Куди піти в Києві у грудні 2022 року: афіша заходів Куди піти в Києві у грудні 2022 року: афіша заходів
Дозвілля

Не проспи грудень: 52 найкращі події місяця в Києві

Фото: Колаж: Олександр Шатов
Анна Нестерова 13 грудня, 2022, 14:54
 0

Незважаючи на війну, грудень обіцяє бути динамічним і багатим на всілякі захоплюючі заходи. На вас чекають концерти, виставки, театральні прем'єри, неочікувані вистави, святкові містечка та ще багато чого цікавого.

Рекомендуємо підписатися на канал "Диван зачекає" в Telegram.

Gloss.ua традиційно підготував добірку найцікавіших івентів, які відбудуться у грудні.

Вибирайте захід собі до душі та заряджайте позитивом. Разом відроджуємо економіку України та віримо у якнайшвидшу перемогу!

Виставка "Війна за ідентичність"

Коли: до 22 грудня, з 11:00 до 18:00

Де: Виставкові зали мистецької галереї "Лавра", вул. Лаврська, 7-в

Вартість: від 100 гривень

Виставка Фото: Виставка

Ця виставка про наш коефіцієнт жорсткості – нашу культурну прошивку, ідентичність. Першою переможною битвою цієї війни стала Революція Гідності. Те, що тоді дало сили вистояти, тримає надійні тили і сьогодні – культура у її широкому значенні.

Основою виставки стали матеріали, зібрані під час експедицій. 2014-го це були експедиції на Майдан, а тепер – на території, що постраждали від окупантів.

Київський музей медуз

Коли : до 31 грудня, з 10:00 до 20.00

Де: Київський музей медуз, вул. Хрещатик, 7

Вартість: від 130 гривень

Київський музей медуз Фото: Київський музей медуз

Музей медуз – це екзотична колекція живих медуз, розташована прямо у центрі Києва. У музеї ви можете подивитися науковий фільм, подивитися в мікроскоп, дізнатися (і побачити) цікаві факти про цикл життя медуз, їх харчування, розмноження, сон та полювання.

Медузи легко адаптуються під нові умови існування та потихеньку завойовують океан. А ще медузи - самітні-хижаки, вони не спілкуються і не передають сигнали іншим живим істотам, у них немає серця, мозку та легень, вони можуть жити вічно, але мають безліч ворогів.

Незабутні враження та яскраві емоції від відвідування музею медуз вам гарантовані. Обов'язково приходьте.

Діти до 13 років можуть заходити до музею медуз лише у супроводі дорослих.

"Зимова країна на ВДНГ"

Коли: до 26 лютого, з 12.00 до 21.00

Де: ВДНГ, пр. Глушкова, 1

Вартість: 280 гривень

Тут встановлять новорічну ялинку, а також відкриють ковзанку, гірку, резиденцію Санти, Оранжерею та ще деякі зимові локації.

Цьогорічну «Зимову Країну на ВДНГ» організатори вирішили провести під гаслом «Різдво не зупинити».

"Незважаючи на надскладну ситуацію в країні, ми не відмовляємося від важливої ​​місії — дарувати українцям позитив та добрі, яскраві емоції. Впевнені, що саме тепер – у темні часи – це те, що потрібно як ніколи. Ворог може тимчасово відібрати у нас світло, тепло, воду, проте ніхто й ніколи не відніме у нас право на нормальне життя і віру в добро.", зазначають організатори.

"Osocor Winter Residence"

Коли: до кінця лютого, з 10.00 до 22.00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: у святкові та вихідні дні вхід для дорослих коштує 500 гривень, для дітей – 350 гривень. А в будні ціна буде єдиною — 200 гривень. Щопонеділка дітям ВПО - вхід безкоштовний.

За допомогою таких вірних друзів як Велика Британія Україна щодня стає ближчою до перемоги. Саме тому команда Osocor Residence вирішила віддячити її та присвятити свою зимову локацію історії величної держави. Однак це виявилося б надто великим масштабом у воєнні часи.

Тому для економії ресурсів та електроенергії новорічна локація від Osocor Residence занурить гостей у атмосферу столиці Великобританії — казкового королівського Лондона.

Комедія "Спокуса"

Коли: 13 грудня, початок о 18.30

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30-а

Вартість: 200 гривень

Комедія Фото: Комедія

Джулія - ​​красива, розумна та талановита. Завдяки такому рідкісному поєднанню властивостей вона завжди легко досягає свого. Ось уже багато років вона – зірка лондонських підмостків, а портрети Джулії – на обкладинках усіх англійських журналів.

