Сонячне затемнення 20 квітня: вплив на всі знаки зодіаку Сонячне затемнення 20 квітня: вплив на всі знаки зодіаку
Стиль життя

Сонячне затемнення 20 квітня: вплив на всі знаки зодіаку

Фото: WallpaperAccess
Дарина Герасимчук 19 квiтня, 2023, 19:07
 0

У четвер, 20 квітня, відбудеться перше сонячне затемнення 2023 року. Воно почнеться 19 квітня о 23:34 за київським часом і завершиться о 4:59 20 квітня. Побачити подію пощастить далеко не всім: Місяць закриє Сонце над Австралією, Східним Тимором і східними островами Індонезії. Однак, сонячне затемнення є важливою космічною подією, яка може впливати на енергетичні поля планети та на емоції людей на всій Землі. Астролог Ірина Цадо на своїй сторінці в Instagram розповіла, до чого готуватись кожному знаку зодіака.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

«Сонячні затемнення повʼязані з подіями, які приходять, не залежачи від наших бажань і волі. Тут стає важко виражати свою особистість. Насправді завдяки затемненню можуть статися такі події, які очистять вашу психіку: ви зрозумієте, що настав час позбутися шкідливої звички, токсичних стосунків або необдуманих витрат – інакше далі дороги немає. Затемнень не варто боятися, але варто бути обережними зі своїми бажаннями», – пише Ірина.

Сонячне затемнення 20 квітня відкриває коридор затемнень, який завершиться 5 травня, коли відбудеться місячне затемнення. В цей період астролог рекомендує: 

  • Не варто: далеко подорожувати, розпочинати нові справи, підписувати контракти, купувати квартири/землю/авто, проявляти агресію та піддаватися на провокації;
  • Варто: віддати борги, викинути/роздати старі речі, генеральне прибирання, медитувати/молитися, ефективними будуть практики відпускання образ.

Вплив сонячного затемнення 20 квітня 2023 року на всі знаки зодіаку

Овен / у 1 домі

Це затемнення відкриє Овнам шлях до нових захоплюючих перспектив. Час зайнятися тим, що у вас виходить найкраще: зосередитися на своїх захопленнях і амбіціях. Присвятіть час виключно собі, зробіть щось для себе або свого тіла. Будьте уважні до всього, що відбувається. Відстежуйте свої думки, оминайте негатив. Бережіть голову.

Телець / у 12 домі

Останній час ви проводили багато часу на самоті, але в період затемнення все може змінитися, і ви опинитеся в центрі уваги. Звертайте увагу на свій внутрішній стан, слухайте інтуїцію. Зосередьтеся на своєму духовному Я. Медитуйте, займайтеся благодійністю.

Близнюки / у 11 домі

3 20.04 у ваших дружніх та робочих відносинах розгорнеться потужна нова ініціація, яка може підштовхнути вас до нових починань та плідної співпраці. Ви - лідер у своїй спільноті. Інші наслідують ваш приклад. Це може означати початок нового перспективного проекту у майбутньому. Виявляйте терпимість до друзів.

Рак / у 10 домі

Сонячне затемнення позначиться на Раках припливом натнення, сплеском ідей, професійних проектів та починань (іх реалізацію відкладайте на кінець травня). Ви шукатимете нові способи віднайти незалежність у своїй карʼєрі. Але будьте стриманими з начальством та колегами. Не провокуйте людей на конфлікти.

Лев / у 9 домі

Як вогненний знак, ви завжди прагнете нового, але не кидайтеся у вир з головою. Зараз найкращий момент, щоб переглянути деякі з ваших переконань та поглядів. Не ризикуйте, не починайте нічого нового. Несприятливі подорожі. Підтримуйте добрі стосунки з батьком, учителями, наставниками. Бережіть ноги.

Діва / у 8 домі

Сонячне затемнення цього місяця відкриває Дівам новий розділ у їхньому духовному та фізичному житті та активізує різні кармічні ситуації, якщо у вас було багато «порушень». Можливі проблеми зі спадщиною, грошима від партнерів. Будьте обережними за кермом. Бережіть репродуктивну систему. При цьому у вас можуть відкритися містичні здібності. Не забувайте відпочивати.

Терези / у 7 домі

Терези будуть відчувати себе більш товариським, ніж будь-коли. Це можливість почати новий етап у відносинах, або ж завʼязати нові (які будуть кармічними). Не тягніть за собою старі безперспективні звʼязки, які викликають у вас болючі почуття. Зараз ви відкриті для нових зустрічей, і вони обіцяють бути корисними у всіх сенсах.

Скорпіон / у 6 домі

Гібридне сонячне затемнення покладе на Скорпіонів нові обовʼязки, але вони необов'язково будуть тяжкими. Йдеться про турботу про себе. Цього місяця спрямуйте зусилля на свої улюблені ритуали та повсякденні справи. Зверніть увагу на здоровʼя. Бережіть домашніх улюбленців. Намагайтеся не переробляти цими днями, запишіться на масаж.

Стрілець / у 5 домі

Затемнення принесе швидкий розвиток вашим творчим заняттям, захопленням та хобі. Зараз ідеальний час, щоб розслабитися. Присвятіть дозвілля приємним заняттям, які наповнюють вас позитивом та іграм з дітьми. Не варто починати навчання та робити інвестиції. Стосунки, які ви розпочнете у цей період, будуть кармічними.

Козеріг / у 4 домі

Вас можуть турбувати питання, повʼязані із сімʼєю, нерухомістю. Відкладіть будь-які придбання на кінець травень. Налагоджуйте стосунки з мамою, стежте за її здоровʼям. Бережіть серце, легені. Довіряйте своїй інтуїції.

Водолій / у 3 домі

Вам можуть запропонувати взятися за справу, яка вимагатиме нових навичок та ідей. Ви завжди шукаєте нові знання, але це затемнення підштовхне вас до грунтовного вивчення. Сприятливі заняття спортом та прогулянки на свіжому повітрі. Перенесіть короткі подорожі на інший період. У спілкуванні з людьми виявляйте більше терпіння, не конфліктуйте.

Риби / у 2 домі

Цей період стане для Риб плідним у питаннях грошей, ресурсів, активів. Ви можете здійснити раптову покупку (але краще не витрачати гроші без необхідності) або отримати бонус до зарплати. Контролюйте свою мову, харчування, відмовтеся від шкідливих звичок.

Теги: астрологія , світові новини , знаки зодіаку , сонячне затемнення

  • 18:29 У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)    0
  • 25 квiтня 14:41 Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)    0
  • 25 квiтня 14:00 Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так    0
  • 24 квiтня 18:09 Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі    0
  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0