Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 24 по 28 жовтня 2022 року Куди піти в Києві на цьому тижні: афіша заходів з 24 по 28 жовтня 2022 року
Дозвілля

24 заходи для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 24 жовтня, 2022, 19:38
 0

В умовах війни ми постійно відчуваємо власну безпорадність, тривожність і знаходимося у стані стресу. Щоб трохи розслабитися та відволіктися від негативних думок, можна відвідати різноманітні заходи, які відбудуться в Києві цього робочого тижня.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua традиційно підготував добірку найцікавіших івентів, завдяки яким можна трохи розвіятися та спробувати відновити сили.

Слід зазначити, що всі локації працюють в умовах воєнного стану. При повітряній тривозі у столиці відвідувачі мають пройти у найближче укриття. 

Політ в Аерорубі

Коли: понеділок-неділя, початок о 10:00

Де: парк "Муромець", Деснянський район

Вартість: 1 політ (2 хвилини) для дорослого – 1000 гривень, 1 політ (2 хвилини) для дитини (до 16 років) – 850 гривень

Політ в Аерорубі Фото: Політ в Аерорубі

Ulet.pro - це мобільний вертикальний аеродинамічний тренажер - відкрита аеротруба, що дозволяє відчувати вільне падіння, як при стрибку з парашутом, при цьому максимально безпечно.

Аеродинамічний тренажер повністю імітує вільне падіння – повітряний потік зі швидкістю близько 200 км/год дозволить насолоджуватись відчуттям вільного польоту.

Всю додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: +38067-65-74-151.

Персональна виставка Олександра Ройтбурда «Культові персоналії»

Коли: до 28 жовтня, 11:00-19:00 (пн, вт - вихідні)

Де: галерея Vakulenko Art Consulting, вул. Костьольна, 8

Вартість: вхід вільний

Персональна виставка Олександра Ройтбурда «Культові персоналії» Фото: Персональна виставка Олександра Ройтбурда «Культові персоналії»

У коло робіт, представлених на виставці, увійшли портрети відомих українських та світових культових персон, серед яких гурт «Бітлс», Енді Уоргол, Григорій Сковорода та Бенджамін Франклін.

Художник конструює свою реальність для обраних героїв, робить це іронічно і водночас залучаючи власний досвід та переживання чи розмірковуючи над культом цих персоналій у суспільстві.

Виставка хризантем на Співочому полі

Коли: до 30 жовтня, з 10:00 до 19:00

Де: Співоче поле, вул. Лаврська, 31

Вартість: від 25 гривень

Виставка хризантем на Співочому полі Фото: Виставка хризантем на Співочому полі

Через несприятливі погодні умови відкриття було перенесено на 14 жовтня. ТЧерез дощі значно сповільнилося цвітіння хризантем, які люблять сонце та тепло.

Ця виставка вважається однією з найочікуваніших подій "Співочого", яка завершує весь квітковий сезон. На відвідувачів чекають неймовірні експозиції та величезні різнокольорові пагорби із сотень тисяч бутонів хризантем.

Виставка «Одеське мистецтво у колекції Михайла Поживанова»

Коли: до 4 листопада, 12:00-19:00 (вт-сб)

Де: галерея "АВС-арт", вул. Глибочицька, 32В

Вартість: вхід вільний Деталі

Виставка «Одеське мистецтво у колекції Михайла Поживанова» Фото: Виставка «Одеське мистецтво у колекції Михайла Поживанова»

Колекція Михайла Поживанова – громадського та політичного діяча, засновника галереї «АВС-арт» – представляє відкритість системного погляду приватного колекціонера на український мистецький процес. Вона – своєрідна локальна мистецька карта України, на якій вирізняються художники південноукраїнської мистецької школи.

«Мені як колекціонеру надзвичайно приємно презентувати добірку творів одеських художників у Києві – у той час, коли в Одесі відбувається моя персональна виставка як художника. Це – своєрідний обмін візуальним досвідом, містецький містечко між півднем України та столицею у таких складних для всіх нас воєнних умовах» - коментує виставку Михайло Поживанов.

Stand-Up Перевірка

Коли : 25 жовтня, початок о 19:00

Де: Dorothy pub, вул. Саксаганського, 16/43

Вартість: від 150 гривень

Stand-Up Перевірка Фото: Stand-Up Перевірка

Цього вечора на сцені: Марина Войцеховська, Катерина Олос, Іван Столяревський, Антон Болдирев, Влад Бивалін та Іван Жорноклей.

