Нові правила у догляді за собою: сучасні тренди в галузі інтимного комфорту та здоров'я Нові правила у догляді за собою: сучасні тренди в галузі інтимного комфорту та здоров'я
Суспільство

Нові правила у догляді за собою: сучасні тренди в галузі інтимного комфорту та здоров'я

Gloss 20 жовтня, 2024, 10:31
 0

Сучасні жінки, як і велика кількість чоловіків, досить серйозно ставляться до власного здоров'я. Тема інтиму давно перестала бути секретною, особливо серед молоді, тому сьогодні кожному доступна інформація про правильний підхід до підтримання статевого та сексуального здоров'я. Однак найчастіше, як і раніше, більше часу і зусиль витрачається на догляд за шкірою та волоссям, ніж за інтимною зоною тіла.

Проте розвиток в розумі відбувається хоч і поступово, але неухильно. Все більше людей, включаючи вікових жінок та чоловіків, усвідомлює важливість збереження статевого здоров'я, що неможливо без регулярного та планомірного інтимного догляду. І це легко пояснюється – людей приваблює комфорт. Ніхто більше не хоче терпіти незручності тільки через те, що сором'язливо купити в магазині інтимний гель або, наприклад, девайси для зміцнення м'язів тазового дна.

Як змінилося ставлення суспільства до інтимних товарів у останні роки?

Ще кілька десятиліть тому обговорювати секс, як і статеві проблеми, вважалося непристойним. Навіть якщо йшлося про справді серйозні проблеми зі здоров'ям, озвучувати це не те щоб заборонялося, але сприймалося як щось аморальне. Єдиний варіант, який залишався, – відвідування лікаря. Але й тут не все було так просто. Найчастіше люди настільки боялися розголосу, що тягли до останнього і зверталися до лікарів вже у занедбаних випадках.

Як результат - навіть звичайна молочниця (кандидоз), яка зараз лікується легко і швидко, тоді могла завдавати жінці масу незручностей, перетворюючи життя на суцільну муку. Що вже казати про такі проблеми, як слабкість інтимних м'язів або надто маленький розмір пеніса. Такі проблеми вважалися несуттєвими та загострювати свою увагу на них було соромно.

На щастя, зараз ситуація кардинально змінилася. Люди більше не бачать в обговоренні сексуальних тем нічого ганебного чи непристойного. Інтимну косметику, як і засоби догляду для чоловічої та жіночої гігієни, сьогодні можна легко придбати і в звичайному магазині, і через інтернет-сервіси. Більше того - якщо не влаштовує розмір або форма статевих органів, завжди є можливість зробити корекцію у пластичного хірурга. І ніхто за це не засудить.

Інтимні товари – що це таке та навіщо потрібно?

Дослідження показали, що за останній рік у країні більша частина інтимних покупок здійснювалася через інтернет. Зростання продажів у секс-шопах неухильно зростає. Фахівці вважають, що це пов'язано із підвищенням стресу через складну політичну обстановку. Люди знімають напругу за допомогою сексу, що позитивно впливає на здоров'я, а особливо – на статеву функцію та стан нервової системи. Розлучені на час пари мають можливість не припиняти інтимне життя, користуючись товарами для мастурбації або девайсами для сексу на відстані.

У поняття інтимних товарів входять як косметологічні засоби для догляду за собою, так і пристрої, покликані приносити сексуальне задоволення. Перша категорія - це величезна кількість товарів для представників обох статей. Це і всілякі пінки та гелі для інтимних гігієнічних процедур, і косметичні засоби для депіляції інтимних зон, і сироватки, що омолоджують, і вологі серветки для щоденної гігієни. Безумовно, до цієї категорії належать жіночі прокладки, тампони і менструальні чаші.

Секс-товари – чому це корисно?

Раніше вважалося, що девайси для отримання сексуальної насолоди потрібні лише одиноким чоловікам та жінкам. Навіть ходила думка, що після використання таких штучок звичайного інтиму вже не захочеться. Сьогодні люди здебільшого розуміють абсурдність таких тверджень, адже в реальності все точно навпаки – регулярне застосування секс-іграшок підвищує лібідо і значно зміцнює статеву функцію.