Чоловік Джулії – не лише найкрасивіший чоловік у Лондоні, але ще й талановитий продюсер. У них є син – теж гарний та розумний юнак. Загалом у Джулії є ВСЕ. Про щось більше і краще навіть мріяти складно. Але ж людина не може не мріяти... І ось немов за помахом чарівної палички на шляху далеко не святої Джулії з'являється спокуса - в образі дуже гарного юнака...

Виставка "Хай буде свято, світло і тепло!"

Коли: з 14 грудня, з 12.00 до 19.00

Де: Музей Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7

Вартість: від 80 гривень

Виставка Фото: Виставка

На Вас чекають художні роботи, різдвяні арт-інсталяції та початок нової традиції для Києва – встановлення міні-копії Головної Ялинки Країни.

"Період зимових свят – це час сміливо мріяти, сподіватися на краще і вірити у втілення найзаповітніших бажань. Цього року вся Україна мріятиме про перемогу і продовжить щодня дякувати своїм захисникам. Запрошуємо вас поринути в казкову атмосферу і загадати одне велике бажання ", зазначають організатори.

Чорний квадрат. "Медовий місяць"

Коли: 14 грудня, початок о 18.00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: 490 гривень

Чорний квадрат. Фото: Чорний квадрат.

Три молоді жінки збираються напередодні свята, щоб обговорити справи серцеві і приходять до вельми несподіваних і закономірних висновків. Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк і навіть про фалоімітатор...

Кілька разів використовується ненормативна лексика. Рекомендується до відвідування близькими подругами або закоханими парами.

Іво Бобул із програмою "Назавжди"

Коли: 14 грудня, початок о 18.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 390 гривень

Іво Бобул із програмою Фото: Іво Бобул із програмою

Іво Бобул став дуже відомим серед молоді, коли гурт «Танок на майдані Конґо» створив саркастичну пісню «Іво Бобул», де співак представлений у вигляді супергероя, а у 2015 році вони виконали її разом на концерті на честь дня народження гурту.

Цього вечора виконавець представить свою нову програму під назвою "Назавжди". Вам прозвучать як добре відомі хіти, так і нові треки.

Вистава "SALIDA CRUZADA - 8 кроків танго"

Коли: 14-15 грудня, початок о 18.00

Де : Київський академічний театр на Печерську, вул. Немировича-Данченка, 5

Вартість: 300 гривень

Вистава Фото: Вистава

8 кроків танго – відповідають етапам стосунків між чоловіками та жінками: знайомство, перша зустріч, симпатія, близькість…

"Ми входимо у кохання, як у танець, а танець – це схема, яка працює безвідмовно" – стверджує герой п'єси – вчитель танго. Але люди, які прийшли танцювати – не шукають схеми – вони шукають кохання...

Kyiv Modern Ballet. Одноактні балети "Дев'ять побачень" та "In pivo veritas"

Коли: 15 грудня, початок о 18.00

Де: Київський муніципальний академічний театр опери та балету для дітей та юнацтва, вул. Межигірська, 2

Вартість: 250 гривень

Kyiv Modern Ballet Фото: Kyiv Modern Ballet

"In pivo veritas" (Істина – у пиві) – слабоалкогольне видовище, запропоноване вашій увазі, створене виключно для задоволення нестримної спраги танцю – автора та виконавців. Усі збіги з реаліями життя – випадкові. Концептуальні висновки, аналітичні викладки та паралелі із суміжними мистецтвами – заохочуються.

"Дев'ять побачень" - початок взаємовідносин... Здавалося б, про це вже все сказано, зіграно, заспівано, станцовано... Але в цьому і полягає магія мистецтва - автор, торкаючись споконвічних тем і сюжетів, витягує з них нові значення та емоції....

Фізичний театр. Вистава "VINO"

Коли: 15 грудня, початок о 17.00

Де: Київський академічний театр драми та комедії на лівому березі Дніпра, пр. Броварський, 25

Вартість : від 200 гривень

Фізичний театр. Вистава Фото: Фізичний театр. Вистава

На вас чекає фізичний театр. Тут мало слів, а все виражається завдяки рухам, символам та відчуттям. Мова тіла, ритм, музика, емоції...

Чим легше наповнити самотність? Вином, віскі, шампанським? Один келих, другий, третій... Чи можна зупинитися? Чи можна позбутися самотності завдяки алкоголю? Чи існує такий напій? Відповіді на ці та інші питання ви отримаєте відвідавши цю виставу.