Коміки перевіряють свій новий матеріал.

Важливо: 20% коштів буде перераховано на потреби ЗСУ.

Тривалість програми – 60-90 хвилин. Шоу-програма представлена ​​українською мовою. Рекомендується особам віком від 18 років.

Наталія Могилевська. Моноспектакль "Я вдома"

Коли: 25 жовтня, початок о 19:00

Де: НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 150 гривень

Наталія Могилевська. Подання Фото: Наталія Могилевська. Подання

З самого початку повномасштабного озброєного російського вторгнення в Україну співачка Наталія Могилевська залишалася у Києві, була волонтером, виступала у бомбосховищах, спілкувалася з постраждалими, писала пісні, збирала гуманітарну допомогу.

Ця музична моновистава створена з реальних подій цієї війни, з життя артистки та пережитих нею емоцій. На вас чекають вірші та пісні, які народжувалися під час переїздів, концертів та зустрічей з військовими, пораненими та постраждалими від окупації людьми...

Вистава "Королева детективів"

Коли: 25 жовтня, початок о 18:30

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: 200 гривень

Вистава Фото: Вистава

Персонажів вистави "Королева детективів" додатково не варто представляти, адже їх усі знають мало не з дитинства - це детективи мосьє Еркюль Пуаро, містер Гастінгс та міс Марпл. Проте головним персонажем дійства виступає сама королева детективів Леді Агата Крісті Меллоуен, кавалер ордена Британської імперії та «Дама-командор».

Ця дивовижна за силою духа жінка працювала медсестрою у шпиталі під час двох світових війн, хоча у 1939-1945 роках вона була вже всесвітньо відомою письменницею Агатою Крісті.

Частину коштів від продажу квитків буде направлено на підтримку ЗСУ.

Майже інтелектуальне шоу

Коли: 26 жовтня, початок о 18:30

Де: Underground Standup Club, вул. Золотоворітська, 15

Вартість: від 250 гривень

Майже інтелектуальне шоу Фото: Майже інтелектуальне шоу

Це класичний формат від "Підпільного Стендапа": тут коміки відповідають на інтелектуальні питання ведучого – правильно чи смішно.

Ведучий – Свят Загайкевич.

Боротися за звання найрозумнішого коміка цього разу будуть: Світлана Немонежина, Ганна Кочегура, Антон Стенюк та Костя Трембовецький.

Приходьте - тут можна буде не тільки неабияк посміятися, а й дізнатися багато нового!

Чорний квадрат. Вистава "Секс на пляжі"

Коли: 26 жовтня, початок о 18:00

Де : Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 390 гривень

Вистава Фото: Вистава

Театр Чорний Квадрат представляє: «Секс на пляжі» – легка, смішна вистава, що сприяє гарному початку осені і відволікає від негараздів.

А тепер уяви… Тихий шум прибою… легкий морський вітерець надає почуття свіжості… білозубий мулат підносить вам «мохіто»… м'який шезлонг, почуття легкості, сонні мрії і так не хочеться прокидатися, хочеться співати від усвідомлення щастя. Так уявляли собі відпочинок біля моря наші герої, а вийшло... а вийшло, звичайно, набагато цікавіше.

Національний академічний ансамбль пісні та танцю "Гуцулія"

Коли: 26 жовтня, початок о 18:00

Де : Міжнародний центр культури та мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 250 гривень

У Києві відбудеться концерт Національного академічного ансамблю пісні та танцю "Гуцулія".

На мешканців та гостей столиці чекає насичена програма, неймовірні танцювальні та вокальні номери, яскраві костюми та оригінальні постановки. Живий звук!

Прем'єра комедії "Очолити хіт-парад"

Коли: 26 жовтня, початок о 18:30

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: 200 гривень

Прем'єра комедії Фото: Прем'єра комедії

Чарівним зірковим вечором на березі моря одного з дивовижних хорватських курортів зустрічаються двоє: чоловік та жінка. Їх зустріч була випадковою і могла ніколи не трапитися, тому що вони різних вікових груп і з різних соціальних верств. Однак ближче познайомившись, вони одразу зрозуміли, що їх об'єднує набагато більше, ніж роз'єднує, і цим обов'язково потрібно плідно скористатися...

Частину коштів від продажу квитків буде перераховано на допомогу ЗСУ.

Mad Heads. "УкраїнSKA"

Коли: 26 жовтня, початок о 18:00

Де: Music Pub "Pepper's Club", вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7

Вартість: від 290 гривень

Mad Heads Фото: Mad Heads

Група MAD HEADS представляє програму "УкраїнSKA" у Pepper's Club.

