Юпітер змінює знак 26 травня 2024 року: чого очікувати Юпітер змінює знак 26 травня 2024 року: чого очікувати
Стиль життя

Планета подарунків Юпітер змінює знак на цілий рік: чого чекати кожному з нас

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 23 травня, 2024, 14:27
 0

Планета щедрості, подарунків та чудес Юпітер змінює свій знак 26 травня 2024 року. Найбільша планета Сонячної системи влаштується у знаку Близнюків до 9 червня 2025 року. Таке становище повторювалося востаннє 12 років тому.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Близнюки – повітряний знак, що тісно пов'язаний із сферою спілкування. Ось чому цей період обіцяє полегшити комунікації та додати порозуміння до людських взаємин. У свою чергу, Юпітер – планета розширення. Він здатний помножити все те хороше, що є у вашому житті: сприяти збільшенню сім'ї, одруженню, розвитку бізнесу та зв'язків.

Астрологи відзначають, що Юпітер відомий як «Великий Благодійник», оскільки він має репутацію відповідального і надто оптимістичного. Астрологія визнає Юпітер як планету зростання, достатку та розширення.

Тим не менш, Юпітер також є планетою-учителем і наставником, що означає, що він має уроки, які потрібно пройти. Уроки Юпітера часто мають справу з жадібністю та надлишком. Завдяки його вченням ви можете зрозуміти, коли дуже багато хорошого стає поганим.

ЮПІТЕР У БЛИЗНЮКАХ: ПРОГНОЗ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

Овен

Як тільки Юпітер увійде до Близнюків, він розширить ваш третій будинок спілкування, місцевості та навчання. Спочатку ви можете поставити запитання, як ваше безпосереднє оточення може стати кращим. Юпітер у Близнюках спонукає вас поглянути на світ із дитячою цікавістю. Інший погляд на навколишнє середовище може відкрити для вас так багато нових дверей. Ви можете стати більш залученим до життя суспільства або відкрити для себе багато нового. Головне – зберігайте оптимізм.

Телець

Тельцям може бути недостатньо звичної діяльності. Наявність нових варіантів дій та багатогранність може покращити ваш фінансовий стан. На щастя, у вас буде шанс поекспериментувати, коли Юпітер у Близнюках увійде до вашого другого будинку особистих фінансів та системи цінностей. Якщо ви відкриті для чогось нового, Юпітер у Близнюках принесе вам достаток. Тим не менш, вам, можливо, доведеться бути трохи гнучкішим і відкритим незважаючи на страх.

Близнюки

Юпітер у вашому першому будинку ідентичності дарує вам впевненість та нові можливості для самовираження. Ви можете почуватися більш впевненими та помітнішими, ніж зазвичай. Це чудовий час, щоб поділитися своїми талантами зі світом, піти на ризик або слідувати своїм мріям. Хоча інші можуть коментувати, як сильно ви змінюєтеся, ви не повинні звертати на них жодної уваги.

Рак

Юпітер у вашому дванадцятому будинку прихованих талантів, слабкостей та саморуйнування заохочує вас до самопізнання та розкриття своїх сильних сторін. Наступний рік підсвідомо вплине на ваше життя. Проведіть деякий час наодинці з собою, щоб знайти сили, про які ви навіть не підозрювали. Працюйте над контактом зі своїм внутрішнім світом. Це може допомогти вам опрацювати глибинне мислення та системи переконань, які стримують вас.

Лев

Нові друзі та захоплюючі можливості чекають на вас. З Юпітером у вашому одинадцятому домі друзів та мрій цей період може стати чудовим часом для розширення вашого соціального кола. Наступний рік подарує можливості поспілкуватися з новими та старими друзями. Ніколи не знаєш, куди може привести активна взаємодію із соціумом.

Діва

У міру того, як Юпітер у Близнюках відкриває ваш десятий будинок кар'єри та успіху, ви можете виявити, що схиляєтеся до одного професійного шляху більше, ніж до іншого. Наступний рік спонукає вас розширити сфери діяльності, до яких ви, на вашу думку, покликані. Однак важливо пам'ятати, що успіх часто супроводжується наполегливою працею, тому не розслабляйтеся і продовжуйте рухатися до цілей.

Терези

Юпітер у Близнюках розширить ваш дев'ятий будинок вищої освіти, подорожей та духовних досліджень. Це чудовий час, щоб записатися на курси, почати нове хобі або запланувати поїздку. Подорож може бути вашим найкращим учителем, особливо якщо ви відкриті до нових можливостей та подій.