Артем Пивоваров. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Коли: 16 грудня, початок о 18.00

Де: Stereo Plaza/Стерео Плаза, пр. Лобановського, 119

Вартість: від 1450 гривень

Артем Пивоварів. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ Фото: Артем Пивоварів. Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ у Києві відбудеться 16 грудня. Перед вами виступить відомий український виконавець, автор пісень, продюсер та хітмейкер Артем Пивоваров, який на своїх концертах віддається на повну та заряджає глядачів своєю шаленою енергетикою.

Цього вечора пролунають найвідоміші хіти виконавця, а також кілька музичних новинок.

Comedy Вечір | Благодійний фестиваль українського гумору

Коли: 16 грудня, початок о 18.00

Де: Osocor Residence, вул. Виноградна, 2

Вартість: 800 гривень

Comedy Вечір Фото: Comedy Вечір

Українці відомі на весь світ не тільки завдяки своїй безмежній хоробрості, а й умінню жартувати навіть у найтемніші часи. Гумор – це наша сила та віддушина.

На вас чекають яскраві комедійні мініатюри, життєві ситуації в інтерактивних глядацьких номерах, стендап та імпровізації від найвідоміших представників гумористичної сцени.

Ведучий – Дядя Жора. Також організатори обіцяють появу секретного гостя та багато сюрпризів.

Концерт гурту "Авіатор"

Коли: 16 грудня, початок о 18.00

Де: Будинок художника, вул. Артема, 1/5

Вартість: від 150 гривень

Концерт гурту Фото: Концерт гурту

Aviator - це популярний український музичний гурт, створений у 2005 році в Києві. Одним із хітів гурту стає кавер-версія пісні «Трава біля дому», і в 2011 році за неї гурт отримує нагороду «Золотий грамофон Україна».

Цього вечора виконавці поділяться з глядачами позитивними емоціями і наживо заспівають свої найяскравіші хіти, які, напевно, відомі практично кожному українцю.

Вистава "Дорослі Забави"

Коли: 17 грудня, початок о 18.00

Де: Будинок художника, вул. Артема, 1/5

Вартість: від 150 гривень

Вистава Фото: Вистава

Приходьте подивитися на «Дорослі Забави» та чудово провести час. На вас чекає комічна театральна фантазія з розповідей Ганни та Семена Ханіних, яка буде зіграна на сцені столичного Будинку художника.

Свято театру вам подарують Ольга Сумська, Ілля Ноябрьов, Володимир Ямненко та інші сучасні зірки.

Поетичний перформанс "Багато війни. Багато кохання"

Коли: 17 грудня, початок о 17.00

Де: Будинок актора, вул. Ярославів Вал, 7

Вартість: від 190 гривень

Поетичний перформанс Фото: Поетичний перформанс

На вас чекає поетичний перформанс на вірші української поетеси Тетяни Власової.

Ахтем Сеітаблаєв і Тетяна Власова розкажуть віршовані історії про життя, кохання, самотність і віру під час війни. Це буде вечір тепла, світла та відвертих емоцій, які особливо потрібні нам цієї зими.

Концерт LUMOS Orchestra "Гаррі Поттер"

Коли: 17-18 грудня, початок о 16.00

Де: Жовтневий палац, Алєя Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість : від 800 гривень

Концерт LUMOS Orchestra Фото: Концерт LUMOS Orchestra

Для гостей заходу прозвучать обрані уривки із саундтреків до всіх восьми частин знаменитої кінофраншизи про юного чарівника та його друзів.

І все це буде підкріплено повноцінною історією та видовищним відеорядом, що допоможе аудиторії ще повніше відчути причетність до іншої магічної реальності з саги Джоан Роулінг. А як тематичний інтерактив у кожного слухача буде можливість поборотися за Кубок Гоґвортсу!

"Резиденція Святого Миколая"

Коли: 17-18 грудня, початок о 14.00

Де: Музей Гетьманства у Києві, вул. Спаська, 16-б

Вартість: від 150 гривень

Ваші діти дізнаються про історію свята, цікаві факти з біографії святого Миколая, пройдуть козацькі випробування та отримають заслужені подарунки.

Сценарій свята включає і цікавий квест, і веселі ігри, час розваг, і виховний час. В активній жартівливій формі маленькі козаки навчаються бути добрими, чесними, ввічливими, слухняними та старанними.

Новий космічний рік. Дракоша та зникла зоря

Коли: 17-31 грудня, початок об 11.00 та 13.00

Де: Київський планетарій, Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 350 гривень

Новий рік Космічний. Київський планетарій Фото: Новий рік Космічний. Київський планетарій

Особливість новорічної програми зумовлена ​​унікальним поєднанням тематичних подій у форматі повнокупольних фільмів Київського Планетарію із розважально-театральними перформансами на новорічну тему. Такий синтез діяльності Планетарію та мистецтва створить справжню атмосферу Нового року.

