Топ-10 українських брендів, які рятують світ екосумками та шопперами Топ-10 українських брендів, які рятують світ екосумками та шопперами
Зроблено в Україні

Топ-10 українських брендів, які рятують світ екосумками та шопперами

Фото: Колаж Олександра Шатова
Анастасия Пасичная 19 сiчня, 2022, 09:01
 0

Відмова від пластикових пакетів — новий тренд в екології, який підтримали багато українських брендів. Вони доводять, що натуральна заміна пакетів може бути не лише корисною для природи, а й стильною.

У рамках нашої рубрики "Зроблено в Україні" редакція Gloss.ua зібрала топ-10 українських виробників різноманітних екосумок та шопперів.

Не забудьте підписатися на канал Gloss.ua в Telegram

Читайте також:

Avoska

Avoska Avoska Фото: instagram.com/avoska_ua/

"Свідомий" бренд Avoska виробляє шоппери, мішечки, плетені та в'язані авоськи. Екологічність компанії підтверджено сертифікатами міжнародного зразка. Основний матеріал виробів - натуральна бавовна.

Переважно, екосумки бренду призначені для покупки овочів, фруктів та круп. Моделі виготовляються у трьох основних розмірах та при необхідності продаються наборами.

Вартість екосумки: від 38 грн.

Добра торба

Добра торба | instagram.com/dobra.torba/ Фото: Добра торба | instagram.com/dobra.torba/

Київський бренд пропонує екосумки в дрібну сіточку, мішечки з плащової тканини або бавовняні "майки" з ручками. Весь товар створено вручну. Зручний ряд розмірів: S, M, L - дозволяє покупцям вибрати найбільш задовільний для себе варіант. Найбільша сумка витримує вагу до трьох кілограмів.

На вибір великий асортимент кольорів: відтінки синього, червоного, жовтого та не тільки. Сумка на замовлення виготовляється менше тижня. Діє доставка по всій Україні.

Вартість екосумки: від 65 грн.

GOODIES

GOODIES GOODIES Фото: instagram.com/goodies.ecoshop/

Українська компанія виготовляє торбинки (екологічна заміна пакету), шоппери та домашній текстиль. Для брудних продуктів магазин рекомендує торбинку з плащової тканини, для чистих — сіточку, а для сипких — бавовну. Така екосумка може стати незамінним помічником під час шопінгу.

GOODIES - бренд, максимально орієнтований на клієнта, який пропонує повернення товару, набори в одній кольоровій гамі, а також індивідуальне пошиття.

Вартість екосумки: від 70 грн.

Морква

Морква Морква Фото: instagram.com/morkwa.official/

Виробник гарантує міцність шопперів тим, що їх носитимуть кілька поколінь. Альтернатива пакетам виконана в оригінальному дизайні та яскравих кольорах, що притягають погляд.

Український бренд пропонує придбати одну багаторазову "майку" замість тисяч кульків, тим самим надавши планеті незамінну допомогу.

Вартість екосумки: від 90 грн.

Rebag

Rebag Rebag Фото: instagram.com/rebag_ua/

Український бренд спеціалізується на виготовленні екологічних сумок для шопінгу. Місія компанії – рятувати світ від пластикових пакетів, на заміну яким Rebag пропонує багаторазові мішечки-сітки з поліестеру.

В асортименті екосумки барвистих кольорів та різних розмірів. Так як бренд відкрив онлайн-магазин, замовлення доставляють тільки поштою за додаткову плату.

Вартість екосумки: від 105 грн за набір із 3 шт.

Шо несеш?

Шо несеш? Шо несеш? Фото: instagram.com/sho_nesesh/

Онлайн-магазин екосумок пропонує безліч моделей. Тут можна придбати як однокольорові базові, так і оригінальні шоппери із креативними написами. Також є можливість замовити вироби з індивідуального дизайну або придбати їх оптом.

Бренд застосовує бавовняну водонепроникну тканину та міцну застібку для комфортного довгострокового використання.

Вартість екосумки: від 115 грн.

PAKET.NE.TREBA

PAKET.NE.TREBA PAKET.NE.TREBA Фото: instagram.com/paket.ne.treba/

Український виробник шиє мінімалістичні екомішечки для зважування та зберігання продуктів. Бренд гарантує високу якість продукції для багаторазового споживання.

Вироби відрізняються гарною зносостійкістю і виготовлені зі 100-відсоткової бавовни. У матеріал навіть не додають барвники. Колір усіх мішечків – натуральний молочний. До того ж їх легко прати.

Вартість екосумки: від 140 грн за набір із 4 шт.

OZERO

OZERO OZERO Фото: ozero.me

OZERO – це перша Zero Waste компанія в Україні. З 2017 року діяльність бренду допомагає українцям вести усвідомленіший спосіб життя. На сьогоднішній день компанія займається торгівлею, бізнес-консультуванням та просвітництвом у питаннях екології.

В онлайн-магазині 0ZERO можна придбати бавовняні мішечки, шоппери та сітчасті авоськи. Крім сумок, бренд випускає бамбукові чашки, щітки, вушні палички та багато інших екотоварів.

Вартість екосумки: від 190 грн.

ecobag_ua

ecobag_ua ecobag_ua Фото: instagram.com/ecobag_ua/

Столична компанія вже майже 10 років робить світ кращим. Для створення екосумок вони використовують нетканий матеріал із тонких полімерних ниток — спанбонд, який відрізняється стійкістю та безпечний при контакті з харчовою продукцією.

Ще одна особливість виробів в унікальному методі ультразвукового зварювання, що забезпечує високу якість та швидкість виконання замовлення. За місяць бренд здатний випустити мільйон товарів!

Вартість екосумки: 250 грн за набір із 5 шт.

RAWFLAW

RAWFLAW RAWFLAW Фото: instagram.com/raw_flaw/

Багаторазові екосумки від крафтового бренду RAWFLAW створюються вручну з водовідштовхувального паперу. Ручки сумок зроблені з натуральної бавовни.

Компанія пропонує різноманітні моделі під будь-який запит: для зберігання продуктів, прогулянок, ланчів, походів у спортзал або на роботу. Залежно від цього варіюються розміри та кольорова гама виробів. Також бренд входить до топ-10 найкращих екобрендів за версією журналу Elle.

Вартість екосумки: від 350 грн.

Теги: моди , український бренд , екологія , тренди , еко , сумка , сумки від українських дизайнерів , зроблено в Україні

  • 04 березня 16:14 Фільм «Дюна 2» знімали на об'єктиви українського виробництва (фото)    0
  • 15 листопада 16:04 В Україні запустили безкоштовний онлайн-курс зі створення дронів-камікадзе    0
  • 13 листопада 13:39 Підліток із Києва створив чоботи для захисту від протипіхотних мін: фото    0
  • 08 листопада 15:13 Студенти КПІ розробили наносупутник, який виведуть на орбіту    0
  • 02 травня 17:08 Український бренд випустив колекцію одягу для собак з етнічними мотивами (фото)    0
  • 16 грудня 23:36 Український бренд створив худі до найпохмурішого блекауту (фото)    0
  • 31 серпня 15:53 Український дизайнер вигадав кросівки Nike, натхненні літаком "Мрія" (фото)    0
  • 04 серпня 14:16 В Україні створили кришки для напоїв із простріляною "головою" Путіна (фото, відео)    0
  • 01 серпня 14:40 Український бренд випустив рюкзаки та сумку з подушок безпеки (фото)    0
  • 17 травня 17:04 Український бренд створив сукню з "простирадлів" Укрзалізниці    0