Досягти повної гармонії у інтимній сфері допомагають інноваційні продукти для дорослих. Сучасні технології дозволяють створювати абсолютно безпечні товари, що відповідають найвищим стандартам якості. А найголовніше – технологічні пристрої не тільки забезпечують яскраві відчуття від приємних впливів, але й допомагають усунути різні статеві проблеми:

  • Зміцнити інтимні м'язи можна легко за допомогою вагінальних кульок. Ці невеликі пристрої підходять для щоденного використання. Усього одне тренування на день – і відчуття від сексу стають у рази яскравішими та насиченішими, причому не лише у самої жінки, а й у її партнера.
  • Чоловіки, які страждають від комплексу неповноцінності через недостатній розмір статевого члена, більше не засуджені до вічних мук. Екстендер – простий та зручний прилад компактного розміру, що дозволяє за кілька місяців збільшити пеніс у довжину – і це буде помітна різниця.
  • Для профілактики простатиту найкращим засобом є анальний масаж. Але навіщо ходити на процедури до лікарні, якщо можна виконувати такий масаж удома, використовуючи зручний та безпечний стимулятор простати? Крім того, що це дуже корисно, вплив таким стимулятором приносить масу солодких сексуальних переживань.
  • Нерідко жінки стикаються із проблемою рідкісних оргазмів. Щоб підвищити чутливість ерогенних точок, можна використовувати будь-які вібро-девайси. Це можуть бути іграшки для зовнішніх чи проникаючих впливів. Головне – використовувати їх регулярно.

При виборі інтимних косметичних засобів фахівці радять надавати перевагу складам з натуральними компонентами. А секс-іграшки рекомендується купувати лише у надійних магазинах, а не через маркетплейси, щоби не нарватися на підробку. Підтримуючи своє інтимне здоров'я за допомогою якісної косметики та безпечних секс-пристроїв, ви значно знизите ризик того, що будь-коли доведеться звертатися до лікаря з серйозними проблемами.

  • 27 жовтня 16:41 Складено рейтинг найкрасивіших автомобілів у світі (фото)    0
  • 27 жовтня 15:25 Скільки відсотків українців виступають за проведення виборів під час війни – результати опитування    0
  • 26 жовтня 16:46 Вчені з'ясували, до кого з улюбленців господарі прив'язані більше – до собак чи котів    0
  • 26 жовтня 16:24 Китай показав проект своєї майбутньої бази на Місяці (відео)    0
  • 25 жовтня 15:03 Україна потрапила до п'ятірки країн з найгіршою податковою системою у світі: антирейтинг    0
  • 25 жовтня 14:35 Пробіотики та пребіотики – лікар пояснює, у чому різниця    0
  • 25 жовтня 14:07 TikTok перетворюється на YouTube: соцмережа тестує 15-хвилинні відео та горизонтальний режим    0
  • 25 жовтня 13:29 Скільки відсотків українців вважають, що влада справді намагається боротися з корупцією – результати опитування    0
  • 25 жовтня 12:25 Подружжя з Аргентини побили світовий рекорд із трансформацій тіла (фото, відео)    0
  • 25 жовтня 12:25 Скільки заробляє Apple: з'явилася інформація про собівартість iPhone 15    0
  • 25 жовтня 12:25 Боремося з втомою: названі продукти, які бадьорять не гірше за каву    0
  • 25 жовтня 12:24 Відома еко-активістка Грета Тунберг несподівано виступила на підтримку Палестини та сектору Газа    0
  • 25 жовтня 12:23 5 причин, чому людина постійно мерзне і як з цим боротися    0
  • 25 жовтня 12:23 В Україні створили наземний робот-камікадзе Ratel S: як він допоможе ЗСУ (відео)    0
  • 25 жовтня 12:23 В Україні внесли зміни до Правил дорожнього руху: що потрібно знати    0
  • 25 жовтня 12:22 Актор Дуейн Джонсон попросив змінити свою воскову фігуру в паризькому музеї через колір шкіри (фото)    0
  • 23 жовтня 17:55 Помер найстаріший у світі собака: скільки йому було років (фото)    0