Програма буде включати три дійства, які чергуються між собою сценарно, доповнюючи один одного. Завдяки локаційним та технічним можливостям Планетарію святкові заходи відбуватимуться як у фантастичному просторі фойє, так і у серці Планетарію – Зірковому Залі.

Резиденція Санти

Коли: з 17 грудня до кінця лютого, початок о 18.00

Де: ВДНГ, Концерт-хол (павільйон 9), пр-т Академіка Глушкова, 1

Вартість: 350 гривень

Резиденція Санти Фото: Резиденція Санти

У Резиденції маленьких гостей зустрінуть завжди усміхнені Ельфи, щоб урятувати свято! Адже напередодні Нового року у Санти закінчили подарунки і свято опинилося під загрозою.

Але дитячий сміх, активні ігри та трохи магії допоможуть виправити це!

До того ж за відвагу та допомогу Санта віддячить кожному гостю Резиденції солодким подарунком.

THE BALL/БАЛ. Музично-пластична вистава

Коли: 18 грудня, початок о 17.00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Б. Васильківська, 53/3

Вартість: від 300 гривень

THE BALL/БАЛ Фото: THE BALL/БАЛ

Це танцювальне шоу, яке відбувається в Італії. Танцювальний зал – своєрідна машина часу, що проходить крізь усе ХХ століття, сповнений потрясінь та різких драматичних змін. У шоу використовуються не документальні факти, а легенда, яка розповідає про те, як змінювалася красива країна (Bel Paese). Хронологія шоу закінчується до появи Інтернету.

MELOVIN

Коли: 18 грудня, початок о 18.00

Де: Bel etage Київ, вул. Шота Руставелі, 16-а

Вартість: від 450 гривень

MELOVIN Фото: MELOVIN

MELOVIN - співак, чиє ім'я та музика викликають справжній вибух емоцій. Епатажний та сміливий, провокаційний та водночас чуттєвий. Тільки під його пісню «Вітрила» танцювали свій перший весільний танець тисячі українців!

Живий бенд, потужний звук, улюблений артист, його музика та пісні, які зігріють тебе цієї зими!

Частина коштів із продажу квитків іде на допомогу ЗСУ.

Magic moments

Коли: 18 грудня, початок о 18.00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 290 гривень

Magic moments Фото: Magic moments

Грудень - це саме той час, який навіть у скептика викликає бажання повірити у щось більше, ніж він сам, взяти до рук чашку теплого напою та відкритися спілкуванню з близькими.

Саме на такий вечір запрошують Frankyjazz, де ваші серця зігріють неймовірні голоси, музика та чашка ароматного напою.

Jerry Heil

Коли: 18 грудня, початок о 18.00

Де: Дім Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: від 500 гривень

Jerry Heil Фото: Jerry Heil

Раніше українці веселилися під її пісні, але після початку повномасштабної війни її треки набули більш ліричного звучання та захопили онлайн-простір.

За її плечима вже кілька нагород та номінацій, співпраця з українськими артистами, у тому числі alyona alyona.

Частину прибутку від концерту буде перераховано на підтримку ЗСУ.

Концерт Олега Скрипки з дегустацією вина

Коли: 18 грудня, початок о 18.00

Де: Ресторанно-готельний комплекс «KRAKOW», Брест-Литовське шосе, 8-а

Вартість: 1495 гривень

Концерт Олега Скрипки з дегустацією вина Фото: Концерт Олега Скрипки з дегустацією вина

Вишукана вечеря у готельно-ресторанному комплексі «Краків». На вас чекає дегустація авторських вин Олега Скрипки «Країна Мрій», а також музичний супровід до кожної подачі вина, який виконуватиме Олег Скрипка – легенда української рок-музики, актор, співак та лідер популярної української рок – гурту «Воплі Відоплясова».

Різдвяний джазовий концерт музики Френка Сінатри

Коли : 19 грудня, початок о 18.00

Де: Music Pub Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Вартість: від 390 гривень

Різдвяний джазовий концерт музики Френка Сінатри Фото: Різдвяний джазовий концерт музики Френка Сінатри

Вечір хітів музичної легенди Френка Сінатри та дивовижної атмосфери Америки 50-60-х років ХХ ст.

У програмі улюблені композиції артиста, найвідоміші та найрідкісніші перлини з репертуару Сінатри.