"УкраїнSKA" – це пісні, що поєднують у собі багатобарвне звучання української традиційної музики, сучасні мотиви та драйв.

"Добре знайомі мелодії з'являться в оновленому, часом несподіваному вигляді, а маловідомі композиції матимуть шанс не бути забутими", - зазначають музиканти.

Вистава "Занадто одружений таксист"

Коли: 27 жовтня, початок о 17:00

Де: НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 100 гривень

Вистава Фото: Вистава

Мораль нашого часу досить гнучка і легко піддається корекції суспільства. Вже нікого не дивують любовні пригоди представників зіркової богеми. Пікантними подробицями з чужого, далекого життя повністю заповнені сторінки яскравих журналів і газет.

Зрештою, модні віяння торкнулися і середовища простих людей. Хто б міг подумати, що скромний таксист виявиться блискучім інтриганом і авантюристом? Але недарма кажуть: у тихому вирі...

Stand Up: Вечір Нових Жартів

Коли: 27 жовтня, початок о 18:30

Де: Бочка Pub, вул. Хрещатик, 19а

Вартість: 100 гривень

Stand Up: Вечір Нових Жартів Фото: Stand Up: Вечір Нових Жартів

Цього четверга ми даємо вам унікальну нагоду насолодитися непередбачуваним і, місцями, вульгарним гумором від 5 крутих київських коміків, у закладі, розташованому в самому центрі столиці.

Формат вечора має на увазі перебування виступаючого на сцені довше, ніж звичайно, що дозволяє не намагатися скоротити номер, а максимально розгорнуто донести глядачеві свій матеріал.

Лайн-ап: Богдан Письменко, Ігнат Михайлюк, Руслан Колесник, Женя Лещенко та Діма Білоус.

Вік гостей: 18+. Частина від зібраних грошей піде на ЗСУ.

Ліда Лі. Вар'єте "Рояль" (Вік гостей: 21+)

Коли: 27 жовтня, початок о 18.00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 590 гривень

Ліда Лі. Вар'єте Фото: Ліда Лі. Вар'єте

Caribbean Club Concert Hall представляє у Києві мистецтво вар'єте: заклад запрошує гостей на захоплююче шоу для дорослих – вар'єте «Рояль» зі спеціальною гостею – українською співачкою Lida Lee.

Вар'єте-шоу – це синергія музичних перформансів та витонченої сексуальності. Під час виступу буде зібрано кошти на підтримку ЗСУ.

Для довідки: Lida Lee – українська співачка, відкриття року YUNA-2021 та засновниця волонтерського штабу.

Вистава "SALIDA CRUZADA - 8 кроків-танго"

Коли: 27-28 жовтня, початок о 18:00

Де: Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

8 кроків танго – відповідають етапам стосунків між чоловіками та жінками – знайомство, перша зустріч, пізнання одне одного, близькість…

"Ми входимо у кохання, як у танець, а танець – це схема, яка працює безвідмовно" – стверджує герой п'єси – вчитель танго.

Але люди, які прийшли танцювати – не шукають схеми – вони шукають кохання.

Godsmack

Коли: 28 жовтня, початок о 19:00

Де: Stereo Plaza/Стерео Плаза, проспект Лобановського, 119

Вартість: 1350 гривень

Godsmack Фото: Godsmack

Godsmack навряд чи потрібно репрезентувати, адже ця четвірка буквально ікони американського металу. У 2001 році вони стали «Артистом року» за версією Billboard Music Awards, а пізніше чотири рази були номіновані на премію Grammy. Вони продали понад 20 мільйонів копій платівок по всьому світу, а їх альбоми Faceless, IV та The Oracle отримували перший рядок чарту Billboard 200.

Протягом понад 25 років Godsmack продовжує бити рекорди та перевершувати всі очікування без компромісів. Вони збирають солдаути в найбільших залах, очолюють чарти, а їхня назва завжди звучить поруч із найуспішнішими рок-групами історії.

Комедія "Прем'єра. Бродвейська історія"

Коли: 28 жовтня, початок о 18:00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Б. Васильківська, 53/3

Вартість: 200 гривень

Комедія Фото: Комедія

Доля головної героїні дуже схожа на долі багатьох американських «зірок». У зеніті слави вона почала надмірно вживати алкоголь і занапастила свою кар'єру. Після майже десятирічної паузи всіма забуту актрису заради сенсації запросили в один із театрів Бродвею зіграти одну з її найуспішніших ролей молодості.

