Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку
Стиль життя

Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 01 квiтня, 2024, 15:45
 0

Місяць ретроградного Меркурія у 2024 році розпочнеться з 1 по 25 квітня та вплине на всі сфери життя людини: роботу, особисте життя, стосунки зі знайомими, колегами, друзями. Астрологи вважають, що цей період, як правило, супроводжується низкою негативних ситуацій та впливів на людину.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

В астрології Меркурій відповідає за комунікацію, домовленості, документи та все, що пов'язано з цими процесами. Свій ретроградний рух планета розпочне під час коридору затемнень, що посилить її енергетику.

Астрологи часто рекомендують під час ретроградного руху Меркурія утриматися від підписання важливих документів, укладання партнерства, запланованих подорожей, започаткування нових проектів та придбання нової техніки. Також важливо розуміти, що у квітні ретроградний Меркурій починає своє обертання у зворотний бік у знаку зодіаку Овен, а це означає, що люди гостро відчуватимуть агресію та войовничий настрій.

Популярний астролог із 20-ти річним досвідом Анжела Перл склала свої прогнози та рекомендації для кожного знака зодіаку в період ретроградного Меркурія.

Овен

Меркурій буде ретрогрданим в 1-му будинку вашого гороскопа, який символізує починання, наміри, а також особисті якості, зовнішність, самоподачу, як людина проявляє себе в світ.

У період з 1 по 25 квітня у вас можливе відновлення минулих відносин із партнером, другом чи колегою. Під особливим контролем мають бути важливі папери та документи, уважно вивчайте та перечитуйте те, з чим працюєте. Також варто бути особливо уважними до фінансів, щоб уникнути зайвих витрат.

Телець

У Тельців ретро-Меркурій відбудеться у 12-му будинку гороскопу, який відповідає за минуле, карму та підсвідомість. У представників знака можливе повернення до старих проблем.

Ваше слабке місце в цей період – стосунки. Є сенс «почистити список контактів» та нарешті відпустити непотрібних людей. А ще потрібно терпиміше ставитись до оточуючих, навіть якщо вони дуже сильно дратують. Корисно буде зайнятися розхламленням будинку, позбутися старих речей, влаштувати детокс організму та приділити увагу здоров'ю.

Близнюки

Близнюки відчують вплив ретроградного Меркурія у 11-му домі гороскопу, який символізує соціальні контакти.

Оскільки Меркурій також відповідає за комунікацію, то в цей період можливе повернення у ваше життя старих друзів. Також астролог вважає, що Близнюки з 1 по 25 квітня можуть переглянути свої мрії та плани на майбутнє.

Рак

У Раків ретро-Меркурій торкнеться 10-го дому гороскопа, який відповідає за кар'єру, цілі, досягнення. Можливо, ви змінюватимете роботу або переглядатимете підхід до робочого процесу, перероблятимете якийсь проект або відновлюватимете співпрацю зі старими клієнтами.

Також цей період може торкнутися вашої репутації та досягнень. Незважаючи на ретроградний Меркурій, зараз вам може вдасться прояснити деякі аспекти і навіть налагодити відносини, що розірвалися раніше.

Лев

Левам слід звернути увагу на свій 9-й будинок гороскопу. Ключовими словами, що розкривають значення Дев'ятого дому, є подорожі, освіта, пошук ідеалів, зв'язок із божественним, релігія.

Астролог радить бути уважнішими до організації поїздок, адже у ретро-період є велика ймовірність щось забути, переплутати, запізнитися тощо. Також у цей період буде сприятливо відновити навчання, перескласти іспит чи повернутися до духовних практик.

Діва

У квітні у Дів період ретроградності пройде у 8-му будинку гороскопу, який відповідає за фінанси. Ви можете отримати гроші за виконану раніше роботу або ваші інвестиції принесуть прибуток.

Сприятливо тим часом повернути борги, погасити кредит чи закрити будь-які фінансові питання. Також 8-й будинок гороскопу символізує таємниці, тож будьте готові до того, що якісь секрети можуть бути розкриті в цей період.

Терези

Сьомий будинок керує шлюбом, діловим партнерством та будь-якою договірною угодою між двома людьми чи організаціями. У представників знаку зодіаку Терези є велика ймовірність того, що у вас з'являться справи, пов'язані з людиною з минулого.