На сцені:

Павло Пігура – ​​вокал
Діма Олександров – саксофон
Олег Марков – барабани
Родіон Іванов – клавіші
Сергій Клюєнко – контрабас.

Прем'єра вистави "Доньки". Могилевська

Коли: 19-20 грудня, початок о 19.00

Де : НАДТ ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: від 150 гривень

Вистава Фото: Вистава

Продюсером вистави виступила Нонна Кондрашова, яка також працювала над створенням моновистави «Я вдома».

Художник-постановник – Ольга Семешкіна.

"Доньки" - це спектакль про найголовніше в житті, про те, що важливо і близько кожному. Людина, якій можна сказати все і завжди… Мама! Цю виставу я присвячую всім матерям!", - коментує Могилевська.

"Микола іде – свято веде". Новорічне шоу

Коли: 19-24 грудня, початок о 12.00

Де: МКЦ ім. І. Козловського, вул. Хрещатик, 50-б

Вартість: від 100 гривень

Весела інтригуюча історія для дітей із зимовими забавами та казковими персонажами захопить малюків у теплі краї нових пригод.

І дорослим, і малюкам – усім нам хочеться вірити у дива, особливо напередодні Різдвяних та Новорічних свят!

Запрошуємо відвідати Камерну сцену ім. І. Козловського і разом поринути у святково-казкову атмосферу.

Новорічна шоу-казка "Різдвяні пригоди богатирів київських"

Коли: 19-25 грудня, початок о 14.00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Олександра Архипенка, будинок. 5

Вартість: від 200 гривень

Новорічна шоу-казка Фото: Новорічна шоу-казка

Історія, яка буде цікава дітям різного віку, а також їхнім батькам! У програмі: костюмоване шоу, бої на мечах, шоу-балет та неонове шоу, жива музика, привітання від святого Миколая, фотографування та дискотека з героями!

Дітям до 5 років – безкоштовний вхід без заняття окремого міста!

Частина коштів від реалізованих квитків піде на медичну допомогу дітям, які постраждали внаслідок військової агресії РФ.

Комедія "Очолити хіт-парад"

Коли: 20 грудня, початок о 18:30

Де: Підвал Культури, вул. Гончара, 30а

Вартість: 200 гривень

Комедія Фото: Комедія

Чарівним зірковим вечором на березі моря одного з дивовижних хорватських курортів зустрічаються двоє: чоловік та жінка. Їх зустріч була випадковою і могла ніколи не трапитися, тому що вони з різних вікових груп і з різних соціальних верств. Однак ближче познайомившись, вони одразу зрозуміли, що їх об'єднує набагато більше, ніж роз'єднує, і цим обов'язково потрібно скористатися плідно.

Різдвяна ялинка для дорослих. "Котлета по-київськи". Шоу 18+.

Коли: 20-25 грудня, початок о 18.00

Де: Культурний центр "Арт-Братислава", вул. Олександра Архипенка, будинок. 5

Вартість: від 200 гривень

Різдвяна ялинка для дорослих Фото: Різдвяна ялинка для дорослих

Чи хотіли б на дві години відчути себе знову дитиною? Переглянути Новорічну виставу, отримати подарунки від святого Миколая? Тоді ця вистава саме для вас!

Увага! Строго 18+! Не приводьте на спектакль дітей чи лише під свою відповідальність! У Казці для дорослих можливо все! Для дітей є дитяча версія.

У програмі: неймовірний сюжет, вибуховий гумор, шоу-балет, неонове шоу, жива музика, «дорослі» подарунки!

Queen vs Abba. Пашина 20-ка

Коли: 21 грудня, початок о 18.00

Де: Music Pub Pepper's Club, вул. Князів Острозьких, будинок 8, корпус 7

Вартість: від 290 гривень

Queen vs Abba. Пашина 20-ка Фото: Queen vs Abba. Пашина 20-ка

Це грандіозне шоу від знаменитого хіт-параду Паші Шилько – DJ Паша – за однойменною назвою «Пашина 20-ка».

У рамках концертної версії наживо прозвучать хіти – Queen та Abba.

Дві команди українських зірок виконують пісні легендарних артистів, а глядачі обирають переможця протистояння.

Класика під зірками "Carnevale". Новорічна музична програма

Коли: 22 грудня, початок о 19.00

Де: Київський планетарій, Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 250 гривень

Класика під зірками Фото: Класика під зірками

Передноворічний концерт у Київському Планетарії від Almia music – це те, що сподобається кожному. Це буде справжній концерт новорічних хітів від короля вальсів Йоганна Штрауса.

