Ретроградні планети в серпні 2024 року: дати та вплив на людину Ретроградні планети в серпні 2024 року: дати та вплив на людину
Стиль життя

Ретроградні планети в серпні 2024 року: дати та вплив на людину

Фото: Getty Images
Дарина Герасимчук 31 липня, 2024, 17:40
 0

В астрології ретроградний рух планет має особливе значення і може суттєво впливати на різні аспекти нашого життя, включаючи відносини, роботу, здоров'я та настрій. В останній місяць літа ретроградними будуть одразу чотири планети.

Підпишіться на канал Gloss.ua у Telegram.

Нагадаємо, що ретроградний рух планет - це оптична ілюзія, що виникає через різницю в швидкості руху Землі та інших планет за своїми орбітами. В астрології це явище вважається важливим, тому що ретроградні періоди часто асоціюються з переглядом, переоцінкою та затримками у тих сферах, за які відповідає планета.

Ретроградний Меркурій

з 5 по 29 серпня 2024 року

Меркурій відповідає за ерудицію, інтелект, а також визначає наші здібності до спілкування та самовираження. Найближча до Сонця планета командує всім, що ми виносимо в люди: від нашого способу та типу мислення до специфічних навичок і талантів.

У періоди ретроградного Меркурія інтелектуальні та інформаційні процеси уповільнюються, порушується логістика. У справах можуть виникнути перешкоди, відстрочка, проблеми у комунікаціях, труднощі у плануванні та організації, фінансові помилки.

Астрологи радять завершити важливі справи до початку ретроградного періоду, уникати ризикованих фінансових операцій, укладання угод з нерухомості та авто, а також далеких подорожей, перевіряти інформацію, бути терплячими та підготувати запасний план.

Ретроградний Сатурн

з 29 червня по 15 листопада 2024 року

Сатурн увійшов у період ретроградності наприкінці червня. Ця планета в класичній астрології не асоціюється з позитивом: він символізує перешкоди, обмеження, поневіряння, межі, саме ця планета часто дає нам песимізм, цей вплив може спричинити депресію.

Під час ретроградності Сатурна виявляються проблеми, які були приховані або недооцінені раніше, і необхідно знайти правильний вихід із ситуації. Ретроградний Сатурн дещо гальмує фінансовий розвиток, тому варто підготувати подушку або шукати додаткові джерела заробітку. Сатурн змушує нас бути серйознішими, зосередити увагу на кар'єрі.

Щоб найсприятливіше прожити місяці ретроградного Сатурна, необхідно запастися терпінням, наполегливістю, цілеспрямованістю та рішучістю, тренувати дисципліну та займатися духовними практиками.

Ретроградний Нептун

з 2 липня по 7 грудня 2024 року

Планета Нептун в астрології є загадковою і таємничою. Вона відповідає за духовний світ та здібності людей. Під впливом Нептуна людина може знайти дивовижні прозріння або поринути у світ ілюзій і оман.

Ретроградний Нептун стартує 2 липня і триватиме до пізньої ночі 7 грудня. Пройде він у знаку Риб, що багатьом підсвітить саме емоційні проблеми, які раніше вдавалося тримати під контролем (чи навіть ігнорувати). Існує велика небезпека усвідомлення віддаленості від своїх бажань, а згодом і занурення в депресивні стани, оскільки Нептун безпосередньо впливає на емоції. Багато хто відчує потребу у творчих хобі.

Астрологи радять звертати увагу на те, що саме приходитиме у ваше життя, чи то інтереси, робота і навіть люди. Багато чого з цього підштовхне вас у потрібному напрямку та допоможе зрушити з мертвої точки.

Ретроградний Плутон

з 2 травня по 12 жовтня 2024 року

В астрології Плутон відповідає за все, що може вважатися найбільш масштабним та фундаментальним у житті людей. Карликова планета управляє громадськими обуреннями, катаклізмами, стихійними лихами, аваріями та конфліктами.

Астрологи вважають, що період ретроградності Плутона може дати значні трансформації. Люди можуть відчувати сильну потребу у змінах, приховані чи пригнічені проблеми спливають на поверхню, вимагаючи вирішення. Особливо актуальними стають теми, пов'язані з контролем та маніпуляціями. Уповільнення планети дозволяє нам виправити помилки минулого та побудувати краще майбутнє.

Не можна братися за справи, в яких немає досвіду та компетенції. Не рекомендується сперечатися і вступати в конфлікти, а також претендувати на чужі ресурси для реалізації своїх цілей та завдань. У всьому розраховуйте на себе та уважно поставтеся до формування найближчого кола спілкування.

Теги: світові новини , астрологія , ретроградні планети , ретроМеркурий , вплив на людину

  • 18:00 NV склали рейтинг найпопулярніших Instagram-акаунтів в Україні    0
  • 26 серпня 16:07 Відкриття вчених показало, як людський мозок сприймає різні види любові    0
  • 26 серпня 15:37 Українці на фестивалі Burning Man у США представили інсталяцію I'm Fine (фото)    0
  • 20 серпня 15:33 ТОП-10 справ на літо, які ви ще можете встигнути здійснити    0
  • 15 серпня 18:23 Особливий Супермісяць у серпні 2024 року: коли спостерігати за Блакитним Місяцем    0
  • 15 серпня 14:46 Медіамагнат Марк Цукерберг встановив величезну статую своєї дружини у дворі будинку (фото)    0
  • 13 серпня 18:59 Експерти назвали побутові прилади, які потрібно завжди вимикати з розетки    0
  • 09 серпня 17:01 Як захистити дітей від сексуального насильства в Інтернеті – гайд для батьків від Дія.Освіта    0
  • 08 серпня 15:41 10 жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків    0
  • 06 серпня 18:07 7 неочевидних ознак того, що вам час закінчувати стосунки    0
  • 01 серпня 15:34 Ці лайфхаки допоможуть вам зміцнити довіру у стосунках із коханою людиною    0
  • 31 липня 17:40 Ретроградні планети в серпні 2024 року: дати та вплив на людину    0
  • 26 липня 16:24 Monobank ввів функцію відгуків про магазини: як залишити коментар про покупки прямо в додатку    0
  • 26 липня 14:55 Спортивні штани для повсякденного носіння: як створити свій стиль    0
  • 24 липня 17:12 Вперше в історії: МОК проголосував за створення Олімпійських кіберспортивних ігор    0
  • 23 липня 16:41 Передбачення «Сімпсонів»: у мережі обговорюють епізод з Лісою в образі Камали Гарріс    0
  • 15:44 Названі Топ-10 найкращих ігор цього літа для PlayStation, Xbox та Nintendo Switch    0
  • 27 червня 17:15 Ці три знаки зодіаку стають найкращими керівниками    0
  • 26 червня 15:17 Спробуй переплисти: в App Store з'явилася гра Тиса    0
  • 20 червня 14:23 У Твіттері новий тренд: іноземці пишуть, за що вони ненавиділи Росію ще до того, як це стало мейнстрімом    0