Вибираємо презент на День Народження Вибираємо презент на День Народження
Стиль життя

Вибираємо презент на День Народження "осінньому" імениннику

Фото: Вибираємо презент на День Народження "осінньому" імениннику
Gloss 26 жовтня, 2022, 10:38
 0

Якщо ви втомилися весь час дарувати те саме – чашку, шкарпетки або букет квітів, настав час урізноманітнити черговий список подарунків. Цій темі присвячено багато матеріалів, але ви обов'язково знайдете щось нове у цьому креативному списку, адже він складений для тих, хто народився восени.

Обираємо осінній ненудний подарунок імениннику

Поданий нижче список універсальний – його можна використовувати при виборі подарунка як дитині, так і дорослій, і навіть людині похилого віку, чий День Народження випав на осінь.

  1. М'які іграшки. Дарувати їх варто тільки якщо ви впевнені, що людина не вважає їх "пилозбірником", а дитина не скаже вам: "Ну що, я хіба маленький?". Завжди можна розтопити серце будь-якої "буки", якщо купити іграшки міньйони, м'яку акулу, плюшеву міль, кучеряву альпаку, забавного аксолотля, веселого різдвяного оленя та не тільки!

  2. Будиночки "Зроби сам". У всьому світі цим хобі захоплюються тисячі людей (ми не перевіряли, може й більше!). Подарунок буде актуальним в осінньо-зимовий період, коли потрібно чимось зайняти довгі темні вечори. Такі будиночки збираються з нуля та мають приголомшливу деталізацію. Вони можуть бути картонними, дерев'яними та з інших матеріалів. Найчастіше казкові, з безліччю деталей – аж до підсвічування вікон та детального інтер'єру.

  3. Набір для створення композицій. Знову ж таки, атмосферна осіння чи зимова пора року сприяє творчості. Такі набори можуть включати свічники та свічки, сушені трави та квіти, черепашки та морську гальку, блискітки та інші елементи. Завдання – за схемою чи велінням фантазії зібрати з предметів гарний декор. Такий набір можна купити в готовому вигляді або зібрати самостійно, зазирнувши в магазин товарів для творчості.

  4. Чайний адвент-календар. Зазвичай адвент-календарі дарують ближче до Нового Року, але чайний варіант можна сміливо подарувати восени, адже це час для чаювання! У ньому може бути 17, 24 і навіть 31 віконце, у кожному з якого – порція або пакетик з ароматним напоєм. Бувають комбіновані варіанти з кавою або цукерками. Зібрати самостійно такий календар також можна, підлаштувавши його під дату народження іменинника.

  5. Домашню метеостанцію. Якщо ваш одержувач подарунку захоплюється метеорологією, а кожна його розмова починається з обговорення того, яким видався день – сонячним чи дощовим, це те, що потрібно! Сьогодні міні кліматичні станції – дуже модний і популярний подарунок, який ви легко знайдете в інтернеті, причому варіантів дизайну дуже багато. Найчастіше вони обладнані виносними датчиками, що можуть виконувати функцію барометра, термометра та гігрометра. А моделі з Wi-Fi – взагалі повне захоплення!

Тепер ви точно зможете порадувати затишним та корисним подарунком людину, чий День Народження випав на дощову та прохолодну пору року!

Теги: свята , день народження , подарунок

  • 01 травня 17:18 Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту    0
  • 26 квiтня 18:29 У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)    0
  • 25 квiтня 14:41 Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)    0
  • 25 квiтня 14:00 Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так    0
  • 24 квiтня 18:09 Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі    0
  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0