Романтична музика у синтезі з вражаючими повнокупольними проекціями у форматі 360° Київського Планетарію здатна створити справжній передноворічний настрій, подарувати віру у чудеса та радість від зустрічі цього казкового свята.

НАОНІ ОРКЕСТРа. "Рок хіти та сундтреки"

Коли : 22 грудня, початок о 19.00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість : від 390 гривень

НАОНІ ОРКЕСТРУ. Фото: НАОНІ ОРКЕСТРУ.

Національний академічний оркестр народних інструментів України не вимагає особливого представлення, будучи одним із флагманів країни у жанрі інструментальної музики, яку він віртуозно та з вогником виконує на традиційних народних інструментах.

Проте найбільше музичний колектив прославився своїми абсолютно неймовірними аранжуваннями для відомих світових хітів та сучасних композицій: поп-музики, джазу та шедеврів рок-музики.

Благодійний захід МУЗВАР

Коли: 22 грудня, початок о 18.00

Де: Boho Yosai, вул. Мазепи, 1

Вартість: від 500 гривень

Благодійний захід МУЗВАР Фото: Благодійний захід МУЗВАР

Благодійний концерт пройде 22 грудня на території ресторану Boho Yosai.

На сцені: МОЗGI, ALEKSEEV, ROXOLANA, Олег Машуковський та DEMCHUK.

Ведуча концерту – Міла Єрємєєва.

Новорічний концерт "Штраус в опереті"

Коли: 22-24 грудня, початок о 18.00

Де: Київський національний академічний театр оперети, вул. Велика Васильківська, 53/3

Вартість: від 250 гривень

Новорічний концерт Фото: Новорічний концерт

До Новорічних та Різдвяних свят театр знову влаштує публіці дивовижну зустріч із чарівною музикою композиторів родини Штраусів.

У новорічному концерті «Штраус в опереті» – найкращі музичні твори родини Штраусів: як уподобані глядачам і виконані на біс, так і вперше лунаючі не лише в нашому театрі, а й в Україні.

Цирк "Новорічна історія"

Коли: 22-25 грудня, початок о 12.00/13.00 та 14.00/15.00

Де: KONCHA ZASPA. KNZS RESIDENTS, Столичне шосе, 275

Вартість: від 350 гривень

Цирк Фото: Цирк

Ви побачите магію і фокуси, робота, що літає, гнучкий еквілібр, повітряну фею на полотнах, спритний жонгляж, світлодіодне шоу, екстремальну йогу і, звичайно, веселого і кмітливого клоуна. А великий, білий, пухнастий ведмідь буде бажаним гостем новорічної історії.

Супроводжуватиме спектакль шоу-балет і жива музика. На вас чекають святкові локації, веселі інтерактиви, казкові герої – майстри циркового мистецтва, Санта та його помічники.

Вистава "Інстинкт"

Коли : 23 грудня, початок о 18.00

Де: Театр на Михайлівській, Верхня сцена, вул. Михайлівська, 24-ж

Вартість: 350 гривень

Вистава Фото: Вистава

Давно не секрет, що стосунки чоловіка та жінки будуються насамперед на їхніх природних інстинктах. Але якщо все так зрозуміло і просто… Чому ж виникає стільки непорозумінь та розчарувань? Чому ми можемо так легковажно ставитися до зв'язків з одними, а потім раптом зустріти когось, хто переверне життя і зведе нас з розуму? Що ж таки стоїть за цим містичним зв'язком? Чому хтось раптом починає проникати в наші сни? Може все ж таки існує щось більше, ніж інстинкти? Може, все-таки кохання – це щось інше…?

Новорічна пісенна садиба

Коли: 24 грудня, початок о 17.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 350 гривень

Новорічна пісенна садиба Фото: Новорічна пісенна садиба

Концерт «Новорічна Пісенна Садиба» – чудовий подарунок для любителів справжньої музики, адже в концерті візьмуть участь понад 30 артистів, як кажуть, на будь-який смак.

Ведучі – Анатолій Гнатюк, Ірина Коваленко.

Орієнтовна тривалість концерту – 3 години.

Театр Тіней "Teulis"

Коли : 24 грудня, початок о 15.30 та 18.00

Де: Київська консерваторія, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Вартість: від 190 гривень

Театр Тіней Фото: Театр Тіней

Театр тіней напрочуд простий у своїй ідеї, але лише йому підвладні чудеса перетворення.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна перетворити на життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в чаклунське шоу і захоплюючу дух хореографію.