Скорпіон

Юпітер у вашому восьмому будинку трансформації та загальних ресурсів може принести великі зміни у ваші фінанси. З одного боку, ви можете бути в захваті від нових починань і можливостей, а з іншого боку – можете розгубитися від кількості нових завдань. Попрацюйте у сфері вашої фінансової грамотності, щоб приймати найкращі рішення. Цей транзит Юпітера може подарувати вам достаток.

Стрілець

Завдяки Юпітеру на вас чекають розширення у вашому сьомому будинку партнерства, зобов'язань та контрактів. З цього моменту настає час для нових професійних та романтичних можливостей, покращення існуючих партнерських відносин чи унікальних варіантів кар'єрного просування. Подумайте над тим, що для вас є «ідеальним партнерством» у різних сферах життя, оскільки планета сюрпризів подарує вам вибір.

Козеріг

Юпітер посилить ваш шостий будинок роботи, рутини та здоров'я. Весь наступний рік транзиту ви можете відчувати, що на вас лягає багато справ, на які не вистачає часу. Але не турбуйтеся, планета чудес допоможе адаптуватися до всіх викликів та розкриє ваші навички вирішення завдань на свою користь. На вас чекає дуже продуктивний період, в якому ваше фізичне здоров'я та самопочуття можуть навіть покращитись.

Водолій

Юпітер у Близнюках посилить ваш п'ятий будинок задоволення, романтики та сексу. Як тільки ви вийдете із зони комфорту, ваше життя може розквітнути. Дослідницька енергія може спонукати вас бути більш відкритими, щирими та цікавими. Насолоджуйтесь усім, що пропонує всесвіт. Юпітер допоможе вам у нових починаннях, якщо ви дійсно відчуваєте пристрасть до цієї справи.

Риби

Юпітер прикрасить вашу сферу будинку та сім'ї. Наступний рік трансформує четвертий будинок гороскопу та покращить сімейні зв'язки. «Фундамент» вашого життя може змінитися так, як ви навіть не очікували. У цей період ви можете створити сім'ю, модернізувати своє житло або навіть знайти нове місце для життя. Хоча у вашому особистому житті можуть бути рухливі моменти, які викликатимуть занепокоєння, але в цілому ви почуватиметеся «як удома» до кінця цього транзиту.

Теги: світові новини , астрологія , вплив на людину , Юпітер , планети , знаки зодіаку

  • 14 червня 16:50 Стилісти назвали ідеальну стрижку для жінок будь-якого віку, яка не вимагає укладання    0
  • 11 червня 16:53 Американець побудував величезне місто з LEGO, використавши понад мільйон деталей (відео)    0
  • 04 червня 14:14 У Твіттері тепер офіційно дозволено публікувати порно    0
  • 03 червня 14:57 Вчений із Південної Кореї заявив, що знаки зодіаку не впливають на долю людини – результати дослідження    0
  • 29 травня 15:20 Що таке декаф: користь та шкода кави без кофеїну    0
  • 28 травня 16:51 The New York Times присвятили статтю українській виставі «Конотопська відьма»    0
  • 23 травня 14:27 Планета подарунків Юпітер змінює знак на цілий рік: чого чекати кожному з нас    0
  • 16:31 Тест на уважність: за 10 секунд знайдіть бджілку, яка відрізняється від інших    0
  • 15:45 Співзасновник Apple Стів Возняк поділився сімейним секретом виховання дітей    0
  • 16 травня 15:08 5 ефективних способів відволіктися від негативних думок і впоратися з тривогою    0
  • 14 травня 16:04 Буденність з адреналіном: 7 найнебезпечніших будинків у світі (фото)    0
  • 13 травня 15:45 Олімпійський вогонь у день відкриття літніх Ігор у Парижі пронесе дрег-квін (фото)    0
  • 08 травня 14:22 Стиль, який відбиває вашу індивідуальність: як його створити?    0
  • 06 травня 15:19 Головні факти про кожен знак Зодіаку: сильні та слабкі сторони    0
  • 01 травня 17:18 Лайфхак для прибирання: як ідеально відмити сантехніку від нальоту    0
  • 26 квiтня 18:29 У день 38-ї річниці катастрофи на ЧАЕС вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (відео)    0
  • 25 квiтня 14:41 Українські розробники представили нову хорор гру F20, де головні ролі зіграли відомі військові (відео)    0
  • 25 квiтня 14:00 Мільйонер відмовився від своїх грошей, щоб знову заробити $1 000 000 з нуля: що пішло не так    0
  • 24 квiтня 18:09 Психолог розповіла, як сформувати здорові стосунки у робочому колективі    0
  • 22 квiтня 15:20 Україна увійшла до ТОП-5 країн за кількістю розлучень: у якій країні найміцніші шлюби    0