За півгодини до прем'єри у гримерці актриси з'являється пляшка бренді від «гарячого шанувальника». Чи піддасться Фанні спокусі, щоб погасити хвилювання перед виступом? Або вона поборе страх і зробить усе можливе, щоб гідно повернутися на велику сцену?

Вечір української ретро-пісні

Коли : 28 жовтня, початок о 18:00

Де: МКЦ ім. І. Козловського, вул. Хрещатик, 50б

Вартість: 150 гривень

Вечір української ретро-пісні Фото: Вечір української ретро-пісні

Молоді художники незалежної формації Art.Razom запрошують вас здійснити подорож золотими сторінками популярної української пісні!

Володимир Івасюк, Назарій Яремчук, Мирослав Скорик...

Пісні, які формували цілі покоління, пишучи сучасну історію самобутньої, талановитої та вільної нації.

Автор сценарію та режисер - Марина Рижова.

Стендап та вино

Коли : 28 жовтня, початок о 18.00

Де: K.Point, вул. Глибочицька, 72

Вартість: від 350 гривень

Стендап та вино Фото: Стендап та вино

«Стендап та вино» - це чудова можливість підтримати власний моральний дух у компанії популярних українських коміків.

Для вас жартуватимуть: Макс Вишинський, Андрій Бережко, Сергій Степанісько та Настя Зухвала.

Концерт рекомендований для глядачів віком від 18 років. Важливо: 25% йде на потреби ЗСУ.

Вистава "1984"

Коли: 28 жовтня, початок о 18:00

Де : Київський академічний театр на Подолі, Андріївський узвіз, 20б

Вартість: від 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

Ексклюзивно в театрі на Подолі скандальна п'єса Майкла Джина Саллівана за всесвітньо відомим романом-антиутопією.

Вигадана історія про життя у штучному світі, яка навчила кохання навіть бездушних солдатів.

За мною спостерігають.
Цілу добу. На роботі, на вулиці та навіть удома.
Мої думки контролюють.
Мій вибір несвідомий.
Моє життя належить іншим.
І це не параноя...

Концерт KHAYAT

Коли: 28 жовтня, початок о 19.00

Де: Bel etage, вул. Шота Руставелі, 16а

Вартість: від 300 гривень

Концерт KHAYAT Фото: Концерт KHAYAT

KHAYAT – ​​голос поколінь, один із найуспішніших представників нової української музичної індустрії. Його пісні пройняті надією та любов'ю, а відвертість і душевність зачіпають серця.

З початку широкомасштабної війни KHAYAT плідно працює на творчому фронті, мандруючи Україною з благодійними виступами.

John Lennon's - Birthday Party - "Angie Nears"

Коли: 28 жовтня, початок о 18:00

Де: Docker Pub/Докер-Паб, вул. Богатирська, 25

Вартість : від 125 гривень

John Lennon's - Birthday Party - Фото: John Lennon's - Birthday Party -

Група Angie Nears відома своїм професіоналізмом та рок-н-рольним драйвом, а також своїми каверами на The Beatles.

Гурт почав з'являтися у київських пабах та клубах у 2003 році, коли учасникам було по 18 років, і з того часу грала практично на всіх кавер-майданчиках України. Також група відрізняється творчим підхідом, увагою до дрібниць та тонким смаком з вибором репертуару.

Приходьте 28 жовтня до Докер і переконайтеся в цьому самі!

Halloween at Osocor: театрально-танцювальна вистава "САКВОЯЖ"

Коли: 28-29 жовтня, початок о 19.00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 700 гривень

На вас чекає стильна та чуттєва хореографія, від якої неможливо відірвати око, карколомні, видовищні трюки від артистів циркового мистецтва, сильні вокальні партії та мультимедіа ефекти, завдяки яким артисти розкажуть глядачам оригінальну історію двох світів: чорно-білого та кольорового.

На заході збиратимуть кошти для підтримки ЗСУ.

Теги: куди піти в києві , куди піти погуляти у Києві , куди піти у Києві після роботи , куди піти восени у Києві , куди піти ввечері у Києві , куди піти після роботи у Києві , куди піти в києві погуляти , куди піти Київ , куди піти увечері , київ куди піти , куди піти у Києві ввечері

  • 23 квiтня 10:11 Технічна магія Великодня: як створити свято без зайвих турбот    0
  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 19 вересня 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 19 серпня 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 19 серпня 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0