правил дорожнього руху.

За сюжетом Півник Павлик вперше приїжджає на канікули у велике місто та зовсім не знає, як тут поводитися. Тузик дуже турбується за друга, а ще канікули під загрозою. Тут з'являється інспектор Петренко, який готовий навчити героїв справлятися в небезпечних ситуаціях.

Naïve Experiments part 1

Коли: 4 грудня о 17:00

Де: Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса, вул. Володимирська, 23В

Вартість: 350 гривень

Naïve Experiments part 1 Фото: Naïve Experiments part 1

Вистава режисера Алекса Боровенського англійською мовою за романом Ерленда Лу "Наївно. Супер". Історія про 25-річного норвежця, який раптово перестає відчувати смак життя. Він переїжджає від батьків, кидає університет та поселяється у квартирі брата. Хлопець намагається знайти сенс у поїздках на велосипеді, у розмовах про відносність часу, у складанні списку речей та інших простих речах.

Кукуюк. Висока Поезія - гурт "Мотлох"

Коли: 4 грудня о 18:00

Де: Docker-G pub, вул. Ігорівська/Набережно-Хрещатицька, 13/5

Вартість: від 225 гривень

Кукуюк. Висока Поезія - гурт Фото: Кукуюк. Висока Поезія - гурт "Мотлох"

Музично-поетичний вечір за участю актора театру та кіно Миколи Кукуюка з новим формуванням "Мотлох". Ця вистава з віршами, музикою, піснями та жартами для тієї дорослої аудиторії, яка любить "хуліганську" творчість, панк-поезію без цензури та хоче провести зимовий вечір максимально вільно.

Зустріч Психо-клубу "Моді": Імпресіонізм

Коли: 4 грудня о 18:00

Де: MODI Art&Wine Gallery, вул. Мала Житомирська, 17

Вартість: 300 гривень

Зустріч Психо-клубу Фото: Зустріч Психо-клубу "Моді": Імпресіонізм

Новий формат психологічних подій із гештальт-терапією, картинами та вином. Відвідувачі спілкуватимуться мовою живопису та гештальт-терапії: радість, насолода, збудження, стани відновлення тощо. Темою цієї зустрічі став імпресіонізм, тож полотна художників цього напрямку і будуть на показі.

Подібний івент входить до циклу зустрічей, присвячених психології. Учасники мають можливість почути цікавий та корисний матеріал від досвідчених практиків психотерапії.

Кількість місць обмежена. Для довідок: +380 66 355 18 47.

Підпільний стендап

Коли: 4 грудня о 18:30

Де: Underground stand up club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Підпільний стендап Фото: Підпільний стендап

Вечір української комедії від "Підпільного", де можна розслабитися та посміятися. Для гостей виступлять переможниця шоу "Розсміши коміка" Лана Чубаха, лауреат міжнародного фестивалю комедії ISUF 2018 Дядя Женя, молодий та сміливий комік Сергій Чирков, а також гуморист-меланхолік Дмитро Білоус.

20% від зібраних коштів піде на потреби ЗСУ. Вхід для бійців ЗСУ та ТРО безкоштовний за попереднім записом в інстаграмі @undergroundstandupkyiv.

Усі фото: kontramarka.ua

Теги: дозвілля , афіша на вихідні київ , афіша києва на вихідні , куди піти увечері , вихідні в Києві , куди піти в києві , куди піти на вихідних , розваги , вихідні , Куди піти , куди піти на вихідні київ

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0