Астролог попереджає, що важливі зустрічі можуть скасовуватися або переноситися, а також застерігає від спонтанних угод купівлі-продажу.

Скорпіон

Майже весь квітень ретроградний Меркурій «керуватиме» вашим шостим будинком гороскопу. Ключовими поняттями для цього будинку є щоденна (рутинна) робота, виконання службових обов'язків, зайнятість, режим та баланс між цими процесами.

"Застійна" енергія кинутих на півдорозі справ може не давати вам рухатися далі. Вам необхідно навчитися зосереджуватися та закінчувати розпочате. Вдало можуть закінчитися спроби відмовитися від шкідливих звичок, якщо ви налаштовані рішуче.

Стрілець

Стрільці відчують вплив ретроградності у п'ятому будинку гороскопу, який символізує кохання, творче самовираження та дітей. Меркурій, який відповідає за комунікацію, може звести вас із минулим коханням, попереджає астролог.

Сприятливими будуть будь-які творчі заняття, особливо якщо ви хотіли б покращити своє «творіння» або вдосконалити свої навички.

Козеріг

У Козерогів Меркурій пройдеться по 4-му будинку гороскопу. Архетип четвертого будинку в астрології - це ваше коріння, батьки, ваше житло, відчуття дому та безпеки.

Корисно буде приділити увагу затишку вдома, подбати про батьків та членів сім'ї, розібратися з документами на нерухомість, навести лад з побутовими справами.

Водолій

Третій будинок натальної карти – це ключовий будинок, який розкриває безліч аспектів вашої комунікації, навчання та відносин із навколишнім світом. У Водоліїв ретро-Меркурій відобразиться саме у цій сфері життя.

Астролог радить у всіх подробицях розпланувати свої найближчі дії, скоригувати з поправкою на час та зміни, а потім розпочинати рух до мети.

Риби

У Риб ретроградний Меркурій проявиться у другому будинку гороскопа, який пов'язаний з нашими особистими фінансами, матеріальними благами та поняттям цінностей.

Якщо у вас є якісь кредити або борги, то потрібно подумати про те, як з ними попрощатися, оскільки це може заважати вам рухатися вперед. Уникайте імпульсних покупок і займіться накопиченням ресурсів.

Теги: світові новини , астрологія , планети , ретроградні планети , ретроМеркурий , вплив на людину , знаки зодіаку

  • 26 квiтня 18:29 У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)    0
  • 25 квiтня 14:41 Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)    0
  • 25 квiтня 14:00 Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так    0
  • 24 квiтня 18:09 Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі    0
  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0
  • 19 квiтня 17:16 У яких регіонах України жити дешевше у 2024 році — рейтинг Держстату    0
  • 17 квiтня 17:03 Топ-6 найкращих бізнес-книг зі списку Forbes видадуть в Україні цього року    0
  • 16 квiтня 15:29 Стильна революція – від мінімалізму до екстравагантності, відкрийте свій індивідуальний стиль    0
  • 12 квiтня 10:00 Pepsi презентує новий візуальний стиль в Україні    0
  • 10 квiтня 19:13 Британець Расс Кук став першою людиною в історії, яка пробігла всю Африку    0
  • 03 квiтня 15:45 Повне сонячне затемнення у квітні 2024 року: коли і де можна буде спостерігати    0
  • 01 квiтня 15:45 Ретроградний Меркурій з 1 по 25 квітня 2024 року: вплив на всі знаки зодіаку    0
  • 29 березня 14:51 Квіткові чудеса Києва: від букетів до горщиків    0
  • 28 березня 15:00 Google запустив безкоштовне навчання для українців: хто може зареєструватися    0
  • 28 березня 14:31 YouTube додасть нову функцію на основі штучного інтелекту, яка заощадить ваш час    0
  • 27 березня 16:55 В одній із найпопулярніших онлайн-ігор відтворили Майдан Незалежності: як це допоможе Україні    0
  • 25 березня 16:06 Ввечері українці зможуть побачити рідкісне північне сяйво    0
  • 21 березня 15:46 Як підвищити самооцінку: 5 кроків любові до себе    0
  • 18 березня 16:07 Найкращі фотографії дикої природи: названо переможців щорічної премії «British Wildlife Photography Awards 2024» (фото)    0
  • 13 березня 18:36 Швидкий тест: чого вам не вистачає в житті, щоб бути справді щасливим    0