Новорічна ялинка може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви могли собі уявити Новорічна ялинка може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви могли собі уявити
Стиль життя

Новорічна ялинка може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви могли собі уявити

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 27 грудня, 2023, 17:04
 0

Характер людини проявляється у всьому, що вона робить – вибір новорічної ялинки та святкових прикрас не є винятком. Колишній співробітник правоохоронних органів Великобританії, "людина-детектор брехні", психолог та експерт з мови тіла Даррен Стентон пояснив, що саме новорічна ялинка може розповісти про свого власника, пише New York Post.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Незалежно від того, чи ви є прихильником класичного стилю, любителем мінімалізму або тим, хто пускає все на самоплив, вибір святкових прикрас може розповісти про вашу особистість набагато більше, ніж ви могли собі уявити, вважає експерт з поведінки Даррен Стентон.

Маленьке дерево

Вибір на користь маленької ялинки говорить про те, що людина не любить безладу і вважає за краще, щоб речі були прибрані певним чином. Організованість – важлива риса особистості таких людей.

Такі люди практичні та дотримуються дуже суворого порядку у повсякденному житті. Коли потрібно буде прибрати ялинку, це буде зроблено без зайвого клопоту. Така людина швидко повернеться до звичайного життя, як тільки закінчиться святковий сезон.

Прикраси своїми руками

Деякі люди вважають за краще робити прикраси своїми руками, оскільки це справжнє відображення їхньої особистості. Це, як правило, відкриті люди зі своєю думкою. Вони не проти того, щоб їх вважали аутсайдером, тому зазвичай мислять нестандартно.

Вони також творчо підходять до своєї професії та способу мислення. Крім того, вони є досить екологічними у своїх переконаннях, і для них важлива переробка відходів.

Занадто велике дерево

Люди, які ставлять ялинку, надто велику для кімнати, надто амбітні та грандіозні. Вони дуже ризикують. Їм властиво бажання перебрати з чимось. При цьому вони схильні бути підприємцями, генеральними директорами чи кимось, де вони можуть мислити масштабно і нестандартно.

Ялинка займатиме всю кімнату, і неважливо, наскільки помилилися у розмірах, ця людина ніколи не визнає, що вона не має рації. Більше того, з роками ці люди захочуть поставити ще більшу ялинку.

Справжнє дерево

Люди, які обирають справжні, класичні ялинки, зазвичай дуже традиційні. Їх Різдво рік у рік проходить однаково. Вони дуже старомодні.

Таким людям подобається дотримуватися традицій, пов'язаних з Різдвом. Це ті люди, які залишають склянку молока та печиво, незалежно від свого віку.

Сучасний штрих

Такі люди схильні одягатись у дизайнерський одяг і завжди виглядають бездоганно. Вони хочуть показати світові найкращу версію себе, але не перевантажуватимуть ялинку. Вона буде стильною, з мінімальною кількістю вогнів, гірлянд та мішури.

Штучна ялинка

Ті, хто схиляється до вибору штучної ялинки, дуже методичні, процедурні та конкретні. Дістати прикраси з горища або з комори – це майже військова операція.

Вони прагнуть встановити свою ялинку в рекордно короткий термін. Вони можуть навішувати багато прикрас, але все має бути у певному місці.

Химерне дерево

Химерні люди завжди цікаві, тому що у них немає жодних обмежень і почуття міри. Вони куплять надто багато гірлянд та мішури. Вони будуть перевантажувати ялинку, поки це буде можливо.

Такі люди виходять за рамки норми щодо демонстративності та надмірної гучності. У повсякденному житті вони, мабуть, товариські, досить гучні екстраверти.

Ідеальне дерево

Люди, які прикрашають свою ялинку ідеально, як правило, сміливі, товариські. Вони люблять, щоб усе було на своїх місцях, а отже певною мірою перфекціоністи. Вони дуже відповідально підходять до прикраси та не приймають допомоги.

Вони мають чітку систему, і все має бути так, як бачать вони. У них такий самий менталітет - все має бути збалансовано та естетично, інакше це їх дратуватиме. Ялинка повинна бути ідеально прямою, симетричною та збалансованою.

Перевантаженість прикрасами

Занадто багато вогнів та прикрас використовують гучні та товариські люди. Вони дійсно хочуть на Різдво викластися на повну. На верхівці ялинки можна побачити безглуздого ангела чи зірку. Вони хочуть, щоб їхня ялинка вважалася найбільшою і найкращою.

Такі люди схильні до благодійності. Це хороший слухач і з усією душею дбає про інших людей і змушує їх почуватися особливими.

Теги: світові новини , свята , новий рік , ялинка , прикраси , психологія , характер

  • 26 квiтня 18:29 У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)    0
  • 25 квiтня 14:41 Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)    0
  • 25 квiтня 14:00 Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так    0
  • 24 квiтня 18:09 Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі    0
  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0