Наймодніші куртки на осінь-зиму 2023-2024

Gloss 24 сiчня, 2024, 12:38
 0

Верхній жіночий одяг для осінньо-зимового періоду, в першу чергу, має бути практичним. А ще хочеться виглядати стильно та модно. Тому треба враховувати, що ж буде у тренді 2024 року, адже мода така мінлива. Загалом великих змін із минулих сезонів не спостерігається. Хіба що головний сенс у якихось деталях та доповненнях, принтах та кольорах. Ми підібрали найголовніші тренди жіночого одягу на цей сезон холодів, щоб вам було тепло та стильно!

Дублянка-авіатор

Короткі куртки з натуральної шкіри з утеплювачем і виворотом на овчині — це дуже тепло і мега-стильно! Шкіра не обов'язково повинна бути натуральною, є багато варіантів шкірозамінників, які ні на вигляд, ні за якістю не поступаються натуральній. А ось відворот овчини (або штучного матеріалу) обов'язково повинен грати на контрасті із кольором зовнішнього матеріалу. В ідеалі обирайте білий чи натуральний кремовий відтінок. Але можна зіграти і на інших кольорах. Довжина може змінюватись — від дуже коротких до талії до лише трохи подовжених нижче стегна.

Плюшеве пальто

Плюш («ведмедик тедді», «чебурашка» — як тільки не називали цей матеріал) не виходить з моди вже довгий час. Такий жіночий одяг — чудовий варіант для захисниць природи та тварин. Зовсім не обов'язково використовувати натуральне хутро, якщо штучне нічим не гірше. Плюшеві пальта можуть бути довгими в підлогу або лише трохи нижче стегон. А ось відтінки варто обирати обачно. Якщо раніше сміливо можна було одягати яскравий рожевий, блакитний або жовтий, то тепер варто віддати перевагу натуральним кольорам — кремовому, бежевому, кемел, шоколадному.

Пальто-оверсайз в підлогу

Цей варіант поєднує в собі і класику, і сучасні модні віяння. Зверніть увагу на варіанти з якісних вовняних тканин, фактурного фетру. Для зими вибирайте теплу підкладку, для осені можна обійтися без неї. Фасон обов'язково прямий, вільний. Відмовтеся від приталених виточок на користь прямого «чоловічого» крою. І обирайте достатню довжину. Якщо погода дозволяє, такі пальта виглядатимуть особливо ефектно розстебнутими.

Стьобаний пуховик

Чим об'ємнішим він буде — тим краще. Сучасні пуховики набивають великою кількістю супер-легкого утеплювача, який не робить їх важкими, але гріє та ефектно виглядає. Це може бути натуральний пух або синтетичні наповнювачі, які нічим не поступаються якістю. Щодо довжини — тут теж варіантів безліч. Дизайнери в 2024 році не обмежують вас у зручності та комфорті. Якщо зима холодна, обирайте довжину максі, якщо погода хороша, або ви їздите в авто, беріть короткі курточки. Чим об'ємніший сам пуховик, тим вільнішим він має бути для вашої зручності.

Клітина

Клітчастий принт актуальний завжди і не виходить із моди. Це стосується будь-якого жіночого одягу — і базового, і верхнього. Але саме з настанням холодів клітинка буквально рясніє на всіх поспіль. Адже з клітинкою асоціюється тепло та затишок, особливо якщо забарвлення виконане у теплих тонах. Які тканини можуть бути у клітинку? Абсолютно будь-які — від легких, то щільних. Класика — це картаті пальто з фетру, але в клітинку може бути і пуховик, і сорочка, і шубка зі штучного плюшу. При цьому і сам принт може бути різним — клітинка-шахівниця, «принц Уельський», «гленчек» або навіть «гусяча лапка».

Шкіряний тренч

Справжній шик цього сезону — шкіряний тренч. Плащ із натуральної або штучної шкіри виглядає неймовірно елегантно та розкішно. Найкраще і носити його з відповідними базовими речами. Добре підходить він до одягу у діловому стилі, до взуття на підборах, до шкіряних чоботів. І, на відміну від пальто-оверсайз у підлогу, шкіряні тренчі краще обирати саме приталені, з ременем, щоб підкреслити силует «пісочний годинник». З відтінків обирайте чорний, графітовий, шоколадний, відтінки кемел, бежеві та нюдові. Можете піти далі і взяти сніжно-білий чи яскраво-червоний!

  • 27 жовтня 16:41 Складено рейтинг найкрасивіших автомобілів у світі (фото)    0
  • 27 жовтня 15:25 Скільки відсотків українців виступають за проведення виборів під час війни – результати опитування    0
  • 26 жовтня 16:46 Вчені з'ясували, до кого з улюбленців господарі прив'язані більше – до собак чи котів    0
  • 26 жовтня 16:24 Китай показав проект своєї майбутньої бази на Місяці (відео)    0
  • 25 жовтня 15:03 Україна потрапила до п'ятірки країн з найгіршою податковою системою у світі: антирейтинг    0
  • 25 жовтня 14:35 Пробіотики та пребіотики – лікар пояснює, у чому різниця    0
  • 25 жовтня 14:07 TikTok перетворюється на YouTube: соцмережа тестує 15-хвилинні відео та горизонтальний режим    0
  • 25 жовтня 13:29 Скільки відсотків українців вважають, що влада справді намагається боротися з корупцією – результати опитування    0
  • 25 жовтня 12:25 Подружжя з Аргентини побили світовий рекорд із трансформацій тіла (фото, відео)    0
  • 25 жовтня 12:25 Скільки заробляє Apple: з'явилася інформація про собівартість iPhone 15    0
  • 25 жовтня 12:25 Боремося з втомою: названі продукти, які бадьорять не гірше за каву    0
  • 25 жовтня 12:24 Відома еко-активістка Грета Тунберг несподівано виступила на підтримку Палестини та сектору Газа    0
  • 25 жовтня 12:23 5 причин, чому людина постійно мерзне і як з цим боротися    0
  • 25 жовтня 12:23 В Україні створили наземний робот-камікадзе Ratel S: як він допоможе ЗСУ (відео)    0
  • 25 жовтня 12:23 В Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху: що потрібно знати    0
  • 25 жовтня 12:22 Актор Дуейн Джонсон попросив змінити свою воскову фігуру в паризькому музеї через колір шкіри (фото)    0
  • 23 жовтня 17:55 Помер найстаріший у світі собака: скільки йому було років (фото)    0