Святковий концерт "Різдвяний експрес"

Коли: 25 грудня, початок о 14.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 гривень

Святковий концерт Фото: Святковий концерт

Під час концерту прозвучать найпопулярніші саундтреки зі знаменитих мультфільмів: "Північний експрес", "Крижане серце", "Суперссімейка", "Шрек", "Король Лев", "Грінч", "Мадагаскар". Ці мультфільми стали класикою світового анімаційного кіно.

Святковий концерт для всієї родини "Різдвяний експрес" – це цікавий та неповторний досвід упізнавання образів улюблених мультиплікаційних героїв через музику.

Музична комедія "Ніч перед Різдвом"

Коли : 25 та 28 грудня, початок о 15.00 та 18.00

Де: Театр Актор, вул. Велика Житомирська, 40

Вартість: від 250 гривень

Вистава Фото: Вистава

Казкова ніч на хуторі біля Диканьки! А якщо до цієї страви додати трохи містики? А якщо цієї ночі ще намішати трохи кохання і пристрасті? Тоді всім знайома новорічна історія набуде абсолютно нових обрисів, зазвучить по новому і глядач помандрує у світ різдвяних пригод!

Танцювально-театральна вистава "Саквояж"

Коли: 26 грудня, початок о 18.00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 390 гривень

Танцювально-театральна вистава Фото: Танцювально-театральна вистава

На вас чекає неординарна історія двох світів зі стильною хореографією, карколомними трюками циркових артистів, потужним вокалом та мультимедіа ефектами.

Різдвяний джаз при свічках

Коли: 26-28 грудня, початок о 19.00

Де: Будинок архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 250 гривень

Різдвяний джаз при свічках Фото: Різдвяний джаз при свічках

Різдвяний джаз – це особлива музика, яка зачаровує та дарує тепло новорічного настрою.

Для вас прозвучать різдвяні композиції Френка Сінатри, без яких неможливо уявити Різдво та Новий Рік: Let It Snow! та "Have Yourself a Merry Little Christmas".

Новорічна подорож до зимового сонця

Коли: 26-31 грудня, початок об 11.00 та 14.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 гривень

Новорічна подорож до зимового сонця Фото: Новорічна подорож до зимового сонця

Запрошуємо вас у захоплюючу подорож святковими стежками зими! Унікальне шоу за участю найкращих майстрів гарного настрою країни. Українські зимові ігри та забави, улюблені пісні, дива… Ви навіть можете стати героєм цього шоу та вийти на велику сцену!

Приходьте та отримайте заряд бадьорості та гарного настрою на місяці вперед.

Різдвяні пісні у виконанні Aniko Dolidze Big Band

Коли: 27 грудня, початок о 18.00

Де: Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: від 390 гривень

Різдвяні пісні у виконанні Aniko Dolidze Big Band Фото: Різдвяні пісні у виконанні Aniko Dolidze Big Band

Різдвяний вечір для любителів оркестрового джазу та епохи свінгу у виконанні Aniko Dolidze Big Band.
Провідні джазові музиканти України на чолі із чарівною Аніко Долідзе представлять святкову програму Merry Swinging Christmas.

Merry Swinging Christmas – це різдвяне диво, помножене на магію свінгу. Сімнадцять інструменталістів та солістка та бренд-лідер проекту Аніко Долідзе знову зустрінуться на сцені заради головної мети своєї творчості – дарувати радість слухачам.

Hans Zimmer – John Williams – James Horner/Легенди Голлівуду

Коли: 28 грудня, початок о 18.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 350 гривень

Hans Zimmer – John Williams – James Horner/Легенди Голлівуду Фото: Hans Zimmer – John Williams – James Horner/Легенди Голлівуду

Три дивовижні, легендарні композитори Голлівуду, але кожен з абсолютно різною історією і стилем.

У виконанні Національного академічного духового оркестру України ви почуєте найвідоміші саундтреки до всесвітньо відомих кінохітів Голівуду. Диригент – Олексій Вікулов.

У концерті звучатимуть саундтреки до фільмів "Гладіатор", "Пірати Карибського моря", "Інтерстеллар", "Шерлок Холмс", "Індіана Джонс", "Зоряні Війни", "Один удома", "Титанік", "Аватар" та інші твори цих видатних композиторів.

Симфонічні кінохіти (Київська опера)

Коли : 28 грудня, початок о 18.00

Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2

Вартість: від 350 гривень

Симфонічні кінохіти (Київська опера) Фото: Симфонічні кінохіти (Київська опера)

Музика з кінофільмів "Зоряні війни", "Гаррі Поттер", "Гра престолів", "Пірати Карибського моря", "Форест Гамп", "Одного разу в Америці", "Роксолана".

Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України Диригент – Юрій Літун.

Viva Vivaldi/Віва Вівальді

Коли: 29 грудня, початок о 19.00

Де : Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість : від 200 гривень

Viva Vivaldi/Віва Вівальді Фото: Viva Vivaldi/Віва Вівальді

У програмі яскраві, феєричні інструментальні та вокальні твори доповнені візуалізацією на великому екрані. Цей проект струшує, надихає та дарує радість кожному.
Завдяки майстерності виконавців оркестру, ви відчуєте справжню насолоду від музики.

Не відмовляйте собі у задоволенні, Kyiv Metropolis Orchestra подарує вам свято.

Max Barskih

Коли : 30 грудня, початок о 18.00

Де: Stereo Plaza/Стерео Плаза, Лобановського пр-т, 119

Вартість: від 1200 гривень

Max Barskih Фото: Max Barskih

Напередодні Нового року Макс Барських анонсував великий сольний концерт у Києві.

Виступ, на якому пролунають найкращі хіти музиканта та пісні, що стали символом народного опору, буде вже третім від початку повномасштабного вторгнення.

Новорічний Привид Опери

Коли : 31 грудня, початок о 18.00

Де: Будинок Архітектора, вул. Бориса Грінченка, 7

Вартість: від 350 гривень

Новорічна Примара Опери Фото: Новорічна Примара Опери

Ви почуєте: арії з оперет "Фіалка Монмартра", "Баядера", "Кажан", Весела вдова", "Королі нічної Верони" з мюзиклу "Ромео і Джульєтта", "Comewhatmy" з мюзиклу "Мулен Руж", арії з мюзиклу "Мулен Руж" "Привид опери" та улюблені хіти WhiteChristmas, JingleBellRock, LastChristmas, Letitsnow, OhollyNight.

За п'ять годин до Нового Року

Коли: 31 грудня, початок о 17.00

Де: "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 550 гривень

За п'ять годин до Нового Року Фото: За п'ять годин до Нового Року

Музиканти представлять найкращі європейські та українські традиції святкування Нового року. Цього вечора вони зустрінуть вас у святкових костюмах та подарують Вам новорічний настрій.

У передчутті добра та виконання найзаповітніших бажань ми поринемо у світ класичної, популярної легкої музики, зможемо насолодитися чистотою звучання, вишуканістю композицій та різноманітністю емоцій.

  • 11 сiчня 15:54 У Києві відновив роботу Музей Науки: нова експозиція з Копенгагену    0
  • 27 грудня 21:26 У Києві на Арсенальній площі з’явився святковий зимовий простір для дітей та молоді    0
  • 22 грудня 16:29 У Києві в укритті проведуть кінопокази сімейних фільмів: де та коли    0
  • 12 грудня 20:02 "Зимова Країна" в Києві на ВДНГ: локації та ціни 2022-2023 років    0
  • 02 грудня 10:42 Куди піти в Києві цими вихідними: 15 найкращих заходів    0
  • 28 листопада 23:02 Відомо, якою буде "Зимова Країна" на ВДНГ у Києві    0
  • 18 жовтня 16:17 В Україні розпочався благодійний фестиваль з вуличних культур    0
  • 30 вересня 22:16 В Україні пропонують подивитися українське кіно за 1 гривню    0
  • 22 вересня 18:29 У Києві відкрили найбільше в Україні бейсбольне поле (фото, відео)    0
  • 21 вересня 12:28 У Києві організовують велосипедний флешмоб: дата та локація    0
  • 21:44 У Києві пройде кінофестиваль Kharkiv MeetDocs: дата    0
  • 17:25 У київських кінотеатрах пройде тиждень безкоштовного українського кіно    0
  • 16:59 У музеї "Пирогово" можна відвідати медовий ярмарок та дізнатися про бджільництво    0
  • 08 серпня 10:18 Чому повчитися в серпні: 13 цікавих майстер-класів у Києві    0
  • 01 серпня 22:12 20 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 27 липня 17:31 У Києві покажуть дзвін гетьмана Івана Мазепи: де і коли    0
  • 25 липня 18:46 18 заходів для вечірнього відпочинку: куди піти в Києві цього тижня    0
  • 15 липня 21:31 У Києві відновлює роботу Pinchuk Art Centre: коли та яка буде виставка    0
  • 14 липня 00:39 У Києві відкрилася виставка картин на честь оперної співачки Крушельницької    0
  • 29 червня 09:47 Виставка Пін Ап у Києві: як зароджувався стиль і хто його створив    0